Banner for every

every Reviews

5.861
TrustScore 4 uit 5

4,1

Groentjes blijven lekker knapperig. Originele en smaakvolle combinaties. Van de 20 maaltijden was er maar eentje die ik niet lekker vond maar die bestel ik er de volgende keer gewoon niet meer bij. Mi... Toon meer

Lekkere maaltijden. Vlug klaar,gebalanceerde maaltijden. Wat er beter kan is tracking voor leverings dag. Zeer tevreden echt een vegetarische lekkernij. Doe zo verder.

Via Crisp eerder maaltijden besteld, waren erg lekker. Vorige week postpartum pakket besteld, zou vrijdag bezorgd worden en toen zaterdag maar nu niks meer gehoord. Gerekend op deze maaltijden een wee... Toon meer

Helemaal fan! Echt lekker op smaak, gezond, makkelijk en correct geprijsd. Als single hobbykok kook ik ondertussen bijna niet meer. Eerste bestelling heb ik ze allemaal geselecteerd. Maar blijft moeil... Toon meer

1. Boodschappenbezorgdienst
  2. Lunchpakketservice
  3. Maaltijdbezorging
  4. Veganistisch restaurant

Healthily crafted bowls that elevate your life. Frische Bowls, für Dich gefroren & zu Dir geliefert. Online bestellen und jederzeit mühelos gesund ernähren.

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.861)

1.027 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte leverancier en klantenservice

Het eten is echt lekker, voor mij ook precies goed porties. Alleen hun leverancier en klanten service is knudde. Zolang daar geen verbetering in komt zal ik niet meer bestellen en raad ik dat andere mensen die in NL wonen ook af.

20 november 2023

Hi,

Het spijt ons oprecht te horen dat je ontevreden bent over onze levering en klantenservice. Je feedback is van groot belang voor ons en we verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat je hebt ondervonden.

We begrijpen dat je een onbevredigende ervaring hebt gehad en we nemen je bezorgdheid zeer serieus. Ons team zal de zaak onmiddellijk aanpakken om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen.

We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze service.

communicatie slecht/ leveringen een gedoe

De maaltijden zijn heerlijk.
Wat ik wel echt een minpunt vind is dat er niet beter gecommuniceerd wordt over leveringen.
Vandaag verwacht ik een levering en het enige wat ik in mijn account kan vinden is dat de levering 'gepland' is. Geen leverancier gegevens, geen leveringstijdvak, niks. Ik weet niet eens of dit kan betekenen dat het ook 's avonds geleverd kan worden. Het zijn wel ingevroren producten hè.
Moet ik nu de hele dag en avond thuis zijn? Dit is gewoon ronduit vervelend en kan echt wel beter.
Als dit verbeterd wordt dan vind ik dit een volle 5 sterren waard.

Oh en als klant kan ik op eigen site blijkbaar geen review achterlaten als het maar 3 van de 5 sterren is. Die reviews daar zijn dus niet representatief.

Nog even een nabrander over de leveringen:
Bleek dat waar ik dacht dat ik een leverdatum had aangepast naar aanleiding van een mail waar in staat 'wilt u uw leverdatum aanpassen, klik dan hier', dat ik daarmee de besteldatum had aangepast. In mailcorrespondentie hier over heeft men toegegeven dat dit klopt en dat dit idd niet handig is. Dus, bleek ik nog een dag thuis te moeten blijven ivm levering op een (niet door mij gekozen) andere dag.

Als je dat even in je achterhoofd houdt dan kun je hier best maaltijden bestellen, want die zijn erg lekker.

11-01 weer een toevoeging.
Gisteren 10-01 kreeg ik om 17:53 een mailtje dat er producten niet leverbaar zijn en dat dus niet bij de levering van 11-01 kunnen worden geleverd, maar...dat deze worden toegevoegd aan de volgende levering.

