Helt i top firma-event hos Event Park DK. Vi kørte el-cross, ATV-safari samt spillede discgolf. Det var en rigtig fed eftermiddag med masser af action og sjov. Personalet var venlige, imødekommende... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en super eftermiddag i Event Park Danmark. Personalet var meget opmærksomme, på trods af de mange grupper og events der befandt sig i parken på denne dag. Vores guide gjorde det godt og va... Toon meer
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut 🥰 tog telefonisk kontakt med forespørgsel på arrangementet til 6 personer. Blev hjulpet og guidet af Heidi til en rigtig god oplevelse. På selve dagen, va... Toon meer
Fantastisk firmatur hos Event park Danmark ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var afsted på en Firmatur, en helt igennem fantastisk tur, det hele spillede, en tur vi sent vil glemme, vi fik grinet-konkurreret og skab... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Bedrijfsentertainmentservice
- Avontuurlijke sporten centrum
- Quad-verhuurder
- Evenementenmanagementbedrijf
- Multifunctionele ruimte
- Paintballcentrum
Geschreven door het bedrijf
Ekstraordinær event park! Udfordrende og sjove aktiviteter både til erhverv og privat.
Contactgegevens
Frederikslystvej 35, 8723, Løsning , Denemarken
- www.eventparkdanmark.dk
- eventparkdanmark.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Min brors polterabend
Vi havde en super fed dag med sjove aktiviteter(paintball og promillekørsel), også fik min bror den store tur i buggyen.
Vanvittigt sjovt.
God service og venlige værter.
Klart at anbefale.

Total oplevelser for alle
Til polterabend hvor man bliver modtaget med fortælling om stedet samt regler og sikkerhed. Super gennemført sted med masser af muligheder for action. Bue og pil skydning var super sjovt og ATV kørsel ligeså. Her kan man virkelig finde sit indre legebarn og tosse frem.

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Super dejlig dag oppe vd Heidi og…
Super dejlig dag oppe ved Heidi og teamet, med en super tur igennem området :)

Fed oplevelse
Brian selv. Var en god underviser,
en stor oplevelse for mig og min kone
Lenette at køre med ATV
Virkelig flot oplevelse og pænt holdt i parken
Plus de har en masse andre faciliteter
Det var en MAX oplevelse

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Fantastisk sted med utroligt mange…
Fantastisk sted med utroligt mange aktiviteter og så leverer Heidi altid en gennemført god service!

Suverænt Jyllands bedste actionpark
Endnu engang leverede Heidi og hendes formidable team hos Event Park Danmark en fantastisk dag for CJ A/S' personaleforening. Dagen var fyldt med action på flere niveauer (atv safari igennem store vandhuller, paintball, promillekørsel, multibane, skydning med luftgevær og Combat bue, disc og fodbold golf) - masser af hygge på tværs af aktiviteterne samt sjov og spas hele dagen, vi sluttede dagen med god mad i Rambo baren; den er bestemt også et besøg værd, hvis man ikke har fået nok af sved og masser af grin.
EN FED DAG med de bedste kolleger hos CJ.

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Vi var i weekenden ude at prøve atv…
Vi var i weekenden ude at prøve atv safari, det var den sjoveste tur og der var styr på det hele.
Det er et virkeligt flot sted med smuk natur kombineret med en masse action.
Det kan klart anbefales.

Et virkeligt flot sted
Et virkeligt flot sted. Og ikke kun for drengerøve !! Rigtig mange aktiviteter, også for piger. Den skønneste natur, og virkeligt meget at kigge på. Og alt er super velholdt. Kan klart anbefales!

Konfirmation hos Event Park
Olivia har holdt sin konfirmation hos Event Park.
Olivia havde et ønske om en aktiv konfirmation, og det ønske var Event Park med til at opfylde. Dagen var en uforglemmelig dag fra start til slut!
Lokalet til konfirmationen er vildt, faktisk er lokalet en oplevelse for sig. Det er rummeligt, sjovt og smagfuldt indrettet med alskens dyr fra den afrikanske savanne. Udendørsområderne er skønne med mulighed for leg, fodbold og trampolinhop.
Det, der også gjorde dagen særlig unik, var muligheden for at køre på ATV. Det var et kæmpe hit blandt både konfirmanden og gæsterne! Personalet sørgede for god sikkerhed og introduktion, så både nybegyndere og dem med lidt mere mod fik en fantastisk oplevelse. Aktiviteten skabte masser af grin og gode minder.
Personalet har imødekommende og hjælpsom hele dagen igennem. Alt i alt en super vellykket fest – vi kan varmt anbefale Event Park til andre, der ønsker en lidt anderledes og mindeværdig konfirmation.
En stor tak fra Olivia og Familie for et helt igennem fint samarbejde med Event Park fra start til slut – vi ses helt sikkert igen!!

En oplevelse!
Fedt sted! Flot, velholdt, professionelt. Her er alt hvad dit indre barn higer efter, og mere end rigeligt plads til at det kan gå i opfyldelse. 👌

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Super hyggeligt til polterabend event

Mega fedt sted
Mega fedt sted! Vi holdte polterabend for en veninde med ATV kørsel.

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Et sted man gerne besøger flere gange.....
Har været gæst i 'Parken' flere gange og senest som vært for et kundearrangement.
Heidi havde strikket et rigtig fint program sammen og alle deltagere hyggede sig gevaldigt.
Flere af gæsterne havde aldrig besøgt stedet før, men sagde nærmest enstemmigt, at det absolut ikke var sidste gang...... det er det stedet kan!

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Great experience all the way through
Even the arrival was a 5 star, super good reception, the people running the place are lovely and have a great humor! We went 10 people to soens the day here for an event, and would absolutely come back again!

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Fantastisk dag med massere af gode…
Fantastisk dag med massere af gode aktiviteter.

Hej eventpark,
Hej eventpark,
Det var en virkelig god oplevelse hos her i lørdags, vi har hygget os rigtig meget og vil bestemt anbefale jer til andre

De varmeste anbefalinger
Vi var 10 mand afsted på ATV Safari lørdag d. 29.03, og det var den fedeste oplevelse! Der var styr på alt ned til mindste detalje og alt spillede bare - stor ros til Heidi, personalet, stedet og atmosfæren generelt :)
Vi blev overraskede over, at der var så mange forskellige oplevelser at prøve, lige fra action til gourmetmad, så vi kommer igen lige pludselig ;)

Unikt og sjovt sted
Unikt og sjovt sted med masser muligheder og god turguide.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - både med ATV action og generelt indtryk af omgivelser (bar og restaurant) - ganske imponerende. Naturen og alle de muligheder der var på stedet er ganske overvældende.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.