Eyoba Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Hallo, Op 24.08.2023 heb ik een koffietafel besteld; levertijd 14 dagen; inmiddels is het 11 oktober 2023 en ik heb de koffietafel nog steeds niet in huis! Al mijn mails bleven onbeantwoord, de tel... Toon meer

Lampenkap besteld. Levertijd zou 4 tot 8 werkdagen zijn. Na twee weken eens contact opgenomen. Hij komt eraan was de reactie. Na drie weken weer contact. Volgende week wordt hij geleverd was de rea... Toon meer

Mijn tweede review over eyoba. Salontafel besteld eind juli. Zou binnen 2-3 weken geleverd worden na niets van info te krijgen en vele mails en telefoontjes later een nieuwe datum gekregen, 12 sept!... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het grootste online aanbod van Nederland & Belgie in meubels en interieurartikelen Eyoba.nl is dealer van meer dan 100+ nationale en internationale meubel- en interieurmerken. Bij Eyoba vind je meubels en accessoires in elke stijl, van strak design tot landelijk voor elke ruimte in het huis. Of je nou iets zoekt voor in de woonkamer, slaapkamer, de kinderkamer of een bedrijfsruimte, voor alle meubel en interieurproducten kan je bij ons terecht. Al 6 jaar mogen wij onze passie voor interieur overdragen aan onze klanten Eyoba is de online woonwinkel van Nederland. Al onze medewerkers hebben een passie voor meubels en interieur en staan altijd klaar om u te helpen! In de afgelopen 6 jaar hebben wij al meer dan 35.000 tevreden klanten mogen helpen, hier zijn wij erg trots op! De reviews van onze klanten hebben een gemiddelde beoordeling van 8,3. Eyoba.nl is in 2011 gestart als internetonderneming en heeft inmiddels meer dan 20+ webwinkels en een leuke showroom in Duiven (bij Arnhem).

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waarom zit er eigenlijk een telefoniste…

Waarom zit er eigenlijk een telefoniste bij Eyoba?
Ik heb een lampje besteld en betaald. Na 10 werkdagen (maandag 20 augustus heb ik gebeld om te vragen waar mijn lampje blijft. Ik kreeg een telefoniste aan de lijn die me erg deed denken aan de telefonistes uit het programma "Kan nie waar zijn." Ze zit daar wel aan de telefoon om de ontevreden klanten te woord te staan, maar kan de orders vanuit de plaats waar zij werkt niet inzien. Ze belooft dat er binnen 2 dagen contact opgenomen wordt met mij. Vandaag, donderdag 23 augustus bel ik maar weer eens terug. Weer hetzelfde verhaaltje (wat een rot baan) Nu zou ik zeker vandaag gebeld worden. Maar nee hoor, ook vandaag weer niks gehoord. Ik begin hier echt genoeg van te krijgen. Nu ik de reviews gelezen heb vrees ik dat mij nog een lange weg te wachten staat. Tip voor alle ontevreden klanten, plaats je verhaal op Facebook en deel het. Dan zijn anderen gewaarschuwd niets bij dit bedrijf te bestellen.

Wachten op een eettafel

Wachten op een eettafel, ben net verhuisd en zou graag aan tafel willen eten. Wanneer is er nieuws ivm de levering? Wordt ze geleverd? Wanneer? Email wordt niet beantwoord. Telefoon blijft rinkelen of is bezet. Dit is geen propere manier van zaken doen.

In en in triest

Na al 2x eerder een review te hebben geplaatst en dan wel een reactie te hebben ontvangen, blijft het wederom angstvallig stil. Belofte gedaan dat de lampen geleverd zouden worden, maar nu twee weken later nog niets vernomen en niets gehoord. Na mails te hebben gestuurd geen reactie. Na te hebben gebeld wederom naar de externe telefooncentrale/klantenservice doorgeschakeld. Van hieruit de reactie dat je terug wordt gebeld, maar vergeet het maar. Al 10x de belofte en 10x geen reactie. Het zijn voor mij echt oplichters hoe triest dan ook. Ik kan er e nr niets anders van maken. Ik wil of de kampen of mijn geld terug. BAH. (u kunt mij bereiken op mijn mobiel)

heel triest.

