Nya Energihem Norden AB

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har bara positivt att säga om Sara, säljare från nya energihem. Lätt att ha å göra med, kunnig! Köpte en solpanelsanläggning av nya energihem, allt gick smidigt och bra!👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick besök av representanter som redogjorde för fördelar av batteriinstallation i samband med solceller. Tydlig och fin redovisning av både fördelar och kostnad. Mycket fina representanter för företag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I december 2022 installerade vi solceller. För en månad sen fick vi besök av Sara o Catalin från Nya Energihem. Beställde batteri till solceller som kom o installerades inom en månad. Vi är jättenöjda... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Installerade solceller i Juli. Startade anläggningen 26 Juli, 29 Juli slutade appen fungera, batteriet fulladdat hela tiden. Trots det fick vi köpa elen. Vi bör få kompensation. Supporten vi skull... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Zonne-energiebedrijf
  2. Zonne-energie aannemer
  3. Energiecentrale met fotovoltaïsche zonnecellen
  4. Vensterinstallateur
  5. Ramenleverancier

Info over Nya Energihem Norden AB

Geschreven door het bedrijf

Nya Energihem Norden AB säljer och installerar kompletta solcellsanläggningar och genomför fönsterbyten. Vår verksamhet startade i januari 2023 genom att vi förvärvade en bra orderbok av sol och fönsterorders från Energihem i Sverige ABs konkursbo.

Nya Energihem Norden AB har

• en stark och etablerad huvudägare utan kopplingar till det tidigare bolaget.
  • tillsatt en ny ledning
  • genomfört ett större antal solcellsmontage och fönsterbyten med många nöjda kunder

Contactgegevens

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och informativt bemötande från…

Bra och informativt bemötande från sälj- till monteringsögonblicket.
Alla överenskommelser infriades.
Uppföljning via telefonsamtal hur vi upplevt processen.

9 oktober 2023

Hej Benny,

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad bra att allting gick smidigt från sälj till montering. Nu hoppas vi på många varma soltimmar innan vintern drar igång ordentligt.

Om du har frågor eller funderingar kring din anläggning så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0771 - 246 246 eller via mail på kundservice@energihem.com

Hej Rut,

Tack för ditt fina omdöme. Vad skönt att allting löpte på utan bekymmer, nu hoppas vi på många soliga dagar framöver!

Hej Tonreg,

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad kul att montörerna var proffsiga och att kommunikationen fungerande bra!

Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0771 - 246 246.

Rekommenderar Energihem!

Smidig och framförallt överraskande snabb installation. Säljaren, Sebastian, var med under hela processen och var mycket hjälpsam. Hantverkarna var både trevliga och effektiva. Om det är något trots allt ska förbättra så är det specificering av fakturan. Det var oklart vad av summan som avser installation och material.

1 oktober 2023

Hej Daniel,

Tack för ditt omdöme. Vad kul att allting gick snabbt och smidigt vid installation och att du är nöjd med resultatet!

Vi uppskattar all feedback så jag ska vidarebefordra din feedback gällande fakturan. Vårt mål är att se till så alla kunder har en enkel resa från början till slut.

Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta kundservice på 0771 - 246 246.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nöjd med slutresultatet och trevliga…

Nöjd med slutresultatet och trevliga hantverhantverkare.

26 september 2023

Hej Östen,

Tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att du är nöjd med installationen av din solelsanläggning. Nu hoppas vi på många soltimmar framöver!

helnöjd med installationen

solcellsinstallation

Hej Bengt!
Vad fint att höra att du är helnöjd med installationen!
Nu ser vi fram mot att du får många fina timmar med sol och mycket nytta av din nya solcellsanläggning

Varma hälsningar från oss på

Nya Energihem Norden AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt har fungerat fantastiskt bra med…

Allt har fungerat fantastiskt bra med Energi Hem.
Från första kontakt med bra och inlyssnande säljare. Noggrann person som kom ut och tog mått, som visade sig vara perfekt utmätta Allting avslutades med montörerna som jobbade snabbt, noggrant och gjorde ett fantastiskt bra jobb.
Vi är supernöjda och kan (och kommer) rekommendera Energi Hem till flera.

Hälsningar
Patrik Arreman
Kungsängen

20 september 2023

Hej Patrik,

Tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att allting gick så smidigt och fint från start till slut. Vad bra att ni är nöjda med montering av er anläggning.

