Epassi.se Reviews 645

TrustScore 2.5 uit 5

2,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är en e-passi leverantör. Fick vi som betraktar ett hotbrev idag. Frågeformulär med diverse frågor bla omsättningen. Vad har e-passi med det att göra? Jag har kritiserat de förut när de k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inget av det jag kan tänka mig göra finns registrerat hos epassi. Jag gillar fiske men det finns inga fiskekort att köpa via epassi. Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tycker att det är väldigt bra att Kalmar kommun erbjuder både friskvårdsbidrag och förmånscykel. Det visar att arbetsgivaren bryr sig om personalens hälsa och välmående. Förmånscykeln är för mig e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brutalt värdelösa! Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kan... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Business to Business-service

Geschreven door het bedrijf

Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående. Anställda kan smidigt använda sitt friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchförmån direkt med mobilen och utan att ligga ute med egna pengar. Med nära 17 miljoner användare globalt, över 30 000 arbetsgivare och fler än 80 000 tjänsteleverantörer, får användarna en flexibilitet att välja vad som passar deras behov. Epassi - ett självklart val för att främja hälsa och välbefinnande i vardagen.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Uppsala Kinesiologiklinik

Jag har aldrig provat kinesiologi tidigare och gick dit helt öppen. Jag kände mig lugn och avslappnad från första stund och Alf berättade varje steg i behandlingen så jag var förberedd på vad som skulle hända. Det var en superbra behandling och det märktes att det finns stor kunskap och erfarenhet.
Jag kommer absolut gå dit igen,

15 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

someone took 580kr from my epassi…

someone took 580kr from my epassi account and epassi xustomer service sating that we can not do anything bec its impossible to fraud from epassi account. very starnge reply!

Hi Rafi,

We understand that our support has been in dialogue with you and clarified the situation.

We hope you have a smooth experience using Epassi moving forward.

Best regards,
The Epassi Team

dåligt

NI tog bort alla bra erbjudande man hade via kommunal . Det som är kvar gynnar inte komunalanställda! Många som har inte kunnat anvädda friskvårdsbidraget eller köpa tränings kort vilket ledser till att man slutar gå på gymmet !!
Krongligt onödig burokrati !!

Antwoord van Epassi.se

Tack för att du delar din upplevelse. Vi vill gärna lyfta att vi just nu har en stor julkampanj igång med många erbjudanden inom friskvård, som vi hoppas kan passa dig:

I vår app kan du hålla koll på våra senaste erbjudanden.

Om det är något särskilt du saknar eller tycker borde finnas med i utbudet tar vi gärna emot feedback på det. Dina synpunkter är viktiga för oss när vi fortsätter utveckla Epassi.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Epassi vägrar betala ut friskvård i…

Epassi vägrar betala ut friskvård i form av massage även om man bifogar kvitto. Det är flera av mina kollegor som har varit med om liknande från epassi. Det är ett väldigt dåligt och oseriöst bolag som hanterar vår friskvård. Att det skall vara så byråkratiskt och att de avslutar ärendet när man mailar till dem känns som ett bedrägeri. Sjukhusledningen bör bli informerad om detta.

Svar: tanken att man ska betala digitalt ger inte Er rätten att vägra betala tillbaka till oss VÅR friskvård som vi har rätt till! Jag vill att ni betalar ut min friskvård nu!! Det är inte era pengar att behålla!

Hej Eleni,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när kvitton inte kan hanteras i efterhand. Grundtanken med Epassi är att användaren ska slippa ligga ute med pengar och hantera kvitton – alla köp hos anslutna leverantörer sker direkt via tjänsten, enkelt, digitalt och utan egna utlägg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kul med vänner och bowling

Aldrig haft så mycket tid på bowling golvet. Svin kul att umgås med vänner på aktiviteter betalda genom friskvård och utmana sina skills

11 oktober 2025

Hej Zeke,

Tack för din recension! 🎳 Vad kul att höra att du haft en rolig tid med vänner på bowling och att du uppskattar att använda friskvårdsbidraget till aktiviteter.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkel att använda.

Enkel att använda.

Hej Torbjörn,

Tack för din fina recension! ☺️ Vad roligt att höra att du tycker Epassi är enkelt att använda.

