Du får verkligen en tydlig och trygg vägledning steg för steg i hur du kan lyckas med e-handel. Kursen är pedagogiskt uppbyggd och lätt att följa. Jessica är otroligt engagerad, stöttande och genuint... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra utbildning med tydliga instruktioner.De ger inspiration och ger känsla av att inget är omöjligt. Det enda att önska är att det skulle ingå lite mer i "välkomstpaketet". Jag tycker alltså att utbi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag håller på och håller på , bygger upp river ner ,bygger upp river ner . Men det som finns är en trygghet och gemenskap som jag inte hade klarat mej utan. Jag ser alltid framemot måndagar och ons ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra kurs med moduler som konstant uppdateras men vissa detaljer bör finnas med från början och tror det även läggs in med tiden. Communityn är toppen där man kan hjälpas åt och ta hjälp av varandr... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra bemötande, snabb svar på olika frågor oavsett kunskap nivå.

Antwoord van Edropp
Jag är väldigt nöjd med Edropp och har lär mig mycket inom kurser som finns det inom Edroop, och jag är väldigt tacksam av Jessica som hjälper oss med allt.

Antwoord van Edropp
Jessica är tydlig och strukturerad i sina videos. Det går bra att hänga med även om man är helt ny på området. Jag är inte i mål än, men har goda förhoppningar att med kursens och Jessicas hjälp ta mig framåt och kunna tjäna pengar på detta framöver. Jessica är alltid snabb på att svar i personliga chatten, vilket uppskattas väldigt mycket!
Malin J

Antwoord van Edropp
Köpte dropshipping kursen och är jätte nöjd! Man lär dig otroligt mycket på kort tid och man får hjälp om man kör fast. Rekommenderar!

Antwoord van Edropp
Kursens kvalitet är dålig och därför uppfyller priset inte heller mina förväntningar. Det är inte värd pengarna. Alldeles för dyrt. Hon har ingen ledarskap och definitivt ingen tålamod. Finns nog bättre dropshipping kurser att hitta än denna amatör utbildningen. Hon skrollar fort fram undervisningen, och hon motsäger sig själv när hon pratar. Man blir förvirrad. Hon pratar stressande och verkar som hon vill att tiden ska gå fort när vi har möte. Dessutom är det jätte mycket människor som deltar och vill ställa sina frågor och då vi bara har en timme på oss, hinner man oftast inte ställa sina frågor. Ingen minut mer eller mindre ges ut på mötet. Hon verkar ha ställt in ett system så att mötet automatiskt stängs av när timmen är ute. Hon besvarar heller aldrig på mails.
Vill du lära dig om dropshipping, så är denna kurs inget som du ska söka till. Kostar mer än vad det smakar.

Antwoord van Edropp
Har gått med Edropp för att kunna göra lite annat i livet och kan säga att man verkligen lär sig massor. Bra tips och kurs som verkligen går igenom alla steg för att få dig att lyckas. Känner mig hoppfull och glad att jag fått möjligheten. Rekommenderar starkt .

Antwoord van Edropp
Jättebra kurs! Alla delar man behöver lära sig finns med och lärarna är väldigt pedagogiska och hjälpsamma! Jag har omsatt 300 000kr på en månad efter att ha varit med i åtta veckor!

Antwoord van Edropp
Tack för hjälpen och tack till Felicia som hjälpte mig, de är super duktiga ☺️

Antwoord van Edropp
Att ta denna kurs gjorde vägen till att förstå och bemästra Dropshipping så mycket lättare. Tillgång till en fantastisk grupp, information, kurser och digitala möten med en energi och vibe där allt är möjligt. Investera i dig själv med denna kurs!

Antwoord van Edropp
Då jag kände att jag står vid ett vägskäl i livet var Jessicas skola det jag sökte efter. En person som jobbar med energi för att hennes elever ska lära sig och hitta sitt flow inom droppshipping. Det finns alltid hjälp och stöttning att få. Jessica och de andra studenterna samt annan inblandad personal ger sig inte förän det fungerar. Fantastisk energi. Tack för att ni finns!

Antwoord van Edropp
Jag gick Jessicas kurs förra året, och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv! I mars 2024 började jag arbeta med dropshipping på heltid, och nu i november är min omsättning 7 miljoner! Jag flyttade hela min familj till Spanien och lever ett liv jag inte ens kunde drömma om för ett år sedan. Jessica är fantastisk på att peppa och motivera! Hennes kurs är mycket pedagogisk, och den största fördelen är att man, förutom den inspelade kursen, även har möjlighet till ett samtal i veckan samt att ställa frågor i gruppen. Jessica är dessutom väldigt snabb på att svara på dessa frågor, så man fastnar aldrig. Tack igen för kursen! Dropshipping har förändrat hela mitt liv, och jag rekommenderar alla som vill starta eget att börja med dropshipping!

Antwoord van Edropp
Lees meer over geverifieerde reviews.