Eclipsbrillen Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Toon meer

Order 27269, besteld op 7 augustus, verzendbevestiging op 8 augustus en nog steeds dezelfde melding van DHL als iedereen hier: 'Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertr... Toon meer

Ook ik heb eclipsbrillen besteld en niet ontvangen, heel erg jammer. 8 stuks. Gemaild maar slechts een automatische reactie terug ontvangen en toen bleef het stil. Beste eclipsbrillen.nl, graag ontvan... Toon meer

Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL k... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

171 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

22098

Bestelnummer 22098
Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels niet meer vindbaar. Op Trustpilot wordt op anderen nu ineens wél gereageerd. Ik wacht nog steeds op mijn geld.

We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen.”
Dat is bij mij echt niet zo.

Margot

Update 17 augustus: het volledige bedrag is inmiddels terugbetaald. Fijn dat dit uiteindelijk is opgelost.

Beste Margot,

Wat ontzettend vervelend dat je de indruk hebt gekregen dat het mis zit en dat je zolang op je geld hebt moeten wachten. Onze oprechte excuses hiervoor.

We willen wel graag rechtzetten dat van oplichting absoluut geen sprake is. We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen, maar onze communicatie loopt door de extreme drukte inderdaad achter. Dat ons Instagram-account tijdelijk niet vindbaar was, kwam door een technische storing en had niets te maken met het ontlopen van klanten.

Ik heb je bestelling (ordernummer 22098) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Teleurstelling...

Teleurstelling....
Besteld, betaald, niet ontvangen.
Ordernummer 19870

7 augustus 2026

Beste Kristin,

Wat ontzettend teleurstellend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je daardoor met lege handen hebt gestaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 19870) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Team Eclipsbrillen.nl

niet optijd geleverd maar klantenservice is TOP!

Helaas niet optijd geleverd maar klantenservice verdient een dikke pluim! Duidelijke en snelle communicatie. Toppers!

12 augustus 2026

Beste Sanne,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Hartelijk dank voor deze positieve woorden en de dikke pluim.

Ook al is het jammer dat de levering niet op tijd was, we zijn heel blij dat we je goed hebben kunnen helpen met de communicatie.

Nogmaals dank en heel veel plezier alsnog!

Team Eclipsbrillen.nl

Zoals velen met mij niets ontvangen

Zoals velen met mij, nooit een bril mogen ontvangen. En ook geen enkele reactie op de verstuurde mails🥴

Op 9 augustus besteld en betaald, staat de track&trace al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen...

Beste Jaap,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je tot nu toe nog geen reactie van ons hebt gekregen op je mails. Onze oprechte excuses hiervoor; we zijn door de enorme hoeveelheid berichten momenteel helaas niet zo snel als je van ons mag verwachten.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Jaap de Ruijter' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. Met deze gegevens kunnen we direct voor je uitzoeken wat er is misgegaan en zorgen we er direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Uiteindelijk prima opgelost.

Door ongeduld en de meerdere negatieve reviews had ik uiteindelijk aangiften gedaan bij de politie. Misschien nog geen 3 uur later kreeg ik meteen een mailtje vanuit Eclipsbrillen.nl dat het zo niet de bedoeling was geweest en dat het geld per direct teruggestort zou worden.
Voor de zekerheid afgewacht tot maandag en het geld is inderdaad netjes teruggestort.

Ik heb mijn aangiften ingetrokken, en ik wil mijn excuses aanbieden voor hoe ik gehandeld heb met de situatie.

Daarintegen heb ik helaas nogsteeds geen product ontvangen om netjes terug te sturen. Ik vrees dat DHL ons uiteindelijk opgelicht heeft inplaats van deze 3 broers.

Ik hoop dat het voor alle andere ook goed opgelost wordt, en dat de negatieve reviews bewerkt worden.

Antwoord van Eclipsbrillen

Beste Chris, nogmaals onze excuses dat de levering niet goed is gegaan. We hadden dat heel anders voor ogen!

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen en geen antwoord gekregen toen ik een email had gestuurd naar het info@ adres.

13 augustus 2026

Beste Jennifer Xu,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij werken momenteel ontzettend hard om alle e-mails en vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Helaas ook niks ontvangen

Na onderstaande recensie, kreeg ik snel een reactie terug. Ik heb ze gemaild en ben nu in afwachting van terugbetaling.
Ik ga er nu vanuit dat ze het keurig gaan oplossen.

Helaas ook niks ontvangen, wel een trackingcode die vanaf dinsdag al aangeeft, vertraging te hebben. Dit is tot op heden niet geupdated. Ik vrees dat ik ben opgelicht.

