Banner for every

every Reviews

5.861
TrustScore 4 uit 5

4,1

Groentjes blijven lekker knapperig. Originele en smaakvolle combinaties. Van de 20 maaltijden was er maar eentje die ik niet lekker vond maar die bestel ik er de volgende keer gewoon niet meer bij. Mi... Toon meer

Lekkere maaltijden. Vlug klaar,gebalanceerde maaltijden. Wat er beter kan is tracking voor leverings dag. Zeer tevreden echt een vegetarische lekkernij. Doe zo verder.

Via Crisp eerder maaltijden besteld, waren erg lekker. Vorige week postpartum pakket besteld, zou vrijdag bezorgd worden en toen zaterdag maar nu niks meer gehoord. Gerekend op deze maaltijden een wee... Toon meer

Helemaal fan! Echt lekker op smaak, gezond, makkelijk en correct geprijsd. Als single hobbykok kook ik ondertussen bijna niet meer. Eerste bestelling heb ik ze allemaal geselecteerd. Maar blijft moeil... Toon meer

1. Boodschappenbezorgdienst
  2. Lunchpakketservice
  3. Maaltijdbezorging
  4. Veganistisch restaurant

Healthily crafted bowls that elevate your life. Frische Bowls, für Dich gefroren & zu Dir geliefert. Online bestellen und jederzeit mühelos gesund ernähren.

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.861)

1.027 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ze leveren slechts de helft van de…

Ze leveren slechts de helft van de bestelling. Klantenservice bestaat vrijwel niet, of willen in ieder geval niet meewerken en maken het ons probleem.

5 mei 2026

Antwoord van every

Hallo, Het spijt ons zeer te horen dat je bestelling niet volledig is geleverd en dat je het gevoel had dat we je niet goed hebben geholpen.

Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest.
We willen dit graag samen met je oplossen. Neem alsjeblieft nogmaals contact op met onze klantenservice via hello@every-foods.com, zodat we je situatie opnieuw kunnen bekijken. We doen ons best om samen een correcte en bevredigende oplossing te vinden.

Lekker, gezond en gemakkelijk

Super lekkere maaltijden, afwisselend, gemakkelijk te bereiden en gezond. Ideaal voor als je alleen bent, geen zin en/of tijd hebt om te koken en boodschappen te doen, en toch gezond wilt eten. Altijd iets in huis op deze manier. Ik ben super tevreden!

9 april 2026

Antwoord van every

Hallo, hartelijk dank voor je geweldige feedback!

We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent en onze maaltijden lekker, afwisselend en eenvoudig vindt.

Dat is precies hoe het hoort: altijd iets gezonds in huis, ook als je geen tijd of zin hebt om te koken.

Hartelijk dank dat je deel uitmaakt van de every-community!

Antwoord van every

Hallo Jolanda, hartelijk dank voor je geweldige feedback!

We zijn erg blij om te horen dat je onze gerechten lekker, gezond en eenvoudig vindt.

Hartelijk dank dat je deel uitmaakt van de every-community!
Met vriendelijke groeten, je every-team

Bestelling en levering zijn super goed

Bestelling en levering zijn super goed.
Ik ben persoonlijk niet dol op de maaltijden. Ze zijn vers denk ik maar ik waardeer de smaken niet.

17 april 2026

Antwoord van every

Hallo, hartelijk dank voor je eerlijke feedback!

We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent over de bestelling en de levering.

Het spijt ons echter dat de smaak van onze gerechten je niet helemaal bevalt. Smaak is natuurlijk heel persoonlijk, en we begrijpen heel goed dat die niet voor iedereen hetzelfde is.

Hartelijk dank dat je je ervaringen met ons deelt, dat helpt ons om ons verder te verbeteren.

Halve levering

Ik bestelde al meerdere keren bij Every en dat verliep telkens vlot. Bij mijn duurste aankoop, het postpartum pakket van bijna €200, werd helaas maar de helft van de producten geleverd. Ik vulde meteen het meldformulier in en kreeg snel reactie van Nico met de vraag welke producten wel en niet waren aangekomen. Daarna stuurde ik een foto van de onvolledige levering door.

Update: ondertussen kreeg ik snel opnieuw antwoord en een compensatie van €86 aangeboden. Volgens mij stemde dat bedrag nog niet volledig overeen met de waarde van de ontbrekende producten. Toen ik alles opnieuw in mijn winkelmandje toevoegde, kwam ik nog ongeveer €33 hoger uit. Wordt vervolgd.

