Verschrikkelijke customer experience. Als je vouchers krijgt om terug een vlucht te boeken. Vergeet het maar gewoon.
Als elektronische vliegtickets boeken besparend is voor alle partijen - alleen de klant heeft er werk aan - waarom dan zo veel geld vragen om retourvlucht één dag later te herboeken ?? Ik zie daar... Toon meer
Prijzen zijn eerst al afhankelijk van het feit of u al dan niet onder uw account inlogt. Dat is manipulatie in het nadeel van de trouwe gebruiker. 25€ kosten voor gebruik VISA is er over. Te verh... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ebookers.be meer reizen. meer extra's
Verschrikkelijke customer experience
Tickets geboekt en betaald
Tickets geboekt en betaald. Vervolgens krijg ik 2 dagen later mijn geld teruggestort. Nu blijven ze mailtjes sturen over mijn boeking en kan ik met niemand contact opnemen. Heel vreemd
Zijn onbereikbaar voor overleg of…
Zijn onbereikbaar voor overleg of informatie over vouchers voor bestaande boekingen. kastje naar muur!!!!!!!!
zeer goed
Correcte prijs, geen verborgen kosten.
Makkelijke site
perferct
Zeer gemakkelijk, alles in 1 pakket. Wat ik ook super vind is dat je de vluchten ook nog kan kiezen.
Duidelijk en goed prijs-kwaliteit
Nog nooit problemen ondervonden.
Steeds correct behandeld en prima informatie.
Betrouwbaar
nog nooit slechte ervaring gehad, keep up the good work people!
have a great weekend!
Duidelijke website en vlotte afhandeling
Tot nu toe verloopt alles naar wens
Combinatie hotel vliegtuig
Vliegtuigtickets kon ik niet de juiste combi maken => het was goedkope enkel hotel te bestellen
Rechtstreeks op site luchtvaartmaatschapij was het dus goedkoper
reis Brussel-Vilnius retour
Aangezien de electronische boeking niet toeliet een 2e persoon toe te voegen heb ik de boeking telefonisch gedaan. De dame bij Ebookers was zeer vriendelijk en behulpzaam. De bevestiging per email volgde snel na het telefoontje.
Charmant, professioneel en vlot
Daar ik niet in staat was de combinatie te boeken online nam ik telefonisch contact op met de dienst. Een charmante vlotte man stond me te woord welke ik informeerde over vertrek en mijn behoefte. Uitvoerig, met Vlaams/Nederlandse humor is op een vlotte en charmante wijze me de beste deal aangeboden. De opgelegde procedures, het doornemen van de order, streelde mijn oor daar de Ebookers account manager deze op gepaste wijze wist te brengen.
Eerder boekte ik in 2013 bij deze organisatie en wederom een goede service, vlotte bediening en vooral goede deal. Aanrader!
Boekingsbevestiging in lokale taal en in het Engels, a. u. b.
Alles in orde. Het enige nadeel is dat het niet mogelijk is een bevestiging in andere taal dan Nederlands of Frans af te drukken. Zou het mogelijk zijn het in lokale taal en in Engels te hebben, zou ik heel (5*) tevreden zijn.
wilde een accor hotel zoals ingegeven bij het zoeken
en ik weet niet of het een accor hotel is
goede service
Goed simpel en gemakkelijk en aan de telefoon vriendelijke medewerkers
Site bleef de hele tijd vastlopen, weinig filter mogelijkheden.
Ik had 's avonds de reis gevonden die ik wou boeken. Toen ik dit de volgende dag wou doen, bleef de site de hele voormiddag vastlopen. Telkens als ik het wou afronden, kreeg ik een redirect naar de homepagina met een foutmelding. Na zeer veel proberen is het toch gelukt, en hoop ik dat de boeking in orde is!
Verder vind ik persoonlijk dat er ook weinig filter mogelijkheden zijn betreffende de hotels.

Antwoord van Ebookers