Leuk bedacht, maar in de kern is dit natuurlijk een slechte communicatie.
Misschien in het vervolg eerst even checken bij de klant of er ook ruimte is voor extra doosjes in zijn/ haar vriezer ipv dit zo mede te delen als voldongen feit. Ik heb dan ook aangegeven dat ik er niet akkoord mee en geld voor deze niet geleverde producten gewoon terug wil.
Er kan geen contact worden gelegd met dit bedrijf behalve de mail, waar men dan vervolgens ook nog vrij traag op reageert. Op de site zag ik gisteravond dat UPS mijn levering op 12-01 zou leveren ipv 11-01, wat de voor mij gewenste leverdatum is. Om vervolgens vanmorgen (11-01) om 10:33 uur een mail van UPS te ontvangen dat ze vandaag komen en levertijden in 2 mailtjes hebben aangepast). Zucht..
Vandaag ben ik dus naar mijn werk gegaan omdat ik zag dat de leverdag was gewijzigd in 12-01. Dus ben ik nu niet thuis voor de levering. Ik ben er nu wel klaar mee
Dit zou de 3e x dat er wat geleverd wordt en de enige levering die goed ging was de 1e.

Every:
Zoek een andere vervoerder, maak betere lever afspraken met ze en communiceer met je klant over hoe het op te lossen als er iets niet geleverd kan worden.

11 november 2023

Hi,

Bedankt voor je bericht en feedback.

Soms wordt de levertijd al de avond voor de leverdag gepubliceerd of de ochtend van de leverdag via e-mail. Dit omdat de route meestal laat in de avond voor de leverdag gepland wordt.

Aangezien de route afhankelijk is van het aantal pakketten dat geleverd moet worden, is er geen eerdere aankondiging mogelijk. Mocht je tijdens de bezorging niet thuis zijn, dan neemt Vers&Fijn je pakket opnieuw terug mee in hun diepvries trucks. Ze zullen dan een nieuwe leverpoging automatisch inplannen voor de eerst mogelijke leverdag. Je maaltijden worden in de tussentijd bevroren bewaard. Zo hoef je, je geen zorgen te maken dat je maaltijden kunnen ontdooien.

Wat de reviews op de website betreft, lijkt het om een technische fout te gaan. We zullen het nader bekijken. Over het algemeen kun je contact opnemen via hello@every-foods.com als je technische problemen hebt. Dit is de snelste manier om je vraag behandeld te krijgen.

Bedankt voor je begrip!

Man, België, 34 jaar, sportief

Eindelijk een kant en klare maaltijd zonder additieven of rommel. Ik ben overtuigd dat bevroren groenten hun voedingswaarde het best behouden. Daarom ben ik fan van Every Foods.
De porties zijn voldoende en de prijs zeer redelijk. Ze hielden goed rekening met mijn voorkeuren qua levering. Bedankt 👍

17 oktober 2023

Lekker, supervers en goede klantenservice

Ben onder de indruk van de moderne lekke gekruide en aromatische gerechten, zonder conserveermiddelen en andere narigheid ook. Vergeet de traditionele overbewerkte diepvriesmaaltijden. De porties zijn prima voor 1 persoon. Helaas ging er bij mijn tweede bestelling iets niet goed (er ontbraken maaltijden). De klantenservice had het druk dus het duurde even, maar ik kreeg de volledige bestelling nog een keer, zonder meerkosten. Foutje kan gebeuren, hoe je het oplost zorgt ervoor dat de klant blijft.

13 oktober 2023

Bestelling of abo aanpassen is DRAMA!

Eten prima! Bestelling of abonnement aanpassen DRAMA!!

28 september 2023

Hey Erik,

thanks so much for the great feedback regarding our meals. Its always a pleasure to read!

Regarding the order management of your subscription: we are sorry that you are experiencing difficulties. We have greatly improved the user experience in the past few weeks and hope that everything is running smoothly now. If you every have any issues please don't hesitate to reach out to us via email under hello@every-foods.com and we will sort out any issue promptly!

