Handla inte av Elektronikspecialisten. De har i flera tillfällen gått emot beslut på ARN när de gjort fel, de låter bli att åter betala trots att de blivit ålagda för att de räknar med att kunder... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställer hem en tv och får en sönder skärm... försöker kontakta dem får inget svar eller så skickar dem runt mig. Till slut skriver dem att dem ej kan göra något åt det då det måste minst ha gått 5 d... Toon meer
Att handla hos Elektronikspecialisten är en sann upplevelse. Vi märkte omedelbart att deras attribut är att bli så väl omhändertagen att den vanliga känslan att handla på distans blir helt ann... Toon meer
De hittade min favoritklocka vilket ingen annan gjorde i Sverige. Mycket nöjd! Fint pris. Bra kontakt med kundtjänst Hade velat ge 4,5 stjärnor, men inte möjligt. Det enda som drog ner från en femma ä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Oberoende satir om Trustpilots betygssystem
Contactgegevens
Trinidad en Tobago
- elektronikspecialisten.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lätt att hitta på hemsidan
Lätt att hitta på hemsidan. Leveransen kom efter 3 dagar och då bad man om ursäkt för förseningen. Det kallar jag serviceminded!

Snabb leverans bra pris
Snabb leverans bra pris, Vad mer kan man begära.

10/10.
10/10.. väldigt snabb leverans, billigast på nätet och bra kundtjänst. Jag är jätte nöjd

Antwoord van tp
Tack för den snabba leveransen av…
Tack för den snabba leveransen av mobiltelefon

Antwoord van tp
Toppen bra, leverans samma dag
jag beställde, bra priser lätt att få
kontakt med kundtjänst. 10/10 poäng

Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans och bra pris på produkten.

Antwoord van tp
Nöjd kund med min "padda"
Bra kvalitet, snabb leverans, rekommenderas!

Toppenbra
Toppenbra! Bra priser, supersnabb leverans, mycket kunnig trevlig och hjälpsam kundservice.
Rekommenderar varmt!

Leverans
Beställde måndag förmiddag enbart pga den snabba leveranstiden 1-3 dagar (uppgavs att varan finns i lager). Beställningen slutförs först onsdag eftermiddag och får besked torsdag morgon att paketet finns i...Danmark. Hur kan ni uppge så kort leveranstid när varan inte ens finns i Sverige?? Blir en besviken son på sin födelsedag. Dåligt.

Bra kundservice
Bra kundservice, rätt snabb leverans också. Inga problem alls när varan kommit fram

Bra kundmottagande
Bra kundmottagande. Inga problem när jag ångrade ett köp och gjorde en ny beställning. Snabb leverans.

Lång leveranstid
Lång leveranstid. Dåligt bemötande i supporten

Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans och bra pris. Beställde tisdag kväll och hade varan på torsdag kväll.

Antwoord van tp
Tack för superbra service och fin lur
Tack för superbra service och fin lur. Hur nöjd som helst och extra tack till dig Johan som svarade snabbt på mitt email.
Samsung Galaxy S23 Ultra

Hopplöst
Det har nu gått 6 arbetsdagar sedan jag beställde från det här stället och dom KAN bara inte skicka iväg min order. De har sagt två gånger att de ska skicka iväg den men ingenting händer. Att ett företag drabbas i semestertider och att leveranstiderna blir längre förstår jag mer än väl. Men så här kan det inte gå till år 2023. De lovade igen att paketet skulle skickas iväg igår fredag, men ingen uppdatering har skett på min order.
Det känns helt hopplöst. Ingen aning om jag någonsin kommer få mitt paket.

Leveransen som fortfarande pågår
Beställde ett par AirPods gen 2 för 7 arbetsdagar sedan och väntar fortfarande på att de ska hitta fram till slutdestinationen. Den utlovade leveransen på 2-3 arbetsdagar motiverade vid tillfället för beställning det hutlösa priset för leverans på 89 kr.
Man tror ju inte ens att sådant händer längre, men jo. Jag vet inte, jag är mållös.

Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Produkt som beställt

Dit is Trustpilot