Handla inte av Elektronikspecialisten. De har i flera tillfällen gått emot beslut på ARN när de gjort fel, de låter bli att åter betala trots att de blivit ålagda för att de räknar med att kunder... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställer hem en tv och får en sönder skärm... försöker kontakta dem får inget svar eller så skickar dem runt mig. Till slut skriver dem att dem ej kan göra något åt det då det måste minst ha gått 5 d... Toon meer
Att handla hos Elektronikspecialisten är en sann upplevelse. Vi märkte omedelbart att deras attribut är att bli så väl omhändertagen att den vanliga känslan att handla på distans blir helt ann... Toon meer
De hittade min favoritklocka vilket ingen annan gjorde i Sverige. Mycket nöjd! Fint pris. Bra kontakt med kundtjänst Hade velat ge 4,5 stjärnor, men inte möjligt. Det enda som drog ner från en femma ä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Oberoende satir om Trustpilots betygssystem
Contactgegevens
Trinidad en Tobago
- elektronikspecialisten.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb support och supersnabb leverans
Snabb support och supersnabb leverans! Skärmen vi köpte fungerar som förväntat.

Antwoord van tp
Snabb leverans när man akut behövde en ny mobil, kan starkt rekommendera

Antwoord van tp
Bra och snabb personlig service.
Jag köpte en radiostyrd bil till min son. Den var riktigt billig, så jag hade låga förväntningar på kvaliteten, men när den kom blev jag positivt överraskad – den var riktigt bra och min son älskar den!

Beställningen kommer inte fram
Vi har väntat på våran beställning i över två veckor, trots snabbt svar från kundservice har dom inte löst problemet utan hänvisar till postnord. Vi får inte heller annulera beställningen. Dålig service, min son har lagt alla sina sparpengar på denna beställning och väntar på svar:(

Väldigt långa leveranstider
Väldigt långa leveranstider, fick påminna don om en spårningslänk

Vansinniga priser på frakt
Vansinniga priser på frakt, 200 kr.

Antwoord van tp
2 x ASUS TUF Gaming VG27AQL3A…
Inhandlade två stycken ASUS TUF Gaming VG27AQL3A bildskärmar. Inget onödigt besvär, rakt på sak och rakt igenom. Fick ett mycket bra pris för en fenomenal produkt.
Synnerligen snabb leverans, vilket gjorde mig extra nöjd med både försäljare och leverantör.

Antwoord van tp
Bra kundservice med snabba svar
Bra kundservice med snabba svar, även bra priser. Problemet är att jag valde elektronikspecialisten pga deras geografiska läge, i Stockholm. Paketet skickades iväg i bra tid, (dagen efter) men då från Danmark? Fick vänta några dagar för länge för att mitt betyg ska vara högre. Allt som allt så får dem ändå godkänt.

dålig
Min pappa skulle köpa en samsung galaxy a53 till mig för julklapp. Några dagar hade gått fick han endå inget telefon istället fick han en mail och det stod att "vår leverantör hade inte det på lager" nånting sånt men det stod att den kunde inte komma just nu för att dom inte hade mobilen. Jag menar DET STOD att mobilen var i lager och plötslig kan det inte bara försvinna eller? Nu måste vi vänta ännu längre. Min pappa blev ju så himla arg

Nöjd
Produkten var precis som utlovat (Mobil Xiomi Redmi) leveransen var snabb och betalningen enkel.

Bra pris
Bra pris, mycket bra produkt. De är en pålitlig leverantör, med en aning längre leveranstid... Jag tycker det var värt det för 600:- lägre pris än näst lägsta priset.

