Epassi.se Reviews 645

TrustScore 2.5 uit 5

2,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är en e-passi leverantör. Fick vi som betraktar ett hotbrev idag. Frågeformulär med diverse frågor bla omsättningen. Vad har e-passi med det att göra? Jag har kritiserat de förut när de k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inget av det jag kan tänka mig göra finns registrerat hos epassi. Jag gillar fiske men det finns inga fiskekort att köpa via epassi. Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tycker att det är väldigt bra att Kalmar kommun erbjuder både friskvårdsbidrag och förmånscykel. Det visar att arbetsgivaren bryr sig om personalens hälsa och välmående. Förmånscykeln är för mig e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brutalt värdelösa! Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kan... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Business to Business-service

Geschreven door het bedrijf

Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående. Anställda kan smidigt använda sitt friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchförmån direkt med mobilen och utan att ligga ute med egna pengar. Med nära 17 miljoner användare globalt, över 30 000 arbetsgivare och fler än 80 000 tjänsteleverantörer, får användarna en flexibilitet att välja vad som passar deras behov. Epassi - ett självklart val för att främja hälsa och välbefinnande i vardagen.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt värdelöst detta företag som har…

Helt värdelöst detta företag som har lyckats skaffa avtal med regioner och andra.

Förstör möjligheten till friskvård med sina egna påhitt

(Er support är problemet så ingen idé att ta kontakt)

11 november 2025

Hej Fredrik,

Vad tråkigt att du känner så. Vi vill gärna förstå mer – om du vill kan du lämna mer konkret feedback på vad det inte är som fungerar, så tar vi det vidare.

Upplever du problem så hjälper vår support dig gärna.

Sämst någonsin

INGENTING funkar med Epassi. "Grundtanken är att du inte ska ligga ute med pengar"- rutinsvaret på klagomål över att man inte kan registrera kvitton i efterhand. Nä, jag ligger inte ute med pengar nu eftersom inget av det jag köpt är aktuellt att få tillbaka pengar för dvs mina pengar är borta! Detta är ett blufföretag rakt av, ni borde skämmas som scammar folk på välbehövliga friskvårdsbidrag.

11 september 2025

Hej Anna,

Tack för din feedback. Nu vet vi inte exakt vad som hänt i ditt fall, men en anledning till att kvitton kan nekas är att köpet har gjorts hos en leverantör som redan är ansluten till Epassi. Hos anslutna leverantörer gäller alltid direktbetalning via appen eller på epassi.se – på så sätt slipper du, precis som vi skrivit tidigare, ligga ute med pengar och hantera kvitton.

Denna process säkerställer även de skatterättsliga kraven för den skattefria förmånen, vilket bäst garanteras när köpet sker i vårt system hos våra anslutna partners. Om ett utlägg görs hos en ansluten leverantör bryts tyvärr processen.

Vi hoppas att dina framtida köp blir smidigare och att du hittar något som passar dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt att använda om det finns i…

Lätt att använda om det finns i systemet
Svårare när man har ett kvitto som ska användas

8 september 2025

Hej Irene,

Tack för din recension! Vad bra att du upplever Epassi som lätt att använda hos våra anslutna leverantörer.

När det gäller kvitton beror det på vilka inställningar din arbetsgivare har valt. Vi rekommenderar att göra dina köp direkt via Epassi för en så smidig upplevelse som möjligt, eftersom du då slipper både privata utlägg och kvittohantering. Vissa arbetsgivare erbjuder även möjligheten att registrera kvitton från icke anslutna leverantörer, men då måste köpet först göras privat och sedan laddas upp på epassi.se.

Om det är någon leverantör du saknar i vårt nätverk får du gärna tipsa oss här:
så kontaktar vi dem och hör om de vill ansluta sig ☺️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har ingen friskvård som vikarie som…

Jag har ingen friskvård som vikarie som jag haft tidigare år :(

6 november 2025

Hej Per,

Vad tråkigt att höra! Detta styrs av din arbetsgivare, så vår rekommendation är att lämna feedbacken direkt till dem.

Detta är en sida för att recensera Epassi som tjänst, så om du är nöjd med själva tjänsten får du gärna överväga att ändra din recension ☺️

Ha en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjärnor om det varit möjligt.

0 stjärnor om det varit möjligt.
Tyvärr fanns inte alternativet 0 stjärnor.

Det här är ju otroligt omständigt. Jag tror inte jag är ensam i I Sverige om att spela lite innebandy med ett ihopsamlat gäng på en idrottshall. Vi har stående tid varje vecka där en av oss står på själva kontraktet som faktureras en gång per säsong. En faktura som vi i gänget såklart delar på. Vissa som är med och spelar har Epassi på sitt arbete, andra har det inte och vissa är egna företagare.
Anläggningen som är ansluten till Epassi meddelar att de har svårt att var och en i gänget ska betala sin del via epassi-appen då det blir för rörigt. Vissa är som sagt inte anslutna till tjänsten och behöver således ett fysiskt kvitto osv.

