Ermelo Holland ! Leider war der Jacuzzi im Zimmer nicht zu benutzen , nach kurzer Zeit im Becken ist aus dem Zuleitungsrohr Schmutzwasser raußgekommen ,war ekelhaft ,nach Gespräch Rezeption ,kein... Toon meer
Der Aufenthalt im Hotel Aqualux in Bad Salzschlirf war eine einzige Katastrophe. Massenabfertigung im Speisesaal der eigentlich ein Tagungsraum war. An 9:30 Uhr keine Brötchen mehr, obwohl bis 10 Uhr... Toon meer
Har besøgt Fiskenæs flere gange i løbet af de sidste 10 år og har i det store hele været fint tilfreds alle gangene. Denne gang boede vi i hus 51. Husene er tydeligvis brugte men dækker fint vores fam... Toon meer
Elendig og ukontaktbar personale og service på Rømø. Har for to år siden booket lokale til fest i april i år men da corona spændte ben i foråret og festen skulle rykkes, kunne vi hverken før, under el... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
På Enjoy Resorts er der noget at komme efter for alle. Bare en enkelt dag, et par dage eller en uge væk fra hverdagen, men alligevel ikke langt væk. Og hvorfor egentligt vente på ferierne og højtiderne? Der er jo altid en anledning til at tage af sted og nyde livet. Her finder du forkælelse til både krop og sind med mange aktiviteter, som f.eks. golf, fitness, bowling, badeland, spa og wellness. Enjoy Resorts finder du på vadehavsøen Rømø og Marina Fiskenæs i Gråsten. Begge resorts ligger midt i naturen tæt på vandet og med højt til himlen. Så der er god plads til masser af samvær med dine nærmeste. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Enjoy your stay!
Vestergade 31 & Fiskenæsvej 2, 6792 & 6300, Rømø & Gråsten, Denemarken
- 7475 5655
- info@enjoyresorts.dk
- enjoyresorts.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
I tirsdags d.30/1-18 ankom min veninde …
I tirsdags d.30/1-18 ankom min veninde og jeg til Gråsten. Det er et ophold med 3 overnatninger, som jeg har givet min Veninde i fødselsdagsgave. Da vi begge har en del fysiske skavanker, har vi set rigtig meget frem til dette ophold, og til at vi skulle have noget varme og velvære i deres fantastiske wellness område. ( ud fra billederne og beskrivelsen på nettet) Men hold nu k... hvor blev vi skuffet. "Wellness" området så meget lukket ud. Koldt, borde med sammenkrøllede duge. Generelt ikke særlig indbydende. Ikke gang i noget, der indikerede at Vi opholdt os i et wellness område. Vi nævnte dette for en ung pige som var i badelandet. Hun viste os ned i kælderen til deres så kaldte varmtvandsbassin. Tror mit tis er varmere end det vand der var der. I den grad en mega dårlig oplevelse, bestemt ikke det jeg havde regnet med da jeg bestilte opholdet. Bortset fra Det, er huset skønt, men kan ikke få opholdet op på en wau oplevelse
ØV
Vi var 6 piger der havde booket en …
Vi var 6 piger der havde booket en såkaldt "venindeweekend" i Gråsten, Marina Fiskenæs. Opholdet var incl. behandling -ansigts eller massage og brunch både lørdag og søndag. Samtidig var der adgang til wellness hvor vi ville få en badekåbe og slippers.
Vi ankommer og møder en sød pige i receptionen som byder os velkommen. Vi finder vores hus som er et 2-etagers. Det er okay, ikke prangende, men okay.
Da vi om lørdagen forventningsfulde skal til brunch, får vi at vide, at der er selskab i restauranten, så vi skal gå ned i kælderen hvor den serveres. Det er den tarveligste brunch vi møder i det mest triste kælder lokale, der var intet lækkert eller hyggeligt over det! Vi går efterfølgende i Wellness området, hvor vi også her møder et meget småt omklædningsområde med lunkne brusere. Ligeledes er varmtvandsbassinet lunkent, spabadet udenfor virker ikke optimalt og er i øvrigt invaderet af to teenage drenge som sidder og filmer med deres telefoner. Personalet gøre opmærksom på dette, men der gøres intet for at stoppe dem. Da de begynder at sidde og spytte i vandet og have en konkurrence om det, forlader vi området, for at gå ind i den meget lunkne sauna.
Vi slutter af i dampbadet ovenpå, som vi tilkommer via en sauna som lugter helt ekstremt af urin. Dampbadet var en store oplevelse, det virkede og var varmt.
Sideløbende med de ret triste oplevelser i Wellness området får vi behandlinger. Disse er af meget svingende kvalitet. Nogle får ekstra tid og andre for en meget forjaget oplevelse der ikke er afslappende på nogen måde.
Vi forlader området efter 3 timer og er enige om, at det behøver vi ikke prøve igen.
Vi møder på intet tidspunkt noget personale der er imødekommende, smilende eller kompetente.
Søndag for vi lov til at blive opgraderet og indtage brunch i restauranten, og der var en væsentlig bedre oplevelse end
den vi fik i kælderen dagen før. Her var et stort udvalg, lækkert anrettet og delvist smilende personale.
Vi er enige om, at vi ikke gentager denne oplevelse og vi kan heller ikke anbefale den til andre - til det var det altså for trist og tarveligt. Men vi hyggede os heldigvis i hinandens selskab og havde en weekend med masser af grin.
Elendig service, koldt badeland og ikke særlig imponerende wellness-område
Kan absolut ikke anbefale ophold på Marina Fiskenæs. Virkelig dårlig oplevelse i badeland samt wellness med elendig service. Der var koldt og kedeligt i badelandet og det såkaldte wellness-område var meget ringe betjent med flere saunaer som ikke var tændt. Kolde brusere og ringe rengøring. Skidt at der ved booking af ophold ikke bliver gjort opmærksom på lukkedage under opholdet. Vi kunne bare have kigget på hjemmesiden under åbningstider, får vi besked på. Okay huse men de ligger meget tæt. Spa i huset var dog itu, den kunne vi ikke benytte og den ultra lille sauna varmede ikke altid når vi tændte for den. Regningen for forbrug af el og vand i 4 dage var på knap 1000kr.
Vi kommer aldrig igen.