Laatste update: na wat heen-en-weer gemail verliep het contact met Every uiteindelijk erg correct en vlot. Het volledige bedrag van de ontbrekende producten staat nu als tegoed op mijn account, zodat ik alles opnieuw kan bestellen.

Daarnaast wil ik ook benadrukken dat het postpartum pakket op zich echt een aanrader is voor elke kersverse mama. De porties zijn ruim voldoende, de maaltijden zijn snel opgewarmd, ze zijn voedzaam en ook lekker. Dat maakt het zoveel eenvoudiger om tijdens de kraamperiode goed te eten en tegelijk volop van die bijzondere tijd te genieten.

22 april 2026

Antwoord van every

Hallo, hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide feedback.

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling, en met name iets zo belangrijks als het kraampakket, niet volledig is geleverd. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend en frustrerend dit voor u moet zijn.

We zijn blij dat je meteen contact hebt opgenomen met onze klantenservice en dat er al een vergoeding is aangeboden. Tegelijkertijd begrijpen we ook je opmerking dat dit volgens jou nog niet helemaal overeenkomt met de waarde van de ontbrekende producten; uiteraard willen we dit op een eerlijke en transparante manier met je uitzoeken.

We nemen ook je opmerking over het abonnement serieus, want het is natuurlijk niet onze bedoeling dat hierover verwarring ontstaat.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn of niet helemaal kloppen, neem dan contact op met onze klantenservice via hello@every-foods.com, we bekijken het graag nog eens samen met je om een oplossing te vinden die eerlijk is en bij je past.
Hartelijk dank dat je ons dit hebt gemeld.

Met vriendelijke groeten, je every-team

I don't like white rice and pasta

I don't like white rice and pasta, I prefer whole wheat so I will not order again.

26 maart 2026

Antwoord van every

Hello Lieselot, thank you for your honest feedback.

We completely understand that personal preferences like choosing whole wheat over white rice or pasta play a big role. It’s a pity that our current selection didn’t match your needs.

Your feedback is really valuable for us, and we’ll definitely take it into account as we continue to expand and improve our menu.

Thank you for giving every a try and for sharing your experience!
Kind regards, your every team

Te duur

Te duur, ik kan bij mijn lokale plus ook verse maaltijden voor €6,50 halen die vers zijn en niet ingevroren.

6 maart 2026

Antwoord van every

Hallo Kasper, hartelijk dank voor je eerlijke feedback!

We begrijpen heel goed dat de prijs een belangrijke rol speelt en dat je onze producten vergelijkt met andere opties, zoals verse maaltijden uit de supermarkt. Onze maaltijden worden vers bereid, direct schokgevroren om de voedingsstoffen en smaak optimaal te behouden, en vervolgens diepgevroren bij je thuis bezorgd. Daarnaast werken we met hoogwaardige ingrediënten en recepten die gericht zijn op een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het voor iedereen betaalbaar moet aanvoelen. We zullen daarom zeker rekening houden met je feedback.

Hele lekkere vega maaltijden

Hele lekkere vega maaltijden en volop keus. Gratis thuisbezorgd.

26 februari 2026

Antwoord van every

Hallo, wat fijn om dit te lezen! Hartelijk dank voor uw fantastische recensie!

We zijn erg blij dat u zo genoten heeft van onze vegetarische gerechten en dat u tevreden was met de ruime keuze.

Bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld; we hopen u nog vaak te mogen verrassen met onze gerechten!
Met vriendelijke groet, Uw every team

Teleurgesteld, te weinig groenten

We hadden een bundel besteld met korting, 12 verschillende maaltijden. Tot nu toe hebben we er al 10 van geproefd en we vinden nog geen enkele lekker. In een gerecht met champignons, zaten welgeteld anderhalve champignon. De rest was champignonpoeder. De pasta arrabiata had 5 halve kersttomaatjes en de pumpkin spice telde 5 of 6 mini stukjes pompoen. Echt heel teleurstellend wanneer je veel groenten verwacht ! Ook telkens een heel vieze nasmaak. Wanneer je diepvriesmaaltijden gewoon bent, dan is dit misschien lekker. Maar wanneer je het gewoon bent van vers te koken, is dit een waardeloos alternatief.

15 december 2025

Hi Kissy,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Het spijt ons oprecht dat de maaltijden niet aan uw verwachtingen voldeden. Dat is begrijpelijkerwijs teleurstellend, vooral als u hoopte op een handig alternatief voor vers bereide maaltijden.

