De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer
Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer
Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer
At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.
As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.
Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl moeten hebben ontvangen op 8 augustus 2026. Ik heb een melding gemaakt bij post nl en esdemarca en klarna dat ik mijn pakket niet heb ontvangen. Volgens esdemarca is er een onderzoek geweest en is mijn pakket afgeleverd. Volgens post nl is er geen onderzoek geweest omdat esdemarca het pakket onverzekerd heeft verstuurd en dat het pakket hoogstwaarschijnlijk vermist is. Esdemarca weigert een oplossing. En zegt dat het is afgedaan omdat zij de transportgegevens hebben doorgegeven aan klarna. Zelfs 1 ster verdienen ze niet. Ben hier nu 3 maanden mee bezig en nog geen steek verder. Vervolgens zeggen ze dat ik maar bij post nl moet zijn maar esdemarca vergeet dat zij verantwoordelijk zijn voor de verzending. Heel slecht bedrijf en kan niemand aanraken om hier te bestellen.

Antwoord van Esdemarca.com
Snel verzonden en het product is goed binnen gekomen, ik kreeg ook steeds mailtjes met updates.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb mijn bestelling niet binnen gekregen, geen reden waarom niet of Waneer die wel komt, ik heb mails gestuurd en ik krijg er geen antwoord op. Ik wacht al 2weken op mijn schoenen. Mijn order nummer is #8114732 en ik hoop dat jullie het hier wel lezen

Antwoord van Esdemarca.com
Twee keer schoenen besteld. De eerste keer kwamen de schoenen pas 5 weken later binnen en het was niet eens de juiste maat. Ik had ze teruggestuurd en had daar ook bewijs van, maar ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Ze zeggen dat het pakketje kwijt is, terwijl het postbedrijf zei dat het pakket gewoon was aangekomen.
De tweede keer schoenen besteld, maar het waren niet eens originele schoenen. Het leek wel origineel, maar toen we ze gingen vergelijken, bleek dat niet zo te zijn. De schoenen waren ook nog eens te klein en zaten anders dan de originele schoenen. Ik heb ze volgens hun instructies teruggestuurd in een beschermende zak. Vervolgens hebben ze mijn bestelling uit de zak gehaald, de doos beschadigd en kwam de schoen terug met vieze vingerafdrukken. Daarna zeiden ze dat ze het pakket niet aannemen, omdat het volgens hen niet volgens de juiste instructies was teruggestuurd.
Ik had nogmaals bewijs van alles, maar nu hoor ik helemaal niks meer van ze. Het zijn gewoon oplichters. Mensen, kijk alsjeblieft uit!!

Antwoord van Esdemarca.com
Kreeg een beschadigde jas geleverd, was ook geen goedkope jas dus vind het erg slecht.

Antwoord van Esdemarca.com
De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp.
Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdemarca was voor mij meteen de laatste.

Antwoord van Esdemarca.com
Schoenen besteld en na 3 dagen al ontvangen,netjes verpakt,blij mee. Tip :k bestel alleen alles als je achteraf kunt betalen dan heb je geen gezeur

Antwoord van Esdemarca.com
Na een negatieve review naar aanleiding van de lastige manier om een artikel retour te sturen kreeg ik het advies om contact op te nemen met de klantenservice. Als je op de website het trefwoord 'klantenservice' intypt, dan zijn er geen hits. Na veel zoeken een Spaans telefoonnummer en een mailadres gevonden. Het telefoonnummer bleek alleen Spaanstalig te zijn, dus vervolgens maar een Nederlandstalige mail naar het Spaanse mailadres gestuurd. Verwacht er eerlijk gezegd niet veel van, het lijkt er op dat de antwoorden op de reviews door AI worden gegenereerd en meer dienen om als klantgerichte organisatie over te komen dan dat je werkelijk wordt geholpen.

Antwoord van Esdemarca.com
Mijn ervaring met deze webwinkel is helaas erg teleurstellend. Positief is dat de levering zonder problemen verliep en dat de klantenservice redelijk snel reageert. Daar houdt het voor mij echter ook op.
Ik had twee verpakkingen van hetzelfde type onderbroeken besteld. Van één verpakking heb ik de seal geopend en één onderbroek eruit gehaald. Dat een geopende verpakking om hygiënische redenen mogelijk niet wordt geaccepteerd, kan ik nog begrijpen.
Wat ik echter totaal niet begrijp, is dat ook de tweede verpakking, die nog volledig ongeopend is en nog in de originele verzegelde verpakking zit, niet als retour wordt geaccepteerd. Bovendien staat nergens in de retourvoorwaarden vermeld dat ondergoed helemaal niet geretourneerd kan worden. Als dat vooraf duidelijk was aangegeven, had ik deze bestelling waarschijnlijk niet geplaatst.
Hierdoor blijf ik zitten met een aankoop van ruim €100 aan onderbroeken, terwijl een deel daarvan nog volledig ongeopend en in nieuwstaat is. Dat maakt het een erg dure grap en vind ik bijzonder klantonvriendelijk.
Dit was mijn eerste bestelling bij deze webwinkel, maar ook direct mijn laatste. Op basis van deze ervaring kan ik deze winkel dan ook niet aanbevelen. Er zijn genoeg andere webwinkels die duidelijkere retourvoorwaarden hanteren en klantvriendelijker omgaan met retouren.