Men om anläggningen är anslutna till Epassi så kan jag, som har en arbetsgivare som använder Epassi, inte betala via Epassi och har således fått ett intyg på att jag har betalat min del. Men för att kunna redovisa kvitton i Epassi får en anläggning ej vara ansluten till Epassi.

Så nu står jag då här med moment 22. Jag har ett intyg/kvitto på min betalning utanför Epassi, då anläggningen inte kan dela upp fakturan. Men jag kan inte registrera det i Epassi då anläggningen är ansluten till Epassi.
Samt kundtjänst kan ej hjälpa till då jag frågat hur jag gör.

Så jag som nu är mån om min hälsa kan alltså inte utnyttja mitt friskvårdsbidrag som min arbetsgivare gärna vill att jag gör då det minskar stress, sjukdomsbortfall osv osv.

Epassi själva borde ju ha det som motto? Att få folk att röra på sig och det ska vara enkelt. Tyvärr så slår det helt fel när företaget är så fyrkantigt som det är.

Lös detta istället för att neka en väldans massa människors välbefinnande! Tack.

6 november 2025

Antwoord van Epassi.se

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse så utförligt. Vi förstår att du varit i kontakt med vår support kring detta och vill tacka dig för den detaljerade feedback du har gett.

Vi ser att du beskriver en situation som kan uppstå när flera personer delar på en bokning/faktura hos en ansluten anläggning, och där betalningsupplägget inte fullt ut går att kombinera med Epassis nuvarande flöden. Din återkoppling är viktig och har tagits vidare.

Tack för att du hörde av dig och delade dina synpunkter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är mycket enkelt att använda

Det är mycket enkelt att använda, det dras direkt och inga kvitton att hålla reda på.

8 oktober 2025

Hej Ann-Helen,

Vad roligt att höra att du tycker Epassi är enkelt att använda 🌟 Precis så vi vill att det ska vara.

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse!

Dåligt Kundservice

Dåligt Kundservice, inget svar på telefon, inget svar i chatten heller,
Epassi har tagit bort "Ange belopp" på sin app vilket innebär att man inte kan använda hele sin friskvård bidrag dessutom det är dyrare också. Om man bokar en tjänst i bokadirekt som kostar 750sek kostar 830 sek med eppasi. Väldigt dåligt.

3 november 2025

Hej Leila,

Vad tråkigt att du haft problem att nå vår kundservice. Så ska det såklart inte vara. Har du testat att lägga ett ärende här? https://support.epassi.se/sv-SE/support/tickets/new

Vi vill också förtydliga att enligt våra villkor får leverantörer inte ta ut högre pris när du betalar med Epassi. Om du upplever att det har hänt är det något vi gärna vill följa upp tillsammans med dig via supporten.

Angående funktionen "Ange belopp" – om den finns eller inte beror på vilken leverantör du väljer. Vissa leverantörer har ett fast pris per tjänst, medan andra tillåter att du anger ett belopp.

Fungerar snabb och smidigt

Fungerar snabb och smidigt

10 september 2025

Hej Liness,

Tack för din recension! Vad härligt att höra att du har haft en bra upplevelse av Epassi 🌟

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dåligt med tider hos vald friskvårds…

Dåligt med tider hos vald friskvårds leverantör

29 oktober 2025

Hej Annelie,

Tack för din recension! Vad tråkigt att det är svårt att få tider hos din valda friskvårdsleverantör - tyvärr är detta något som vi inte kan styra, eftersom tider och tillgänglighet hanteras direkt av leverantören.

Vi är glada att du verkar vara nöjd med Epassi i övrigt och hoppas att du framöver hittar tider och aktiviteter som passar dig!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ni tar ut alldeles för höga avgifter…

Ni tar ut alldeles för höga avgifter till leverantörerna som går ur eller inte vill finnas med. Och de som är med lägger på extra avgifter för att täcka kostnaden för vad det kostar att vara med i E-passi. Drabbar oss konsumenter i slutändan då det "äter upp" friskvårdsbidraget fortare. Ofta läggs 200 kr på utöver den vanliga taxan.

31 oktober 2025

Antwoord van Epassi.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill gärna förtydliga att enligt våra villkor får leverantörer inte ta ut högre priser när man betalar via Epassi. Om du upplever att detta ändå händer får du gärna kontakta vår support så vi kan följa upp det: https://support.epassi.se/sv-SE/support/tickets/new

Vi uppskattar att du hjälper oss göra Epassi bättre och hoppas att du framöver får en smidig upplevelse och hittar något du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till.

