Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du får verkligen en tydlig och trygg vägledning steg för steg i hur du kan lyckas med e-handel. Kursen är pedagogiskt uppbyggd och lätt att följa. Jessica är otroligt engagerad, stöttande och genuint... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag håller på och håller på , bygger upp river ner ,bygger upp river ner . Men det som finns är en trygghet och gemenskap som jag inte hade klarat mej utan. Jag ser alltid framemot måndagar och ons ti... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kurs med moduler som konstant uppdateras men vissa detaljer bör finnas med från början och tror det även läggs in med tiden. Communityn är toppen där man kan hjälpas åt och ta hjälp av varandr... Toon meer

Contactgegevens

1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra utbildning med tydliga…

Bra utbildning med tydliga instruktioner.De ger inspiration och ger känsla av att inget är omöjligt. Det enda att önska är att det skulle ingå lite mer i "välkomstpaketet". Jag tycker alltså att utbildningen är kanon men att det skulle ingå lite mer för som tex ett gratis år på Shopify eller liknande

17 januari 2026

Antwoord van Edropp

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse 😊

Vad roligt att höra att du upplever utbildningen som tydlig och inspirerande. Vi uppskattar också din feedback och tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att hela tiden utveckla utbildningen.

Vi önskar dig stort lycka till framåt 🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Är i uppstarten av denna resa

Är i uppstarten av denna resa, ser mycket fram emot att komma igång. Jag gillar upplägget med utbildningsvideo där Jessica mycket går igenom modul för modul, enkelt att förstå. Bra att kunna gå tillbaka o titta igen.
Jessica är väldigt genuin o bryr sig det gillar jag. Nu hoppas jag på resultat!
/ Maria

7 januari 2026

Hej Maria!

Tack för din recension!
Så härligt att höra att du uppskattar upplägget med modulerna och att Jessica ger stöd på ett genuint sätt. 🙌

Fortsätt med samma engagemang. Vi hejar på dig och ser fram emot att följa dina framsteg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag började för drygt en månad sen och…

Jag började för drygt en månad sen och har inte ångrat mitt beslut. Communityt och Jessica är väldigt stöttande och kursen är lätt att ta till sig. Steg för steg guidas man i att bygga sin butik och det finns gruppchatt 2 gånger i veckan där man kan lära sig mycket av varandra. Rekommenderas!

6 januari 2026

Antwoord van Edropp

Tack för din fina recension!
Så roligt att höra att du känner dig stöttad av både communityt och Jessica, och att kursen hjälper dig steg för steg i din resa. 🙌

Fortsätt utforska och lära – vi hejar på dig hela vägen! 🚀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag är glad att jag gjorde en bra investering i mig själv!

Jag är fortfarande i början av min resa, men hittills känns upplägget tydligt och motiverande. Självutbildningsvideorna är bra, och jag upplever att Jessica delar värdefull information och svarar snabbt på frågor. Det är skönt att få struktur och vägledning istället för att gissa sig fram.

Man lär sig mycket om det digitala som är viktigt idag, som Canva, CapCut, AI-verktyg samt TikTok och Facebook, och det finns mycket mer att utvecklas inom.

Det kan vara mentalt tufft i början och kräver bra planering mellan familj, jobb, tid och ekonomi. Samtidigt känns det tryggt att kunna få stöd från gruppen och Jessica genom bra mentorskap.

Jag är glad att jag gjorde en bra investering i mig själv. Det känns som att detta kan visa en fin väg mot mer frihet för mig i framtiden.

Tuya.O

27 december 2025

Antwoord van Edropp

Stort tack för din detaljerade och ärliga recension!
Det är fantastiskt att höra att du tycker upplägget är tydligt och motiverande, och att självutbildningsvideorna och Jessicas stöd gör skillnad. 🙌

Du beskriver verkligen resan på ett fint sätt – det kräver engagemang i början, men med planering och stöd kan man skapa stora framsteg. Vi är glada att kursen kan bidra till din utveckling och ge inspiration för framtiden! 🚀

Fortsätt ta steg framåt – du är på rätt väg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra hjälp med starten på något nytt!

Ett stort comunity med underbara personer som hjälper och stöttar varandra. Bra upplägg med steg för steg kurser som visar precis hur man som nybörjare ska starta!
Bra stöttning från Jessica och hennes team som alltid ställer upp och svarar på alla frågor man har😊
Tindra O

22 december 2025

Hej Tindra!