Ingen wellness på Enjoy Resorts Fiskenæs
Vi har i dag været på Enjoy Resorts Fiskenæs, for at benytte deres såkaldte wellness område og betalte 175 kr pr. mand.
Der er absolut intet wellness over det, desværre😔 Børn og babyer der skreg i det meget lille omklædningsrum, hvor der næsten ingen plads er. Så kommer man ind i varmtvandsbassinet og forventer der er stille og afslappende, men bliver i stedet for mødt at teenagere der højlydt spiller bold på tværs af bassinet, børn der hopper i fra kanten og en baby der græder. Akustikken er så dårlig, at det på ingen måde er behageligt at være derinde. Udenfor er der spabad, hvilket man også skulle tro ville være hyggeligt. Men her er der også en masse børn og teenagere der synes det sjovt at løbe frem og tilbage, så det umuligt at slappe af.
Elevatoren til 1. salen virker ikke, så man skal gå i badetøj gennem området udenfor wellness og ind i en anden elevator og ud til cafeteriet og ind. Bestemt ikke særlig lækkert, vi frøs som bare pokker. Deroppe er der larm fra dem der sidder i cafeteriet. Der er nogle brusere, sanua og dampbad. - intet luksus eller hygge. Stort og koldt. Der mulighed for at købe sig til fodbad og Haman, men man kan ikke selv lave sig et fodbad eller benytte haman.
Vi gik derfra 30 min efter vi var kommet, for vi kunne ikke holde larmen ud og en wellness oplevelse måtte vi kigge langt efter😔
Den unge pige nede i wellness området kunne ikke have været mere ligeglad med min klage, men heldigvis var der en moden kvinde i receptionen, der godt kunne forstå vores utilfredshed og tilbød en fribillet, hvilket vi dog takkede pænt nej til. - VI KOMMER BESTEMT IKKE IGEN.
ØV😔
Vi har haft et fantastisk ophold hele …
Vi har haft et fantastisk ophold hele familien på Enjoy Resort.
Husene er lækre og vi er blevet mødt med venlighed og imødekommende ansatte både i reception og i den tilhørende restaurant.
Hele familen siger tak for et godt ophold.
Sweet deal
Den ene stjerne giver jeg for området på Rømø.
Det var en rigtig dårlig oplevelse i dag søndag den 15 oktober 2017. Jeg havde en deal bog som jeg gerne vil benytte. Kom til informationen og blev venligt henvist til wellness området. Viste min bog og så fik jeg nærmest skæld ud fordi jeg var kommet.
Jeg havde dagen forinden ringet til stedet og forhørt hvordan man skulle forholde sig. Jeg skulle bare komme uden tidsbestilling.
Da jeg kom fik jeg besked på at det kunne jeg sandelig ikke, og der var næsten en times ventetid. Efter den time kom vedkommende og spurgt om jeg havde lyst til at få " behandlingen " eller hvad, sagde hun.
Det endte med hun blev over flink og spurgte om jeg ville have et håndklæde til mine fusser.
Stedet kan bestem ikke anbefales og jeg kommer der ikke mere. Uanset om behandlingen er gratis eller om der er betalt fuld pris, skal servicen være lige god, stedet er til for kunderne.

