Eufy Reviews 13.081

TrustScore 3 uit 5

3,2

Goede camera’s, goed beeld maar een ontzettend moeilijke interface. Als ik een instellng wil veranderen ben ik uren bezig om te vinden waar ik dat kan doen. Absoluut NIET klantvriendelijk. Ik word ‘... Toon meer

Onlangs een alternatief gekocht voor de ring. De eufy beeld is prima. Maar de rest is erg slecht. Duurd lang voordat je beelden krijgt. Geluid is erg slecht. Veel werk om de homebase,deurb... Toon meer

Vier sterren omdat de perfecte deurbel nog uitgevonden moet worden. Komende van een bedrade Google Nest deurbel (helemaal klaar met die draden) zijn we uitgekomen bij de Eufy bel. Kan niet anders zegg... Toon meer

Ik heb eerst een ander merk camera's gekocht, maardat bleek heel lastig te installeren. Ik heb hier ook weinig verstand van. Ook met veelvuldig overleg met de klantenservice, ging het moeizaam. De b... Toon meer

1. Elektronicabedrijf
  2. Fotowinkel

At eufy, we believe great products and true smart home technology is thought out thoroughly. eufy's smart home technology is built from solid foundation of care from all of us as one company. We don't only care about functional performance, but we think ahead of our consumers to build our products with care, to suit their needs, all seamless with no hassle. That's how we create intuitive, human-first technology that frees our consumers and their families from worries. And enliven their life to be one they truly love. eufy, built with care.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

13K reviews

Heeft 49% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dit is drama om geinstalleerd te…

Dit is drama om geinstalleerd te krijgen, waardeloos

4 november 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt mij oprecht dat het installeren van uw Eufy‑product zo’n vervelende ervaring voor u is geweest. Een installatie zou eenvoudig en duidelijk moeten verlopen, niet frustrerend of tijdrovend. Ik begrijp heel goed hoe teleurstellend het is wanneer iets dat juist gemak zou moeten bieden alleen maar ergernis veroorzaakt.
We willen dit graag goedmaken en u helpen om het product correct aan de praat te krijgen. Als u bereid bent ons nog één kans te geven, kunnen wij u stap voor stap begeleiden bij de installatie of samen nagaan of er een technische oorzaak is die het proces bemoeilijkt. Zo willen we ervoor zorgen dat u zonder verdere frustratie gebruik kunt maken van uw aankoop.
Dank u dat u de moeite hebt genomen uw onvrede te delen. Uw feedback helpt ons de installatie‑instructies en begeleiding te verbeteren, zodat toekomstige klanten dit probleem niet meer hoeven mee te maken.
Met vriendelijke groet,

En nog steeds geen fatsoenlijke update…

En nog steeds geen fatsoenlijke update zodat je niet midden in de nacht wakker wordt omdat er een melding komt dat de batterij volgeladen is.
En dat ondanks toezegging.

Verder lijkt het er op dat de bel steeds minder opneemt.
Mensen die langslopen e.d. worden niet opgenomen ondanks dat we verschillende instellingen geprobeerd hebben.

Het vertrouwen in Eufy is gezakt tot bijna 0, en er zal ook geen enkel product van Eufy meer gekocht worden.
Er was bijv een mooie aanbieding voor een robot stofzuiger, maar nee dank je, als een bel al niet fatsoenlijk werkt en problemen niet fatsoenlijk opgelost worden, is het vertrouwen in een ander product ook weg.

Kom niet aan met neem contact op, dat hebben we vaker gedaan en 0 resultaat dus die moeite nemen we niet eens meer.
Dit bericht is puur om onze onvrede te uiten over hoe Euify te werk gaat, en om mensen te waarschuwen dat Eufy echt niet is wat er allemaal gezegd en geschreven wordt op internet.

13 oktober 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt mij oprecht te lezen hoeveel frustratie u inmiddels hebt ervaren met uw Eufy‑deurbel. Dat u ’s nachts wakker wordt door meldingen dat de batterij “volgeladen” is — terwijl hierover al een toezegging voor een oplossing bestond — is volkomen onaanvaardbaar. Ook het feit dat de deurbel steeds minder opneemt en voorbijlopende mensen niet meer detecteert, ondanks dat u verschillende instellingen hebt geprobeerd, maakt duidelijk dat we u in de steek hebben gelaten.
Ik begrijp heel goed dat uw vertrouwen bijna tot nul is gedaald en dat u, na eerdere contacten zonder resultaat, de moeite niet meer wilt nemen om opnieuw support te benaderen. Dat is precies het tegenovergestelde van de relatie die wij met onze klanten willen. U had mogen verwachten dat beloofde verbeteringen ook daadwerkelijk zouden worden doorgevoerd en dat we sneller en gerichter zouden handelen.
Uw bericht wordt intern niet gezien als zomaar een klacht, maar als een belangrijk signaal dat wij onze prioriteiten moeten herzien — vooral op het gebied van software‑updates, opvolging van beloften en de kwaliteit van detectie‑functies. We vragen u toch nog één kans om dit recht te zetten. Niet om u opnieuw doorverwezen te laten worden, maar om van onze kant concreet te onderzoeken waarom uw deurbel zich zo gedraagt en hoe we het probleem werkelijk kunnen oplossen.
Dank u dat u uw onvrede zo duidelijk uitspreekt, ook al is dat begrijpelijk moeilijk na deze ervaring. Uw feedback helpt ons om precies te zien waar we tekortschieten en dwingt ons om structureel te verbeteren. Vertrouwen wordt niet teruggewonnen met woorden maar met daden, en wij willen dat laten zien.