heel triest.

we bellen en worden teruggebeld... alleen er is niet bij gezet wanneer. binnen een uur... we zijn WEER een paar uur verder, en zit nog steeds te wachten. na herhaaldelijk te hebben gebeld, en we terug gebeld zouden worden , wat echter nog nooit is gebeurd. ook mails te hebben gestuurd en ook nooit op geantwoord is en zelfs via de chat....... je raad het al..... geen antwoord ben ik het echt zat.

zo ga je niet om met je klanten.

wat ik al aangegeven heb in de mail , aan de telefoon en in de chat , we zijn er klaar mee. niemand weet wanneer dit geleverd wordt. ik wil mijn geld terug.

22 augustus 2018

Zeer negatieve ervaring. Klacht neerlegging bij F.O.D Economie.

Het bedrijf komt geen enkele belofte na.

In april 4 barkrukken besteld en voorafbetaald.
Leveringstermijn niet gerespecteerd. Diverse x uitgesteld, tot in augustus nog steeds geen levering. In juli terugbetaling gevraagd, 20 augustus nog steeds niet terugbetaald.
Zeer veel mails (met telkens beloftes vanuit Eboya) en telefonisch contact met klantendienst zonder gevolg.
Tot op heden geen goederen en geen terugbetaling.

Gisteren mail verzonden met aankondiging ingebrekestelling en neerlegging klacht bij F.O.D. economie.

Nooit bestellen bij deze firma.

Bankstel van LaForma

Bankstel van LaForma, treetop tafel en lampen van Zuiver besteld. Levertijd duurde inderdaad even maar alles is inmiddels netjes thuisbezorgd door een koeriersdienst. Toch dikke tevreden over Eyoba ondanks de ietwat lange levertijden.

21 augustus 2018

bende oplichters in mei barkrukken…

bende oplichters in mei barkrukken besteld en betaald die uit stock leverbaar waren. .tot op heden nog niets ontvangen en na 10 tallen keren gebeld en gemaild te hebben nog geen stap verder.. worden iedere keer doorgeschakeld met externe firma en worden niet verder geholpen.. slechter kan niet.. dikke bende oplichters

Beste Gert,

Bedankt voor uw feedback. Uw bestelling is onderweg van onze leverancier uit Denemarken naar ons magazijn in Nederland. Helaas is hun transport niet zo snel als wij zouden willen zien. Het komt naar verwachting deze week of volgende week binnen. Tevens hebben wij u een mail gestuurd met een voorstel voor compensatie.

Het klopt dat onze telefoontjes momenteel worden opgenomen door een externe klantenservice. Hier hebben wij bewust voor gekozen om elke klant zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven. Momenteel is het erg druk bij ons op de klantenservice en dit is tijdelijk de beste oplossing. Oplichters zijn wij echter niet. Onze excuses voor deze vervelende situatie.

Slechter kan niet ! ! !

Bijna 4 maanden geleden een tafel en 4 stoelen aangekocht. Na 3 maanden heb ik de tafel ontvangen, weliswaar heeft het tafelblad een andere kleur dan die op de website. Voor het leveren op verdieping heb ik een aanzienlijk bedrag bijbetaald. Volgens de transporteur wordt dit sowieso gedaan. De 4 stoelen heb ik nog steeds niet ontvangen. Ik heb dus enkele weken geleden om een terugbetaling gevraagd maar ik heb geen reactie gekregen. Volgens de telefoonmaatschappij is het vermelde telefoonnummer een onbestaand nummer en op mails of berichten wordt eveneens niet gereageerd.Dit is de slechtse ervaring omtrent aankoop op afstand. Kortweg : een afrader ! ! !