Trist oplevelse
De to stjerner er givet til vores ophold på Rømø sidste år og for et hjælpsomt personale i Gråsten i år på vores anden dag der.
Rømø var ganske enkelt en helt fantastisk oplevelse, bolig var rigtig god og wellness var virkelig lækkert og med mange muligheder.
Vi valgte derfor at prøve Gråsten i år (i uge 31) og da opholdet i Rømø i samme periode (også uge 31) kostede næsten 1000 kr. mindre end i Gråsten, var forventningerne høje.
Vi ankommer mandag ved 17:00 tiden og får udleveret en nøgle. Det skal nævnes at vi havde booket opholdet på booking.com, hvor vi kunne vælge mellem et etplanshus eller et i to etage. På billederne (på booking) var der trægulve i etplanshuset og da vi er to med støvallergi er det at foretrække. Vi synes også etplanshuset så hyggeligst ud, så det passede perfekt og det bookede vi. Vi kørte forventningsfulde til det hus vi nu havde fået anvist og ender ved et hus i to etager. Nå, men pyt nu med det, tænkte vi, indtil vi låste op og blev mødt af et hus, hvor de eneste steder der ikke var gulvtæpper var i køkken og badeværelser. Der lugtede også godt indelukket og så var der mørkt og ærlig talt lidt trist. Men værst af alt var den indelukkethed vi blev mødt af og inden mulighed for at sove uden gulvtæpper. Det var ej heller det vi havde bestilt og vi kørte derfor op til receptionen og forelagde vores problematik. Til trods for at vi kunne se at der var en del ledige huse (som fortsat stod tomme næste morgen), fik vi beskeden om at det var eneste ledige hus og at vi kunne tale med hendes chef dagen efter, men at det langt fra var sikkert at vi kunne få et andet. Vi kørte lidt triste tilbage til huset og da vi næste morgen vågnede efter en lang nat med kløende og røde øjne og en h..... masse nyseri, besluttede vi at give receptionen et sidste forsøg og hvis det virkelig var eneste ledige hus, måtte vi vende snuden hjem - vi kunne ikke se os ud af 4 nætter mere der. I receptionen blev vi heldigvis mødt af forståelse og fik et andet hus udenlukkende med trægulve. Vi åndede lettet op og kørte tilbage og flyttede hus. Det nye hus vidste sig at være over alt forventning. Det var lyst, lækkert og rigtig hyggeligt. Udover at der var trægulve i det nye vi fik og gulvtæpper i det første vi havde, var der en verden til forskel på de to hustyper!!!
Vi så herfra derfor fremad til en god ferie i Gråsten. Gråsten fejlede ingenting, men det gjorde det såkaldte wellness og badeland. Vores forventninger var sat efter Rømø og hold nu op en skuffelse. Badelandet var som sådan fint, bortset fra at der var møg beskidt. Man følte man gik på sand i bassinerne og spaen var ingen undtagelse. I omklædningsrummet virkede flere af bruserne ikke og dem der virkede var MEGET varme uden mulighed for justering. I wellness var omklædningen max presset på pladssiden og der var ikke særlig rent (til trods for at vi var der kort efter åbningstid). Der var et varmvandsbassin, som led af samme sandkasse-effekt, som i badelandet og så var vandet i den kolde ende af et varmtvandsbassin at være. Loftet var svulmet op og meget nedslidt og den "stjernehimmel" der ellers lyste op og kunne havde været så hyggeligt blev ødelagt af dette.
Udendørsspa var møgbeskidt og lappet med noget spatel af en art. Den ene sauna udendørs var ude af funktion, ligesom den var på 1. Sal.
På 1. Salen (som man når via en ikke særlig lækker eller rengjort elevator) var den ene sauna som nævnt ude af funktion. Udover en sauna mere, var der et dampbad og et tyrkisk bad (dette dog med skiltning om, at det kun måtte benyttes sammen med personale/behandlere?) og så nogle fodbade (som kostede ekstra for at benytte). Generelt en meget slidt og beskidt og meget forkølet oplevelse, som vi kun benyttede den ene gang mens vi var der, da det ganske simpelt ikke var flere besøg værd.
Vi nåede også at besøge restauranten til en buffet til 149kr. pr. næse, her kunne man også gå meget skuffet fra. Personalet virkede ikke særlig muntre og den såkaldte buffet var noget vi kunne have købt i fakta og varmet selv. Det toppede lige, da "kokken" kom gående med to poser frosne kyllingefileter.
Det andet hus vi fik var absolut fint, men det er også eneste positive at sige om Gråsten. Alt i alt en meget kedelig oplevelse og det kan absolut ikke anbefales!!
Rømø kan vi, derimod, stærkt anbefale og fortryder MEGET at vi ikke valgte det i stedet for, men vi kunne jo ikke vide at Gråsten var så meget ringere (og ikke at forglemme, til trods, dyrere).
Enjoy Resorts Rømø kan anbefales
Enjoy Resorts Rømø kan anbefales. Dejlige huse og faciliteter. Den hidtil bedste wellness oplevelse med de mange bade. Det var fantastisk. Da det ligger i Havneby er en tur til øen Sild en oplevelse. Der er også et pandekagehus tæt på som også er et besøg værd. Tak for en dejlig ferie og tak for et sødt og imødekommende personale.
Lisanne

