Helt i top firma-event hos Event Park DK. Vi kørte el-cross, ATV-safari samt spillede discgolf. Det var en rigtig fed eftermiddag med masser af action og sjov. Personalet var venlige, imødekommende... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en super eftermiddag i Event Park Danmark. Personalet var meget opmærksomme, på trods af de mange grupper og events der befandt sig i parken på denne dag. Vores guide gjorde det godt og va... Toon meer
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut 🥰 tog telefonisk kontakt med forespørgsel på arrangementet til 6 personer. Blev hjulpet og guidet af Heidi til en rigtig god oplevelse. På selve dagen, va... Toon meer
Fantastisk firmatur hos Event park Danmark ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var afsted på en Firmatur, en helt igennem fantastisk tur, det hele spillede, en tur vi sent vil glemme, vi fik grinet-konkurreret og skab... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Bedrijfsentertainmentservice
- Avontuurlijke sporten centrum
- Quad-verhuurder
- Evenementenmanagementbedrijf
- Multifunctionele ruimte
- Paintballcentrum
Geschreven door het bedrijf
Ekstraordinær event park! Udfordrende og sjove aktiviteter både til erhverv og privat.
Contactgegevens
Frederikslystvej 35, 8723, Løsning , Denemarken
- www.eventparkdanmark.dk
- eventparkdanmark.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Total skuffende drengerøvs-sted.
Total skuffende drengerøvs-sted.
De lover store oplevelser og fed teambuilding.
Hvis interessen ikke er selvsmagende jagttrofæ-show off, så lad være med at bruge jeres tid og penge dér

Super oplevelse
Vi var et hold der besøgte Event Park Danmark og kørte på deres ATV´ere.
Der var en super sjov og udfordrende oplevelse, som vi klart kan anbefale.
Derudover var instruktørerne utroligt venlige og imødekommende.
Besøg det, det skuffer ikke :-)

Fantastiske oplevelser hos Event park
Fantastiske oplevelser Event park bød på i dag til vores firmaarrangement. Kan anbefales

Fantastisk sted
Fantastisk sted med masser af muligheder, for at få rørt lattermusklerne og lege. Kan klart anbefales og skal helt sikkert derud igen. Tusind tak til instruktørerne Ronni, Claudi og Heidi👍

Fantastisk sted
Fantastisk sted. Med alle mulige sjove aktiviteter. Promille kørsel, atv ringridning . Skydning osv. vild sjovt. Skal prøves.
Med firmaet herude og virkelig er besøg værd. Og Ronnie var helt perfekt at have som instruktør 👍😀vil rigtig gerne herud igen 👍👍👍

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Grin, Kaos og Krampe: En Uforglemmelig Dag med Heidi, Ronni og Claudi!
Det er længe siden, jeg har grint så meget, at min mave næsten fik krampe! Dagens oplevelse var intet mindre end fantastisk. En kæmpe tak til de tre stjerner, Heidi, Ronni og Claudi, der mirakuløst formåede at holde styr på os – selvom det må have været en udfordring af dimensioner 🤣
Og en særlig undskyldning fra Lilly og mig, der fik hele holdet til at springe for livet!
Den varmeste anbefaling herfra – hvis du vil have motioneret lattermusklerne og teste dine refleksers hurtighed!

Must try!
God service, smilende og glad personale, forrygende underholdning! Kan klart anbefales! 😁

Kan klart anbefales!!!
Fantastisk sjovt og fantastisk firma arrangement 🤩 og Heidi er den skønneste og mest sprudlende person du længe kommer til at møde!!!

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Klasse arrangement til fødselsdage eller polterabend
Klasse arrangement til fødselsdage

Frihed for voksne
Hej,
Dagen idag med vores program har været begivenhedsrig. Og selvom vi måske var nogle store legebørn var grænserne vidtstrukne og tolerancen, gav os mulighed for at hygge os på måder som hverdagen ikke muliggører.

Klasse sted
Klasse sted! God dag med gode oplevelser! Instruktøren Jesper var især skide sjov

Vi holdte 2x30 års fødselsdag herude
Vi holdte 2x30 års fødselsdag herude, og det var virkelig fedt!
Jesper er THE MAN!

Var til 2 gang fødselsdag der
Var til 2 gang fødselsdag der
Fedt oplevelse og fantastiske mennesker der arbejder der,skal helt sikkert der over igen
Et fantastisk sted der❤️🥰💪

Var til Dennis/Helenas fødselsdag
Var til Dennis/Helenas fødselsdag. Et vanvittigt godt sted og vanvittigt godt arrangement. Eventcenter Vejle har aktiviteter for enhver smag. Stedet er sprængfyldt med sjove og skæve humoristiske opslag. Naturen billedskøn og stedet med velholdt. Forskellige overnatningsmuligheder i god kvalitet…personale der går op i at man har gode oplevelser….Alt spiller helt fantastisk dette sted.

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Virkelig godt oplevelse og rigtig godt…
Virkelig god oplevelse og rigtig godt personale

Antwoord van Event Park Danmark A/S
Vi var på polterabend i laserwar
Vi var på polterabend i laserwar! Det var virkelig fedt! Underholdende og bare generelt mega godt at være i. Vi hyggede os rigtig meget og instruktøren var også super god.

Oplevelser for alle
Vi i vores Herreklub havde en fantastisk dag med Atv Safari og Bue skydning. Bar besøg og Spisning af dejlig Grilselv menu, vi overnattede i Bunkhouse og fik dejlig morgenmad inden vi sagde tak for denne gang til det rigtig søde og hjælpsomme personale på stedet.
Tak for et rigtig fint arrangement .
Fantastisk område

Fætter/kusinefest, en god oplevelse
Vi valgte stedet til afholdelse af årets fætter/kusinefest. Deltagerne var fra 64 - 90 år. Det blev programmet tilrettelagt efter. Vi fik lækker frokostbuffet, rundvisning i parken i vogne samt kaffe og kage.
Vi var heldige at blive kørt og vist rundt i det store, skønne naturområde af Heidi og Brian. Denne tur alene er noget særligt. Vi så parkens unge polterabendgæster more sig, dådyrene sprang rundt, og andre fik en tur på ATV'er.
Indtrykkene kan ikke beskrives. De skal opleves. Det gælder både parken og de mange separate bygninger, hvis udsmykninger er i en klasse for sig, og hvis lige ikke findes andre steder i Danmark.
Stedet får vores bedste anbefaling, uanset hvilken aldersgruppe, man tilhører.
Sindberg familien/Vagn

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.