NIET kopen !

Heb enkele Eufy S40 en niets anders dan problemen. Nu is er 1 waar het licht steeds blijft branden en dit is totaal niet uit te schakelen : bijgevolg onbruikbaar via solar opladen want de batterij is vrijwel direct leeg.
2 andere hebben na ongeveer twee jaar ook al de geest gegeven.
Ze zijn dan nog eens heel duur (dus ik verwachte dat ze dan ook beter zouden zijn; niet dus. Integendeel.
Zijn hun geld totaal niet waard. Ga ze nu allemaal vervangen door de véél goedkopere Anran ( vrienden daar goede ervaringen mee).
IEDEREEN VERDIENT EEN TWEEDE KANS. Dus ook Eufy alhoewel ze rijkelijk laat reageren en nu pas een antwoord geven. ZE KRIJGEN NOG EEN KANS om de puinhoop recht te zetten : Ga hun antwoord en voorstel afwachten maar verwacht er niet veel van.
Wordt vervolgd ?

20 oktober 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt mij oprecht te horen hoeveel problemen u hebt ondervonden met uw Eufy camera’s. Een product dat bedoeld is om betrouwbaar en zuinig te zijn, mag zeker niet constant storingen vertonen of een lamp hebben die blijft branden waardoor de batterij leegloopt. Ik begrijp dat een dergelijk probleem de zonne‑oplaadfunctie nutteloos maakt en dat dit bijzonder teleurstellend is. Ook het feit dat twee andere toestellen na ongeveer twee jaar volledig zijn uitgevallen – terwijl u door de hoge prijs juist kwaliteit en duurzaamheid mocht verwachten – is voor ons beschamend.
U hebt gelijk dat een investering in deze prijsklasse meer betrouwbaarheid moet opleveren. We hebben uw opmerkingen doorgestuurd naar het kwaliteits‑ en productontwikkelingsteam, zodat zij het energie‑ en verlichtingssysteem van de  kunnen evalueren en nagaan waarom deze defecten op langere termijn optreden.
Ik begrijp heel goed dat uw vertrouwen inmiddels is verdwenen en dat u besloten hebt over te stappen op een ander merk. Toch zou ik u willen vragen ons nog één kans te geven het goed te maken. We willen graag bekijken wat we voor u kunnen doen — bijvoorbeeld het probleem met het continu brandende licht onderzoeken en samen een juiste oplossing vinden, zodat u niet het gevoel overhoudt dat uw investering verloren is gegaan.
Dank u dat u de moeite hebt genomen uw ervaring zo duidelijk te delen. Uw feedback wordt gebruikt om onze kwaliteitseisen te versterken en om te zorgen dat onze klanten in de toekomst geen vergelijkbare problemen meer moeten meemaken.
Met vriendelijke groet,

Eufy X10 Omni Pro werkt niet | belabberde service

Wji hebben een nieuwe Eufy X10 Omni Pro besteld via de site van Eufy. Van begin af aan krijgen wij een melding dat het water-reservoir niet gevuld is.
Op verschillende manieren is dit gemeld aan EUfy (via app, via e-mail, via site). Keer op keer moeten we dezelfde gegevens doorgeven en komen dezelfde tips. Wij hebben nu de 30 dagen geld terug regeling ingezet en ook dit proces verloopt bijzonder moeizaam. Opnieuw moeten we de klacht omschrijven, steeds dezelfde gegevens aanleveren, etc. etc.

Inmiddels retourbon ontvangen. Omdit dit proces goed verliep heb ik de recensie aangepast naar 2 sterren in plaats van 1.

Helaas (Murphy’s law) ging ook de bestelling van de 2 flessen reinigingsmiddel niet vlekkeloos. In plaats van de flessen ontvang ik een accu/batterij.

Advies: Koop niet rechtstreeks bij Eufy maar eerder via een electronica-zaak in je eigen land (of woonplaats!) met goede garantieregeling en service.