Slidt og trist
Hej
Vi har været en uge i Marina Fiskenæs i et 8 personers feriehus i uge 29.
Vi valgte stedet fordi, vi havde gode erfaringer her fra, fra tidligere ophold i 2008.
Især wellness afdelingen havde vi gode minder fra.
Dette skulle vise sig slet ikke at blive indfriet. Som det første fik vi at vide, at der nu er adgang for børn om formiddagen, og det skal jeg love for bliver udnyttet. Der var flere småbørn i wellness afdelinge hver formiddag, end der var i det tilhørende badeland, som må formodes at være bygget til denne kundegruppe. Skrig og hyl og flyvende bolde og babysvømning er ikke det vi forstår ved wellness.
Derudover er hele området slidt, og beskidt kort fortalt. Lofterne over varmtvandsbasinet er svulmet op af mug eller fugt og fremstår nedbrudte og triste. Gulvet i herreomklædningen var møgbeskidt alle dage.
Spa badet i atrium gården virker kun på to ud af 10-12 dyser og er lappet med glasfiber spartel. Dette fremstår i det hele taget slidt, gammelt og trist. Skiltet med opholds betingelserne i spa badet er slidt næsten helt op og halvdelen er skallet af. Fliserne i udendørs saunaen ved ovnen er faldet ned, og igen er der meget stærk slitage at se alle vegne.
Ved henvendelse i receptionen i Wellness for at leje håndklæder blev det oplyst at der ikke var flere rene håndklæder.
Rust på gelændere og manglende hjul på liggestole gør billedet af et nedslidt og træt wellness område totalt.
De to stjerner skyldes de utroligt service mindede og dygtige piger i wellness centeret, og nogen rigtigt gode behandlinger, som der absolut ikke var noget at udsætte på.
I restauranten ville vi på ankomstdagen have haft den store tag selv menu der reklameres for i receptionen, men ved henvendelse i restauranten fik vi oplyst at denne buffet ikke var en mulighed på grund af for få tilmeldinger. Der var ingen oplysning nogen steder om, at tilmelding var nødvendig. Vi spiste så en tre retters menu i restuaranten i stedet for, og det var på kanten til dårlig oplevelse. En stresset tjener, som ikke havde styr på rækkefølgen af kunder eller bestillinger i det hele taget, gjorde det til en kedelig oplevelse.
Ferie huset var fint nok, men bestemt ikke tidssvarende, med inventar der efterhånden har mange år på bagen, og fremstår lidt kedeligt.