Many thanks for your continued trust, your Every. Team

Eten 👍 site onduidelijk

Het eten was prima. Niks op aan te merken. Het zou iets meer mogen zijn, maar het kan liggen dat ik een grote eter ben.

Wat niet goed is gegaan is het bestellen voor de tweede keer. Ik kreeg netjes een mailtje dat de volgende zending er snel aan kwam en als ik die wilde veranderen dat ik dat via de link kon doen. Ik houd van verandering, dus via de link naar de site. Ik werd niet naar mijn bestellijst gestuurd maar kwam op de hoofdpagina. Ik gewoon bestelling maken, dacht dat dat de bedoeling was. Gerechten gekozen en voor de zekerheid kijken bij mijn bestelling of er geen drie staan. Nee, dat was gelukkig niet zo. Ik zag de eerste en de bestelling die ik net gedaan had. Ik ging ervan uit dat het goed was.

Dus niet. Ik krijg nu twee dagen achter elkaar aan mijn bestellingen binnen. A. Wat een verspilling in rijden. B. De site is daar niet duidelijk in. C. Kan de tweede bestelling niet in de vriezer kwijt. D. Slecht bereikbare klantenservice (alleen chat en mail) en geen Nederlands telefoon nummer. Ik kan geen Duits.

9 september 2023

Hey Glauke,

Regarding the order management of your subscription: we are sorry that you were experiencing difficulties. We know that some steps in the ordering process were not ideal at the time. We have greatly improved the user experience in the past few weeks and everything should be running smoothly now.

We hope that we could sort out your issue in the end. If you ever have any issues please don't hesitate to reach out to us via email under hello@every-foods.com and we will sort out any issue promptly!

Many thanks for your continued trust, your Every. Team

Waardelooos… besteld

Waardelooos… besteld, niets meer gehoord na 5 mails kreeg ik te horen dat er een fout was en het vooralsnog de week erop verstuurd moest worden. Week erop tussen 12/15.00 prima maak ik er tijd voor, krijg ik een mail om 15.30 (inmiddels vertrokken) dat ze over 60’minuten aankomen. Los van alles het eten is enorm zoutig, karton eromheen is niet ecologisch nog gezond.. de porties zijn matig. Waardeloos.. ik hou het op m’n slowcooker.

13 augustus 2023

Bedankt voor je bericht.

Zoals ik kan zien, hebben we al contact gehad via e-mail en hebben we je probleem kunnen oplossen.

Neem gerust via hello@every-foods.com contact met me op als je nog vragen hebt. Alvast bedankt!

Extreem lekker

Extreem lekker. Mijn man-alleseter vindt het ook heerlijk. Bovendien makkelijk : uit vriezer tot op het bord, is het minder dan 10 minuten. Vrienden zullen vanaf nu verbaasd zijn met mijn kookkunsten

22 mei 2023

Fantastisch lekkere maaltijden

Fantastisch lekkere maaltijden, echt waar. Zeer gezond, geen werk aan, goed gekruid, portie is voldoende. Ik raad het aan en blijf zeker bestellen.

De eerste keer dat ik bestelde was mijn levering 1 dag te laat. Persoonlijk vond ik dat niet zo erg, want de klantendienst had mij daarvan verwittigd en een kortingsbon van 15% toegevoegd. Door de te late levering was een deel van het ijs in de dozen al aan het smelten en 1 van de 2 dozen lag water in op de bodem. 1 gerechtje was volledig ontdooid en heb ik dan ook direct opgegeten.

Persoonlijk vind ik het niet zo erg dat de levering op die manier is toegekomen. Ik ga ervan uit dat het de 2de x wel perfect in orde zal zijn.

Kortom, ik ben zeer tevreden van Every want de gerechten zijn werkelijk super lekker.