20 oktober 2025

Slechte en geen service Eufy

Nu 2 jaar een deurbel van Eufy. Wat blijkt deze deurbel werkt alleen met een 2,4GHz verbinding en niet een 5 GHz verbinding. Dat is nergens beschreven. Zij willen dat ik het netwerk omzet. Dat lukt een amateur niet. Dus pas op met deze spullen van Eufy want de wifi verbinding valt heel vaak weg en dan krijg je een hoop ellende. Ik ga iets ander zoeken wel veel geld weggegooid. Jammer. Overigens belachelijk dat alles in het Engels moet zij hebben geen Nederlandse klantenservice. Mijn deurbel is al 2 maanden stuk en dan komen ze met een antwoord. Typisch Eufy alles doen om hun spullen te verkopen. De oude deurbel was kapot en Eufy gaf geen garantie omdat de deurbel 1 week over de garantie termijn was. Maar gelukkig had ik de deurbel bij Coolblue gekocht. Ik ben naar de winkel in Eindhoven gegaan zij hebben de deurbel gecontroleerd en hebben geconstateerd dat hij stuk was. Kreeg meteen zonder probleem een nieuwe mee. Binnen 3 minuten had ik de nieuwe deurbel aangesloten. Conclusie: Eufy is een waardeloos bedrijf met mogelijk geen goed product, geen service en nemen geen verantwoordelijkheid als de hun product kapot is. Trek uw eigen conclusie.

17 oktober 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt me oprecht te horen dat uw ervaring met de Eufy deurbel zo teleurstellend is geweest. Na twee jaar gebruik te ontdekken dat het toestel alleen werkt op een 2,4 GHz‑netwerk en niet op 5 GHz, terwijl dit nergens duidelijk vermeld stond, is begrijpelijk frustrerend. Ook begrijp ik dat het omschakelen van het netwerk voor veel gebruikers niet eenvoudig is, en dat dit de indruk wekt dat het product niet gebruiksvriendelijk genoeg is.
Daarnaast is het vervelend dat de wifi‑verbinding regelmatig wegvalt — precies waar een slimme deurbel betrouwbaar zou moeten zijn. En ik bied mijn excuses aan dat u alleen Engels‑talige ondersteuning hebt ontvangen; we beseffen dat communicatie in uw eigen taal belangrijk is, en uw feedback hierover wordt rechtstreeks gedeeld met ons serviceteam.
U hebt gelijk dat we duidelijker moeten communiceren over de technische vereisten van onze producten en dat onze ondersteuning toegankelijker moet zijn. Ik heb uw opmerkingen doorgestuurd naar het product‑ en klantenserviceteam zodat zij de informatie op onze websites en handleidingen kunnen verbeteren.
Als u bereid bent ons nog een kans te geven, helpen we u graag verder om de deurbel opnieuw in te stellen of samen naar een andere passende oplossing te zoeken. We willen niet dat u met het gevoel blijft zitten dat uw investering verloren is gegaan.
Bedankt dat u de moeite hebt genomen uw ervaring te delen. Uw feedback helpt ons om zowel de technische informatie als onze klantenservice te verbeteren voor alle gebruikers in Nederland.

Foute keus.

Heb een camera pakket aangeschaft met 4x s340 en home base 3. Deze in niet te koppelen met homekit van Apple. Bijzonder jammer dat ik dat niet in de gaten had. De eufy app is traag en de reclame die iedere keer opduikt meer dan vervelend. Je moet vaak opnieuw inloggen bij de app. De beeld kwaliteit is uitstekend. In het geheel geen aanrader.§

17 oktober 2025

Homebase 2 faalt.

Ik heb al tijden een Eufy videodeurbel en een Homebase2. Na een verbouwing de boel opnieuw willen installeren maar, je raad het al dat gaat dus niet meer. De Homebase2 is niet meer te koppelen aan de app. Niet met de QR code en niet met het 8-cijferige nummer. Via de help-functie alleen algemeenheden als antwoord kennelijk een ivr systeem. Kortom nu zonder videodeurbel en helaas op zoek naar iets anders.

16 oktober 2025

Antwoord van Eufy

Es tut mir sehr leid zu hören, wie frustrierend die Neuinstallation Ihrer Eufy-Videotürklingel und HomeBase2 nach der Renovierung war. Ein System, das lange Zeit einwandfrei funktioniert hat, sollte sich problemlos wieder verbinden lassen und Sie nicht mit QR-Codes und Sicherheitsnummern im Stich lassen, die nicht mehr funktionieren. Ich verstehe Ihre Enttäuschung vollkommen, insbesondere nachdem Sie Zeit in die erneute Einrichtung investiert und vom Support nur allgemeine, automatisierte Antworten erhalten haben.
Nach einem solchen Update sollte Ihre Videotürklingel nicht ohne funktionierende Türklingel dastehen. Ich habe Ihr Feedback an unsere Technik- und Serviceteams weitergeleitet, damit diese den Kopplungsprozess für bestehende HomeBase2-Geräte und die Qualität des Online-Supports genauer unter die Lupe nehmen können.
Bitte geben Sie uns eine weitere Chance, das Problem für Sie zu beheben. Wir helfen Ihnen sehr gerne, die HomeBase2 wieder zu verbinden, oder besprechen mit Ihnen, falls Sie dies wünschen, über den entsprechenden Kanal die Möglichkeiten eines Austauschs oder einer Rückerstattung. Ich sorge dafür, dass Sie von einem Mitarbeiter persönlich durch die nächsten Schritte geführt werden und keine automatisierten Nachrichten erhalten.
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns den Vorfall zu schildern. Ihr Feedback hilft uns, genau zu erkennen, wo wir den Einrichtungsprozess vereinfachen und unsere Supportkommunikation verbessern müssen. Wir möchten, dass Ihre Türklingel wieder einwandfrei funktioniert und Sie vollstes Vertrauen in unsere Produkte haben. Herzliche Grüße,