Nu hoppas vi på många soltimmar framöver nu innan vintern!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dålig information

Dålig information
Fick ringa och fråga och fick sällan svar om tider och utförande.
Monteringskillarna gjorde bra jobb.
Räkningen dåligt specificerad.

13 september 2023

Hej Nisse,
Fint att höra att montörerna gjort ännu ett bra jobb!
Vi uppskattar din feedback och jobbar kontinuerligt med att bl a förbättra informationen till våra kunder under hela processen från köp till färdigt montage.

Vänliga hälsningar från oss på

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Senaste kontakten med det som KALLAS…

Senaste kontakten med det som KALLAS KUNDTJÄNST.
Sa till dom om att de ville ha 320 000 kr iförskott annars ingen leverans.
Fick svar att det har du inte på mejl så vi kommer
aldrig att erkänna att vi sagt så och då kan du inte bevisa detta fast vi har sagt det från början..
Ett totalt oseriöst företag med gamla VD på plats igen, och försöker blåsa mer kunder innan de går i konkurs.
Då blir de av med alla garantier och skrattar gott åt kunderna.
Så VARNING från en som blivit drabbad.
Välj ett annat seriöst företag.

15 september 2023

Hej Arne,

Tack för ditt omdöme. Vet inte riktigt vad som har hänt i just ditt ärende eller i vilket status det ligger i, så kontakta gärna kundservice så kan vi naturligtvis kolla på detta och se hur det ligger till.

Vänligen kontakta oss på kundservice antingen via telefon på 0771 - 246 246 eller via mail på kundservice@energihem.com

Hälsningar,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra info och helhetsåtagande.

Bra med helhetsåtagandet och kontakterna med elbolag, mm.
Slutdokumentation för den kompletta anläggningen kan bli bättre.

3 september 2023

Hej Tobbe,

Tack för ditt omdöme. Alltid bra att allting gick fint under montering av din anläggning.

Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta kundservice 0771 - 246 246

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

När monteringen kom igång gick allt…

När monteringen kom igång gick allt bra,innan var det struligt men nu rullar det på

7 september 2023

Hej Christina,

Tack för ditt omdöme. Vad bra att allting gick fint när montering väl kom igång. Ska ta upp ditt ärende och se vad som hänt i början så att vi kan lära oss utav ärendet.

Anställt VD:n för gamla Energihem

Jag har märkt att ni har anställt gamla VD:n som körde "Energihem i Svergie AB".
Vill ni också gå i konkurs, eller vad är erat försvar till att anställa en som rent av ljög och blåste flera hundra hushåll på 100.000-tals kronor?

Finns flera seriösa Solcells-företag och vi på våran gata kommer inte välja er.

Hur ser ni på denna frågan och svara gärna på, varför anställa en som kör företag i konkurs?

1 september 2023

Hej Jaghar,
Nya Energihem Norden AB är ett helt nystartat bolag med en ny och kapitalstark ägare i ryggen. Vi tar ansvar för alla installationer Nya Energihem gjort och kommer att göra oavsett om det är en kund från den orderstock vi förvärvade i samband med att vi startade upp verksamheten eller om det är från vår egen nyförsäljning. Gällande den förvärvade orderstocken var det ett flertal kunder som hade betalt in förskott - förskott som de skulle förlorat om det inte var för att Nya Energihem Norden AB tog över och installerade deras orders. Detta är väl om något ett bevis för att Nya Energihem tar ansvar och är ett seriöst företag.
Nya Energihem har under 2023 byggt upp en effektiv process från order till färdigt montage, vi har bra interna rutiner och kontroll över våra kostnader såväl som intäkter för att kunna göra så bra montage och installationer som möjligt för våra kunder.
Gällande försäljningen har vi tydliga riktlinjer för vad som säljs och till vilka priser. Nya Energihem håller det vi lovar mot kund och bygger långsiktiga och bra relationer.
Angående den "gamla VDn" du refererar till utgår vi från att du syftar på grundaren av Energihem. Det stämmer att vi jobbar tillsammans med honom, men han är inte anställd. Det är Nya Energihem som är ansvariga mot våra kunder och ytterst kommersiellt ansvar ligger på nuvarande VD.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag köpte fönster av tidigare företaget…

Jag köpte fönster av tidigare företaget energihem. Jag fick problem med isoleringen på ett av dem och ringde nya energihem om hjälp. Inte ett stort jobb men fönstren var knappt ett år gamla så tänkte att självklart går det på garanti. Dem förklarade att nya energihem var ett nytt bolag så mina garantier gällde inte längre. Jag förstår att regelverket är på deras sida men dem skriver t.o.m på hemsidan att dem tog över orderboken från energihem efter konkursboet samt behöll namnet,logan och hemside adressen samt gör fortfarande fönsterbyten. Om man inte ens kan hjälpa någon med en liten åtgärd som köpt fönster av energihem för ca 200k inte ens ett år efter bytet så hoppas jag dem förstår att dem har noll förtroende hos mig.