Jättenöjd verkligen!

Jättenöjd verkligen!! Jag utnyttjar varenda krona ...

30 oktober 2025

Hej Monica!

Tack för din fina recension! Så kul att du är nöjd med Epassi och vad bra att du nyttjar ditt friskvårdsbidrag till fullo 👏

Om en behandling kostar 680kr

Om en behandling kostar 680kr. Fick jag betala 900kr för friskvård. Är detta rätt? Blev väldigt besviken på detta.vet inte om jag kommer utnyttja detta mer

18 februari 2025

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Grundtanken med Epassi är att du som användare ska slippa ligga ute med pengar och hantera kvitton – alla köp hos anslutna friskvårdsleverantörer sker direkt via tjänsten, digitalt och utan egna utlägg.

Det är inte okej att leverantörer tar ut ett högre pris via Epassi. Det är emot våra villkor, och vi vill gärna följa upp detta. Kontakta gärna vår support med information om leverantören, så tar vi ärendet vidare: https://support.epassi.se/sv-SE/support/tickets/new

Tack för att du hjälper oss göra Epassi bättre! Vi hoppas att du framöver får en bra upplevelse och hittar något du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag till.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

en massage terapeut som var alldeles…

en massage terapeut som var alldeles för hård hänt

15 februari 2025

Hej Veronica,

Tack för din recension! Vi vill bara förtydliga att detta är en sida för att recensera Epassi som tjänst, och inte de enskilda friskvårdsleverantörerna ☺️

Hälsningar,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mindre friskvård för friskvårdsbidraget.

Eftersom Epassi tar ut en avgift av de som utför friskvården så höjer utföraren priset för att kompensera. Det i sin tur leder till att mitt friskvårdsbidrag räcker till mindre friskvård.

28 oktober 2025

Hej Göran,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Enligt våra villkor får inte en leverantör ta ut ett högre pris när du betalar med Epassi. Om det har hänt något sådant vill vi gärna följa upp det, så kontakta gärna vår support med information om vilken leverantör det gäller: https://support.epassi.se/sv-SE/support/tickets/new

Tack för att du hjälper oss göra Epassi bättre! Vi hoppas att detta klargör situationen och att dina framtida upplevelser blir bättre.

Värdelöst

Extremt osmidigt. Mitt gym är kopplat till er men eftersom jag betalat med autogiro utanför Epassi kunde jag inte tillgodoräkna mitt friskvård och får istället lägga det på något annat snabbt innan året är slut. Sämsta lösningen någonsin. Vad hände med att man bara visar upp ett kvitto och får sitt friskvård??? Rekomenderar absolut inte! Brevduvor och röksignaler är mer pålitliga system än Epassis moderna "innovativa" produkt.

1 oktober 2025

Hej Amar,

Vad tråkigt att du upplevt problem kring ditt autogiro. Har du varit i kontakt med vår support? Vi hjälper dig gärna vidare där: https://support.epassi.se/sv-SE/support/tickets/new

Vi hoppas att du framöver får en bra upplevelse och hittar något du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Massagen var bra men stressig pga alla…

Massagen var bra men stressig pga alla kunder som kom och gick. Telefonen ringde konstant också.

Prismässigt är massagen bra.

13 oktober 2025

Hej Richard,

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte hade en bra upplevelse hos din massör.

Vi vill förtydliga att detta är en sida för att recensera Epassi som tjänst, och inte våra enskilda friskvårdsleverantörer. Är du nöjd med Epassi får du gärna ändra din recension ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och enkel att betala med frivårds

27 oktober 2025

Hej Tran,

Tack för ditt omdöme! 🌟
Härligt att höra att du tycker det är smidigt och enkelt att betala med ditt friskvårdsbidrag via Epassi.

Enkelt att använda.

11 april 2025

Tack för din feedback! 🌟
Härligt att höra att du tycker att Epassi är enkelt att använda.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag tyckte att det var relativt enkelt…

Jag tyckte att det var relativt enkelt att registrera underlaget och även om jag fick påminna en gång om att jag har ett ärende, och fick pengen 1 månad senare, så var det ändå i slutändan en fin upplevelse med vad ni gav mig. Tacksam att ni stödjer meditation och yoga på detta sätt!

20 september 2025

Hej Sari,

Tack för din recension! Vad härligt att höra att du fick en fin upplevelse ☺️

Tanken med Epassi är att du ska slippa ligga ute med pengar och hantera kvitton – allt sker enkelt, digitalt och direkt via tjänsten via våra anslutna leverantörer.

Vi tar även till oss din feedback om att du behövde påminna kring ditt ärende hoppas kunna göra processen ännu smidigare framöver.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.