Goede camera’s, goed beeld maar een ontzettend moeilijke interface. Als ik een instellng wil veranderen ben ik uren bezig om te vinden waar ik dat kan doen. Absoluut NIET klantvriendelijk. Ik word ‘... Toon meer
Onlangs een alternatief gekocht voor de ring. De eufy beeld is prima. Maar de rest is erg slecht. Duurd lang voordat je beelden krijgt. Geluid is erg slecht. Veel werk om de homebase,deurb... Toon meer
Vier sterren omdat de perfecte deurbel nog uitgevonden moet worden. Komende van een bedrade Google Nest deurbel (helemaal klaar met die draden) zijn we uitgekomen bij de Eufy bel. Kan niet anders zegg... Toon meer
Ik heb eerst een ander merk camera's gekocht, maardat bleek heel lastig te installeren. Ik heb hier ook weinig verstand van. Ook met veelvuldig overleg met de klantenservice, ging het moeizaam. De b... Toon meer
At eufy, we believe great products and true smart home technology is thought out thoroughly. eufy's smart home technology is built from solid foundation of care from all of us as one company. We don't only care about functional performance, but we think ahead of our consumers to build our products with care, to suit their needs, all seamless with no hassle. That's how we create intuitive, human-first technology that frees our consumers and their families from worries. And enliven their life to be one they truly love. eufy, built with care.
Verenigd Koninkrijk
- +1 (800) 988-7973
- support@eufy.com
- eufy.com
Heeft 49% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestel hier niet!!!
Bestel hier niet!!!! Levertijd onjuist 2maand wachten. Klantendienst Christophe super onredelijk ,valt niet mee te communiceren!!! Ze luisteren niet naar klant en sturen onvolledig bestelling op tegen de wil van klant en rekenen retour kosten aan op rekening van klant. Voor hun fout dan nog .Ik heb dit betaald en geretourt ik was gewoon blij van deze firma af te zijn het zijn oplichters. Als je bij bestelling alleen irritant communicatie hebt wat dan bij suport na verkoop. Ik was nochthans zeer begripvol en geduldig en beleefd. Zij vinden het fijn dat ze macht hebben over klant en doen wat ze willen. Prijzen zijn ook te hoog tov andere sites.

(Zie update) Eufy - Schandalige klantenservice en ondeugdelijke producten
(UPDATE: Ik heb toch 100% geld terug gekregen na contact en daarom verander ik mijn revieuw hierbij. Het bleef erg lastig om ze zover te overtuigen maar goed.)
Ik heb nog nooit zo'n rampzalige ervaring gehad met een bedrijf als met Eufy. Na de aanschaf van de RoboVac L60 Hybrid SES begon de ellende direct. Mijn eerste apparaat werkte niet naar behoren en werd vervangen, maar wat kreeg ik? Een compleet verkeerd model! Na wéér contact met de klantenservice kreeg ik alsnog het juiste model, maar ook deze was defect en functioneerde niet zoals beloofd.
In minder dan zes maanden tijd heb ik meerdere keren een vervangend apparaat ontvangen, en elke keer bleek er weer iets mis te zijn. De stofzuiger dwaalt doelloos rond en lijkt geen idee te hebben waar hij is. Ondanks uitgebreide communicatie met de klantenservice, inclusief het opsturen van foto's en video's zoals gevraagd, komt er nauwelijks beweging in de oplossing.
En dan de grootste schande: na al deze mislukte pogingen beweert Eufy doodleuk dat ik het apparaat meer dan zes maanden probleemloos heb kunnen gebruiken – pure onzin! Als 'oplossing' bieden ze slechts 70% terugbetaling in plaats van de 100% waar ik wettelijk recht op heb. Dit druist niet alleen in tegen consumentenrechten in Europa, maar wekt ook de indruk dat dit een bewust verdienmodel is voor Eufy: ondeugdelijke producten verkopen en klanten afschepen met gedeeltelijke terugbetalingen.
Mijn advies? Koop NOOIT iets van Eufy. Dit bedrijf is totaal onbetrouwbaar, biedt waardeloze service en respecteert zijn klanten niet.
#Eufy #SlechteService #Consumentenbedrog #KoopGeenEufy

Antwoord van Eufy
Er gaat steeds van alles mis
Er gaat steeds van alles mis, ook is het systeem zo traag dat als er iemand aan belt je een aantal minuten later het bericht binnen krijgt.
Zodra er een klacht wordt gemeld, alleen de standaard berichten, je moet van alles aanleveren en een oplossing moet je altijd zelf zoeken.
Het bedrijf werkt totaal niet mee.
Sluit ij de rest van deze review schrijvers aan, klanten service is verschikkelijk ,alleen maar standaard berichten van een computer volgens ons, want een normaal mens of bedrijf reageert zo niet.
KOOP HIER NIET
Net weer een nieuwe shime gekocht, niet te koppelen.
Stop er mee

Eufy is gewoon waardeloos
Eufy is gewoon waardeloos, 9/10 keer als er wordt aangebeld en je wilt reageren opent de live verbinding niet. Het is altijd kijken naar een rond draaiend cirkeltje om vervolgens de melding te krijgen dat er geen verbinding gemaakt kan worden. Ik baal ervan dat ik voor eufy heb gekozen.

Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Na contact gehad te hebben met eufy heb ik een product geretourneerd. Deze retourzending hebben ze op locatie geweigerd en het pakket dus niet aangenomen. Volgens eufy klantenservice kwam dit door een een update van het magazijn(???). Het geweigerde pakket was ondertussen spoorloos. Eufy heeft mij beloofd de verzendkosten van €24,50 te vergoeden. Via lost & found van PostNL heb ik het pakket kunnen traceren en uiteindelijk weer thuis gekregen. Ik wil het product nog steeds retourneren. Daarnaast wacht ik nog tot ze het beloofde bedrag van €24,50 overmaken. Ik heb de klantenservice al zeker 10 keer een e-mail gestuurd, waarna je een antwoord krijgt waar totaal niet op de gestuurde e-mail wordt ingegaan.

Antwoord van Eufy
De postbode is meestal al weg eer dat…
De postbode is meestal al weg eer dat de app opent. zoveel betaald en dit! jammer!

Antwoord van Eufy
Eufy binnencamera's onbetrouwbaar.(heb er 3) zijn…
Eufy binnencamera's (heb er 3) zijn onbetrouwbaar bij overschakelen van dag/nacht/afwezig. Ze werken soms dagen achtereen goed maar dan ineens weer niet, onafhankelijk van elkaar. Extra vervelend als je niet thuis bent. Ervaring van maanden.

Geen werkende Geofencing
Fijne App, goede camera's MAAR het belangrijkste bij zo'n systeem is betrouwbaarheid. Geofencing werkte dan niet, dan wel. Laatste tijd helemaal niet meer.
Ik wil gewoon dat als ik mijn thuiszone verlaat het alarm op scherp gaat en uit gaat als ik weer thuis kom. Na onderzoek blijkt Geofencing NOOIT goed gewerkt heeft. Op de Chineze manier wordt je aan het lijntje gehouden. Maar heel triest als je alleen kunt verkopen en verder geen ondersteuning kan bieden en zoiets eenvoudigs als Geofencing werkend te krijgen.
Iedere keer nu handmatig alarm uit en aanzetten. Stenen tijdperk. Bah.

Antwoord van Eufy
Na 2 jaar laadt de batterij slecht op…
Na 2 jaar laadt de batterij slecht op en blijft op 4% staan. Online contact gehad en zonder probleem een nieuwe deurbel-set gekregen.
Goede service!
Mijn homebase 2 werkt niet meer naar…
Mijn homebase 2 werkt niet meer naar behoren na de laatste update van Eufy. De homebase blijft resetten en de ondersteuning van Eufy is volkomen waardeloos. Garantie termijn verlopen, jammer pech ook al ligt de schuld duidelijk bij Eufy, voor de update alles ok, na de update stuk. NOOIT MEER EUFY.

Antwoord van Eufy
Wij hadden meerdere eufy camera's en de…
Wij hadden meerdere eufy camera's en de deurbel. Alles gaat maximaal 1,5 jaar mee. Uiteindelijk ben je dus net zo duur uit als vergelijkbare producten met abonnement.

Antwoord van Eufy
NIET hier bestellen. Echt afrader!! Goed lezen aub.
Teleurstellende ervaring met Eufy
Ik heb op 30 november een order geplaatst bij Eufy ter waarde van bijna €1000. Op de website stond duidelijk aangegeven dat de levering tussen de 7 en 14 werkdagen zou plaatsvinden, maar na twee weken had ik nog steeds niets vernomen. Toen ik zelf contact opnam, werd mij beloofd dat de bestelling “zo snel mogelijk” geleverd zou worden. Helaas bleef het bij woorden, want eind december, een maand later, had ik nog steeds niets ontvangen.
Na meerdere pogingen tot contact werd mijn frustratie alleen maar groter. Niet alleen was er totaal geen communicatie vanuit hun kant, maar mijn vragen over een specifieke leverdatum werden telkens onbeantwoord gelaten. Uiteindelijk ontving ik na anderhalve maand slechts twee van de drie bestelde producten. Tot mijn verbazing bleek dat het derde product, een camera van honderden euro’s, simpelweg vergeten was te versturen.
Door deze vertraging konden we tijdens onze renovatie de elektricien niet inschakelen om alles te installeren, wat ons veel tijd en moeite heeft gekost. Als “compensatie” bood Eufy slechts €30 korting aan op een volgende bestelling, wat ik totaal ongepast vond gezien de situatie.
Kortom, mijn ervaring met Eufy was ronduit teleurstellend. De service is zwak, de communicatie chaotisch, en de beloften worden niet nagekomen. Voor een bedrag van bijna €1000 verwacht ik veel meer professionaliteit. Ik raad anderen dan ook aan om voor een betrouwbaar merk te kiezen waar klanttevredenheid wel centraal staat.