Tack för din fina recension! 🌟
Så roligt att höra att du uppskattar både communityt och stödet från Jessica och teamet – det är precis den känslan vi vill skapa för alla deltagare.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Extremt bra kurser/utbildning på alla…

Extremt bra kurser/utbildning på alla steg man själv var osäker på innan jag fick kontakt med Olivia och Jessica. Mycket bra information, inga frågor är dumma och peppen är oslagbar bland alla.

22 december 2025

Tack för din fantastiska recension! 🌟
Vi blir så glada att höra att kurserna hjälpt dig att känna dig trygg i alla steg, och att både Olivia och Jessica har kunnat stötta dig. 🙌

Fortsätt ta till dig kunskapen och låt peppen från communityt inspirera dig vidare!

Nytt, härligt och inspirerande

Riktigt bra och genomtänkt utbildning som ger dig chansen att gå tillbaka 100ggr om du så vill och behöver för att lära dig alla steg o h viktiga moment. Otrolig gemenskap där vi peppar och stärker varann oavsett vilket plan vi är på då vi jobbar mot samma mål. En mentor som alltid finns tillgänglig med sin härliga feedback och inspiration 🙌

21 december 2025

Hej! 💛

Stort tack för din fina och inspirerande recension!
Så härligt att höra att du uppskattar utbildningens flexibilitet, gemenskapen i communityt och mentorns stöd. 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så glad över att jag vågade ta steget…

Så glad över att jag vågade ta steget och gick med i utbildningen. Har lärt mig så mycket på kort tid. Väldigt pedagogiskt och lätt att hänga med i alla steg. Bra att man kan göra kursen i sin egen takt. Älskar hur alla peppar och motiverar varandra. Jessica svarar på alla stora och små frågor och är verkligen en stor hjälp!

20 december 2025

Antwoord van Edropp

Stort tack för din härliga recension! 🌟
Så roligt att höra att du vågade ta steget och att kursen redan gett dig mycket kunskap. Vi är glada att du uppskattar upplägget, communityt och Jessicas stöd – precis den kombinationen vill vi ge alla deltagare. 🙌

Fortsätt i samma härliga takt och låt peppen från communityt driva dig framåt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är supernöjd med utbildningen

Jag är supernöjd med utbildningen. Det jag verkligen älskar är att det finns så många likasinnade att bolla med, det skapar en trygg och utvecklande gemenskap. Jessica, är helt fantastisk. Otroligt hjälpsam, sjukt snabb på att svara och alltid väldigt peppande. Man känner sig verkligen sedd och stöttad. Rekommenderar Edropp varmt!

20 december 2025

Tack för din fantastiska recension! 🌟
Vi blir så glada att höra att du uppskattar gemenskapen i communityt och det stöd och engagemang som Jessica ger.

Fortsätt utvecklas och låt peppen från både communityt och Jessica inspirera dig framåt – du är på rätt väg! 🚀

superbra utbildning!

Super bra utbildning där man lär sig otroligt mycket om droppshipping men även om sig själv! Jessica ör otroligt stöttande och med i varje steg! ☺️

Antwoord van Edropp

Tack för din härliga recension! 🌟
Så roligt att höra att du både lär dig om dropshipping och får personlig utveckling på köpet. Vi är glada att Jessica kan stötta dig genom hela resan. 🙌

Fortsätt framåt – du gör ett fantastiskt jobb! 🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att följa hur man ska göra och man…

Lätt att följa hur man ska göra och man får stöd, hjälp och pepp😊 Det tar mycket längre tid att uppfinna hjulet igen🥰
Veronica K

Hej Veronica!

Tack för din fina recension! 🌟
Så roligt att höra att du uppskattar stödet, hjälpen och peppen – precis därför vi vill göra det enkelt att följa varje steg utan att uppfinna hjulet igen.

Fortsätt framåt, du är på rätt väg! 🚀

Uzma A.

Meget tydelig og god introduktion hos edropp, samt et trygt forløb. Professionel og behagelig vejledning – jeg ser virkelig frem til rejsen videre. Spændende!!

Tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du upplever introduktionen som tydlig och att förloppet känns tryggt, samt att vår vägledning ger stöd och trygghet.

Så otroligt nöjd!

