Event Park Danmark A/SReviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt i top firma-event hos Event Park DK. Vi kørte el-cross, ATV-safari samt spillede discgolf. Det var en rigtig fed eftermiddag med masser af action og sjov. Personalet var venlige, imødekommende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en super eftermiddag i Event Park Danmark. Personalet var meget opmærksomme, på trods af de mange grupper og events der befandt sig i parken på denne dag. Vores guide gjorde det godt og va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk oplevelse fra start til slut 🥰 tog telefonisk kontakt med forespørgsel på arrangementet til 6 personer. Blev hjulpet og guidet af Heidi til en rigtig god oplevelse. På selve dagen, va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk firmatur hos Event park Danmark ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var afsted på en Firmatur, en helt igennem fantastisk tur, det hele spillede, en tur vi sent vil glemme, vi fik grinet-konkurreret og skab... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Avontuurlijke sporten centrum
  3. Quad-verhuurder
  4. Evenementenmanagementbedrijf
  5. Multifunctionele ruimte
  6. Paintballcentrum

Geschreven door het bedrijf

Ekstraordinær event park! Udfordrende og sjove aktiviteter både til erhverv og privat.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

86 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Den fedeste dag

Hej med jer .
Vi har i dag været på ATV Safari .
Vil vil bare sige ..VI HAVDE den bedste oplevelse hos jer i dag . Vi havde en guide som som havde den fedeste energi
TAK for en fed dag ….
Vi kommer helt sikkert igen , og giver jer kun den bedste reklame her fra .

10 mei 2024

Antwoord van Event Park Danmark A/S

Vi siger mange tak for besøget og tak for de pæne ord. Håber at kunne byde dig/jer velkommen en anden gang

Fantastisk sted med skønt personale😀

Fantastisk sted med skønt personale😀
Jeg har fejret min søns konfirmation i Event Park Danmark.
Vi havde den bedste dag i skønne omgivelser.
Perfekt sted - der er aktiviteter for alle😀

26 april 2024

Perfekt konfirmation for sønnen

Vi afholdte konfirmation for vores søn hos Event Park Danmark.

Det levede op til både sønnen og vores forventninger. Stedet er helt unik og personalet var med til at gøre dagen helt fantastisk.

Vi begyndte i Giraf baren med forret og hovedret og afsluttede i Rambo baren med desserten og en masse aktiviteter for os alle.

Så hvis I vil afholde en aktiv konfirmation så vil vi klart anbefale at afholde festen her.

14 april 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt sted at holde polterabend

Vi har her i weekend startet en polterabend hos event park Danmark.

Det skal man passe på med, for man ønsker næsten at blive gift igen, kun for at få muligheden for at prøve igen. Planlægningen kørte uden problemer. Vi fik en super velkomst og introduktion af stedet. Der blev taget hånd om os ved alle aktiviteterne og vi følte os virkelig velkomne.

Næste gang tror jeg at det bliver en dag for mit personale, for det har de også bare styr på. Så næsten lige meget hvad du vil planlægge, så kan de bidrage med et eller andet. Jeg kommer helt sikkert igen.

27 april 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En unik oplevelse. i en "One of a kind" park.

Vi havde en fantastisk dag med vores personaleforening. Paintball på DK`s vildeste bane. fyldt med gamle militærkøretøjer og underjordiske gange. Promillekørsel og Pubcrawl i de mange unikke barer rundt omkring i parken. Professionel personale der har styr på tropperne. Det bliver et stort 5 tal herfra.
Tak for en fantastisk dag.

20 april 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk dag hos Event…

Vi havde en fantastisk dag hos Event Park Danmark, hvor alt var over forventning og vi har intet at sætte en finger på. Virkelig Value for Money og fantastisk med overnatning i deres Bunkhouse :)

13 april 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Unik oplevelse og service på højest…

Unik oplevelse og service på højest niveau - et sted der skal oplevelse da mulighederne er mange.