Beste M. Kunst,

Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Van oplichting is gelukkig absoluut geen sprake. Alle pakketten zijn door ons overgedragen aan DHL, maar door problemen in hun verwerkingsproces blijft de status helaas vaak hangen op 'vertraagd'. Onze excuses hiervoor.

Omdat we je bestelling onder deze naam niet direct kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor de teleurstelling!

Team Eclipsbrillen.nl

Geen oplichterij; het komt goed!

Ook ik had op tijd brillen besteld en mijn bestelling bleef ook hangen bij DHL. Ook steeds gemaild naar website en geen reactie, waardoor ik wantrouwen kreeg, mede door alle ervaringen hier beschreven. Ik kon me eigenlijk niet voorstellen dat het oplichterij zou zijn, gezien mijn eerdere communicatie met het bedrijf. Gisteren kreeg ik reactie van Tobias, met excuses en geld komt gewoon retour; ze worden overspoeld met mails en kunnen het allemaal niet in 1x bolwerken. Dus geduld en het komt goed!

Beste MM,

Enorm bedankt voor dit ontzettend lieve en begripvolle bericht!

In deze hectische periode, waarin we voornamelijk in contact staan met begrijpelijkerwijs boze en gefrustreerde klanten, doet een reactie als deze ons écht heel erg goed. Het is een enorme steun in de rug voor ons.

Fijn dat we het toch naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. Nogmaals dank voor je geduld en het vertrouwen!

Tobias & Team Eclipsbrillen.nl

Niks gekregen geld weg?

Niks gekregen, BOL speelt ook kwalijke rol hierin doir op geen enkele manier te helpen geld terug te krijgen. Idioot dat dit op grote schaal blijkbaar kan in NL.
Geen idee hoe ik mijn geld nu terug moet krijgen op een efficiente manier

Beste Fietsenkenner,

Wat vervelend dat de bestelling niet is aangekomen. Door de extreme drukte rondom de zonsverduistering hebben veel zendingen helaas vertraging opgelopen bij DHL of zijn ze kwijtgeraakt in hun proces. Van oplichting is echter absoluut geen sprake.

Omdat je de bestelling via Bol.com hebt geplaatst, verlopen de betalingen en retouren volledig via hun systeem. Wij kunnen dit helaas niet handmatig voor je terugstorten. Je kunt in je Bol.com-account aangeven dat je de bestelling niet hebt ontvangen of deze annuleren. Bol.com verwerkt dit dan en stort het aankoopbedrag netjes aan je terug.

Onze oprechte excuses voor de teleurstelling en het ongemak!

Geen brillen ontvangen

Hier ook een bedrag van €27,90 weggespoeld. Brillen zijn na een bestelling op 4 augustus nooit ontvangen bij DHL. DHL en mijn bank verwijzen door naar het bedrijf. Deze geeft niet thuis op al mijn verstuurde mails. Melding ACM is gedaan.

13 augustus 2026

Beste Harm,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn aangekomen en dat we door de extreme drukte niet op je e-mails hebben kunnen reageren. Onze oprechte excuses hiervoor.

De bestellingen zijn wel degelijk door ons verzonden, maar er is helaas veel misgegaan in het verwerkingsproces bij DHL. We snappen je frustratie hierover volkomen. Ik heb je bestelling er inmiddels bij gezocht en de terugbetaling van € 27,90 direct in gang gezet. Je kunt dit bedrag binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals sorry voor de teleurstelling en het ongemak!

Team Eclipsbrillen.nl

Brillen nog niet geleverd.

#update
Bedankt voor de nette reactie. Ik voel mij begrepen en de excuses voelt oprecht. Inmiddels een e-mail gekregen dat het bedrag is terugbetaald.

Bij deze partij 4 eclipse brillen besteld omdat op de website stond dat zij gegarandeerd voor de zonsverduistering bezorgd zouden worden. Niet dus! Ik heb de brillen nog steeds niet.
Op e-mail info@ en op het nummer dat eindigt met 8228 wordt niet gereageerd ondanks meerdere pogingen.
Ik wil het volledige bedrag terug.

11 augustus 2026

Beste Ro,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn geleverd en dat we door de enorme drukte telefonisch en per mail niet bereikbaar waren. Onze oprechte excuses hiervoor.

Omdat ik je bestelling onder deze naam helaas niet in ons systeem kan terugvinden, wil ik je vragen om nogmaals een e-mail te sturen met je ordernummer erin, specifiek naar retouren@eclipsbrillen.nl. We ontvangen momenteel extreem veel berichten, maar we doen er alles aan om deze allemaal netjes af te handelen en je aankoopbedrag uiteraard terug te storten.

