Ik had bijbetaald voor een opbergdoosje maar dit niet ontvangen. De verkoper was toen net op vakantie maar daarna hebben we dit onmiddellijk kunnen uitklaren en oplossen. Heel vriendelijk en eerlijk p... Toon meer
Telefonisch bereikbaar. Hoogst prettig bij een website. Uitermate vriendelijk te woord gestaan en vanwege een hapering in de site een heel leuke compensatie gekregen. Klasse! Los van de giga keuze... Toon meer
Nadat er iets verkeerd ging met mijn betaling heeft dit bedrijf zelf contact met mij gezocht om mijn bestelling alsnog af te ronden. Er zat zelfs een leuke cadeau verpakking bij
Snelle levering. Manchetknopen zaten in een mooi doosje met verpakkingsmateriaal bijgeleverd, voor als je het als cadeau wil geven. Heel blij mee!
Vraagt klanten om een review
Even problemen maar uiteindelijk opgelost.
Ik had bijbetaald voor een opbergdoosje maar dit niet ontvangen. De verkoper was toen net op vakantie maar daarna hebben we dit onmiddellijk kunnen uitklaren en oplossen. Heel vriendelijk en eerlijk persoon.
Telefonisch bereikbaar
Los van de giga keuze in manchetknopen, tegen heel redelijke prijzen.
Mooi ingepakt
Mooi ingepakt, met cadeauenvelop erbij en bubbelplastic ter voorkoming van beschadiging. Door de feestdagen iets later binnen, ondanks snelle verzending. Prima.
Fijne service
Snelle service goede kwaliteit
Na bestelling snel ontvangen en zeer tevreden met de manchetknopen
Duidelijke site.
Duidelijke site.
Manchetknopen waren er een dag later.
Zagen er net zo uit als op de foto's
Vlotte levering en mooie producten van…
Vlotte levering en mooie producten van goede kwaliteit.
Mooi product ben er echt heel tevreden…
Mooi product ben er echt heel tevreden over en daarbij ook de snelle levering .
Snelle en correcte levering!
Trekt op niks
Trekt op niks. Geen antwoord op mails, geen reactie op telefoon en na 2 dagen nog geen mail dat ze verstuurd zijn. Amateuristisch en ze mogen ze houden. Ben vandaag gewoon naar de winkel gereden.

Antwoord van Edelmanchet
Levering in lijn met verwachtingen
Prima manchetten in lijn met verwachtingen en op tijd geleverd.
Snelle verzending vlak v d kerst…
Snelle verzending vlak v d kerst ontvangen! Aanrader!!
tevreden
Snelle, nette levering. Product zoals op de foto en omschreven.
Dik tevreden!
Later dan voorzien, maar goed herpakt
Pakje werd niet opgestuurd dag na de bestelling zoals aangekondigd.
Maar gelukkig namen ze de zaken in handen en kwam alles snel in orde!
Snelle verzending en prachtige…
Snelle verzending en prachtige machetknopen! Zeker een aanrader