Heb Eufy E220 aangeschaft

Heb Eufy E220 aangeschaft. Totale miskoop. De app voorziet een massa toestellen om te koppelen BEHALVE de E220. Ik veronderstel dat ik een toestel kocht dat niet meer ondersteund wordt vandaar de speciale aanbieding bij Mediamarkt. Als iets aangeboden wordt in een groot rek met een gunstprijs. Ik had het moeten weten. Het serienummer van toestel ONVINDBAAR.

8 oktober 2025

Antwoord van Eufy

I am very sorry that your experience with the Eufy E220 has been so disappointing. A product should be simple to connect and clearly supported, not leave you searching through the app only to find that your model seems to be missing. I completely understand your frustration and the feeling that you may have bought something no longer fully supported.
The E220 should still appear as a compatible device in our system, and the fact that you are unable to locate its serial number or add it indicates that our instructions and guidance were not clear enough. For this confusion and inconvenience, I sincerely apologise.
Your case has been shared with our product‑identification and support teams so they can verify the exact model and confirm the proper connection method for you. If you are willing to give us another chance, we would like to make this right — whether by helping you pair and use the E220 correctly, exchanging it for a supported device, or arranging a refund through the appropriate process.
Thank you for taking the time to express your concerns so openly. Your feedback reminds us that every product we sell must come with clear, reliable information and guidance. We will make sure your situation is resolved properly and that others do not face the same confusion in the future.
Warm regards,

Ik heb al een tijdje de e340 met de…

Ik heb al een tijdje de e340 met de homebase 3. Het is maar een langzaam systeem. Voordat je verbinding hebt is de persoon aan de deur al weg. Spreken is vaak niet mogelijk. Eufy is ZEER goed in onduidelijk zijn. Een extra bel, ik weet niet of het wel mogelijk is.
Na het laden van de accu is het maar de vraag of de camera/drukknop vast klikt op de bevestigingsplaat.
Voor mij, eens maar NOOIT meer een eufy.

6 oktober 2025

Antwoord van Eufy

I am truly sorry to hear about your disappointing experience with the E340 and HomeBase3. From your description, the system’s slow response — to the point that by the time the connection is established the person at your door has already left — together with frequent inability to speak with visitors, has clearly failed to meet your expectations.

I understand your frustration in not having clear information about whether an additional chime is possible, and in facing uncertainty after charging as to whether the camera and button will securely click into the mounting plate. These are important details that should be transparent and reliable, and we regret that they were not.
Your feedback has been escalated to our relevant product and support teams so that we can review and improve response speed, two‑way audio reliability, clarity of product communication, and the mechanical fit of the mounting design.

If you are willing to give us another chance, we would like to make this right for you — whether that means processing a refund, carrying out proper troubleshooting to resolve the issues, or arranging a replacement unit. I will personally follow through internally to ensure your case is properly handled and you are not left without a solution.

Thank you for making your experience known so directly. Every customer’s trust matters, and losing yours is something we take seriously. Your case will help us make changes so that no one encounters the same frustrations in the future.

Ik heb in een set een homebase 3

Ik heb in een set een homebase 3, eufy deurbel en Chime gekocht. De meegeleverde handleiding beperkte zich tot het ophangen van de bel het plaatsen van de Chime en homebase. Dat was zonder handleiding ook wel te doen. De eufy-app schiet pas echt tekort. De combi van de apparatuur kon niet allemaal met WiFi 5G geïnstalleerd worden. Dat geeft de app niet aan en dan strand je, d serienummers worden niet geaccepteerd, op de doos staat een ander serienummer dan op de apparatuur, QR-codes doen het ook niet. Dan wordt installeren erg lastig, zo niet onmogelijk. De ondersteuning van Eufy is erg traag. Elke vraag wordt pas een dag later beantwoord. En bij de beantwoording krijg je uiteindelijk een nieuwe QR-code en een nieuw serienummer. En u raadt het vast al: die wordt ook NÍET geaccepteerd. Kortom, de leverancier heeft alles weer terug gekregen. Voor mij geen eufy meer!!!