Antwoord van Esdemarca.com
Schoenen vlot aangekomen. Echter, ze passen niet en nu zie ik dat de retourtermijn tot 20 kalenderdagen kan duren en de terugbetaling nog eens 10 dagen.... ik hoop dat het allemaal veel vlotter verloopt. Ik zal mijn review aanpassen als het terugbetalen vlotter gaat.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb een paar Uggs besteld en die kwamen vrij snel aan. Helaas toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht dus heb ze retour gestuurd. Nu ik deze reviews (achteraf) lees over dat sommige hun geld niet terug krijgen ben ik best in shock! Ik heb het pakket vrijdag 10/7 op de post gedaan en het is vandaag woensdag 15/7. Ik ga er vanuit dat het goed komt en dat Esdemarca gewoon mijn geld teruggeeft. Zodra dat is gebeurd gaan de sterren van 3 naar 5.

Antwoord van Esdemarca.com
Order niet ontvangen. Geen reactie op zo'n tiental emails richting Esdemarca. Kosten via Klarna moeten betalen ter voorkoming van incasso kosten bij overschrijding tijdlijn. Nooit meer Esdemarca.

Antwoord van Esdemarca.com
bestelling opgehaald en vastgesteld dat de binnenverpakking was geopenend en opengescheurd en hierdoor de polo is beschadigd ,ik wacht nog steeds op Esdemarca voor vergoeding of vervanging van deze polo ...

Antwoord van Esdemarca.com
Nadat ik hier voor het eerst een paar sneakers kocht van een merk dat ik vaker draag, maakte Esdemarca het mij erg moeilijk om deze schoenen terug te sturen. Ik moest foto’s sturen en werkelijk 6 x vragen om een retourzending bewijs. Toen heb ik een negatieve recensie geschreven en zij reageerden meteen, met excuus. Inmiddels is het 10 dagen geleden dat ik de schoenen (absoluut nieuw!) terug heb gestuurd. Nog geen geld terug…..

Antwoord van Esdemarca.com
Ik raad ten zeerste af om bij Esdemarca te bestellen!!!! Als het product teruggestuurd moet worden, doen ze heel moeilijk. Als eerste wordt een eventuele korting die je op het product hebt gekregen in rekening gebracht. Dus je hebt korting gekregen, maar besluit van de koop af te zien en het product terug te sturen en dan moet je voor deze korting betalen!!?? Vervolgens worden er kosten in rekening gebracht voor het retour sturen en tenslotte krijg je nadat je het product al een maand geleden geretourneerd hebt een mail dat er vlekken op het product zitten en dat ze daarom het product gaan terugsturen. Je krijgt je geld niet terug!! Nog nooit zoiets meegemaakt, dus wees gewaarschuwd: Bestel nooit bij ESDEMARCA en laat het iedereen weten. Er zijn genoeg andere webwinkels die wel op een correcte manier met hun klanten omgaan.

Ik heb ugg besteld.
Heb de schoenen ontvangen, maar het waren imitatie terwijl er op de website staat 100% echtheid.
Heb ze terug gestuurd heb bijna 2 maanden op me geld moeten wachten.
Heb bijna 20 euro minder terug gekregen dan dat ik er voor heb betaald.
Ik zou het niet aanraden hier wat te bestellen.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik had een paar penny loafers van ralph lauren besteld voor een zeer scherpe prijs. het leek te mooi om waar te zijn, dus had een lage verwachting. Maar bij aankomst van mijn pakket bleek al snel dat het paar schoenen prima verpakt was en alles er keurig uit zag. Nog wel even kritisch bekeken of er geen imitatie is geleverd. Mijn eerste ervaring met esdemarca is dus heel positief,. het enige irritante was dat de status op de postnl app drie/vier dagen nog stond op "post nl heeft het pakket nog niet ontvangen" ook al had ik al vrij snel de tracking code ontvangen. al met al een kleine week levertijd. maarja, ik ben tevreden met mn aankoop 👌🏻
Kunt niet retourneren vanuit Nederland. Alleen thuis laten ophalen voor 15 euro. Geen dhl etc. Niet bestellen als je in nl woont!

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb een schoen besteld en betaald. Pakketje is teruggestuurd omdat ik het niet heb kunnen ophalen. Ik wil mijn geld terug maar kan niemand benaderen. Jammer dat het zo ingewikkeld is.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik had een broek besteld en blijkbaar was er iets mis met de voorraad bij hun supplier (iets waar ze zelf niets kunnen aan doen). Ik kreeg vrij snel hierover een duidelijk bericht, me de vermelding dat ze mijn geld onmiddellijk zouden terugstorten. En inderdaad 48 uur later stond het geld al op mijn rekening. Heel betrouwbare website, dus. Je leert een winkel pas echt kennen als er iets 'fout' gaat. Esdemarca heeft dat zeer efficiënt en correct aangepakt. Ik zal zeker terug bestellen bij hun in de toekomst!