Du får verkligen en tydlig och trygg vägledning steg för steg i hur du kan lyckas med e-handel. Kursen är pedagogiskt uppbyggd och lätt att följa. Jessica är otroligt engagerad, stöttande och genuint... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra utbildning med tydliga instruktioner.De ger inspiration och ger känsla av att inget är omöjligt. Det enda att önska är att det skulle ingå lite mer i "välkomstpaketet". Jag tycker alltså att utbi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag håller på och håller på , bygger upp river ner ,bygger upp river ner . Men det som finns är en trygghet och gemenskap som jag inte hade klarat mej utan. Jag ser alltid framemot måndagar och ons ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra kurs med moduler som konstant uppdateras men vissa detaljer bör finnas med från början och tror det även läggs in med tiden. Communityn är toppen där man kan hjälpas åt och ta hjälp av varandr... Toon meer
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tydliga videos och snabb återkoppling. Jessica vet verkligen vad hon pratar om.
/Carita C

Antwoord van Edropp
Kan bara ge bästa omdöme för Jessica. Även Diana, e-dropp samt alla ”elever”
Allt finns där och supporten är suverän
Såklart krävs det ett 100 % engagemang från en själv, och i kombination med övriga ovan nämnda…👍👍👍
/ Camilla R

Antwoord van Edropp
Jag är verkligen nöjd med den här utbildningen! Den är både informativ och lätt att följa, med tydliga steg-för-steg-instruktioner – från att välja produkter och hitta leverantörer till att sätta upp en webbshop och marknadsföra den. Jag rekommenderar den varmt! 😊

Antwoord van Edropp
Jag har varit super nöjd, lärt mig massor! Inget dåligt att säga om det☺️
Emma T

Antwoord van Edropp
Jag trycker att E-dropps utbildning var lite svårare i början men när man titta steg för steg tycker jag att det är bra kurs. Ibland blir bilderna i videon utidliga och Jessica pratar lite förtatre. Då man missa några ord eller man blir missförstå. Annars hit tills är bra, jag ligger lite bakom pga någon anledning och i kurs sytemetet fanns som låst video. Jag tycker också Jessicas inspirations text alla veckosamtat och man går igenom video samtal då man lär sig mycket.
Solomon M

Antwoord van Edropp
Väldigt bra kurs, som innehåller bra material och att enkelt att följa. Samt ger resultat. 😍

Antwoord van Edropp
Communityn är toppen där man kan hjälpas åt och ta hjälp av varandra då det är fullt förståeligt att Jessica inte kan vara tillgänglig 24/7.
Som ny skulle jag dock behövt mer vägledning då man inte vill göra fel även om man är redo att riskera och satsa.
Tack för allt material Jessica 🙏🏼

Bra kurs!
Bra kurs med mycket nyttigt innehåll och verktyg!
Rekommenderas!

Antwoord van Edropp
Man lär sig dropshipping på riktigt, kul!

Antwoord van Edropp
Man för all hjälp som man kan tänkas behöva. Bra och strukturerat material

Antwoord van Edropp
En jättebra utbildning om du vill starta e-handel. Du får insikt och verktyg i hur du bygger din butik, hittar produkter, annonserar och kan få tjäna pengar på din dröm. Kan verkligen rekommendera denna, då jag inte visste någonting om hur man gör och har lärt mig steg för steg, med Jessicas suveräna utbildning. Den har allt du behöver för att lyckas. Nu har min dröm blivit till verklighet och jag ser fram emot ett lyckat år inom dropshipping.

Antwoord van Edropp
Jag är verkligen nöjd med utbildningen! Jessica är otroligt duktig och förklarar allt på ett tydligt och enkelt sätt. Videorna är glasklara och lätta att följa, vilket gör inlärningen både smidig och rolig. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till dem som vill lära sig Dropshipping på ett enkelt och effektivt sätt!

Antwoord van Edropp
Man får verkligen den hjälp man behöver, speciellt om man kör fast

Antwoord van Edropp
Det här är en jättebra kurs med tydligt och enkelt upplägg som är roligt och lätt att följa. Jessica är en bra och tydlig instruktör och man märker att hon har väldigt mycket erfarenhet. Jag tycker detta är en rolig kurs och jag har lärt mig väldigt mycket på bara några veckor.

Antwoord van Edropp
Jag tycker att E-dropps utbildning är bra, speciellt om man är helt ny inom branschen. Man får steg för steg ta del av hur man bygger upp sin butik och verksamhet. Ibörjan upplevde jag att det var lite rörigt att ta in allt, och kände inte att jag hanterade strukturen till 100% men det har blivit enklare med tiden och efterhand. Är man med på alla veckosamtal och går igenom utbildningen strukturerat kommer man framåt och lär sig massor.

Antwoord van Edropp
Jättebra utbildning i dropshipping! Modulerna är pedagogiska och Jessica förklarar mycket bra.

Antwoord van Edropp
Bra kurser med mycket och bra information, enkla att förstå. Det är alltid någon som ger ett snabbt svar om man behöver hjälp med något! Mycket nöjd!

Antwoord van Edropp
Jag är supernöjd med kursen och framförallt Jessica. Pedagogiskt och bra upplagt steg för steg. Den här kursen är den jag behövde för att förändra mitt liv💫

Antwoord van Edropp
Given kurs, framtida investeringar. De återkopplar väldig fort ifall man stöter på problem.
Nhat-T

Antwoord van Edropp
Tillgängligt och inkluderande kursmaterial som fungerar utmärkt att ta sig igenom det i egen takt, samt smidigt forum för att få snabba svar på frågorna som dyker upp.

Antwoord van Edropp
Lees meer over geverifieerde reviews.