25 september 2025

Antwoord van Eufy

I am truly sorry for the frustrating experience you’ve had with your recent purchase of the HomeBase 3, eufy doorbell, and Chime. From reading your message, it is clear that the process — from installation attempts to app setup and after‑sales support — fell far short of what you should reasonably expect, and I fully acknowledge the inconvenience and disappointment this has caused.

You are correct that the manual we provided focused mainly on hardware mounting, and the app did not clearly state that this combination of devices could not all be installed using a 5GHz Wi‑Fi network. Missing this information at the start understandably makes installation much harder and, in some cases, impossible. The mismatched serial numbers, QR codes that would not scan, and replacement codes that also failed are unacceptable, as these are basic elements that should work reliably from the beginning.

I regret that our response time to your questions was slow, with each inquiry only answered a day later. Slow support during an already difficult installation can make the experience far more stressful, and when the solution provided — new QR codes and serial numbers — also did not work, that further undermines confidence in our troubleshooting.

Your feedback has been escalated directly to our management and product teams. We are urgently reviewing how to provide clearer setup guidance, ensure that factory‑issued serial numbers and QR codes always match and register correctly, and accelerate support response times, especially during device installation and activation.

I understand you have already returned the set to the supplier, and for now do not plan to use eufy again. While I regret we lost your trust, I would still value the opportunity to make amends in the future — whether by providing hardware that has been thoroughly tested and comes with clear instructions, or exploring any other solution that would meet your needs without the same obstacles.
Thank you for explaining your experience in such detail. Your case is a strong reminder to us that clarity, precision, and timely responsiveness are as important as the product itself. Every customer’s voice matters, and I will personally ensure that the issues you faced are addressed so that no one else has to go through them.

Blij verrast

Had een probleem met de software op mijn telefoon die de buitencamera's bediende en ik legde het probleem voor in de verwachting dat ik, zoals bij veel bedrijven tegenwoordig, met een kluitje in het riet zou worden gestuurd. Maar ik kreeg binnen een paar uur een reactie. Het probleem bleek niet makkelijk op te lossen, dus er moest wat heen en weer gemaild worden, maar dit ging snel en adequaat. Fijn om dit ook eens mee te maken!

23 september 2025

Terugbetaling groot probleem.

Over de systemen van Eufy ben ik dik tevreden. Maar geld terugkrijgen als je een verkeerde camera besteld hebt, een drama. Ik weet niet aan wie ze dit uitbesteed hebben, maar het is een verhaal zonder einde, kreeg zelfs een betalingsbewijs van een totaal andere klant. Waar andere bedrijven dit vlekkeloos geregeld hebben is het bij Eufy een chaos. Je wordt heel vriendelijk geholpen, maar volgens mij worden mails maar half of niet gelezen.

6 september 2025

Antwoord van Eufy

Bedankt voor uw eerlijke en gedetailleerde feedback. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor het moeizame en verwarrende retourproces dat u heeft ervaren na het retourneren van een camera. Hoewel we blij zijn dat u over het algemeen tevreden bent met Eufy-systemen, is het onacceptabel dat onze aftersales- en retourprocedures u zoveel frustratie en tijdverspilling hebben bezorgd. Het ontvangen van een betalingsbewijs van een compleet andere klant en het gevoel dat uw e-mails niet goed zijn gelezen of opgevolgd, is ronduit teleurstellend en ver beneden de standaard die u en al onze klanten verdienen.

We nemen uw feedback uiterst serieus. Ik heb uw zaak voor een spoedbeoordeling doorgestuurd naar ons aftersalesmanagement en zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat uw probleem snel en transparant wordt opgelost. Als u nog steeds wacht op uw terugbetaling of als u aanvullende ondersteuning nodig heeft, kunt u dit bericht beantwoorden met uw bestelgegevens, zodat we u direct kunnen helpen.

Bedankt dat u eerlijk bent over uw ervaring en dat u ons de kans heeft gegeven om van onze fouten te leren. Uw vertrouwen is erg belangrijk voor ons en we zetten ons in om zinvolle verbeteringen door te voeren.