Dejligt ophold på Enjoy Resorts Rømø
Dejligt ophold på Enjoy Resorts Rømø.
Vi har tilbragt 14 dage på Rømø. Dejlig velindrettet bolig med gode udenomsarealer. Virkeligt lækkert wellness område og swimmingpool. Imødekommende og serviceminded personale. Restaurant kan anbefales.

Dårlig oplevelse i wellness
Vi havde været på hjemmesiden og tjekket wellness afdelingen ud. Ud fra billederne og beskrivelserne lød det rigtig lækkert og besluttede at besøge det... men der tog vi helt fejl. Det var en meget dårlig oplevelse og jeg kommer aldrig igen.
Vi starter med at gå ind i dampbadet, hvor der ingen damp var. Derefter ville vi en tur udenfor i den udendørs spa, men der var ingen bobler, hvorefter vi gik i sanauen udenfor, som var langt fra de 108 grader, som skrevet på hjemmesiden. Da der endelig kom gang i spabadet var det koldt.
Der var ingen vand i det udendørs stenbad.
På hjemmesiden stod der, at man kunne finde isterninger efter dampbadet, men de var ikke til at se nogle steder.
I sanauerne og dampbadet blev der brugt den samme duft, som blev meget kvalm i længden. Det kunne være en ide, at gøre brug af forskellige dufte.
Vi blev mødt af en kvinde, som sagde der var vand og frugt. Der var skåret et æble og en appelsin ud. På ingen måde lækkert.
Stedet er ikke vedligeholdt - det er beskidt over alt.
Jeg er glad for, at vi ikke bookede en behandling efter denne oplevelse.
Det eneste positive var bassinet, som var lunt, men det var ikke derfor vi var kommet.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og overhovedet ikke pengene værd.

Antwoord van Enjoy Resorts
Fiskenæs ikke god nok til prisen
Vi har været på Enjoy Rømø, dejlig oplevelse med skønt hus, wellness afd, serveringer mm. så forventningerne da jeg igen bookede et ophold, denne gang Enjoy Fiskenæs Gråsten var , endnu en skøn forlænget weekend i et skønt hus og luksus wellness mm.
Øv jeg blev skuffet, huset var slidt og slet ikke rent. Badet var direkte ulækkert, der var meget synligt beskidt rundt om i huset. På en fin seddel man får udleveret skal man sætte x ud for alt det man afleverer rengjort og opryddet, og der er angivet en god pris, hvis man ikke gør dette. Bla skal ovn, køleskab og fryser, brændeovn mm være rent ved afrejse.....men åbenbart IKKE ved ankomst?? Varme og lys udenfor tænder man heller ikke for at byde velkommen i Gråsten.
Hoved huset med wellness afd og restauranten mm er slet ikke den standard man forventet efter et besøg på Rømø afdelingen.
Man bliver mæt af buffeten både morgen og aften, men de får ikke mange stjerner, dog er damen sød og flink.
Wellness afd er ikke noget at skrive om, igen var forventningerne bygget på besøget på Rømø, hvor det er skønt og luksus.
Nu har vi været begge steder, ALDRIG MERE FISKENÆS, Rømø vi ses igen.
PS som et plaster på såret over det møg ulækre hus, træk de udgiften til strøm fra prisen.....JAH 108,- 👎🏻
Få standarden op eller prisen i Gråsten ned.

Antwoord van Enjoy Resorts
Lækkert wellness med et lille minus
Rigtig lækkert sted på Enjoy Resorts, Rømø. Et minus var dog helt klart at de ikke oplyser at deres massage ikke nødvendigvis udføres af en uddannet massør. Så synes derfor jeg prisen bliver lige i overkanten, i forhold til hvad man får.