21 augustus 2018

Enorme teleurstelling - genoeg is genoeg - beloftes worden niet nagekomen

We hebben zoiets nog nooit meegemaakt. We raden dit bedrijf ten zeerste af, hieronder de feiten:

18 juni: 4 eetkamerstoelen besteld (Xiam - Kubis - Cognac) - we kijken er enorm naar uit ze te ontvangen, we bestellen ze mooi op tijd zodat ze er zeker bij ons verhuis zijn. Belofte leveringstijd: max. 1 week

21 juni: we krijgen al meteen een bericht dat de stoelen later zullen aankomen: "Wij verwachten uw bestelling bij u te leveren in de week van: 6-07-2018" - we hebben hier begrip voor en wachten deze datum af.

8 juli: we hebben helaas geen enkel nieuws mogen ontvangen, en nog geen track & trace nummer..
9 juli: het volgende wordt ons beloofd: "Ik heb zojuist van de leverancier begrepen dat alle openstaande orders deze week direct naar de klanten verzonden worden. Ik ga ervan uit dat dit voor eind van de week bij u thuis zal zijn."

18 juli: helaas nog altijd geen nieuws van onze stoelen, het volgende wordt ons weer beloofd: "In de loop van volgende week zullen deze weer voorradig komen en vervolgens wordt dit direct naar u toegestuurd."

19 juli: er wordt ons een korting van 15% gegeven (terugbetaling) - helaas ontvangen we echter enkel 5% op onze rekening...

24 juli: nog steeds geen nieuws van hen.. ze beloven ons de stoelen 27 juli toe te sturen, omdat ik hen verteld heb dat we 28 juli verhuizen en ik ze tegen dan zeker wou hebben. Ze maken onze bestelling prioritair wordt ons verteld, we hebben deze nooit gezien op 27 juli...

1 augustus: we zijn verhuisd (samenwonen) en leven helaas zonder stoelen.. de directeur van Eyoba contacteert ons via mail, we krijgen hoop dat hij zijn belofte gaan kunnen waarmaken: "ik kan u in ieder geval mededelen dat uw levering in week 33 gerealiseerd (13 augustus) kan worden, dit is opnieuw vertraagd, dit realiseer ik mij goed. Ik heb dit zelf rechtstreeks doorgegeven bij de leverancier." => nogmaals nog eens 2 weken verder dan....

13 augustus (vandaag): na twee weken niets te hebben gehoord en geen track & trace nummer te hebben ontvangen, hebben we deze voormiddag gebeld. Helaas kon niemand ons verder helpen.. ze gingen het zoals altijd nakijken en de dag zelf terugbellen => Eyoba heeft ons nog nooit zelf terug gebeld desondanks te hebben beloofd ons de dag zelf terug te contacteren via telefoon.

We zijn het kotsbeu - genoeg is genoeg!

Indien je graag zou zitten tijdens het eten, bestel dan nooit stoelen bij Eyoba, dan zal je nog lang op de grond mogen blijven zitten..

15 augustus 2018

Beste Klant,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij begrijpen zeer goed dat deze situatie niet had mogen ontstaan, wij hebben momenteel leveringsproblemen met deze leverancier. Helaas heeft u daar last van gehad, onze excuses hiervoor. Wij hebben uw bestelling op uw verzoek geannuleerd, de bevestigingsmail hiervan heeft u al ontvangen.

Eyoba

Eyoba levert niet. Bestel daar niet!!!

Update: op 14 aug een mail gehad van Esmee (waarschijnlijk niet echte naam) dat we binnen 14 dagen geld terug krijgen. Natuurlijk niks ontvangen. Wij hebben ook Eyoba aangegeven juridische stappen te ondernemen. Ik raad iedereen aan om dit te doen!

Op 14 juli een poef besteld van La Forma. Tot op heden niet ontvangen. Je moet er zelf achterna gaan om erachter te komen, waar je bestelling blijft. Op 24 juli telefonisch contact gehad. Een mail terug gehad die dag, dat ze er achter aan gaat om uit te zoeken wanneer bestelling wordt geleverd. Wanneer dit bekend is, horen wij uiteraard. Op 08-08 uiteraard niks gehoord. Weer gebeld en gemaild. Kan misschien 3 weken duren. Misschien? Gewoon niet bedoel je. Verzoek gedaan om bestelling te annuleren en geld retour te ontvangen.
Inmiddels poef elders besteld en nu al binnen!