Zeer slechte ervaring met Eufy robotstofzuiger en klantenservice

In juli heb ik via bol.com een Eufy robotstofzuiger gekocht. Al na één week gebruik begon het apparaat foutmeldingen te geven en deed hij zijn werk niet meer goed. Via de Eufy-app werd ik doorgestuurd naar de klantenservice, waar mij twee opties werden aangeboden: het apparaat opsturen ter reparatie of een nieuwe ontvangen. Omdat het product nog maar net gekocht was, heb ik gekozen voor vervanging. Mij werd per mail beloofd dat dit binnen 5 werkdagen geregeld zou zijn, maar uiteindelijk heb ik 19 dagen moeten wachten op de nieuwe stofzuiger.
Toen ik eindelijk de vervangende stofzuiger ontving, heb ik deze direct geïnstalleerd. Helaas gaf ook dit apparaat vrijwel meteen foutmeldingen. Ik stuurde direct een mail, maar omdat de reacties telkens erg lang op zich laten wachten, besloot ik de klantenservice te bellen.
Daar kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij verder wilde helpen. Omdat ik op mijn werk was, spraken we af dat hij mij om 17:15 zou terugbellen zodat we samen de stappen konden doorlopen. Ik ben hiervoor speciaal eerder van mijn werk naar huis gegaan, maar om 17:30 was ik nog steeds niet gebeld. Toen ik zelf terugbelde, bleek de medewerker al vertrokken te zijn.
De volgende dag belde ik opnieuw en kreeg ik dezelfde medewerker weer aan de lijn. Ook deze stofzuiger bleek een hardwarefout te hebben. Doordat de hele afhandeling bij Eufy zoveel tijd kostte, was de 30 dagen retourtermijn inmiddels verstreken en kon ik het apparaat niet meer terugsturen.
Opnieuw gebeld met de klantenservice: dit keer beloofde een andere medewerker dat hij het zou uitzoeken en binnen anderhalf uur zou terugbellen. Je raadt het al – ik ben nooit teruggebeld. Zelfs later die dag waren ze totaal niet meer bereikbaar, en ook de volgende dag kreeg ik niemand te pakken.
Het weekend ging eroverheen en maandags toch nog maar een keer gebeld, hier kreeg ik de persoon aan de lijn die mij die donderdag had beloofd terug te bellen. Weer een uur aan de lijn gehangen met deze meneer, wou mij wel helpen maar dat mocht niet van zijn supervisor. Hij moest maar gewoon ophangen. Na nog meer uitleg geven over de situatie en dat het eigenlijk gewoon hun schuld was, dat ik over die 30 dagen heen ben gegaan. Zou hij een meeting inplannen om het voor mij te regelen, hier zou ik diezelfde dag nog over terug gebeld worden. Tada ik ben nooit meer terug gebeld.
Ik ben nu meer dan twee maanden bezig met dit probleem, zonder resultaat. Naast deze stofzuiger heb ik ook camera’s van Eufy, waar ik altijd tevreden over was, maar na deze ervaring kan ik niets anders zeggen dan dat de klantenservice van Eufy werkelijk dramatisch slecht is.
Ik raad Eufy dan ook absoluut niet meer aan – niet vanwege de producten, maar door de onacceptabele service en het gebrek aan betrouwbaarheid van hun support.

23 juli 2025

Antwoord van Eufy

We are truly sorry for the inconvenience our service has caused you, and we sincerely hope you'll give us another opportunity to serve you better.

At eufy, we deeply value your trust and are committed to resolving your concern as quickly as possible. To provide you with the best assistance, please contact our Support Team at support@eufy.com and mention "Trustpilot" in your message. This will ensure your case receives priority attention from our dedicated team who will arrange immediate service for you.

Please rest assured we are actively investigating this issue and will implement all necessary measures to prevent recurrence.

We genuinely appreciate your understanding and patience as we work to make this right. Should you need any further assistance, please don't hesitate to reach out.

Thank you for allowing us another opportunity to address your concerns and improve your experience.

Best regards,

Bestelling gedaan voor extra sirene na…

Bestelling gedaan voor extra sirene na 12 dagen nog niet geleverd , zal voor morgen of vrijdag zijn DPD is nooit op tijd.

17 september 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt me oprecht voor het lange wachten en de frustratie die de vertraagde levering van uw extra sirene met zich meebrengt. Ik begrijp hoe teleurstellend het is om een ​​bestelling te plaatsen en aanzienlijke vertragingen te ervaren, vooral wanneer u uw pakket veel eerder verwachtte. We streven er altijd naar om betrouwbare levering en ondersteuning te bieden, en het spijt me dat dit niet uw ervaring is geweest.

Ik zal uw zaak escaleren en contact opnemen met onze verzendpartner DPD voor een duidelijke update over de status van uw levering. Mocht het pakket in de tussentijd niet zoals verwacht morgen of vrijdag aankomen, laat het ons dan direct weten, zodat we u verder kunnen helpen of een alternatieve oplossing kunnen regelen.

Bedankt voor uw geduld en feedback. We waarderen uw vertrouwen en doen er alles aan om dit recht te zetten.

Stofzuigrobot begon een maand geleden…

Stofzuigrobot begon een maand geleden problemen te geven. 3 verschillende issues tegelijk. Contact opgenomen met de klantendienst. Eerst wordt mij een nieuwe toegewezen. Wanneer ik daarmee akkoord ga, komt men terug dat ze die niet hebben. Opsturen voor reparatie dan maar? Ik stem in. Vervolgens willen ze weten of ik wel zeker ben? Ja, natuurlijk. Momenteel doet ie niets meer. Dan laten ze weten dat ze, ondanks voorstel om het apparaat te laten repareren, 1 onderdeel hebben opgestuurd. Wat dan met de andere defecten? Telkens 24u wachten op respons. Ze lijken gewoon te willen dat je afhaakt. En dit voor een peperduur toestel. Ongezien.