Lørdag i wellness.. Troede vi
Det er wellness delen jeg her anmelder. De 2 stjerner får stedet fordi de behandlinger vi havde bestilt var rigtig dejlige: en fod behandling + en velvære massage. Vi havde bestilt den første kl 11, og den sidste kl 16, så vi kunne nyde en dag i wellness området.. MEN.. 4/4 saunaer var ikke tændt op og virkede ikke! Det udendørs boblebad var ude af drift + det udendørs sansebad var lukket!!
Danpbadet virkede indtil kl 13!!! Det betød at vi havde 3 timer hvor det eneste der virkede var en pool! Det er slet ikke okay når man betaler for at skulle i wellness en hel dag. Personalet var mindre pris og stod helt uden ansvar eller viden! Det vidner om utrolig dårlig ledelse! Det var dybt skufffende.. Den ene sauna kunne tændes op med brænde, som lå ved siden af, men dovenskab (?) eller uvidenhed medførte at det ikke skete. Det var pinligt!

Antwoord van Enjoy Resorts
Den ene stjerne er givet for den søde behandling fra de unge piger i wellness receptionen
Vi valgte at bruge en lørdag formiddag i Marina Fiskenæs Wellneæs i Rinkenæs.. Mine fordomme var, at det var et lækkert og luxusiøst sted at tage hen, for at gøre noget godt for sig selv. Det slog fejl. Stedet er nedslidt og grimt.. Beskidte og forkalkede omklædningsrum, Mugne lofer i varmtvandsbadet, som lignede noget der var ved at vælte ned..
Der var ingen velkomsthilsen overhovedet og ingen informationer om, hvor man kunne gå ind eller ikke. Vi kunne have gået ind uden at betle og helt uden problemer.
Da vi endelig kom i kontakt og fik betalt, var det ikke muligt at få en kvittering på købet..
Menmenmen vi gik ind for at hygge. Dampbadet var oki og varmtvandsbadet var oki.. udover det klamme loft. Den ene finske sauna var ude af drigt, den anden var kun halv lun (kl. 12 middag) Koldtvandsbadet var ved at blive tømt. Beskeden var at saunaen var tændt kl. 9 - så den var nok længe om at varme op.
Lyssaunaen, var der ingen lys i og urte saunaen var der ingen urter i.. De var heller ikke ret varme.. De gode ideer med at lukke porer efter dampbad med isterninger gik flæjten.. isterningmaskinen virkede ikke og det havde den ikke gjort længe sagde de. Hygge området med den smukke udsigt, stank af friture og der stod beskidt service, gammel morgenmad og plettede duge overalt. Tilbage i omklædningsrummet, lå der 15-20 sæt badekåber og futter og flød overalt.. der var jord og skidt på gulvene og rigtig ulækkert.
Heldigvis var de unge piger i wellness receptionen rigtig søde.. De kunne forrtælle at noget ikke havde virket længe og at der var tekniker på de andre ting, men at hele maskineriet var ved at bryde ned i dag.
Jeg vælger helt sikkert at lægge mine penge et af de andre lækre steder i vores område en anden gang. Jeg er bare glad for at vi ikke bestilte en af de pakker med mad inkluderet. Svært at forestille sig ret meget godt om det, efter at have set det.
Spild af penge og tid!!! Kan IKKE anbefales!!!

Børnefødselsdag tja...
Vi har i dag holdt børnefødselsdag i badelandet. Først er der forvirring over hvor man skal betale hvad (entre her og mad der eller det hele samlet?) efter badelandet, hvor boblebadet forøvrigt ikke var opvarmet, skulle vi spise i bistroen. Maden var ikke klar til det aftalte tidspunkt og vi ventede 20 min med 10 sultne og trætte børn, sodavandsmaskinen kunne ikke tage vand ind og den unge gut bag disken kunne ikke tage stilling til hvor han skulle hente drikkevarer henne. (Jeg bad ham gå i restauranten for at vi nu endelig fik noget at drikke) I mellemtiden havde han glemt det mad vi havde bestilt ud over maden til børnene og efter 45 min opgav vi at få det. Der havde han glemt den ene halvdel af en menu og havde lige konstateret at han ikke havde ingredienser til en af de andre menuer... trist at man lader en ung gut stå alene med en fødselsdag, gæster fra badeland og andre forespørgsler. For overordnet vikede arrangementet da ok. Ingen anmerkninger til rengøring af omklædning mm. Det var som så mange andre svømmehaller når man kommer midt på dagen på en weekend. Badelandet besøger vi gerne igen, men ikke som fødselsdagsgæster ...