Falsk och vilseledande information
Beställde en Samsung smartwatch från dem för några dagar sedan, som enligt explicit specificerat serienummer på hemsidan skulle vara den svenska utgåvan. Får istället hem den slovakiska varianten av klockan där bl.a. Samsung Pay inte fungerar varpå jag kontaktar företaget angående detta. Eftersom jag misstänkte fulspel så sparade jag hemsidan offline innan, och mycket riktigt så ändrade de beskrivningen på hemsidan efter mitt mail men påstod till mig att det stått så hela tiden, och att det är en så kallad EU-modell de levererar, som de kan köpa in från var som helst i världen, och sen själva installerar EU-mjukvara på, och att man då inte kan räkna med att Samsung Pay fungerar, men att Google Pay gör det. De hänvisar också till ett köpvillkor om att de inte kan garantera något om var produkterna kommer ifrån, och tyvärr hade jag inte lagrat köpvillkoren offline innan, så kunde inte kontrollera om även det hade ändrats/lagts till efter min kontakt, men givet att de ändrade och öppet ljög om beskrivningen på själva produktsidan så finns det ingen anledning att tro att de skulle vara ärliga när det kommer till köpvillkoren.
Vidare utöver detta så hade priset på produkten sänkts med ca 450 kr från den dag jag beställde den, till den dag jag fick det (vilket bara var några enstaka dagar senare), och jag kontaktade även företaget angående detta, och bad dem att korrigera priset på min beställning, istället för att vi skulle behöva gå igenom en ångerrätt och en nybeställning. Företaget väntade dock med att svara på detta, och höjde priset på klockan igen, och sedan vägrade att göra någon korrigering.
UNDVIK DETTA FÖRETAG!
Uppdatering efter svar från Elektronikspecialisten:
De fortsätter här med rena lögner för att få det att se ut som att jag på något sätt varit orimlig och att de är de vuxna i sammanhanget. För det första så började de med att anmäla min recension både här på Trustpilot samt på en annan sida som olämpligt/olagligt innehåll för att försöka tysta det hela. Då krävs det att man skickar in bevis som moderatorerna granskar för att verifiera att allt man skrivit i recensionen stämmer, vilket de också gjort. Att jag inte skulle ha väntat på svar angående priset, och skrivit detta omdöme inom 30 minuter stämmer bara inte. Trustpilots moderatorer har fått hela mailkonversationer, samt sparade versioner av produktsidan från både innan och efter vår konversation, och bekräftat att recensionen ovan är korrekt.
Jag kan kort sammanfatta vid vilka tidpunker samtliga meddelanden skickats (vilket också ingick i bevisen som skickats in till Trustpilot):
2/12 kl 16.30: Jag skickar första mailet om både serienumret och prisskillnaden.
3/12 kl 08.17: De svarar angående serienumret och hänvisar bl.a. till information på den den precis ändrade produktsidan. De svarar inget om priset.
3/12 kl 9.29: Jag svarar om serienumret, samt frågar om priset igen.
3/12 kl 12.16: De svarar om serienumret igen, men struntar även denna gång i att bemöta frågan om priset.
3/12 kl 13.30: Jag skriver endast om priset.
De slutar svara.
3/12 kl 15.41: Jag skriver omdömet på Trustpilot (och en annan sida).
3/12 kl 15.58: De svarar på mailet att de inte kan göra något åt priset utan att det sätts av robotar och inte kan justeras manuellt.
3/12 kl 16.03: De anmäler mitt omdöme på Trustpilot (och den andra sidan).
Så jag vet inte riktigt angående det här med att skriva ett omdöme inom 30 min och att inte ge dem möjlighet att besvara frågan. Enligt min beräkning gick det 23 timmar från mitt första mail, och 7 timmar från deras första svar på det mailet, innan ett omdöme skrevs, samt att de undvek frågan om priset i samtliga svar, tills dess att omdömet var skrivet varpå de skrev att det inte var aktuellt att justera priset.
Så, mycket snyggt hanterat, Elektronikspecialisten! Jag hoppas att fler orkar gå igenom med att faktiskt bevisa hur ni beter er framöver, så att ni inte fortsätter komma undan med att anmäla negativ kritik som olämpligt/olagligt innehåll.

Antwoord van tp
Allt gick toppen å smidigt.
Allt gick toppen å smidigt.
snabb leverans.

Antwoord van tp
Snabb service och mycket bra priser.
Snabb service och mycket bra priser.
Här kan man göra riktiga fynd.

Antwoord van tp
Snabb leverans, trevlig personal när man ringer

Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans, jättenöjd med produkterna jag beställde

Antwoord van tp
Är mycket nöjd med mitt köp av Samsung Galaxy Tab A9+. Smidigt att beställa och snabb leverans.

Antwoord van tp
Stod att varan fanns på lager
Stod att varan fanns på lager, men sedan info om 15 dagars leveranstid. Ville byta varan, men då gick inte det eftersom jag beställde i mitt företags namn. Erbjöd mig ändå att betala returfrakten. Dålig servicenivå.
Köper inte mer därifrån.

Dit is Trustpilot