Thanks Every
Groetjes Isabelle

18 januari 2023

Ik ben echt verrast door de goede…

Ik ben echt verrast door de goede maaltijden. Zo fijn om wat in de vriezer te hebben liggen wat makkelijk te bereiden is en nog gezond ook. Bijna alle smaken geprobeerd en inmiddels blijf ik de favorieten bestellen. Was er maar 1 die ik minder vond van smaak. De rest echt lekker en kruidig. Prachtig concept, met die kruiden en saus blokjes erbij.
Wel duur voor als je met een gezin bent, maar perfect voor de dagen alleen of met z’n tweëen. En hoe fijn dat eten niet meer over datum raakt, in de koelkast. Aanrader dus!

16 januari 2023

Goed eten maar teveel zout

Goede verpakking goed eten, maar er zit veel te veel zout in de maaltijden. In 450 gr, maar liefst 4,5g zout. Hierdoor krijg ik na de maaltijd altijd enorme dorst.

15 december 2022

Gezond,lekker en een uitkomst

Wanneer je werkt en toch heel gezond wil eten is Every zeker een aanrader. De maaltijden zijn divers, gezond,verrassend en de keuze ruim voldoende. Voor mij zijn de avonden dat ik een every-maaltijd eet een waar feestje (en dat terwijl ik zelf een goede kok ben maar niet altijd de tijd heb)
Dank voor jullie initiatief.

26 november 2022

Prima levering !!

Door de vele reviews over slechte levering heb ik eerst een aantal keer besteld voordat ik een review schrijf. Ik heb inmiddels 5 keer besteld en de levering gaat prima. Geen klacht over. Alles wordt op tijd en bevroren geleverd.

De maaltijden smaken goed. Sommige maaltijden vind ik lekkerder dan andere en heb inmiddels bijna alles geprobeerd. Ik ben iig enthousiast en zal vaker blijven bestellen.

Het enige minpunt vind ik het dessert. Veel te duur voor een desert niet groter dan een Mars.

21 oktober 2022

Fout in levering gevolgd door belabberde service

Op zich prima maaltijden en de chocolate charm is helemaal geweldig. Daarom laatst een voor één persoon vrij forse bestelling gedaan om 2 doosjes chocolate charm wat betaalbaarder in huis te krijgen. Laten ze nu net die er niet bij hebben gedaan, maar 2 doosjes ontbijtgranen in de smaak carrot cake.
Iets totaal anders en absoluut niet iets voor bij de koffie!
Ze gemaild dat nu net datgene waarom ik de bestelling geplaatst had, niet meegekomen is en het verzoek ze na te sturen.
Doen ze niet. Doen alleen pakketten met minimaal zes items. Moet ik dus voor ruim 25 euro aan maaltijden bestellen om mijn charms in huis te krijgen. Waarvan je dan mag hopen dat ze deze keer wel mee komen.
Andere optie is dat ze het geld voor de charms terug storten.
Linksom of rechtsom komt het erop neer dat ik datgene waar ik de bestelling voor deed, de charms, dus niet in huis ga krijgen.
Jammer. Het concept vind ik op zich fijn en de maaltijden zijn ook oké. Service is echter naadje wat het mij betreft.
Ga ik niet weer bestellen.

14 oktober 2022

Hallo Gerdie,
dank je voor je eerlijke feedback. Het spijt me zeer dat je je Chocolate Charme niet hebt ontvangen.
Soms wordt bij het inpakken een product vergeten of in de verkeerde doos gestopt. Dit is in ieder geval niet onze standaard. Daarom bood mijn collega je een tegoedbon of een terugbetaling aan. Verzending is niet mogelijk, omdat we slechts een bepaalde hoeveelheid verzenden omwille van het milieu. Het is bekend dat de last mile zeer schadelijk is voor het milieu. Ik begrijp je teleurstelling en hoop dat je toch genoten hebt van je bowls.
Voel je vrij om ons te schrijven als je nog meer zorgen hebt. We zijn er graag voor je!