Jag är i uppstartsfasen och har haft en mycket positiv upplevelse av Edropp. Jag har fått tillgång till väldigt bra och tydligt material som verkligen underlättar uppstarten. Dessutom får jag all hjälp jag behöver och har blivit bemött av otroligt engagerade och kunniga personer. Det känns tryggt och inspirerande att samarbeta med Edropp, och jag kan varmt rekommendera dem.

18 december 2025

Antwoord van Edropp

Stort tack för din fina recension!
Så roligt att höra att du uppskattar materialet, stödet och engagemanget från vårt team. Det är precis den känsla vi vill ge alla våra deltagare – trygghet och inspiration på vägen framåt. 🙌

Fortsätt i samma positiva anda – du är på rätt väg! 🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Detta var verkligen starten på min resa…

Detta var verkligen starten på min resa till något nytt. Utan denna kurs hade det inte varit möjligt för mig. Jag är så tacksam för att ha fått chansen och kursen låter mig ta allt i min egen takt. Det mesta finns med i kursen och är det något så är det lätt att få kontakt och få svar fort.
Verkligen värt det!

5 november 2025

Antwoord van Edropp

Tack för din fantastiska och inspirerande recension! 🌟
Det gör oss så glada att höra att kursen blivit starten på något nytt för dig och att du uppskattar möjligheten att lära i ditt eget tempo. 🙌

Julia.J (jbloom)

trots ny inom Edropp så har den hittills varit över förväntan! Lärt mig så himla mycket inom branchen, om mig själv och min förmåga och bäst, att göra det jag gör tillsamans med andra som vill nå åt samma håll. Är så glad att jag gjorde detta!

3 november 2025

Hej Julia,
Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du fått en så positiv start på din resa med Edropp och stort grattis till dina första försäljningar i butiken!
Vi strävar ständigt efter att utveckla och förbättra utbildningen, så att du och våra deltagare kan nå hållbara och långsiktiga resultat.

Fantastisk utbildning

Fantastisk utbildning! Man får alltid snabba och tydliga svar på sina frågor och det märks verkligen hur mycket Jessica vill att alla ska lyckas. Rekommenderas varmt!

20 oktober 2025

Hej Jenny,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar utbildningen och stödet längs vägen. Jessica och vi alla på Edropp brinner för att ge våra deltagare snabb återkoppling och de bästa förutsättningarna att lyckas.
Hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk härligt att se och höra hur…

Fantastisk härligt att se och höra hur mån Jessica plus team är för att vara hjälpsam i framgången 🙏 Så djupt tacksam 🙏

19 oktober 2025

Antwoord van Edropp

Tusen tack för dina varma ord Nathalie! Det betyder mycket för oss att höra att du känner vårt engagemang och stöd på vägen mot framgång. Vi är otroligt glada att få följa din resa och fortsätter göra vårt bästa för att alla våra deltagare ska lyckas.

Spännande framtid :)

Mycket tydlig och bra introduktion och programmets helhet är en mycket täckande utbildning.
Fantastiskt trevlig coachning och nogrant upplägg som ger trygghet.
Ser sååå fram emot denna resan ihop.
Superspännande :)
//Nina B

16 oktober 2025

Hej Nina! 💛

Tack för din fantastiska recension! Så underbart att höra att du uppskattar introduktionen, coachningen och upplägget – det betyder mycket för oss. 🌟

Vi är glada att ha dig med på resan och ser fram emot att följa din utveckling – det kommer bli superspännande!

Mycket förtroendeingivande start

Mycket förtroendeingivande start. Jag är spänd av förväntan, men känner mig väl bemött och i goda händer.
Ser fram emot att kämpa för att lyckas!
Maria DeC

13 oktober 2025

Hej Maria! 💛

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du känner dig väl bemött och trygg – precis den starten vi vill ge alla våra deltagare.

Vi ser fram emot att följa din resa och hejar på dig hela vägen mot dina mål! 🚀

Super bra

Super bra! Lärt mig massor verkligen. Det enda negativa jag kan komma på är att Jessika bor i Mexiko. Jag kommer alltid på frågor när jag sitter med det på dagen och får då snällt vänta på svar 🤣
Men jag är verkligen super nöjd med all hjälp jag får!

8 oktober 2025

Tack för din recension!

Så roligt att höra att du lärt dig mycket och känner dig nöjd med stödet. Vi förstår helt känslan med tidskillnaden, och vi gör vårt bästa för att svara så snabbt vi kan – oavsett tidzon.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.