12 september 2025

Antwoord van Eufy

Onze excuses voor het ongemak dat onze service u heeft bezorgd en we hopen oprecht dat u ons nog een kans geeft om u beter van dienst te zijn.

Bij eufy hechten we veel waarde aan uw vertrouwen en doen we er alles aan om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om u zo goed mogelijk te helpen, kunt u contact opnemen met ons supportteam via support@eufy.com en "Trustpilot" in uw bericht vermelden. Zo zorgt u ervoor dat uw probleem met voorrang wordt behandeld door ons toegewijde team, dat direct actie voor u zal ondernemen.

We onderzoeken dit probleem actief en zullen alle nodige maatregelen nemen om herhaling te voorkomen.

We stellen uw begrip en geduld zeer op prijs terwijl we eraan werken om dit probleem op te lossen. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt dat u ons nog een kans geeft om uw probleem te bespreken en uw ervaring te verbeteren.

Niet werkende geoforcing funtie…

Om beelden te kunnen opnemen indien nodig heb ik op basis van Eufy specificaties 2 camera’s en 2 deurbellen gekocht.
Helaas blijkt dat de geozone functie niet werkt.
Hierdoor heb ik onnodig veel beeld opname’s als ik bij huis ben aangezien de opname bij beweging gebeurt. Eufy heeft toegegeven dat deze functie niet werkt. Pech dat ik dit merk heb gekocht.

12 september 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt me zeer dat u teleurgesteld en gefrustreerd bent over het feit dat de Geozone-functie niet werkt met uw Eufy-camera's en -deurbellen. Ik begrijp volledig hoe frustrerend het is om onze specificaties te volgen en er vervolgens achter te komen dat een belangrijke functie niet werkt zoals verwacht. De resulterende onnodige opnames wanneer u thuis bent, zijn een ongemak waar u niet mee te maken had mogen krijgen.

We nemen uw feedback zeer serieus en bieden onze excuses aan dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan of vooraf geen duidelijke informatie hebben verstrekt. Het is onacceptabel dat u achterblijft met een systeem dat niet de ervaring levert die u verwachtte, vooral niet nadat u op onze informatie hebt vertrouwd bij uw aankoopbeslissing.

Als u bereid bent, zou ik het op prijs stellen om mogelijke oplossingen of alternatieven met u te bespreken. Uw vertrouwen is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om dit recht te zetten, of het nu gaat om technische stappen, compensatie of een andere optie die beter bij uw behoeften past.

Bedankt voor uw eerlijkheid en geduld. Uw feedback is erg belangrijk en zal worden gerapporteerd aan ons productteam om soortgelijke problemen voor andere klanten te voorkomen.

Duur! Zaam?

Ik heb al jaren camera’s van Eufy in en om het huis. Samen met de eufy deurbel en basisstation lijkt het perfect.
Qua functies en opties, werkt alles prima.

Maar qua duurzaamheid…. Oei oei….

Ik heb 2 buiten camera’s/ 2 binnen camera’s een deurbel en homebase…. Alleen gaan de camera’s erg snel stuk. Er zijn nu al 2 camera’s die niet meer werken. En dat zijn geen goedkope camera’s.

Daarbij, heb ik mail contact gehad met Eufy, maar de aftersales afdeling verdient wel een update, om het maar subtiel uit te drukken.

Nog een update: ze vragen om contactgegevens, maar er is niemand die ooit fatsoenlijk contact opneemt.

11 september 2025

Antwoord van Eufy

Bedankt voor uw eerlijke en gedetailleerde feedback. Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor de teleurstelling en het ongemak dat u heeft ervaren met de duurzaamheid van uw Eufy-camera's. Het is echt frustrerend om te hebben geïnvesteerd in een systeem met hoge verwachtingen, maar dat meerdere camera's er eerder dan verwacht mee stoppen. U hebt helemaal gelijk: onze klanten verdienen betrouwbaarheid, vooral als het gaat om beveiligingsproducten.

Ik wil ook uw zorgen over onze aftersales-ondersteuning erkennen. Het spijt ons ten zeerste dat uw ervaring met ons supportteam niet aan uw verwachtingen voldeed en uw suggestie voor verbetering nemen we zeer serieus.

Als u bereid bent, willen we dit graag rechtzetten, of het nu gaat om het verder oplossen van problemen met uw defecte camera's, het regelen van vervanging of het aanbieden van een andere oplossing. Laat ons de details weten van de apparaten die niet meer werken (model en serienummer), dan doen we ons best om dit voor u op te lossen.