Värdelös tjänst

Värdelös tjänst som inte accepterar kvitto på köp om de har arrangören i sin app. Lätt glömma bort att titta i Epassi appen och som bonus har inte arrangören alla kampanjer i Epassi utan bara lokalt. Detta sammantaget gör Epassi till en usel tjänst som gör allt för att låsa in användaren i deras app där de tar ut en rejäl kickback av arrangören

21 oktober 2025

Hej Tommy,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas begränsande när kvitton inte kan hanteras i efterhand. Grundtanken med Epassi är att användaren ska slippa ligga ute med pengar och hantera kvitton – alla köp hos anslutna leverantörer sker direkt via tjänsten, enkelt, digitalt och utan egna utlägg.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick inte fullt bidrag från Avesta…

Fick inte fullt bidrag från Avesta kommuns HR-avdelning. De vägrade kompensera i efterhand.

23 januari 2025

Hej Bert,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att situationen kan kännas frustrerande. Nivån på friskvårdsbidraget bestäms av arbetsgivaren, och Epassi hanterar betalningar enligt dessa förutsättningar.

Vi hoppas att denna förklaring kan ge klarhet och att dina framtida erfarenheter med Epassi mer positiva. Om du vill, får du gärna justera din recension utifrån detta.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

användarvänlighet och utbud

Svårt att hitta utförare i mitt lokala område både i appen samt i verkligheten då många intressanta utförare av friskvården väljer att avstå medverkan i e-passis system. Arbetsgivaren har begränsat möjligheterna till andra utförare än de e-passi-anslutna kraftigt och eller helt vilket jag är missnöjd med men inte e-passis beslut.
I övrigt så är e-passis app samt mailutskick informativa och också påminnande på ett snyggt sätt.

Antwoord van Epassi.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan upplevas som begränsande när utbudet av friskvårdsutförare inte motsvarar ditt önskemål.

Epassi erbjuder över 20 000 anslutna friskvårdsleverantörer och grundtanken är att användaren ska slippa ligga ute med pengar och hantera kvitton, vilket många användare och arbetsgivare tycker gör friskvården enklare.

Om du saknar en viss leverantör kan du tipsa oss här, så kontaktar vi dem och ser om de vill ansluta sig: https://www.epassi.se/sv/anstalld/friskvard/leverantorstips

Vi tar din feedback vidare för att fortsätta förbättra användarupplevelsen och utbudet.

Företagaren förlorar

Själva appen är bra, men fullständigt vansinne att en enskild företagare ska behöva betala 10 % för att jag använder Epassi. Min massör är så snäll att hon erbjuder det ändå, trots att hon förlorar på det. Fullständigt fel!!!

Hej Linda,

Tack för din feedback och kul att du gillar vår app! När det gäller vår avgiftsmodell vill vi vara tydliga med att den täcker mer än bara själva betalningen. Den inkluderar bland annat marknadsföring och synlighet för våra anslutna friskvårdsleverantörer – något som många småföretagare uppskattar eftersom det hjälper dem att nå fler kunder.

Vi är glada att din massör ändå erbjuder tjänsten via Epassi och hoppas att du fortsätter ha positiva upplevelser med vår tjänst framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tycker ni har ett stort utbud att välja…

Tycker ni har ett stort utbud att välja ifrån och gillar jag skarpt.
Och det är bra att ni fått till er att, några av Thaimassörerna tog ut en extra utgift varje gång man skulle få massage. För nu är det borta.

10 januari 2025

Hej Ann-Charlotta,

Tack för din recension! 🌟 Vad roligt att du uppskattar det stora utbudet och friskvården fungerar som den ska.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan inte installera applikationen då…

Kan inte installera applikationen då jag får ett meddelande som säger att jag applikationen inte är tillåten att användas i den region jag befinner mig i. Jag har en redmi Note 8T, ingen VPN påkopplad

16 oktober 2025

Hej Victor,

Tack för att du hör av dig! Vi rekommenderar att du kontaktar vår support direkt, så hjälper vi dig vidare med ditt problem där: https://support.epassi.se/sv-SE/support/tickets/new

Du kan även nyttja ditt friskvårdsbidrag via epassi.se tills det löst sig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dåligt att ni tar så mycket betalat av…

Dåligt att ni tar så mycket betalat av företag som måste utnyttja er

Antwoord van Epassi.se

Tack för din feedback! Vår avgiftsmodell täcker mer än själva betalningen – den inkluderar bland annat marknadsföring och synlighet för våra anslutna friskvårdsleverantörer, vilket många småföretagare uppskattar eftersom det hjälper dem att nå fler kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Företaget vägrar vara behjälpliga med…

Företaget vägrar vara behjälpliga med att registrera kvitto i efterhand. Support vägrar lämnar ut kontaktuppgifter till närmaste chef. Mitt mail till VD på företaget, har aldrig besvarats.

1 oktober 2025

Antwoord van Epassi.se

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse.

