Eclipsbrillen Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Toon meer

Ook ik heb eclipsbrillen besteld en niet ontvangen, heel erg jammer. 8 stuks. Gemaild maar slechts een automatische reactie terug ontvangen en toen bleef het stil. Beste eclipsbrillen.nl, graag ontvan... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

171 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Update op vorige review

Dit is een update op mijn vorige review. Inmiddels is er contact geweest met eclipsbrillen en ze hebben terugbetaald. Wat mij betreft is het daarmee afgedaan.

Verder snap ik dat het niet prettig is om negatieve reviews voor je bedrijf te krijgen maar ze laten verwijderen is niet de juiste oplossing.

order 14140

order 14140. Ik had 4 eclipsbrillen besteld en betaald op 4 augustus. Echter nooit ontvangen. Ook bij bij status DHL op vertraging 1 a 2 dagen. Nu 3 x een email gestuurd, ook geen reactie. Voicemailbox is vol. Kortom een zeer teleurstellende ervaring met uw bedrijf.
aanvulling: op 16 augustus ontving ik een email waarin excuses werden gemaakt en de terugbetaling werd aangekondigd. De betaling heb ik vandaag ontvangen. Dat is fijn. Ik heb dan ook het aantal sterren aangepast. Hoewel ik nog steeds teleurgesteld ben over het feit dat ik de brillen niet op tijd heb ontvangen.

Niet ontvangen artikelen

Beste,
Ook ik heb helaas mijn bestelling niet mogen ontvangen, wat ontzettend teleurstellend is geweest. (Ordernummer 31623) 4 Brillen en verzendkosten.
Vanwege de niet ontvangen artikelen, ontvang ik graag mijn geld terug.

Mvg Ans

17 augustus 2026

Hetzelfde verhaal als de meesten hier

Hetzelfde verhaal als de meesten hier. Brillen 6 augustus besteld en betaald. Ordernummer 22602. Track en trace blijft hangen op 8 augustus met de mededeling dat de bestelling 1 à 2 dagen vertraagd is.
Een standaard reactie op mijn eerste mail, op de tweede en derde geen reactie meer.

Dat het fout kan gaan, snap ik, dat ze het druk hebben ook. Maar dan nog kun je binnen een week reageren en afhandelen. Dat is met de bestellingen tenslotte ook gelukt.

Graag zsm mijn geld retourneren.

8 augustus 2026

Eerdere review 1 ster

Eerdere review 1 ster. Totaal 2,5 ster. Rapportcijfer een 5. Minpunt het niet leveren (door dhl) en door de ervaringen met 3 anderen waar de personen erg naar uitkeken woensdagmiddag in buitenvelderd elders de brillen gekocht. Pluspunten zijn wel de snelle reacties van eclipsbrillen en vandaag het geld retour gekregen.

GEEN scam site

In weekend voor eclips brillen besteld, verwachte levering di of wo. Helaas niet op tijd. Contact opgenomen en netjes bedrag teruggestort! Geen scam site dus!

17 augustus 2026

Niets ontvangen, en geen enkele reactie

Beste,

Zoals zovelen al beschreven hebben, is ook onze bestelling niet geleverd. Ik begrijp dat het druk is, echter heb ik al ruim een week geleden een mail gestuurd en nog altijd geen reactie. Dus ook nu via een review, gezien daar wel op gereageerd wordt.

Ik verwacht dat mijn geld retour wordt gestort, inclusief verzendkosten.
ordernummer: 22639

Leonie

8 augustus 2026

goedemorgen,

goedemorgen,
na lezen van reactie,s ook van mij maar een review.
jammer dat de brillen nooit zijn gekomen.
gelukkig hebben we van andere mensen kunnen gebruiken!
op 6aug besteld: ordernummer 23191.
begrijp dat het via de mail erg druk is, dus probeer ik ook maar op de manier.

Verzoek tot terugbetaling

Ooknwij 4 brillen besteld. ordernummer 28368 hebben wij eclipsbrillen bij u besteld. Tot op heden zijn de beloofde eclipsbrillen echter niet geleverd, waardoor u niet aan uw leveringsverplichting heeft voldaan.

Wij verzoeken u hierbij om het volledige aankoopbedrag van deze bestelling binnen 7 dagen na dagtekening van deze review terug te betalen op het bij u bekende rekeningnummer.

Indien wij de terugbetaling niet binnen deze termijn hebben ontvangen, zien wij ons genoodzaakt verdere stappen te ondernemen om ons bedrag te verhalen.

Hieronder kunnen onder andere juridische maatregelen vallen. De eventuele bijkomende kosten zullen in dat geval eveneens op uw onderneming worden verhaald.

16 augustus 2026

Beste Hans-Peter,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn geleverd en dat jullie hierdoor met een teleurstellend gevoel zijn achtergebleven. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 28368) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten, zodat verdere stappen gelukkig niet nodig zijn.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken.

Bestelling tijdig gedaan

Bestelling tijdig gedaan, hangt nu nog steeds bij dhl. Al meerdere mails gestuurd maar geen reactie…
Word wel gereageerd op de reviews?

11 augustus 2026

Beste Hdb,

Wat ontzettend vervelend dat je bestelling nog steeds bij DHL hangt en dat je tot nu toe geen reactie op je mails hebt gekregen. Onze oprechte excuses hiervoor; door de enorme drukte lopen we helaas achter in onze mailbox.

