Jag har bara positivt att säga om Sara, säljare från nya energihem. Lätt att ha å göra med, kunnig! Köpte en solpanelsanläggning av nya energihem, allt gick smidigt och bra!👍
Nya Energihem Norden AB
Lees wat reviewers zeggen
Fick besök av representanter som redogjorde för fördelar av batteriinstallation i samband med solceller. Tydlig och fin redovisning av både fördelar och kostnad. Mycket fina representanter för företag... Toon meer
I december 2022 installerade vi solceller. För en månad sen fick vi besök av Sara o Catalin från Nya Energihem. Beställde batteri till solceller som kom o installerades inom en månad. Vi är jättenöjda... Toon meer
Installerade solceller i Juli. Startade anläggningen 26 Juli, 29 Juli slutade appen fungera, batteriet fulladdat hela tiden. Trots det fick vi köpa elen. Vi bör få kompensation. Supporten vi skull... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Ramenleverancier
Info over Nya Energihem Norden AB
Geschreven door het bedrijf
Nya Energihem Norden AB har
- en stark och etablerad huvudägare utan kopplingar till det tidigare bolaget.
- tillsatt en ny ledning
- genomfört ett större antal solcellsmontage och fönsterbyten med många nöjda kunder
Contactgegevens
Förrådsgatan 7, 80309, Gävle, Zweden
- 0771246246
- kundservice@energihem.com
- energihem.com
Det var bra när dom satte upp…
Det var bra när dom satte upp solcellerna. Men sen dröjde länge innan elektrikern kom. Sen fick vi vänta på honom som skulle koppla in det hela. Gick miste om många soliga dagar.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
När solceller äntligen kom på plats har…
När solceller äntligen kom på plats har det fungerat bra. Montörerna var bra att ha att göra med och skötte monteringen bra.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Det blev ju bra till sist även om det…
Det blev ju bra till sist även om det tog ganska lång tid.

Snabbt montage och igångsättning
Snabbt montage och igångsättning
Jättetrevlig personal
Har inte fått igång appen, men beror kanske på mig

Arbetsupplevelse för solpanelen.
Det var trevliga killar som arbetade trots att det var helg. Och dom gjorde ett bra arbete. Sedan kom elektrikern och gjorde ett bra jobb.
Sedan kom inspektören och godkände arbetet som utförts. Sedan var det bara att sätta igång att använda anläggningen.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Montörerna av både paneler och…
Montörerna av både paneler och elektrikern var utmärkta. Dock är det bedrövligt att ni inte haft bättre ordning på att vi betalt våra fakturor och sänt dem till oss upprepat 2 ggr.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
De mesta var bra men det tog från den…
De mesta var bra men det tog från den 12 juni till den 10 juli att få igång panelerna. Kommunikations fel har vi bara vetat att appen skulle starta för att panelerna skulle gå igång så hade panelerna funkat från den 12 juni.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Montaget på plats fungerade bra,vad som…
Montaget på plats fungerade bra,vad som jag tyckte tog för lång tid var anslutningen från Ellevio.Enligt era montörer så skickar dom ett klartecken till den installatör ni har avtal med.Han hävdade att han inte kunde koppla in förrän han fått klartecken från nätägaren men det tog för lång tid.

Rekommenderas
Från panelerna och växelriktaren anlände tog det 5 arbetsdagar innan montörerna kom och gjorde ett kanonjobb! snabbt och snyggt! Klara på en dag. Sen tog det 4 arbetsdagar innan elektrikern kom och kopplade in allt. Mycket trevliga montörer och elektriker.
Anläggningen har fungerat felfritt och producerar bra.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Att ni funnits tillgängliga och alltid…
Att ni funnits tillgängliga och alltid svarat på telefon.
Professionella och noggranna och socialt kompetenta panelmontörer.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Fick vänta ett tag innan montering
Fick vänta ett tag innan montering, men sen gick det riktigt snabbt! Vi är nöjda.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Vi behövde inte fylla i en massa papper…
Vi behövde inte fylla i en massa papper själva, det gjorde bolagets representanter, vi bara gick igenom och godkände. Mycket värt när man inte vet var man ska börja. Allt skedde som dom lovade, vi har absolut inte något att klaga över, tvärtom.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Trevligt presenterat hemma i lugn och…
Trevligt presenterat hemma i lugn och ro. Det gick snabbt att få på plats och inget besvärligt pappersarbete behövde vi göra. Nu fungerar det.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Hej jag tyckte att dom två pojkarna som…
Hej jag tyckte att dom två pojkarna som monterade solcellerna var snabba och trevliga Hellsinge el gjorde ett snabbt jobb som blev mycket bra jag kan inte annat än vara nöjd med montaget mvh Jan

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Främst att installationen av panelerna…
Främst att installationen av panelerna och elanslutningen utfördes av mycket trevliga och duktiga killar!! Snabba och noggranna.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB
Lätta o trevliga att ha och göra med
Lätta o trevliga att ha och göra med, allt blev som utlovat.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.