Eftersom du inte har skrivit ut ditt namn kan vi tyvärr inte se exakt vad som gäller i ditt fall, men vi vill gärna förklara hur det fungerar ☺️

Detta innebär att det tyvärr inte går att registrera kvitton i efterhand hos leverantörer som är anslutna till Epassi. I de flesta fall går det inte heller att köpa friskvård utanför Epassis nätverk, men vissa arbetsgivare har ett tillägg som gör det möjligt. I sådana fall måste köpet först betalas privat och sedan registreras med kvitto via epassi.se. Om alternativet ”Registrera ditt kvitto” inte syns när du är inloggad innebär det att din arbetsgivare inte har detta tillägg.

Vi hoppas att detta gör det lite tydligare med hur det fungerar och att dina framtida upplevelser av Epassi blir bättre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det går så smidigt när man ska betala…

Det går så smidigt när man ska betala en aktivitet. Sist fick jag lägga till när jag skulle köpa ett gymkort. Då behövde jag bara swisha till er och sedan drogs hela summan. Det var toppen.

17 oktober 2025

Hej Isabell,

Tack för din recension! 🌟 Vad kul att det fungerar så smidigt att betala aktiviteter och att hela processen med gymkortet fungerade enkelt.

Användarvänlig teknik

Tekniken med att betala med Epassi är enkel att använda och funkar bra. Även företagen är ofta väldigt insatta i hur det funkar och kan guida mig som användare.

17 oktober 2025

Hej Heli,

Tack för din recension! 🌟 Vad kul att Epassi är enkelt att använda och att du även får bra vägledning från företagen.

Jag kan inte använda epassi för det jag…2025

Jag kan inte använda epassi för det jag röstade för! alla är inte med i epassi. Företagen/ föreningar måste betala en summa... Jag röstade för att få välja aktivitet, dock så fick vi inte veta att vi var tvugna att välja från de som är med i epassi. Hade jag vetat detta hade jag aldrig röstat för eget val av aktivitet. Alltså förd bakom ljuset

Hej Anna,

Tack för din feedback. Tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med den process du beskriver, även om vi inte har information om vart, hos vem eller om vad du har röstat. Dock vill vi ge dig full poäng för att du utnyttjar din rösträtt – sådant är viktigt!

Vår standardtjänst fungerar så att friskvårdsbidraget ska användas hos våra anslutna leverantörer. Detta görs för att säkerställa en helt digital process utan kvittohantering, vilket gör förmånen mer jämställd, garanterar att förmånen är skattefri och smidig för både dig och din arbetsgivare.

Att alla leverantörer i Sverige inte är anslutna till Epassi stämmer, då det är ett fritt val för varje företag/förening att bli partner.

Om du har en favorit-leverantör som saknas i vårt utbud får du gärna tipsa oss om den via appen eller hemsidan. Vi följer aktivt upp alla tips för att ständigt utöka vårt nätverk.

Vi hoppas att du hittar en leverantör som passar dig.

Vänligen,
Teamet på Epassi

Snabb o smidig köp

Snabb o smidig köp

14 oktober 2025

Hej Sukru,

Tack för din recension! 🌟 Kul att höra att köpet via Epassi gick snabbt och smidigt.

Lätt att använda

Lätt att använda. Ser exakt vad som är kvar av friskvårdsbidraget och man ser exakt vilka som har behandlingar i friskvårdsbidraget. Tycker att den är jätte, jätte bra.

/Susanne

Hej Susanne,

Tack för din recension! 🌟 Vad kul att appen fungerar lika smidigt som vi vill att den ska vara och att du får en tydlig översikt över ditt friskvårdsbidrag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det saknas massor med erbjudanden som…

Det saknas massor med erbjudanden som fanns i det förra systemet. Det går inte att söka på ett bra sätt om jag t.ex. vill ha en online coach. Då får jag träff på det som är lokalt. Sökte på viktminskning och fick som 4:e träff (97 km bort) följande text.
”OBS! Jag ger inte råd för viktminskning, eftersom forskningen inte stöder detta.”
Otroligt dålig app.

Hej Anders,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när sökfunktionen inte ger önskade träffar. Ett tips är att söka på ord som t.ex. ”online” för att hitta många av våra digitala tjänster.

Vi tar vidare din feedback om sökfunktionen för att fortsätta förbättra användarupplevelsen. Om det är någon leverantör eller tjänst som verkar saknas får du gärna tipsa oss här: https://www.epassi.se/sv/anstalld/friskvard/leverantorstips

Behöver du specifika tips eller hjälp är du också varmt välkommen att höra av dig till vår support.

Tack för att du hjälper oss att göra Epassi bättre.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.