Vriendelijke groeten
Je Every-team

Bezorging goed, smaak maaltijd medium

In tegenstelling tot veel andere reviews was de bezorging prima. De maaltijden zelf vind ik tot nu toe echter niet geweldig. Ik heb er inmiddels 4 geprobeerd en allemaal vind ik ze qua smaak flauw. Het gemak van het concept is top, maar een diepvries maaltijd van Iglo heeft vele malen meer smaak. Zal er wellicht mee te maken hebben dat ze het calorie-arm willen houden, wat natuurlijk top is. Alleen betekent dit dat de smaak ook flauw moet zijn? Ze proberen het te compenseren met veel zout, alleen de smaak blijft underwhelming. Oh en let op: de risotto's zijn geen risotto. Het is een soort smaakloos spelt, een beetje de structuur van te lang geweekte cornflakes/cocopops, heeft niks met risotto te maken. Die zou ik dus zeker skippen ;)

16 oktober 2022

Bijna niet mogelijk om in contact te…

Bijna niet mogelijk om in contact te komen. Op de website staat dat je een tij kan kiezen maar dat kan dus niet. Per mail aangegeven dat ik pas eind middag/avond thuis ben en een standaard reactie gekregen dat UPS tussen 8-18 levert. Probeer nu al lang in contact te komen. Bagger slecht dit. Zonde van de producten/concept, want het klinkt goed maar dit is slecht. Hoop nog met ze in contact te komen voor morgen want anders kan ik misschien een bestelling van 70€ in de prullenbak gooien

5 september 2022

Antwoord van every

Het spijt me heel erg te lezen dat je moeilijkheden hebt en je uitreikt. Ik keek net naar jouw e-mail en zag dat mijn collega al contact met je hebt opgenomen en je een voorstel voor een oplossing hebt gestuurd.
Het is voor ons alleen mogelijk om een tijdvenster te bepalen voor levering in grote Duitse steden. Zoals je in onze FAQ kunt lezen, vinden UPS leveringen plaats tussen 8 uur 's morgens en 6 uur 's avonds. In je trackinglink krijgt je verdere informatie over het tijdstip en natuurlijk heb je de mogelijkheid om een afleverlocatie of een ander adres op te geven via "UPS My Choice". Om juridische redenen kunnen wij dit niet voor je vaststellen.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Vriendelijke groeten

Every.Team

Every BENELUX

Every BENELUX
BESTEL #2217766-NL

Ik vind de bezorging bagger. Ik werk onregelmatig kies voor een eind van de middag/ avond bezorging.

Helaas zegt UPS niet thuis, terwijl ik op de bank zat.
Every 2 x gemaild en ben 1e dag volgend pas 2 dagen later thuis... geen gehoor van every
Met als gevolg ontdooide producten als ik ze uberhaupt ontvang.

Mega slecht en ik bestel er niet meer.
Hoop dat ik fatsoenlijke producten opnieuw krijg of geld terug.

31 augustus 2022

Hallo Tamara,

Dank u voor je eerlijke feedback en voor het attenderen van mij op uw probleem bij de levering. Natuurlijk ben ik nog blijer dat jij en mijn collega's al een oplossing hebben gevonden.

Aarzel niet om ons te schrijven als je een vraag hebt.

je Every.Team

Het eten is erg lekker en divers

Het eten is erg lekker en divers. Goed op smaak gebracht en beter dan doorsnee diepvriesmaaltijden. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat ze laten bezorgen door ups. Net als een hoop reviews hieronder heb ik ook gehad dat terwijl ik de hele dag thuis ben gebleven, ik een bericht kreeg dat ze niet konden bezorgen omdat ik niet thuis zou zijn. Ook de dag erna hebben ze niet bezorgd, maar kreeg ik op dag 3 ontdooide pakketjes geleverd die gelijk de prullenbak in konden.
Dit is wel gelijk opgepakt door de klantenservice die een nieuwe leverdatum met mij hebben afgesproken om opnieuw de pakketjes te laten bezorgen. Mocht every overstappen naar een andere bezorger, wil ik wel weer eten bestellen.

14 augustus 2022