Antwoord van Enjoy Resorts
Høje forventninger som ikke blev indfriet
Er lige kommet hjem fra et weekend ophold v. Enjoy Resorts Marina Fiskenæs hvilket var en skuffende oplevelse.
Vi ankommer kl. ca. 19:00 Fredag - receptionen er lukket efter kl. 18:00 men har så modtaget SMS fra deres system om at nøgler mv. er at finde I en postkasse uden på bygningen. Fint fint.
Vi pakker ud og lokalisere vores hytte.
Det første vi bliver mødt af da vi åbner døren er at der er lige så koldt inde som ude. Hytten var fuldstændig gennem kold og bar præg af at have stået tomt i længe. Efter en lang arbejdsdag og ca. 150km kørsel har man bare lyst til kunne komme ind og slappe af efter udpakningen.
At man ikke lige havde ulejliget sig med at tænde for varmen forstår jeg simpelthen ikke.
Vand og strøm blev aflæst og alle radiatorer blev så tændt hvorefter vi med tæpper og dyner så kunne fryse til næste dag.
Lørdag starter med checkin i receptionen og en tur i Restauranten hvor Buffeten skulle indtages.
Det første vi bliver mødt med er "Har I bestilt bord?" Øhh...Buffeten var med i vores pakke så jeg går da ud fra at der er bord til os uden at vi skulle foretage os yderligere.
Vi bliver så ret hurtigt placeret ved et bord ved indgangen. Det er såmænd fint nok og maden var af en typisk standard.
Intet prangende men OK.
Da vi efter endt brunch forlader restauranten beslutter vi os for at få bestilt bord til næste dags morgen brunch som også var med i pakken når det nu var krævet.
Vi bestiller bord og bliver så spurgt om vi ville betale med det samme...vi kigger undrene på hinanden og gør opmærksom på at det er inkluderet i vores "pakke".
Tjeneren siger "Det finder jeg lige ud af" og vi forlader restauranten for at gå igang med "wellness-delen" af opholdet.
Vi havde tidligere sammen med nøglen til huset fået udleveret 2 plastikkort som skulle bruges det det formål.
Vi går i kælderen hvor det starter og på døren til området hænger en orange stick-note med en kode på. Vi undres lidt men trykker koden og kommer ind til området.
Her kommer vi så til endnu en lille "reception" - men der er tomt. Ingen personale, ingen "klokke" og flere gæster står efterhånden bagved os og vi undres alle.
Efter at have ventet i 10-15 min kommer der endelig en pige hen til receptionen.
Hun kigger på os som om "hvad laver I her?" - Vi vifter så med vore plastikkort og siger at vi skulle i "Wellness".
Der bliver så spurgt om vi havde bestilt tid til behandlinger - her måtte vi så svare nej.
Hun blev endnu mere forvirret. Vi sagde så igen at vi bare skulle ind i wellness afdelingen som var med i vores "pakke".
Igen blev vi så spurgt om det bare var til varmtvandsbassinet eller om vi også skulle benytte nogle af deres andre tilbud.
Vi gør så opmærksom på at vi gerne skulle have adgang til det hele. Hun kommer så med en pris og beder om betaling.
Igen gør vi opmærksom på at det er med i den pakke vi havde købt. Hun siger så OK og siger at vi bare kan gå ind.
Nu er det så første (og også sidste) gang at vi har været på stedet så det kunne da være rart med bare en lille bitte intro til hvor man finder de forskellige ting
og hvordan tingene lige fungere.
Badekåber skulle lejes men den rigtige pris kunne ikke findes og vi blev bedt om at betale i receptionen på 1.sal.
Det måtte vi så gøre....
Efter omklædningen regnede vi med en lille rundtur men igen var receptionen tom for personale - nårh...jamen der var da skilte på væggene.
Først skulle Saunaen indendørs besøges. Normalt er der godt med varme på i en sauna men denne var nærmest kun lun. Så efter et lille stykke tid her besluttede vi os får en hurtig afskylning og så videre til dampbadet.
Ved afskylningen fungerede ca. 1/5 af brushovederne resten var kalket til.
Dampbadet fungerede heller ikke optimalt. kun en ud af 8(?) damp-dyser fungerede. Meget tam oplevelse.
Centeret er opdelt i 2 etager med elevatorer men kun en fungerede så vi skulle igennem hele området for at komme om til den fungerende.
Varmtvand bassinet var kun lunken og stedet bar meget præg af manglende vedligehold.
Udendørs spaen var som en spa nu er men fyldt med sand og diverse andet. Ikke specielt lækkert.
Saunaen uden for fungerede til gengæld godt og her var der god varme på som forventet.
Efter nogle timer og en skuffende oplevelse gik turen tilbage til en hytte som efterhånden var blevet varm med en KÆMPE strømregning til bekostning.
Efter at have læst om andres negative oplevelser med restauranten besluttede vi at køre til Sønderborg og spise. Niso Sushi kan anbefales!!!
Dagen efter droppede vi simpelthen at tage i wellness centeret da oplevelsen dagen forinden havde været så ringe.
Morgenmaden blev igen indtaget ved et nu bestilt bord i restauranten - brunch som dagen før - og oplevelsen var her den samme da der ikke var noget nyt på menuen men at vi dog denne gang fik et godt bord at sidde ved.
Hytten blev herefter ryddet og målerne læst af som foreskrevet.
Efter aflevering af nøgler og betaling af forbrug i receptionen stod man med en meget tom følelse.
Strømforbruget er nærmede sig hvad en normal familie ville bruge på en måned - men det var bare at smile og betale.
Det mest positive vi kan fremhæve fra dette weekend ophold som i øvrigt havde været dyrt nok var restauranten ....i Sønderborg.
Opholdet levede på INGEN måde op til forventningerne - alt i alt en meget dyr og spildt weekend hvor man egentligt troede at man skulle have det rart og hygge sig.
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs kan på ingen måde anbefales. En meget dyr og skuffende oplevelse.

