Jag är en e-passi leverantör. Fick vi som betraktar ett hotbrev idag. Frågeformulär med diverse frågor bla omsättningen. Vad har e-passi med det att göra? Jag har kritiserat de förut när de k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Inget av det jag kan tänka mig göra finns registrerat hos epassi. Jag gillar fiske men det finns inga fiskekort att köpa via epassi. Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt... Toon meer
Jag tycker att det är väldigt bra att Kalmar kommun erbjuder både friskvårdsbidrag och förmånscykel. Det visar att arbetsgivaren bryr sig om personalens hälsa och välmående. Förmånscykeln är för mig e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Brutalt värdelösa! Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående. Anställda kan smidigt använda sitt friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchförmån direkt med mobilen och utan att ligga ute med egna pengar. Med nära 17 miljoner användare globalt, över 30 000 arbetsgivare och fler än 80 000 tjänsteleverantörer, får användarna en flexibilitet att välja vad som passar deras behov. Epassi - ett självklart val för att främja hälsa och välbefinnande i vardagen.
Contactgegevens
Zweden
- 08-555 172 20
- epassi.se
Krånglig system
Epassi är dåligaste systemet jag nånsin varit med om. Vi som är äldre är inte så bra på teknik och använda sådana appar. Ibland utnyttjar en del företag för att ta extra betalt eftersom de skriver olika priser på deras hemsida och i Epassi.

Antwoord van Epassi.se
enkelt och lätt att betala för…
enkelt och lätt att betala för upplevelse/aktivitet saknar dock möjligheten att lösa fiskekort direkt i appen ex via i-fiske

Smidigt
Väldigt smidigt eftersom man inte behöver lägga ut egna pengar.

Antwoord van Epassi.se
Fler begränsningar och besvärligare och mer tidsödande
För mig har Epassi erbjudit begränsningar som gör att jag inte kan använda mitt friskvårdsbidrag på samma sätt som innan. Exempelvis för gymkort på Nordic Wellness genom Lets deal (halva priset).
Epassi tar även klart mer tid för mig när jag vet vad jag vill ha.
Än så länge har det blivit flera vändor med Epassi support och mitt företags personalavdelning vid varje tillfälle jag gjort ett försök att köpa det jag önskar.
Tidigare har det snabbt lösts med reseräkning.

Antwoord van Epassi.se
Det är smidigt att betala med e passi…
Det är smidigt att betala med e passi men tyvärr finns det inte lika många ställen som erbjuder betalningen med e passi längre.

Antwoord van Epassi.se
Går inte att använda överallt
Går inte att använda överallt. Ingen Thai-massage bedrövligt värdelöst…

Begränsat med valmöjligheter
Begränsat med valmöjligheter. Ogillar att man inte får sola. Det är friskvård för mig.

Antwoord van Epassi.se
Fick dålig information om appen och begränsad uttagsmöjlighet
Fick dålig information om appen, arbetsgivaren hade begränsat min uttagsmöjlighet till den 30.e sept utan information, förstår inte begränsningen, höll på att gå miste om bidraget. Fö enkelt att använda.

Never works right
Never works right. merchant who work with epassi, charges more if you are paying with e passi.
you can not pay normal way and upload the receipt afterwards because they are already epassi merchant so system does not allow it.
When it comes to uploading receipts from non-epassi merchants almost always gets rejected because of some detail is missing,
If there is an
opposite of convenient when it comes to use health benefits
it is Epassi
Addition, my employer has enabled external receipts. Epassi is creating extra hoops to jump through to get my health benefit payment.

Antwoord van Epassi.se
Dyrare att betala lopp genom epassi än…
Dyrare att betala lopp genom epassi än att betala loppet direkt. Annars är det väl smidigt.
Edit 2025-10-24: Uka pain kostar 200 kr mer i appen än att betala själv.

Antwoord van Epassi.se
Jag har kunnat gå på massage
Jag har kunnat gå på massage, köpt ett gymkort. Uppskattar detta väldigt mycket. Ni har till och med höjt "bidraget" för oss anställda. Tack

Antwoord van Epassi.se
Jag har betalat för hela året
Jag har betalat för hela året. fick inte pengarna tillbax bara för att sats var med på epassi medans min kollega fick pengana tilbax bara för hennes gym inte var med. Tycker det är jättedåligt att ni inte velat lösa det!!!!!

Antwoord van Epassi.se
Jag vet inte vad jag ska säga eller skriva . Men med eppasi har jag fått chansen att vara i olika ställe och uppleve livet .
Med Eppasi hra jag fått att uppleva olika experiment i livet

Låg summa för friskvård
Om man behöver tex kiropraktor så behövs de oftast ett par tillfällen och de låga beloppet räcker knappt till ett besök

Antwoord van Epassi.se
Det är mycket att välja på och bra att…
Det är mycket att välja på och bra att passa på att prova nya aktiviteter man kanske annars inte testat.
Om man väljer tex kort på badhuset räcker det långt till simning.

Begränsat utbud och dyrare
Begränsat utbud och dyrare att boka via epassi.

Friskvård via arbetsgivaren
Smidigt sätt att betala hos mitt gym, dock lite irriterande att få pushnotiser om hur man ska spendera sitt friskvårdsbidrag då det är använt sedan länge.

Antwoord van Epassi.se
Mycket dyrare priser än att köpa direkt…
Mycket dyrare priser än att köpa direkt av leverantören. En onödig mellanhand som arbetsgivaren tyvärr insisterar på, en radikal kvalitetsförsämring jämfört med ett kvittoinlämningssystem. Avråder arbetsgivare från att använda tkiänsten.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.