Handla inte av Elektronikspecialisten. De har i flera tillfällen gått emot beslut på ARN när de gjort fel, de låter bli att åter betala trots att de blivit ålagda för att de räknar med att kunder... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställer hem en tv och får en sönder skärm... försöker kontakta dem får inget svar eller så skickar dem runt mig. Till slut skriver dem att dem ej kan göra något åt det då det måste minst ha gått 5 d... Toon meer
Att handla hos Elektronikspecialisten är en sann upplevelse. Vi märkte omedelbart att deras attribut är att bli så väl omhändertagen att den vanliga känslan att handla på distans blir helt ann... Toon meer
De hittade min favoritklocka vilket ingen annan gjorde i Sverige. Mycket nöjd! Fint pris. Bra kontakt med kundtjänst Hade velat ge 4,5 stjärnor, men inte möjligt. Det enda som drog ner från en femma ä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Oberoende satir om Trustpilots betygssystem
Contactgegevens
Trinidad en Tobago
- elektronikspecialisten.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mardrömsupplevelse - Undvik
När något går fel eller när det visar sig vara fel på en produkt så blir detta bolag och personerna som jobbar där en fullkomlig MARDRÖM att ha att göra med.
Köpte en produkt för flera tusen som var defekt och över 12 veckor efter köpet stod jag fortfarande utan varan vi betalt för.
Det märks att bolaget inte bryr sig om varken kundbemötande och service. De pekar hellre på leverantörer, processer och paragrafer för att få sin "rätt" igenom snarare än att visa förståelse för kunden och hitta lösningar.
Skulle kunna skriva en bok om hur usel upplevelsen var och kan bara råda alla att undvika handla från detta bolag.

Bra produkt
Bra produkt. Leverans tog lite tid troligen för att post inte levereras dagligen.

Antwoord van tp
Snabb leverans. Produkten helt enligt beskrivning. Helt ok pris jämfört med andra.

Tror inte på dem
Tror inte på dem! De är stor köppvillkoreshaj!
Efter svaret: Ja, det kan bli juridisk utan moraliskt och etiskt heller!

Antwoord van tp
Enkelt, snabbt och bra pris
Enkelt att hitta på webbsidan, snabb leverans. Allt gick mycket smidigt till. Bra pris i jämförelse.
Hit lär jag återkomma

Plattan är helt Ok
Plattan är helt Ok, blev lite besviken på att den levererades från Danmark, tog lite längre tid än beräknat.

Super köp
Köpte 2 mobiler, bra service, superpris och höll leveranstiden!

Antwoord van tp
Kan känna sig väldigt säker och bekväm…
Kan känna sig väldigt säker och bekväm att få sina frågor besvarade då responstiden från er är inom ett par timmar med mail.
Eller direkt på morgonen om man skickar ut en fråga iväg mot kvällen.

Undvik
Gjorde misstaget att handla här utan att läsa deras "sk villkor"....600 sek för 1 ånger rent ocker hade vart ännu mer men jag fick tjata till mig en lägre summa,Var dum nog att beställa samma vara igen men backade med facit i hand och då slog de till med en kostnad för ej utlöst försändelse 395+89 istället för att bara ta betalt för returfrakten (89sek) som alla normala säljare.
Läst igenom DERAS "villkor och avtal" innan ni handlar här för de kan bli dyr och krånglig historia annars,min erfarenhet nu efter att ha haft med dessa att göra att de skiter fullständigt i kunden så fort de blir minsta problem utan ser till att utnyttja situation till max för att ta betalt.
När ja lät försändelse nr 2 gå åter(outlöst)hörde jag inget på nästan en hel månad förrens klarna hörde av sig och ville ha uppgifter kring returen så ja ringer upp ES ,,Först vill de inte kännas vid att de fått varan i retur de är först när de nämner att outlöst försändelse kostar 395 och att ja går med på detta så va saken löst inom 5 minuter och de har meddelat klarna den nya summan...helt sjukt!
Slutar med att han saltar på dessa 395 som till slut blir 484 sek..helt bedrägligt(frakt 89:-sen "hanteringsavgift" på det på 395 FÖR VAD ?!?varan är juh obrutenn!!
Riktig tråkig uplevelse och dåligt skött,ja råder ingen att handla här.

Antwoord van tp
Snabbt o enkelt att beställa
Snabbt o enkelt att beställa. Leverans gick också smidigt.
I mitt fall så hade de bäst pris på en Samsung galax s23 fe.

Antwoord van tp
Snabb leverans, svarar i telefonen vid test, bra pris.

Antwoord van tp
Snabb leverans och prisvärda produkter
Jag beställde eltandborstar till mig och min man (Oral-B Elektrisk tandbrste Oral-B Pro3 3900N White+Black) 2-pack, till ett väldigt förmånligt pris. Snabb leverans och produkten är jättebra. Vi har använt dessa eltandborstar sedan vi fick hem dom. Kan rekommendera både tandborsten och företaget.

Bra priser
Bra priser, snabb leverans och lätt att komma i kontakt med support via mail.

Snabb leverans och väldigt prisvärt 👍🏼
Snabb leverans och väldigt prisvärt 👍🏼
Supernöjd, rekommenderas som butik.

Galaxy Tab A9
Leta efter ny platta till bra pris. Hitta en Galaxy Tab A9 till superbra pris, så tvekade inte utan slog till.

Dit is Trustpilot