14 augustus 2018

Beste klant,

Wij willen u graag bedanken voor uw feedback. Zoals zojuist in de mail naar u verstuurd hebben wij uw bestelling voor u geannuleerd. Helaas hebben wij het product niet zo spoedig kunnen leveren zoals wij graag gezien hadden en begrijpen wij uw keuze volledig.

Onze excuses voor het gebrek aan tijdige communicatie. De communicatie vanuit ons moet zeker verbeterd worden en wij zullen hier onze aandacht op vestigen.

Eyoba

bestelling nog steeds niet ontvangen

Op 10 juni heb ik een bestelling geplaatst. Deze zou een levertijd van 2/3 weken hebben. Nadat ik na 4 weken nog niets had ontvangen contact gehad met de klantenservice. Ik kreeg als antwoord dat het nog 2/3 weken zou duren. Inmiddels zijn we negen weken verder en heb ik nog geen kast. Afgelopen week 2 keer telefonisch contact gehad. Beide keren zou ik teruggebeld worden, maar dit is niet gebeurd. Op mijn e-mail is ook niet gereageerd. Ik heb op dit moment het gevoel dat ik geen kast krijg em daardoor ook een paar honderd euro kwijt ben.

14 augustus 2018

Beste Klant,

Bedankt voor uw reactie, in verband met de vakantieperiode is het ons niet gelukt om u in een redelijke tijdsperiode terug te mailen. Onze excuses hiervoor.
Wij hebben u zojuist een mail gestuurd met daarin een voorstel zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kwijt zijn van uw geld. Wij hopen hiermee uw onrust te kunnen verminderen. Graag zien we uw reactie via de mail tegemoet zodat we u verder kunnen helpen.

Eyoba

product niet ontvangen en geen contact mogelijk

Begin juli iets besteld maar nog steeds niets ontvangen. Ik heb ook geen idee of het product nog komt al heb ik wel betaald. Via telefonisch contact krijg je alleen een tussenpersoon / telefoondienst aan de lijn die je vraag zegt door te spelen. Daarna hoor je er niks meer van. Op mails naar de klantensrvice wordt niet gereageerd. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug kan krijgen.

Beste Klant,

Bedankt voor uw bericht. Het is inderdaad druk op de klantenservice, echter geen excuus om u niet te kunnen helpen. Daarom ontvangen wij graag uw gegevens (dit kan via een privé bericht) zodat wij u verder kunnen helpen. Alvast bedankt.

Yoshua
Eyoba

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad!

21 april 3 barkrukken besteld en betaald, 13 augustus nog steeds niets ontvangen. Vele beloftes gehad dat het nu echt geregeld zou worden en ze nu echt verzonden zouden worden, maar zij hebben nog steeds mijn geld, en ik heb niets. Inmiddels krijg ik iemand aan de telefoon die zelf aangeeft dat ze niet van Eyoba is, en dat ze alleen de zaken waarneemt omdat de klantenservice het te druk heeft.

Nooit iets bestellen!

Na 2 weken nog steeds geen antwoord

Ik heb 2 weken geleden een Sunburst - Shanghai zweefparasol - Taupe
besteld.
Ik heb al meerdere keren contact gehad met de telefoniste.
ze kon mij geen antwoord geven op mijn vragen en ik zou gebeld worden door een medewerker.
zit nu al 2 weken te wachten op antwoord.
Ik heb spijt dat ik hier iets gekocht heb en zou mijn bestelling willen annuleren en geld terug willen hebben.
--------------------------------------------------------------
Na gezocht te hebben bij Kamer van koophandel zie ik dat de winkel failliet is .

Eyoba B.V.,KvK 62895796Hoofdstraat 266881TH VelpRechtspersoon
Status:Faillissement
Kenmerk:Tel.nr. curator: 0268200110

Waardeloze "service"

Na drie maanden wachten (ook idioot natuurlijk) defecte bestelling (parasol) nog steeds niets geruild. Uit coulance wordt mij 7.5% korting geboden (wat voor deze bestelling neerkomt op 8,70 euro.