10 mei 2023

Hej Mikael,

Tack för ditt omdöme.

Vi har dessvärre ingen koppling till gamla kunder från Energihem i Sverige AB. Vi köpte endast upp orderboken av kunder som inte hade fått sina montage monterade. Är det småproblem och justeringar som vi kan hjälpa till med via telefon, så är vi absolut behjälpliga till den mån vi kan.

På vår trustpilot profil hittar du information om hur Nya Energihem startades och vad vi tog över, helt enkelt hur vår resa startades i början på Januari 2023.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta kundservice på 0771 - 246 246.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevliga och bra montörer

Väldigt trevliga och bra montörer. Snabba och bra . Allt funkar som det ska.

Antwoord van Nya Energihem Norden AB

Tack för ditt omdöme! Härligt att allt gick snabbt, fint och speciellt att det fungerar som det ska. Vad bra att du är nöjd med montaget.

Önskar dig många solrika år framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig personal när man ringer och…

Trevlig personal när man ringer och ställer frågor
Mycket trevliga killar som monterade solcellerna
Är så glad att de är på plats efter ett års väntan 👍
Hoppas Ni informerar Er personal om hur trevliga och duktiga de är🤗

Hej Åsa,

Nämen tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir av att allting gick så fint under montage och installation :) Nu får vi hoppas på många soltimmar framöver för en bra höstproduktion!

Det är självklart att vi informerar personalen om er feedback, det är alltid trevligt att höra att man gör ett bra jobb, tack!

Om du har frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig till kundservice.

Säker uppsättning.

De som installerade solcellerna visste vad de gjorde. Snabbt och säkert kom de upp. Nu väntar jag på Vattenfall så jag kan få nytta av mina solceller.

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme och feedback. Vad glada vi blir att allting gick så smidigt vid montering och att du är så nöjd. Nu hoppas vi på att Vattenfall kollar igenom anläggningen så snabbt som möjligt så att du kan komma igång med solcellerna!

Om du har frågor eller funderingar kring din anläggning så är du varmt välkommen att kontakta kundservice.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter lång väntan äntligen klart

Efter ett års väntan i "gamla" Energihem och därefter ett halvårs väntan i Nya Energihem levererades mina solceller äntligen i juni i år.
Därefter har installationsarbetet flutit på i maklig men acceptabel takt under sommaren för att i början av september vara klar.
Väntar nu bara på klartecken att slå på systemet från nätägaren EON.

Hej Håkan,

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vi är glada att anläggningen äntligen är monterad. Förhoppningsvis så är Eon snabba med att godkänna anläggningen så att du kan slå på och påbörja produktionen!

Trevliga duktiga

Trevliga duktiga
Snabb och noggrann
Personal

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme och feedback! Vad härligt att allting gick snabbt och smidigt! Ska skicka vidare din feedback till relevant avdelning.

Nu hoppas vi på många soltimmar framöver.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt var bra förutom vi fick vänta i 5…

Allt var bra förutom vi fick vänta i 5 månader efter beställningen innan något hände. Det var inte det som försäljaren sa, 3 månader enligt honom. Det skickades fel antal celler också.

Hej Anette,

Tack för ditt omdöme.

Får först och främst beklaga förseningen med din beställning, vet inte riktigt vad som orsakat denna fördröjning, så det ska jag naturligtvis kolla upp och se om det är något vi måste ändra på.

Men vi är glada att montaget äntligen är uppe och allting fungerar bra!

Om du har frågor eller funderingar kring din anläggning eller allmänt så är du varmt välkommen att kontakta kundservice på 0771 - 246 246.

Hej Leif,

Tack för ett trevligt omdöme. Vad glada vi blir att montaget skedde proffsigt och snabbt. :)

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta kundservice. Vi finns här för att hjälpa till!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.