Banner for Holafly

Holafly Reviews 96.887

4,7

Hoewel ik niet echt goed ben in alle technische zaken aangaande GSM gebruik e.d. was deze E-Sim makkelijk te installeren en te gebruiken. Bij twijfel contact opgenomen over het datagebruik en men kon... Toon meer

Was onze eerste ervaring met een e-sim. Makkelijk in aanschaf en installeren. Ideaal in gebruik op locatie, geen zorgen over data-tekort. Verbinding niet altijd stabiel, herstelde gelukkig wel altijd... Toon meer

Prima bereik als dat er was (niet overal in Canada staan masten). Onbeperkte data leek ook echt onbeperkte data te zijn. Let op: alleen data en geen lokaal telefoonnummer. Dus bellen via Holafly ga... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij

Over Holafly

Holafly is an eSIM online store for international travel. They provide internet connection in more than 160 destinations around the world. Customers can choose data plans for trips from 5 days to three months. The key products include eSIMs with unlimited data in Europe, the United States, Mexico, Türkiye, Japan, Italy, France and 40 other destinations.

Features:

• Customized and multilingual 24/7 customer service (English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese, among others).
  • Holafly has an App so you can manage and monitor your eSIM.
  • Multi-operator coverage in many countries.
  • Unlimited data plans.
  • Top up extra days or data.

Support:

holafly logo

4,7

Uitstekend

97K reviews

Vraagt klanten om een review

Je wordt geholpen

Je wordt geholpen . Ik had een probleem maar de oplossing heb ik zelf kunnen verhelpen echter de mensen die waren bereidt om te helpen

26 mei 2026

Holafly esim

de aanschaf en installatie was zeer eenvoudig. Ik heb de ESIM gebruikt voor onze vakantie in Canada. We waren in British Columbia en hebben een roadtrip gemaakt door BC en Alberta. Er was niet overal bereik, maar dat ligt niet aan HolaFly, er is op sommige plekken in Canada geen bereik en dat wordt ook aangegeven met borden.

8 mei 2026

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Vandaag was Brandon bijna een uur bezig om mij te voorzien van snel internet. Uiteindelijk waren alle opties doorlopen en heb ik voor 1 dag een nieuw internet pakket gekregen.

Verder zijn ze altijd bereikbaar en reageren ze snel. Ook is het internet goed.

1 juni 2026

Werkte prima

Maand USA gedaan met HolyFly eSim. Prima bereik, meestal 5G, heel remote areas minder maar wat verwacht je. Bijkomend voordeel was dat we gewoon Nederlandse televisie konden streamen omdat het om een quasi-VPN verbinding via Spanje liep. Aanrader. Volgende keer weer HolaFly!!

31 mei 2026

Had snel een e-sim nodig maar in de…

Had snel een e-sim nodig maar in de haast sommige zaken over het hoofd gezien (dit is puur voor data en niet voor bellen/alleen via whatsapp kan met de e-sim). De klantenservice heeft prima en geduldig geholpen tot alles goed was👌
Werkte daarna zonder enig probleem...let op! het mailtje met de bevestigingscode kan wel eens 3 minuten later komen... gewoon even wachten. Wij hadden het geduld hier niet voor maar achteraf waren we meer tijd kwijt😅

31 mei 2026

Spijtig dat ik Holafly genomen heb om…

Spijtig dat ik Holafly genomen heb om in Noorwegen te gebruiken. Zeer traag. Met mijn eigen provider veel betere verbinding maar mijn data was bijna op.

30 mei 2026
Logo Holafly

Antwoord van Holafly

Hallo Marc, ik ben Maria. Bedankt dat je je ervaring in Noorwegen met ons hebt gedeeld. We bieden onze oprechte excuses aan dat je verbindingssnelheid niet aan je verwachtingen voldeed.

We weten hoe essentieel het is om een betrouwbare en snelle verbinding te hebben om van elk moment van je reis te genieten. Om deze reden hebben we al contact met je opgenomen via e-mail om je specifieke geval te onderzoeken en je te helpen de best mogelijke service te krijgen. Ons team is 24/7 beschikbaar om ervoor te zorgen dat je altijd de gemoedsrust hebt die je verdient.

Maria Orjuela - Customer Experience analist van Holafly

Uitstekende hulp klantenservice medewerker

Ik had per ongeluk mijn gekochte esim verwijderd. Na online hulp via chatbox uitstekend en geduldig geholpen. Duidelijke instructies gekregen met een nieuwe activatiecode. Ik heb de medewerker van Holafly ervaren als correct, geduldig, duidelijk en gericht op het bieden van de oplossing. En dat is gelukt! Hulde!!!

30 mei 2026

Goede verbinding, goede snelheid. Geen limiet

Na de vraag aan de ai assistent of de data onbeperkt was kreeg ik gelijk een aanbieding. Op dag 2 van de reis een even storing op het netwerk (gelukkig werd dit ook door Holafly aangegeven als een storing) Daarna de hele reis van 21 dagen perfecte verbinding. Goede snelheid geen limiet: geen omkijken!

25 mei 2026

Zeer tevreden (eSim voor de VS)

Zeer tevreden.
Mijn ervaring met Holafly was werkelijk uitstekend. De installatie van de eSIM verliep vlekkeloos en ik had direct verbinding. Het gebruiksgemak was een enorm pluspunt tijdens mijn reis. Ik kon zonder zorgen blijven communiceren en informatie opzoeken. Ik kan Holafly van harte aanbevelen voor internationale reizen.

28 mei 2026