Antwoord van Eufy
Augustus 2024 de Euvy x10 pro omni…
Augustus 2024 de Euvy x10 pro omni stofzuiger/dweil gekocht.
Eerst was ik tevreden maar in verloop van tijd liep ik tegen meerdere minpunten aan;
- dweil geeft strepen (ook na schoonmaak dweil)
- stofzuiger zuigt alleen stof op, geen zand en kruimels (ook na schoonmaak product)
- rijd tegen alles aan. Neem hierdoor licht gewicht salontafels/lampen/bijzettafels mee door de woning
- rijd over schuine poten op wat beschadigingen geeft! Hierom moest ik een ‘verboden zone’ aanmaken bij de stoel en eettafel. De ‘verboden zone’ is zo groot dat er meteen niet meer kan worden schoongemaakt door het product bij de tafel.
Uiteindelijk is het voor ons niet voldoende. zonde van het geld..

Antwoord van Eufy
Mijn camerastandpunt s330 .laat de…
Mijn camerastandpunt s330 .laat de folie los van het zonnepaneel.
Heb er een vergoed gekregen.
Maar nu laat tweede camera folie los
Maar natuurlijk buiten garantie .
Wat te doen ANKER
Eufy E330 Pro camera al na maanden defect
In september 2024 de set Eufy E330 Pro camera's gekocht bij Bol. November 2024 de eerste defecte camera. Deze had een voedingsprobleem. Aangemeld bij Bol kwam de melding dat er geen fabrieksgarantie op zit maar deze wel gerepareerd / vervangen kan worden als ik de camera opstuur na eerst € 42,00 aan Bol over te maken voor de verzendgegevens. Hier nog even mee gewacht. Nu nog twee camera's van de 4 met hetzelfde probleem. Bol blijft vol houden dat het hun policy is eerst betalen dan vervolg. Erg ontevreden over deze "service" binnen de wettelijke garantie.
Update 03-01-2025: Na diverse keren persoonlijk contact met Bol Klantenservice is dit naar tevredenheid opgelost. Kosten waren vanwege selectie "Ophalen" waardoor de koeriersdienst ingeschakeld wordt. Deze is ongedaan gemaakt waardoor ik een nieuw reparatieverzoek kon doen en deze kosteloos verzenden.
TC Ng.
Meerdere producten besteld. 2 weken gewacht. Zelf er achteraan moeten gaan. Bleek niet op voorraad te zijn. Geen melding hierover vanuit klantenservice.
En dan nog het lef hebben om te vragen of ik alvast de producten wil ontvangen die wel op voorraad zijn. Natuurlijk. Moet ik anders een eeuw wachten? En geen compensatie.

Waardeloos
Hallo allemaal,
Ik heb een deurbel besteld en heb na 14 dagen nog steeds niks ontvangen. Heb een mail gestuurd en 3 keer via de whatsapp klantenservice proberen te bereiken maar krijg geen antwoord. Dus gewoon niks bestellen!!! Heel vervelend dit!

Antwoord van Eufy
Ik moet helaas een ster geven….
Ik moet helaas een ster geven….
Wat een waardeloze producten en nog erger dan waardeloos is hun klantenservice. Twee buitencamera’s gekocht en 1 ging na ruim 1 jaar kapot: vochtschade! Na veel gemail en gezeur en blijven volhouden, kreeg ik eindelijk een nieuwe toegestuurd. Eerst nog een verkeerde maar uiteindelijk ontving ik een nieuwe. Nu een half jaar later is de accu stuk. Hij loopt heel snel leeg. Contact alleen mogelijk per mail en ze lezen niet en luisteren niet. Steeds hetzelfde riedeltje. Uiteindelijk kan ik een korting krijgen van 30% op een nieuwe camera maar let op: alleen als ik bestel op HUN website. Prijs is daar 30% duurder dan bij bijv. Bol. Ongelooflijk. Koop hier niet. Het is rommel, snel stuk en ze doen niets voor je.

Antwoord van Eufy
Hemelwater tussen bel en muurplaat
Het nadeel is dat het gaatje om de bel van de muurplaat te demonteren aan de bovenzijde zit. Nu loopt er hemelwater tussen de bel en de muurplaat. Dit gaatje zou aan de onderzijde moeten zitten.

Antwoord van Eufy
Heb voor 400€ materiaal besteld…
Heb voor 400€ materiaal besteld (01/12/2024) en na herhaaldelijk mailcontact met de helpdesk nog steeds niets ontvangen. We zijn nu 21/12/2024. Dit zal waarschijnlijk 2025 worden wanneer ik mijn bestelling zal ontvangen. Dan bestel je iets rechtstreeks bij de leverancier!!!!!!!!!!!!