Hallo Engi Beantwoord de oproep jongens sturen e-mail om het contract te beëindigen En je vraagt om te bellen en je antwoordt niet De kunstmatige antwoorder is defect
In oktober werd op een schabouwelijke manier een nieuwe ketel geplaatst door Cozie. De maanden daarop zijn ze tot 4x toe langs geweest om de problemen te verhelpen, telkens zonder resultaat. Vaak kou... Toon meer
13 mei 2024 Mijn 2 jaarlijkse ketelonderhoud door COZIE uitgevoerd. Via contract van Engie. Filters en brander werden niet gereinigd. Persoonlijk bij gestaan. Klacht bij Engie ingediend. Zij hebben d... Toon meer
Leugens en loze beloftes, het enige wat je krijgt bij Engie/Cozie. "Zal even checken bij mijn leidinggevende ... hij is momenteel in gesprek, maar ik zal een email sturen dat jouw vraag dringend is ..... Toon meer
ENGIE verwarmingsdiensten / services chauffage d'ENGIE
België
- engie.be/chauffage
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles perfect verlopen
Alles perfect verlopen, vanaf 1ste contact tot en met de uitvoering: goede raad betreffende keuze ketel, duidelijke offerte en techniekers die zeer degelijk en proper werk geleverd hebben. En dit in de zeer moeilijke tijden waarin we nu moeten leven.

Mooi aanbod.
Mooi aanbod. Prima verwarmingsketel, deskundig geplaatst. Technisch onderlegd personeel. COVID protocol goed opgevolgd.
Zeer tevreden.

geen opmerkingen goede…
geen opmerkingen goede kwaliteitsmaterialen , tamelijk duur maar mijn keuze is gemaakt door de kwaliteit .

Antwoord van ENGIE chauffage
Kwam niet op tijd. Geen documenten ontvangen voor subsidies,...
Kwam niet op tijd. Kreeg geen timing wanneer terug zou komen.
Gaf nog altijd niet de documenten die nodig zijn voor premies op te halen
Erg moeilijk om mee te werken.
Ik zou niemand ook meer aanraden met Engie te werken
Niet met Engie.Technische problemen met Cozie
Niet met Engie. Technische problemen met Cozie.
Installatie verwarming…
Installatie verwarming condensatieketel. Perfecte service van Cozie, zowel verkoop, installatie en naverkoop.
Evenementen : 1. kleine schade die qusi onmiddellijk verholpen is. 2. App voor GSM en Ipad werkte niet. Werd ook qusi onmiddellijk aangepakt zonder aarzelen.

Engie vs. Cozie
Er was enorme verwarring (met tijdverlies) tussen Engie en Cozie om de herstelling geregeld te krijgen. Als klant sta je letterlijk en figuurlijk in de kou omdat je niet weet wanneer je verwarmingsinstallatie effectief hersteld zal worden.
Fijn aanbod
Fijn aanbod, alles is netjes geregeld. Was soms een beetje zoeken in de communicatie, anders 5 sterren

Antwoord van ENGIE chauffage
tussen de offerte en levering is er…
tussen de offerte en levering is er toch veel tijd verloren geweest.
gelukkig niet in de winterperiode!!!
plaatsing en service was optimaal

Antwoord van ENGIE chauffage
erg tevreden over het plaatsen van de verwarmingsketel en boiler
erg tevreden over het plaatsen van de nieuwe ketel en boiler.
de werken zijn uitgevoerd, precies zoals afgesproken.
Vriendelijke techniekers

Een piekfijne service!
Een piekfijne service!
+ juiste advies gekregen over welke ketel we nodig hadden.
+ competitieve offerte/prijs voor ketel van een erkend merk.
+ vlotte installatie door gespecialiseerde techniekers.
+ nodige uitleg gekregen over de ketel na de installatie.
Onze nieuwe ketel werd vakkundig geïnstalleerd door 2 Engie techniekers die snel en proper gewerkt hebben.