Uw loyaliteit aan Eufy betekent veel voor ons en we zijn dankbaar dat u uw openhartige feedback met ons heeft gedeeld. We willen dat u het gevoel krijgt dat u ons weer kunt vertrouwen en we zetten ons in om zowel onze producten als onze ondersteuning te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Waardeloze batterij in deurbel

Opgeladen deurbel gaat 6 maanden mee staat er in de folders ! Gisteren de deurbel (wederom) tot 100% opgelaten, vandaag is daar nog 88% van over. Dus ergens volgende week maar weer aan de stroom leggen ! Waardeloos !

9 september 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt me oprecht dat u gefrustreerd bent en teleurgesteld bent over de batterijprestaties van uw deurbel. Ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn om tot 6 maanden gebruik te verwachten op een volle batterij, om vervolgens binnen één dag zo'n snelle batterijduur te zien. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden en ik bied mijn oprechte excuses aan dat ik u teleurgesteld heb.

We nemen uw feedback zeer serieus en willen dit graag rechtzetten. Als u bereid bent, wil ik uw specifieke geval graag nader onderzoeken om te zien of er een defect is aan uw apparaat, of dat er instellingen of gebruiksfactoren zijn die de snelle ontlading kunnen veroorzaken. Als u dat liever wilt, kunnen we ook alternatieve oplossingen of compensatie bespreken.

Bedankt dat u eerlijk bent over uw ervaring. Uw vertrouwen is te belangrijk om te verliezen, en als u daarvoor openstaat, stellen we het zeer op prijs om nog een kans te krijgen om het probleem aan te pakken en uw vertrouwen in ons product en onze service te herstellen.

De accu van mijn eufy deur bel is snel…

De accu van mijn eufy deur bel is snel leeg en neemt geen beelden meer op als er iemand dicht bij de bel komt Als je aanbelt dan gaat de bel pas opnemen wat is er aan de hand met deze eufy deurbel ?

8 september 2025

Antwoord van Eufy

Het spijt me enorm voor de teleurstelling en frustratie die u met uw Eufy-deurbel hebt ervaren. Het is onacceptabel dat de batterij snel leeg raakt en de camera niet opneemt wanneer iemand dichtbij komt, maar pas begint met opnemen nadat er op de deurbel is gedrukt. Ik begrijp volledig hoe onbetrouwbaar dit aanvoelt en hoe onhandig het is voor de beveiliging van uw huis.

Waardeloze batterij Eufy340 deurbel…

De batterij is continu leeg en dan valt de camera uit. Terwijl de bel bedraad is en dan nog gaat de batterij leeg 🪫
Vele mailwisselingen met Anker support, die overvriendelijke mails sturen dat ze willen helpen, maar eigenlijk helemaal niet willen helpen.
Conclusie je moet alle opties uitzetten en dan pas kan de batterij het aan(en dan blijft hij nog hangen op 3%). Dus geen beveiliging, dan pas werkt de bel. Daar schaf je hem niet voor aan!
We hebben fabrieksgarantie maar daar willen ze niet mee helpen van Anker support. Bel is pas 8 maanden oud.
Onze vorige deurbel van Ring was veel beter, wellicht maar weer terug overstappen.

In de reactie van Eufy wordt aangegeven dat ze je ook je aankoopbedrag teruggeven, wat wij graag zouden willen en ze het als spoed hebben doorgezet ter beoordeling. Alleen nemen ze verder geen contact met je op. Weer loze beloften?

15 augustus 2025

Antwoord van Eufy

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt me zeer dat u nog steeds gefrustreerd bent over de batterijduur van uw bedrade deurbel en de ondersteuning die u van ons team heeft ontvangen.

Het is enorm teleurstellend en oneerlijk dat u, ondanks dat uw deurbel bedraad is, nog steeds te maken hebt met een snel leeglopende batterij en dat de camera uitvalt. Sterker nog, ik bied mijn excuses aan dat u onze eerdere ondersteuning eerder beleefd dan behulpzaam vond. Dit is niet wat we voor onze klanten willen en ik betreur ten zeerste de technische en serviceproblemen die u bent tegengekomen.

We streven er altijd naar om duidelijke, effectieve ondersteuning en oplossingen te bieden – niet alleen vriendelijke woorden. Het feit dat u is geadviseerd om functies uit te schakelen om het apparaat weer aan de praat te krijgen, waardoor u uiteindelijk zonder goede beveiliging achterblijft, is onacceptabel. U verdient een product dat werkt zoals beloofd en u gemoedsrust geeft.

Uw feedback wordt rechtstreeks naar onze product- en ondersteuningsteams gestuurd voor een spoedbeoordeling. Als u bereid bent, verzoek ik u vriendelijk om nog één keer de kans te krijgen om dit recht te zetten – of het nu gaat om een ​​vervanging, een terugbetaling of een andere oplossing die aan uw behoeften voldoet. Laat ons uw voorkeur weten, want uw tevredenheid en veiligheid zijn voor ons van groot belang.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. Mijn oprechte excuses voor uw ervaring en ik hoop dat we uw vertrouwen kunnen terugwinnen.