Onze recepten zijn ontworpen om een evenwicht te vinden tussen gezonde ingrediënten, voedingswaarden, houdbaarheid en bereidingssnelheid. Verschillende gerechten bevatten verschillende hoeveelheden groenten. Dat gezegd hebbende, is uw verwachting van meer zichtbare groenten en een zuiverdere smaakervaring absoluut terecht, en feedback zoals die van u helpt ons te bepalen waar dit evenwicht misschien niet voor iedereen geschikt is.

We evalueren en verfijnen onze recepten en ons assortiment regelmatig, en dit soort feedback wordt rechtstreeks gedeeld met ons productontwikkelingsteam. Hoewel onze maaltijden misschien niet aan uw voorkeuren voldoen, waarderen we het dat u ze hebt geprobeerd en de tijd hebt genomen om uit te leggen wat voor u niet werkte.

Bedankt voor uw eerlijkheid.
Met vriendelijke groet, het every-team

Mijn bestelde maaltijden nooit gekregen

Mijn bestelde maaltijden waren later door het slechte weer. Kreeg eerst keurig een email. Daarna radiostilte en de email die ik stuur met de vraag waar het blijft, krijg ik terug omdat hij niet afgeleverd kan worden.
Dus geen geld, geen maaltijden en geen communicatie mogelijk.
Wat een zeer slechte service!!!!

7 januari 2026

Hi Sandra,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons zeer dat je pakket niet is geleverd en dat er geen duidelijke communicatie was over de vervanging.

Uiteraard ontvang je van ons een vervangend exemplaar. We hebben je gegevens opgevraagd om de zaak nogmaals in detail te bekijken. Zo kunnen we snel achterhalen wat er is gebeurd en ervoor zorgen dat je bestelling aankomt. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice via hello@every-foods.com of het formulier op onze website gebruiken om leveringsproblemen te melden. We hebben onze e-mailcommunicatie inmiddels aangepast, zodat je in de toekomst gemakkelijk op onze berichten kunt reageren.

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze leveringen en communicatie, zodat elke bestelling een positieve ervaring wordt.
Met vriendelijke groeten van het every-team

Oplichters, bestelling wordt niet bezorgd.

Ik heb op zondag 4 januari een bestelling geplaatst voor 12 maaltijden, kosten: € 83,16. Het zou op dinsdag 6 januari geleverd worden.

Ik heb al 3 mails gekregen met "helaas, we hebben teveel bestellingen ontvangen, morgen krijgt u bericht wanneer het bezorgd kan worden".

Tot op heden niks gehoord en niks ontvangen.

Mails die ik aan hello@every-foods in Nederland stuur komen niet aan, de link die zou moeten verwijzen naar "neem hier contact met u op" verwijst naar een pagina die niet bestaat. resolvelight punt gokarla punt io/ en every-foods punt nl/ faq?hcUrl=%2Fnl-NL%2Fhello%40every-foodscom-2410965

Dit zijn links die op hun eigen site staan en adressen waarvan zij versturen.

In hun reactie hieronder zeggen ze "u zult niet zonder maaltijden komen te zitten" maar ik heb 6 dagen op hun maaltijden moeten wachten.

8 januari 2026

Hi Ardana,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Het spijt ons zeer te horen dat u vertraging heeft ondervonden en dat u moeite heeft gehad om contact met ons op te nemen. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn.
Op dit moment zijn onze responstijden helaas langer dan normaal vanwege het grotere volume, maar wees gerust: we werken actief aan een oplossing voor uw bestelling. U zult niet zonder maaltijden komen te zitten en ons team zal contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat alles wordt opgelost.

We stellen uw geduld en uw feedback zeer op prijs, omdat dit ons helpt om zowel onze bezorgprocessen als onze communicatie met klanten te verbeteren.

Met vriendelijke groet

Levering heel slecht geregeld

Besteld en betaald, aangezien ik op een eiland woon was ik erg nieuwsgierig hoe dit zou gaan verlopen met het transport. Gisteren mailtje ontvangen met de track and trace. Later vandaag de melding gekregen dat het bezorgd was. Blijkt het in Hollands Kroon is afgeleverd ipv Texel. Eerst contact opgenomen met de vervoerder, die verwijst mij door naar de verzender. Direct gecheckt of ik iets fout had gedaan in de adressering, nee dat was goed ingevuld. Dan gelijk een mail gestuurd, een AI die een antwoord geeft.... wat jammer is dat zeg. direct abonnement opgezegd en mail gestuurd met het verzoek tot terugbetaling. Weer een AI antwoord ontvangen.... zucht....