Nogmaals sorry voor de teleurstelling.

Ruim op tijd besteld en betaald, niks geleverd, en geen contact met ze te krijgen.

Ruim op tijd besteld en betaald. Zou op zaterdag voor de eclips worden geleverd. Maar tot op heden (let wel.. ondertussen zijn we een week verder) geen levering en DHL geeft nog steeds dezelfde statusupdate, namelijk dat de verzending 1 a 2 dagen vertraging heeft. De klantenservice reageert niet op mails, maar kan wel een update op de site schrijven dat de eclips een groot succes was. Retourneren wordt ook lastig wanneer je niks krijgt opgestuurd. Aangifte van internetoplichting gedaan. Zoals helaas vele anderen met mij.

6 augustus 2026

Beste Heleen,

Wat ontzettend vervelend dat je de brillen niet hebt ontvangen. We hebben je reviews, mails, aangifte en posts op sociale media ontvangen. Het verwerken kost echter veel tijd, waardoor wij andere mensen ook weer minder snel kunnen helpen. Wij hebben ook per e-mail aan je laten weten dat we jou hebben terugbetaald. Er is van oplichting absoluut geen sprake. Alle bestellingen zijn door ons verzonden, maar helaas is er in het verwerkingsproces bij de vervoerder veel misgegaan.

Mocht het brievenbuspakket alsnog bezorgd worden, dan kun je er simpelweg ongeopend 'retour afzender' op schrijven en het in een brievenbus deponeren. We zouden het erg waarderen als je de aangifte bij de politie wilt intrekken zodra het geld op je rekening staat.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de teleurstelling.

Ook hier geen levering en contact.

Ook hier de Brillen besteld en zouden op zaterdag 08-08-26 geleverd worden. Sinds 8 augustus staat de levering al op verhinderd. En volgens de vervoerder DHL is het pakket aangemeld maar niet bij hun aanwezig/afgeleverd.
Helaas ook geen reacties op mails.

Beste K Smits,

Wat ontzettend vervelend dat de bestelling niet is geleverd en we nog niet hebben gereageerd. Onze oprechte excuses hiervoor.

De bestellingen zijn wel degelijk door ons aan DHL overgedragen. Daarna is er helaas wel het een en ander misgegaan in het verwerkingsproces bij DHL, waardoor pakketten soms onterecht op 'aangemeld' of 'verhinderd' blijven staan.

Omdat we je bestelling onder deze naam niet direct kunnen terugvinden, willen we je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor de teleurstelling!

Geen service!

Bestelling ruim vóór de zonsverduistering geplaatst, maar nooit ontvangen. Meerdere keren contact gezocht met Eclipsbrillen.nl en tot op heden geen enkele reactie gekregen.

De zonsverduistering is inmiddels voorbij en de brillen zijn dus volledig nutteloos geworden. Zeer teleurstellend hoe Eclipsbrillen.nl met betalende klanten omgaat.

Beste Rik,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en we nog niet hebben kunnen reageren. Onze oprechte excuses hiervoor.

De bestellingen zijn wel degelijk door ons verzonden, maar er is daarna helaas het een en ander misgegaan in het verwerkingsproces bij DHL. We begrijpen heel goed dat de brillen nu nutteloos zijn en dat dit een grote teleurstelling is.

Nogmaals sorry voor het ongemak!

Trustpilot beoordeelt deze review in overeenstemming met ons rapportageproces.

Wat erg dat je op deze manier geld wil verdienen

Ook hier geen brillen ontvangen. Woensdag 5 augustus heb ik de bestelling gedaan. En nog steeds niets binnen. Instagram zijn alle berichten over klachten ook verdwenen. Totaal geen reactie. Misschien collectief doen of via de media berichtje doen. Ik voel mij echt opgelicht. En zo te zien nog 119 andere mensen ook goed gedaan hoor @eclipsbrillen.
Vertrouwen in de mensheid ben ik wel een beetje kwijt.

Beste Esther,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen heel goed dat dit vertrouwen schaadt, maar van oplichting is absoluut geen sprake. Alle bestellingen zijn wel degelijk door ons verzonden. Er is daarna helaas het een en ander misgegaan in het verwerkingsproces bij DHL. We zijn momenteel keihard aan het werk om dit voor iedereen netjes op te lossen.

Omdat we je bestelling onder alleen deze naam niet direct kunnen terugvinden, willen we je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor de grote teleurstelling.