Omdat we je bestelling op basis van de naam 'Hdb' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. Zodra we dat binnen hebben, zoeken we het direct voor je uit en zorgen we voor een passende afhandeling of terugbetaling.

Team Eclipsbrillen.nl

Zit al 10 dagen te wachten op de…

Bedankt voor de feedback en de snelle terugbetaling!

Gr Bianca

6 augustus 2026

Beste Bianca,

Wat ontzettend vervelend dat je al zo lang op je bestelling wacht en dat je onze communicatie als afwezig hebt ervaren. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je vraag over hoe we dit gaan aanpakken volkomen. We zijn momenteel hard aan het werk om alle gevallen stuk voor stuk te bekijken en op te lossen. Omdat we dit uiterst zorgvuldig willen doen en er simpelweg ontzettend veel tijd in gaat zitten om iedereen goed te helpen, vraagt dat helaas de nodige tijd.

Ik heb je bestelling in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Team Eclipsbrillen.nl

Helaas ook hier een probleem met de…

Helaas ook hier een probleem met de verzending via DHL. Staat al een week op verzending vertraagd. Op het automatische antwoord op mijn emails na, nog helemaal niks gehoord van dit bedrijf om een onderzoek bij DHL op te laten starten.

Laat in ieder geval merken dat je je klanten waardeert als er problemen zijn. Neem contact met ze op.

7 augustus 2026

Beste Jan,

Wat ontzettend vervelend dat de verzending via DHL zo is blijven hangen en dat je het gevoel hebt gehad dat we onvoldoende contact met je hebben gezocht. Onze oprechte excuses hiervoor.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de trage communicatie.

Contact met rechtsbijstand

Ook ik heb nooit wat ontvangen. Ik heb jullie 0.5 week geleden gemaild dat ik mijn koopcontract ontbind en mijn geld terug eis maar hier niets op gehoord. Daarom hierbij nogmaals. Indien het geld niet voor 26 augustus op mijn rekening staat neem ik het op met mijn rechtsbijstand en zal het jullie nog wat meer geld gaan kosten. Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen.

Order 30465

12 augustus 2026

Beste Melina,

Wat ontzettend vervelend dat de bestelling niet is aangekomen en dat je geen reactie op je eerdere bericht hebt ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor; door de enorme drukte van de afgelopen dagen loopt onze communicatie helaas achter.

We begrijpen je frustratie en we willen voorkomen dat het zover hoeft te komen. Ik heb je bestelling (ordernummer 30465) in ons systeem teruggevonden en inmiddels het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit bedrag binnenkort op je rekening verwachten.

Team Eclipsbrillen.nl

Trustpilot beoordeelt deze review in overeenstemming met ons rapportageproces.

Order 27269 nog steeds niet ontvangen

Order 27269, besteld op 7 augustus, verzendbevestiging op 8 augustus en nog steeds dezelfde melding van DHL als iedereen hier: 'Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging'. Kan inderdaad zijn dat dut aan DHL ligt, maar ik krijg er geen vinger achter. Ook geen reactie op de mail tot dusver.

Vraag me af of wellicht iedereen hetzelfde track&tracenummer volgt? Bij mij eindigt deze op 7282.

16 augustus 2026

Trustpilot beoordeelt deze review in overeenstemming met ons rapportageproces.

Order nooit geleverd en kan geen contact krijgen

Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL kan geen onderzoek starten omdat dat vanuit de verzender moet gebeuren. Eclipsbrillen.nl is echter niet bereikbaar. Telefoon doet het niet, geen enkele reactie op mails, geen reactie op social media, bericht op de website wordt verwijderd. Erg teleurstellend en frustrerend.

5 augustus 2026

Beste CJ,

Wat ontzettend frustrerend dat de bestelling niet is aangekomen en dat je onze klantenservice door de enorme drukte niet hebt kunnen bereiken. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling volledig, zeker omdat je zelf geen onderzoek kon starten bij de vervoerder en je berichten leken te verdwijnen. Ik heb je bestelling (ordernummer 16086) direct in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend
Besteld en betaald …voor het weekend met de belofte maandag of dinsdag geleverd.
Niets ontvangen
Ordernummer :29891

Mail gestuurd en gevraagd om het betaalde bedrag terug te storten. Kreeg netjes een mail terug en paar dagen later geld terug gekregen. Heel fijn! Dank hiervoor 👍🏽

7 augustus 2026

Beste Kem,

Wat ontzettend teleurstellend dat je de bestelling niet hebt ontvangen, zeker nadat was toegezegd dat het voor het weekend of begin van de week geleverd zou worden. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 29891) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Team Eclipsbrillen.nl

Net als bijna iedereen hier heb ik ook…

Net als bijna iedereen hier heb ik ook de brillen ruim op tijd besteld (6 augustus) en zijn ze nooit binnengekomen. Ook op mijn 3 emails nog geen enkele reactie gekregen. Nu toch maar via hier want dat lijkt meer reactie op te komen. Ordernr 15531, ook ik zie graag zsm mijn geld terug.

15 augustus 2026

Beste Renske,

Wat ontzettend vervelend dat je de brillen nooit hebt ontvangen en dat je geen reactie op je eerdere mails hebt gekregen. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling volledig. We werken momenteel echter het liefst al onze mails stuk voor stuk af, omdat dat voor ons de meest efficiënte manier is om iedereen zorgvuldig te helpen. We zijn hier achter de schermen dan ook keihard mee bezig om iedereen die nog niet geholpen is zo snel mogelijk van een oplossing te voorzien.

Ik heb je bestelling (ordernummer 15531) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.