9 december 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons zeer te horen dat je levering verkeerd is afgeleverd, vooral omdat je op een eiland woont en een vlotte levering extra belangrijk is. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.

Helaas kunnen we op basis van je naam geen bestelling of e-mailverzoek eenduidig traceren. Daarom hebben we zojuist via Trustpilot gevraagd om je e-mailadres, zodat we je case kunnen onderzoeken en je gericht verder kunnen helpen. Geef ons dit alstublieft even door, zodat we je review beter kunnen begrijpen en passend kunnen reageren.

We zorgen ervoor dat er een oplossing voor je wordt gevonden.

Het every Team

bizar slechte ervaring

bizar slechte ervaring: bestellen en lidmaatschap ging goed en toen begon de ellende. Zonder bericht niet leveren op de afgesproken dag en voor niets hele dag thuisgebleven. Contact opgenomen: fout in magazijn? Nieuw bezorgmoment afgesproken voor maar liefst 1,5 week later! Eerder kon niet. Weer hele dag voor niets thuisgebleven, weer niet geleverd. Geen bericht.Weer contact opgenomen: Niet op situatie passende reactie van customer service. Heb alles laten cancellen en geld terug gevraagd om een gezonde maaltijdservice te contracteren die wel kan leveren conform afspraak. De bowls kunnen prima zijn, maar moeten wel geleverd worden want anders valt er niets te proeven en eten. Nog nooit zoiets slechts meegemaakt.

12 november 2025

Hi,
Bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het feit dat de levering twee keer is mislukt. Dit had niet mogen gebeuren en is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.
Onze maaltijden kunnen alleen overtuigend zijn als ze op tijd en correct worden geleverd, wat in dit geval duidelijk niet het geval was. Wij begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest om zonder enige kennisgeving te moeten wachten.
We willen dit graag verder voor u onderzoeken, aangezien elke mislukte levering wordt gecompenseerd door onze klantenservice. Neem opnieuw contact met ons op via het contactformulier of per e-mail. We staan altijd voor u klaar en helpen u graag persoonlijk verder.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen uw vertrouwen terug te kunnen winnen.
Het every Team

De maaltijden zijn super maar communicatie kan beter.

De maaltijden zijn super en kan ze dagelijks eten en dat ze ook nog eens gezond zijn, is mooi meegenomen. De communicatie met het bedrijf is echter niet optimaal. Je krijgt op niks reactie, de kortingen zijn niet duidelijk en niet transparant en je krijgt niet echt een code en bijgevolg nog geen kortingen gehad voor het aanbevelen aan familie en vrienden. Ook de leveringstermijnen lopen niet zo vlot.

10 november 2025

Niks gekregen

Ik heb besteld, betaald en de hele dag gewacht op de verwachte levering, maar er was geen track & trace. Ik heb dus een e-mail gestuurd en ze zeiden dat er geen geldige bestelnummer dat in de e-mail stond van Every zelf.. Dus geen bestelling ontvangen en geen andere oplossing geboden dan de volgende levering die in november verwacht werd. Ik heb de volgende verzending snel geannuleerd en ga nu naar mijn bank om
hulp te vragen om mijn geld terug te krijgen, want ze hebben plotseling
geen bestelling meer waarvoor ik betaald heb. Klantenservice is met AI en niet met een persoon dus is ook een drama! Geen antwoord meer hierover of oplossing gewoon ...er staat geen bekende bestelling van de bestelnummer in de email dat kwam van Every. Ik ga nooit meer bestellen van Every en geloof dat de antwoorden van alle klagen zijn ook van AI ...niet van een persoon ..belachelijk!

3 oktober 2025

Hallo Judith,
Hartelijk dank voor je feedback, die we zeer serieus nemen. Op basis van je naam alleen kan ik geen bestelling of aanvraag per e-mail betrouwbaar toewijzen. Ik heb daarom zojuist via Trustpilot om je e-mailadres gevraagd, zodat we je klacht nauwkeurig kunnen bekijken. Geef ons deze informatie, zodat we de beoordeling beter kunnen begrijpen en vooral kunnen reageren.
Het every-team

Verkeerde levering

Eten is lekker, maar helaas verkeerd geleverd. Voor 10 maaltijden betaald en slechts 5 maaltijden geleverd. Ongelofelijk moeilijk om het bedrijf te contacteren.

