Verschrikkelijke customer experience. Als je vouchers krijgt om terug een vlucht te boeken. Vergeet het maar gewoon.
Als elektronische vliegtickets boeken besparend is voor alle partijen - alleen de klant heeft er werk aan - waarom dan zo veel geld vragen om retourvlucht één dag later te herboeken ?? Ik zie daar... Toon meer
Prijzen zijn eerst al afhankelijk van het feit of u al dan niet onder uw account inlogt. Dat is manipulatie in het nadeel van de trouwe gebruiker. 25€ kosten voor gebruik VISA is er over. Te verh... Toon meer
Ik had 's avonds de reis gevonden die ik wou boeken. Toen ik dit de volgende dag wou doen, bleef de site de hele voormiddag vastlopen. Telkens als ik het wou afronden, kreeg ik een redirect naar de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ebookers.be meer reizen. meer extra's
Te veel vluchten
Er staan te veel vluchten op..gevolg,je vult alles 4x in,lukt niet..uiteindelijk lukt het..
De volgende dag bericht heel je reis is geanuleerd..geen vluchten meer!!!
Er staan dan wel zeker 15 verschillende vluchten op de site..
Getelefoneerd..gingen terug meezoeken..NIETS gehoord!!!!
Bedrag ook van de kaart..
Gevolg,zelf nieuwe reis geboekt,lukt niet met zelfde kaart..zoeken naar een andere oplossing..jullie rekenen 22€ creditkaart kosten aan!!!!
Weet niet of ik nog bij jullie ga boeken in de toekomst..
Goede service en degelijke uitleg ook door de service desk.
Goede service. Degelijke uitleg en goede beschrijvingen van hotel, auto en vlucht.
Bestellingsproces
Ik had nog een paar vragen en probeerde uw helpline te bellen. Ik zat telkens als eerst wachtende in de lijn maar heb het na 30 min proberen gewoon opgegeven, onbereikbaar. Eenmaal gekocht, end of the service is mijn indruk.
aangename eerste ervaring
Mijn eerste boeking was een aangename ervaring. De site is gebruiksvriendelijk en makkelijk toegankelijk. Ik miste echter meer foto's bij de aangeboden locaties en vind niet meteen de weg naar het registreren voor het bonusprogramma.
Kelly
Correcte service
Ik kreeg duidelijke informatie. Voor de eerste keer dat ik gebruik maak van de diensten van Ebookers vond ik vlug mijn weg in de veelheid van gegevens. Alles werd ook correct geboekt.
vlotte boeking
duidelijke prijzen, vlotte boeking, alleen jammer dat er 22.83 € betaald moet worden voor het gebruik van een credietkaart en dat dat maar aangegeven staat in het laatste stadium van de betaling
Goede klantenservice
Gebruiksvriendelijke site
Goede telefonische klantendienst
Gebruiksvriendelijk
Globaal overzicht voor vluchten + hotel, gebruiksvriendelijk en vlotte boekingen.
Vlekkenloos
Ik heb reeds jaren alleen maar positieve ervaringen bij het gebruik van de diensten van ebookers.
Afzetters!
Bij de eerste keer boeken ging ik via de Nederlandse website, toen vroegen ze 25 euro kredietkaart kosten! Toen ik dan via de Belgische website probeerde bedroegen de kredietkaart kosten maar 0,32 euro.
vlucht en hotel waren heel ok
Boeken ticket is gemakkelijk maar iets wat niet zo duidelijk...
Heb een ticket geboekt 'bru - dxb' en 'dxb-jnb'
Bedoeling een stopover te doen van 3 dagen Dubai. Maar jullie site geeft aan dat dit één vlucht is. Dus ik hoop niet dat mijn koffer drie dagen in transit moet blijven daar...
Dat was me niet duidelijk.
Other than that: duidelijke site, goede prijzen, gemakkelijk te boeken, alleen jammer dat er voor credit cards zo'n toeslag is. Maar ja, dat is een détail. Als het ticket door die toeslag goedkoper wordt bij concurrentie boek ik daar, maar in dit geval was het met de toeslag nog goedkoper dan een concurrerende site. Dus geen probleem :)
goed
Het hotel Continental in Turijn is een aanrader. Het ligt net buiten het echte centrum maar dankzij de metro (station vlakbij) is men op 5min in het centrum met alle bezienswaardigheden van de stad. Kamer ok. Roomservice iets minder. Ontbijt royaal en alles is voorhanden. Receptie/onthaal van hotel prima. Geen klachten over ons verblijf aldaar.
Opgelegd?
Tijdens de betaling van de reis waren er problemen (met de website of iets anders) waardoor ik telkens de boeking opnieuw moest maken en de prijs uiteindelijk hoger was dan de initiële prijs. Ik voelde mij eerlijk gezegd opgelegd!!!!!
Professioneel
We hebben professionele ondersteuning gekregen bij een telefonische vraag
goede ervaring, tot je moet betalen...
ronduit idioot dat er bijna 25 euro aangerekend wordt voor betaling met kredietkaart... enige gratis optie is martercard debit, wat in België amper bestaat...
SITE IS VERWARREND
DE SITE WAAROP MEN EEN TICKET MOET BESTELLEN IS ZEKER NIET DUIDELIJK EERST VRAAGT MEN DE EERSTE VOORNAAM EN VERVOLGENS VERDER EN ONDER DEZE ZET MEN DAN VOLGENS HET PASPOORT HIERDOOR HEB IK DE FAMILIENAAM IN DE PLAAST VAN DE VOORNAAM GEZET DAAR HET ZO OP HET SCHENGEN PASPOORT WAS INGEVULD
VOOR EEN RECHTZETTING VROEG MEN MIJ 45 EURO TE BETALEN IK HEB DIT DAN OOK GEWEIDERD ALS DE PERSOON IN KWESTIE NIET MET HET VLIEGTUIG MEE KAN ZAL IK DIT WEL IN MEDIA KENBAAR MAKEN
Boeken hotel en vlucht naar Porto
Keuze hotel prima
Keuze vlucht was moeilijk doordat niet alle vluchten non-stop waren
betaling
Goed, maar moeilijkheden gehad bij het overschrijven. Kreeg melding dat het niet gelukt was, maar daarna leek de overschrijving toch gebeurd