Banner for every

every Reviews

5.861
TrustScore 4 uit 5

4,1

Groentjes blijven lekker knapperig. Originele en smaakvolle combinaties. Van de 20 maaltijden was er maar eentje die ik niet lekker vond maar die bestel ik er de volgende keer gewoon niet meer bij. Mi... Toon meer

Lekkere maaltijden. Vlug klaar,gebalanceerde maaltijden. Wat er beter kan is tracking voor leverings dag. Zeer tevreden echt een vegetarische lekkernij. Doe zo verder.

Via Crisp eerder maaltijden besteld, waren erg lekker. Vorige week postpartum pakket besteld, zou vrijdag bezorgd worden en toen zaterdag maar nu niks meer gehoord. Gerekend op deze maaltijden een wee... Toon meer

Helemaal fan! Echt lekker op smaak, gezond, makkelijk en correct geprijsd. Als single hobbykok kook ik ondertussen bijna niet meer. Eerste bestelling heb ik ze allemaal geselecteerd. Maar blijft moeil... Toon meer

1. Boodschappenbezorgdienst
  2. Lunchpakketservice
  3. Maaltijdbezorging
  4. Veganistisch restaurant

Healthily crafted bowls that elevate your life. Frische Bowls, für Dich gefroren & zu Dir geliefert. Online bestellen und jederzeit mühelos gesund ernähren.

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.861)

1.027 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een lifehack!

Wat een lifehack!! Eenvoudig te bestellen, prima nette levering in gekoelde doos. De gerechten zijn zeer smaakvol en gezond: beter en makkelijker dan bijvoorbeeld Hellofresh. Wij zijn fan!

6 augustus 2022

Helaas kwam alles een dag te laat aan…

Helaas kwam alles een dag te laat aan en was het ontdooid..
En daar betaal je dan meer dan 80 euro voor!!! Dat doe ik dus nooit meer. Erg ontevreden maar het concept is wel erg goed, hoop dat ze ooit een goede bezorgservice krijgen.

1 juli 2022

Hoi Ale,

Het spijt me echt te horen dat je een slechte ervaring had met onze vervoerder. Ik zou je willen uitnodigen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden en je de kans kunnen geven om van jouw geselecteerde bowls te genieten.

Ik kijk ernaar uit van je te horen.

Every.Team

Dramatische bezorging

Dramatische bezorging, zie andere reviews. (Kwam dag te laat aan zonder aan te kondigen)

11 juni 2022

Hey Minke!

Bedankt voor de eerlijke feedback. Mijn excuses dat je pakketje niet is aangekomen op de dag zoals afgesproken. Wij doen er uiteraard alles binnen onze mogelijkheden aan om te zorgen dat je, je bestelling zo goed mogelijk ontvangt.

Ik zie dat deze bij de leverancier is blijven plakken en daardoor te laat aankwam.

Uiteraard kunnen we altijd samen tot een oplossing komen wanneer je ons schrijft op contacteren@every-foods.com

Ik hoop spoedig van je te horen!

Netjes bezorgd en heel lekker

Netjes bezorgd en heel lekker. Kwaliteit van het eten is prima. De normale porties zijn voor mij voldoende, voor mijn zoon net iets te weinig. Die heeft de grotere variant nodig. Tot nu toe heel tevreden.

25 april 2022

Te late leveren = alles ontdooid

Geen idee of het lekker is of niet, want levering door UPS was te laat waardoor eten ontdooid was. Alles in de vuilnisbak moeten gooien.

Afspraak met UPS voor levering op donderdag tussen 11u en 15u. Hele dag thuisgebleven en 's avonds krijg je dan bericht dat levering mislukt is omdat er niemand thuis zou zijn? Levering volgende dag uitgevoerd, maar de doosjes waren allemaal ontdooid.

Update: Every heeft snel het geld teruggestort.
Als ze ooit veranderen van transporteur wil ik het best nog eens proberen. Maar nooit meer met UPS.

15 april 2022

Goede maaltijden

Goede maaltijden! Smaakvol en goede hoeveelheid. Even in de koekenpan opwarmen en lekker eten.
Aflevering met coolpack was ook goed gegaan naar Nederland

24 maart 2022

Cannot select when the packet will be…

Cannot select when the packet will be delivered.

19 maart 2022

Antwoord van every

Hi, well that shouldn't happen, sometimes it already helps to refresh the browser.
Sorry for that bad experience with our shop.

Would mind emailing us to hello@every-foods.com and tell us what device you used, what browser and at what time? It would help us tremendously to recreate the issue and investigate further into it.
Many thanks in advance!

See you soon!

Best,
Every.

Teveel zout, te weinig groente

Het is gemakkelijk en inderdaad in 10 minuten op tafel. Maar, ik vind er in verhouding weinig groenten in zitten (heb bij 3 maaltijden zelf nog wat verse groente toegevoegd) en ze zijn vrij hoog op smaak. Bijna 4 gram zout op 450 gram maaltijd is echt heel veel. Daardoor vind ik de maaltijden minder lekker en ze lijken qua smaak daardoor erg op elkaar. Minder zout en meer groente erin, dan zou ik zeker overwegen vaker te bestellen.

26 februari 2022

Super handig!

Super handig! Snel klaar, gezond en afwisselend- mijn favoriete lunch op drukke thuiswerk dagen.

3 februari 2022