Eyoba schemert met een 4sterren 8.2score op eigen site met reviews die klaarblijkelijk van Feedback Company afkomstig zijn maar Feedback Company heeft Eyoba helemaal niet als partner op de site staan. Eyoba gebruikt het logo maar er is opvallend genoeg geen link!

Telefonish of per email nauwelijks te bereiken. Tot 2 keer wordt na 15min in de wacht de verbinding verbroken en het is niet ongewoon dat er pas na een week antwoord komt op een mail.

Dacht wat goedkoper uit te zijn dan op Bol.com ... dure les.

Beste Mike,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. In verband met de vakantieperiode lukt het ons helaas niet om de klant binnen een gewenst tijdsbestek terug te mailen, we doen ons uiterste best om iedere klant zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een antwoord. Helaas duurt dit langer dan dat we zelf graag zouden zien.

Wij hebben u zojuist een mail gestuurd om te bespreken wat u met uw bestelling wil doen. Indien dit aanbod niet naar wens is zullen we er voor zorgen dat we de bestelling voor u annuleren zoals u in uw mail heeft aangegeven. Wij zijn tevens zeker wel aangesloten bij Feedback Compagny, er is blijkbaar een technische fout waardoor zij ons niet als klant laten zien. Wij gaan er vanuit dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Onze excuses voor deze zeer vervelende situatie.

Eyoba

Fout na fout en geen communicatie

Op 17 juni heb ik een bestelling geplaatst van een tv-meubel. Direct kreeg ik een bericht dat de levering vertraagd was. De verwachte leverdatum zou precies tijdens mijn vakantie zijn, als ik in Frankrijk zou zitten. Dit heb ik gemaild en Eyoba beloofde mij om mij te bellen, om telefonisch een afspraak te maken voor de levering, zodat ik wel thuis zou zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Vervolgens kreeg ik een factuur van Afterpay, die ik pas zou betalen ná levering van het product, dus Eyoba vertelde mij (na mijn verzoek) de betaling bij Afterpay te hebben uitgesteld.

Terwijl ik in Frankrijk zat kreeg ik ineens een bericht dat mijn bestelling via DHL onderweg was. Dit terwijl ze mij niet hadden gebeld, zoals ze beloofd hadden. Hierop heb ik direct Eyoba gebeld met het verzoek het product terug te halen. De mevrouw aan de telefoon zei dat ze dit niet kon doen, en de 'juiste persoon' was niet aanwezig op dat moment. Ze heeft een terugbelverzoek achtergelaten. Ik werd alleen niet teruggebeld. Tot mijn verbazing bleek een dag later dat de bestelling (een enorm pakket) bij mijn buren was geleverd en zelfs een bericht van Eyoba dat 'gelukkig alles is goedgekomen'. Hierop heb ik direct weer Eyoba gebeld, een andere mevrouw bood haar excuses aan en vertelde er een spoedbericht uit te sturen, ik zou dezelfde dag nog teruggebeld worden. Ook dit gebeurde niet. Ik heb uiteindelijk niemand gesproken. Vervolgens heb ik gemaild met wat er is gebeurd en daarbij geëist dat op zijn minst mijn herroepingstermijn verlengd zou worden. Hier ging Eyoba mee akkoord

Als klap op de vuurpijl kreeg ik deze week nog een bericht dat de betalingstermijn bij Afterpay verstreken was en er daarom extra administratiekosten in rekening werden gebracht, terwijl Eyoba de betaling uitgesteld zou hebben. Ik heb weer contact gezocht met Eyoba en zij vertellen mij dat ik de factuur naar ze toe moet sturen, zodat ze er achteraan kunnen gaan.

Al met al een verschrikkelijk slechte ervaring. Ik heb nog nooit zo veel achter iets aan moeten bellen/mailen als consument om een koop juist te laten verlopen. Onaanvaardbaar dat er zo veel fouten door een bedrijf worden gemaakt en de consument dit zelf moet oplossen. Er wordt niet gecommuniceerd binnen het bedrijf en ze maken beloftes niet waar. Tot slot bieden ze geen enkele compensatie aan, terwijl ik dat na al dit ongemak wel op zijn plaats zou vinden.

