Ebookers Reviews

1.673

1,4

Verschrikkelijke customer experience. Als je vouchers krijgt om terug een vlucht te boeken. Vergeet het maar gewoon.

Als elektronische vliegtickets boeken besparend is voor alle partijen - alleen de klant heeft er werk aan - waarom dan zo veel geld vragen om retourvlucht één dag later te herboeken ?? Ik zie daar... Toon meer

Prijzen zijn eerst al afhankelijk van het feit of u al dan niet onder uw account inlogt. Dat is manipulatie in het nadeel van de trouwe gebruiker. 25€ kosten voor gebruik VISA is er over. Te verh... Toon meer

Ik had 's avonds de reis gevonden die ik wou boeken. Toen ik dit de volgende dag wou doen, bleef de site de hele voormiddag vastlopen. Telkens als ik het wou afronden, kreeg ik een redirect naar de... Toon meer

1. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ebookers.be meer reizen. meer extra's

Zeer slecht

2K reviews

Alle reviews

(1.673)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

vlotte boeking en een prima prijs

De boekingsprocedure verliep goed. Bij aankomst in het hotel Fletcher Valkenburg was ook alles geregeld. De prijs-kwaliteitverhouding van het hotel was oke. Bij e-bookers waren er geen reservatiekosten waardoor we de beste prijs kregen voor het hotel. Het hotel was wat verouderd (geweten) maar alles wat we nodig hadden was er, het ontbijt was heel goed en verzorgd en de gratis parkeerplaats was mooi meegenomen

5 november 2015

Vlot en correct

Alles is vlot en correct verlopen en tegen een goede prijs. De website is overzichtelijk

4 november 2015

heel goed

Wij hadden een heel goede reis naar Warschau.
Zowel de vluchten als het hotel waren in orde.
Wij doen zeker nog beroep op jullie !

30 oktober 2015

Snel en gemakkelijk te boeken via ebookers

Nog geen slechte ervaringen gehad met ebookers. Alles zeer gemakkelijk en ook steeds bij de goedkoopste!

27 oktober 2015

Geachte heer Huybrechts,

Bedankt voor uw enthousiaste review. Wij bij Ebookers vinden het altijd geweldig om te horen wanneer een klant 100% positief is met zijn boekingservaring!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, kunt u onze klantenservice bellen op 02- 588 12 87.

Wij zien u graag terug in de toekomst.

ebookers.be

Goede deals en de bonuspunten zijn leuke extra's

Enkel min punt dat ik met mijn eigen visa kaart niet kon boeken verschillende keren geprobeerd.
Terwijl ik bij andere sites wel kon betalen met mijn visa.
Leuke deals

26 oktober 2015

Geachte heer Usul.

Bedankt voor uw review.

Als u tijdens het boeken een foutmelding heeft ontvangen m.b.t. gebruik van uw eigen Visa-kaart kan het mogelijk zijn dat uw bank geen authorisatie heeft gegeven hiervoor en zo de betaling heeft geweigerd. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u wel positief bent over de vele voordelen die ebookers aanbiedt.

Indien u nog vragen heeft n.a.v. dit antwoord, kunt u onze klantenservice medewerkers benaderen via 02-588 12 87.

ebookers.be

Dit moeten jullie beter kunnen....

De boeking gaf de volgende problemen :
1. U maakt constant reclame over het sparen van punten (kortingen) en het eenvoudig gebruik van deze korting bij boeking. Bij onze boeking vonden we niet hoe we de korting konden inbrengen. Zo eenvoudig is het dus blijkbaar niet en ook frustrerend want nu hebben we 17€ korting niet kunnen gebruiken
2. Op het einde van het boekingsproces bleek dat er een server niet beschikbaar was. We wisten dus niet of de boeking goed was uitgevoerd. Bij controle van de MasterCard rekening bleek het bedrag wel van de rekening te zijn en na 30min kregen we ook de bevestigingsmail

26 oktober 2015

Beste Jan,

Bedankt voor uw review. Het is spijtig dat u tegen enkele obstakels bent opgelopen tijdens het boeken op de website en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen aanbieden. Als u ingelogd bent op uw eigen profiel als u een boeking wilt maken, en u heeft Bonus+ opgespaard wordt het bedrag voor het hotel al direct getoond met de korting als u deze zou gebruiken. Er is geen mogelijkheid om enkel een deel te gebruiken van uw Bonus+; enkel het gehele bedrag. Wij willen graag het proces voor u verduidelijken en verwijzen u daarom naar https://faq-nl.ebookers.be/app/answers/detail/a_id/27890/kw/bonus en https://faq-nl.ebookers.be/app/answers/detail/a_id/27643/kw/bonus.

Als u toch niet helemaal zeker bent bij de volgende boeking, kan een van onze medewerkers u altijd begeleiden op 02-588 12 87.
Wij hopen u graag terug te zien in de toekomst.

Uitstekende service

Boek al jaren bij Eboikers omwille van de lage prijzen en uitstekende en snelle, vriendelijke service bij eventuele verlenging of verboeken / annuleren van tickets.
Ee

24 oktober 2015

Gemakkelijk

Het si gemakkelijk om te boeken bij Ebookers. vlucht en hotel kosten samen minder dan je ze apart ergens anders kan vinden.

23 oktober 2015