8 april 2024

God oplevelse

God oplevelse og service til fornuftig pris

29 februari 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Genialt sted at holde sit svendegilde

Jeg holdte mit svendegilde hos dem og det var perfekt. Maden var god, god service, og hvis der manglede noget var man sikker på de nok skulle finde mere af hvad man manglede. Uanset hvilken form for fest man vil holde så er det her det perfekte sted og det er hver en krone og øre hver. Enormt stort tak til Eventpark Danmark for at sørge for min fest blev noget helt specielt.

17 februari 2024

Kæft det sjovt

Kæft det sjovt, tak Ahmed

4 februari 2024

Tak for din anmeldelse

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sjovt og spændende sted

Sjovt og spændende sted.
Gode udfordringer og søde værtinder/guider.
Kan anbefales 😉

24 november 2023

Antwoord van Event Park Danmark A/S

Tak for din anmeldelse - og den er også sendt videre til medarbejderne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted !! kan virkelig anbefales.

10 stjerner herfra for det fortjener Event Park Danmark !

Fantastisk sted som virkelig kan anbefales. Vi afholdte firma sommertur med 50 deltagere i parken. Alt var perfekt lige fra aktiviteter til spisning.
Heidi Friis har virkelig styr på tingene og gjorde planlægning virkelig nem. Stort tak herfra.

Vi kommer helt sikkert igen. Mvh Elektropartner.

30 september 2023

Antwoord van Event Park Danmark A/S

Vi siger mange tak for besøget og tak for de pæne ord - glæder os til at se jer igen

Fantastisk lækkert sted

Fantastisk lækkert sted. Masser af muligheder for en sjov oplevelse i skønne omgivelser. Søde og engagerede medarbejdere, der med deres gode energi er med til at sætte en god stemning fra starten.

30 september 2023

Antwoord van Event Park Danmark A/S

Mange tak for besøget og tak for de pæne ord - håber vi ses igen en anden gang

Firmaarrangement

Vi afholdt firmaarrangement hos Event Park Danmark, Det var meget vellykket, idet Heidi sørgede for, at alt klappede!
Der var spændende anderledes mødelokaler og storslåede omgivelser. Aktiviteterne var sjove og prisen for det hele inkl. mad yderst rimelig. Vi kan kun anbefale stedet!

29 september 2023

Antwoord van Event Park Danmark A/S

Mange tak for besøget og anmeldelsen - håber at se jer en anden gang

Gennemført flot Eventpark

Var på besøg ifm. et firma-arrangement, og det var virkelig en god eftermiddag og aften, vi havde sammen. ATV safarituren kan virkelig anbefales, og så er stedet generelt utrolig gennemført og man føler sig meget velkommen. Et stort 5-tal herfra 😉

21 september 2023

Verdens fedeste oplevelse.

Tak for en fantastisk oplevelse. Fedt, at med et stramt program at der ingen stress var på nogen måde. Og fede omgivelser. Alle mine medarbejder har rost jer og parken til skyerne. I får Max stjerner til medarbejder, parken, oplevelsen og Prisen. Vi er klar igen til næste år.

Mvh. HTJ Rørteknik

22 september 2023

Teambuilding

Vi havde vores første teambuildings dag hos Event Park Danmark - og sikke en dag :-) Fantastiske omgivelser, sjove og udfordrende aktiviteter og et skønt personale, som gjorde vores dag endnu bedre.

Så en stor tak fra os alle i Multicheck A/S.

Vi kan kun anbefale Event Park Danmark!

15 september 2023

Polterabend

Vi holdt polterabend for en flok kvinder i Event Parken med ATV promillekørsel og Bow Combat. Så sjovt, flot park og Heidi var supergod til at skabe en fantastisk god dag for os. Kan varmt anbefales.

16 september 2023

Fodboldgolf

Fantastik bane med græs slået som om det var green på en golfbane :)

7 september 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.