Elendigt ophold
Vi har været i Gråsten i en uge der er ikke noget godt ved det på nær huset det var godt.... men receptionen og wellness samarbejder ikke, der er møg beskidt i badeland med sand, hår, jord og andet skidt i vandet, også selvom de siger de gør rent. Wellness mangler behandlere så der kan man ikke komme til som par uden for højsæson.
Det er bestemt ikke et sted jeg vil anbefale til andre og jeg vil heller ikke komme igen....

Dejligt ophold på Rømø
Vi havde et rigtig dejligt ophold på Enjoy Resorts, Rømø i denne weekend.
*Et virkelig flot hus, med alt hvad man behøvede af udstyr.
*Fint center med gode muligheder.
*Rigtig flot og lækker wellness-afdeling. Det er anbefalelsesværdigt. Dejligt at vi kunne have børnene med derind om formiddagen.
*fint pool område.
*ok lille legerum.
*hyggeligt med bowlingbaner (dem nåede vi dog ikke at prøve)
*rigtig fin og venlig betjening, alle steder.
Nogle få minusser:
*børnepoolen og omklædningen bar en smule præg af, at centret på et tidspunkt har været lukket i en længere periode. Der var fint rent, nogle fliser havde dog gamle aftegninger af mug/alger. Ligeledes var plastik-risten i kanten af børnepoolen misfarvet og mør.
*Det var ikke den allerstørste buffet i restauranten, men det der var, var dejligt og veltillavet. Det må vel også tages med, at det er udenfor højsæson/skoleferie og derfor var der heller ikke mange gæster.
*bordtennis rummet trænger til en kærlig hånd.
Vi ville helt sikkert tage afsted en anden gang og anbefaler det gerne til andre. Både til børnefamilier, som kærestetur eller f.eks. Venindetur.

Antwoord van Enjoy Resorts
Alt for dårlig - ringe sted
Vandet var meget, meget koldt i både børnebassin og bobbelbad. Omklædningsrum var beskidt og det lugtede af urin i puslerum/toilet.
Gulvene var glatte over alt og vi var ved at falde flere gange.
Vi vil anbefale alle andre også at holde sig langt væk. Virkelig ringe sted!

Antwoord van Enjoy Resorts
Lees meer over geverifieerde reviews.