Groentjes blijven lekker knapperig. Originele en smaakvolle combinaties. Van de 20 maaltijden was er maar eentje die ik niet lekker vond maar die bestel ik er de volgende keer gewoon niet meer bij. Mi... Toon meer

Lekkere maaltijden. Vlug klaar,gebalanceerde maaltijden. Wat er beter kan is tracking voor leverings dag. Zeer tevreden echt een vegetarische lekkernij. Doe zo verder.
Via Crisp eerder maaltijden besteld, waren erg lekker. Vorige week postpartum pakket besteld, zou vrijdag bezorgd worden en toen zaterdag maar nu niks meer gehoord. Gerekend op deze maaltijden een wee... Toon meer
Helemaal fan! Echt lekker op smaak, gezond, makkelijk en correct geprijsd. Als single hobbykok kook ik ondertussen bijna niet meer. Eerste bestelling heb ik ze allemaal geselecteerd. Maar blijft moeil... Toon meer
Healthily crafted bowls that elevate your life. Frische Bowls, für Dich gefroren & zu Dir geliefert. Online bestellen und jederzeit mühelos gesund ernähren.
Paul-Lincke-Ufer 7, 10999, Berlin, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantasische recepten en maaltijden op maat van mijn intoleranties. Makkelijk en praktisch. Goede klantenservice en bereikbaarheid.
Ik heb het al aan verschillende geadviseerd.

Antwoord van every
De gerechten waren echt allemaal heerlijk, dus daar meer dan tevreden mee.
Helaas was de bezorging niet gelukt op de geplande dag dus kwam werd het een dag later bezorgd. Helaas volledig ontdooid bij aankomst, waardoor we het meteen hebben moeten consumeren. Ik bestel nogmaals, hopelijk dan wel een bevroren bezorging.

Antwoord van every
Je kunt aanvinken waar de maaltijd aan moet voldoen, zo wil ik graag vegan soyavrij én glutenvrij. Met al deze criteria, hebben ze nog steeds 8 verschillende maaltijden. En dat terwijl het al moeilijk is om in de supermarkt één maaltijd te vinden die daaraan voldoet.
Daarnaast zijn de maaltijden ook nog heerlijk. Ik ben echt zó blij met deze maaltijden! Ik kan ze iedereen aanraden.

Antwoord van every
Was lekker maar daar wij niet echt 100 % vega zijn heb ik er wat stukjes kip bij gedaan . Het was voldoende ook al ben ik een goede eter . tot nu toe nog maar 1 van de drie bestelde maaltijden gegeten als de rest even goed zijn is het zeker voor herhaling vatbaar . .
Heb nog niet kunnen proeven omdat de maaltijden niet meer bevroren waren bij levering. Maar goede service van jullie om nieuwe maaltijden te sturen. Hopelijk heeft ups deze keer geen vertraging. Dus wel 5 sterren voor jullie service. En ik ben ervan overtuigd dat de maaltijden ook 5 sterren gaan verdienen…

Antwoord van every
Snelle levering en geen plastic verpakking! Ik heb nog maar 2 maaltijden geprobeerd maar die waren allebei al heel lekker en super simpel!

Antwoord van every
Het eten is heel smakelijk. Helaas door vertraging bij de koerier was het ontdooid. Dit is prima opgelost door Every.

Antwoord van every
Ik kreeg eerst na de bestelling alleen een bevestiging, maar geen levering. Ook eerst geen reactie van de klantenservice. Toen eindelijk mijn bericht doorkwam ben ik netjes geholpen en is een afspraak voor de levering gemaakt.

Antwoord van every
Ik ben zeer tevreden van het eten, als ook van de klantenservice! Een redmiddel om in mijn drukke leven gezonde maaltijden te eten ❤️