Om deze reden geef ik helaas 1 ster gezien dit me zeer duur uitkwam en communicatie zeer lastig is.

Gaat over bestelling: #2275998-NL
Op 09/09/2025.

9 september 2025

Antwoord van every

Hoi, wat vervelend om te horen dat je bestelling niet volledig geleverd is. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we dit snel voor je kunnen oplossen en een passende oplossing kunnen bieden.

Aanrader!

De porties zijn wat nipt, maar ik grill er soms nog een visje of stukje vlees bij. Of ik gooi er nog een extra courgette bij ofzo. En het helpt me om niet te veel te eten, wat ik wel doe als ik zelf kook. Heel gevarieerde maaltijden, smaakvol en zonder bewaarmiddelen. Geen takeaway meer hier, altijd iets lekkers en gezonds in huis nu. Al drie keer besteld en heel tevreden!

2 september 2025

Hi Nicky,
thank you so much for your detailed and positive feedback – we truly appreciate it! We’re glad you find our meals varied and tasty, and that they help you always have something healthy and delicious at home. We’ll also keep your note on portion sizes in mind – great that you add your own touch with extra veggies or fish.
Keep enjoying!
Your every Team

Heel lekker

Heel lekker, keuze uit verschillende maaltijden .
De maaltijden zijn heerlijk, ik kan niet zeggen dat ik tot nu toe een maaltijd niet lekker vind .
Alles is top.

28 augustus 2025

Hi Martine,
thank you so much for your wonderful feedback – we really appreciate it! We’re glad to hear that you enjoy all the meals and that you like the variety.
Keep enjoying!
Your every Team

De keuze is groot en er is voor ieders…

De keuze is groot en er is voor ieders smaak wat te vinden. Het fijnste vind ik dat ik niet na hoef te denken of er vlees in zit want dat vind je niet in deze maaltijden. Sommige maaltijden smaken wat zout, er kan wat mij betreft minder zout in de maaltijden. Zout bijvoegen kan ik zelf heel goed maar zout uit de maaltijd halen niet. De smaak is verder prima. Geen klagen daarover.
De bezorging ging via Leen Menken, gespecialiseerd in het bezorgen van diepvriesmaaltijden. Alles werd keurig afgeleverd in het door hen opgegeven tijdsblok. De communicatie was uitstekend en de service ook. Dat geldt voor beide bedrijven.

21 augustus 2025

Hallo Nelma,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback! We zijn blij dat je onze ruime keuze aan maaltijden waardeert en dat je het prettig vindt dat ze volledig plantaardig zijn.
Je opmerking over het zoutgehalte is zeer waardevol. We nemen dergelijke feedback serieus en gebruiken deze om onze recepten voortdurend te verbeteren. We zijn ook blij te horen dat de levering en communicatie vlekkeloos zijn verlopen en dat zowel onze service als die van onze bezorgpartner aan je verwachtingen voldoen.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen zo gedetailleerd te delen. We kijken ernaar uit om je te blijven verrassen met onze gerechten!

Het every-team

Perfect concept maar levering een drama

Heerlijke maaltijden en snel klaar. Perfect voor een werkende alleenstaande persoon. Maar pas de avond voor dag van levering een tijdsvak communiceren diskwalificeert alles voor mij. Ik kan niet een hele dag vrij nemen en/of niets inplannen hiervoor; dan zou ik wel inkopen doen en koken, zeg maar. Every Foods reageert hier op met een AI helpdesk die de werkwijze herhaalt. Jammer maar niets meer voor mij. Alleen maar stress levert dit op.

13 augustus 2025

Hoi Nieman,
Bedankt voor je eerlijke en duidelijke feedback – dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je van de maaltijden hebt genoten en het concept in de basis goed vindt.
We snappen heel goed dat het pas de avond van tevoren communiceren van het bezorgmoment frustrerend kan zijn, zeker als je een volle agenda hebt. Dat is zeker iets waar we aan willen blijven werken. Jouw opmerking helpt ons daar echt bij, dank daarvoor!
Het spijt ons ook dat je het gevoel had met een standaardantwoord te worden afgescheept. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen juist persoonlijke en passende antwoorden geven, geen herhalingen van de procedure.
Jammer dat het op dit moment niets voor je is, maar wie weet komt het er in de toekomst nog van. Je bent altijd welkom!
Lieve groet en nogmaals dank, jouw every Team