10 augustus 2018

Beste Karlijn,

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het heel erg vervelend dat deze situatie zich zo heeft voorgedaan. Het is momenteel erg druk bij ons op de klantenservice waardoor wij niet iedere klant tijdig hebben kunnen helpen, mijn excuses hiervoor. Dit is uiteraard geen excuus.

Inmiddels hebben wij al contact gehad over uw compensatie. Wij betreuren dat het de bestelling en betaling niet zo is verlopen als we graag hadden gezien. Helaas is het in verband met de privacywet voor ons niet mogelijk om alle gegevens te kunnen inzien in Afterpay. Zo hebben wij uw betaling uitgesteld maar is het voor ons niet zichtbaar wanneer de betaling weer op actief wordt gezet. Hierdoor zijn er bij u extra kosten opgekomen, die helaas ook voor ons niet zichtbaar zijn. U heeft dit netjes aangegeven waardoor de extra kosten zijn uiteraard verwijderd en de betalingstermijn is voor u uitgesteld zodat u rustig de tijd kunt nemen voor de betaling. Nogmaals onze excuses voor deze situatie.

Eyoba

Eyoba - alle symptomen van een naderend faillissement.

Eyoba. Het begon zo mooi een aantal jaar geleden. Zover ik kan zien ging het de eerste jaren ook best goed met dit bedrijf. Sinds een half jaar echter enorme vertragingen in levertijden. Je leest het overal en wij hebben dezelfde ervaring. Telefonische klantenservice is overgedragen aan een callcenter. Medewerkers weten het ook niet en houden je aan het lijntje. Als klant tast je in het duister. Excuses zijn overal hetzelfde: productie problemen leverancier, geen verzekerd transport leverancier etc etc - dit wordt keer op keer gebruikt in verschillende cases. Een van de twee eigenaren is onlangs uit het bedrijf gestapt. De overgebleven eigenaar reageert zo nu en dan zelf op een klacht wanneer deze alsnog opgelost kan worden - dit wordt steeds minder en betreft slechts plm 20% van de online klachten. Het kantoor (incl showroom) in Duiven is de afgelopen week ontruimd. Verhaal medewerkers: "we gaan verhuizen". Waarnaartoe? "Een ruimte bij Van der Valk". Mensen van andere bedrijven in het pand waarschuwen: 'het gaat niet goed daar'. Het bedrijf toont alle symptomen van een naderend faillissement. Wij wachten nog 1-2 weken op onze bestelling. Daarna vragen wij ons geld terug. Indien we het geld dan niet tijdig terugkrijgen vragen wij faillissement aan. Bezint eer ge begint met dit bedrijf! Volledig out of control!.

Update: uiteindelijk de stoelen ontvangen. Echter: het mooie verhaal vanuit Eyoba hieronder is enkele weken later alweer ingehaald door de realiteit. Het gaat gewoon echt heel slecht met het bedrijf. Mooie praatjes maar klopt niks van dus. Pas op voor dit bedrijf en degenen die erachter zitten. Het kan best eens slecht gaan maar in dat geval: alle ballen op customer service en open communicatie.

10 augustus 2018

Beste Zok,

Bedankt voor uw bericht. Om wat onduidelijkheden bij u en andere klanten weg te nemen, bij deze de reactie. Wij doen er alles aan om u en de andere klanten zo goed mogelijk te helpen. I.v.m. de vakantieperiode hebben wij een eerstelijns klantenservice ingeschakeld die ons helpt bij het aannemen van de informatie, zodat wij u en de andere klanten sneller kunnen helpen. Inmiddels zijn er weer een hoop mensen terug van vakantie en kunnen wij weer sneller de vragen beantwoorden.

Er zijn in het recente verleden met diverse leveranciers leveringsproblemen geweest, deels door de leverancier en deels door ons toedoen. O.a. door de recente verhuizing, het werken met een nieuwe warehousing partij (transport) en het aftreden van één eigenaar (waar er overigens nu nog steeds 4 van zijn, niet maar één overgebleven), richten wij het bedrijf kostenefficiënter in om zowel u als onze klanten op de korte en lange termijn beter van dienst te kunnen zien. Er worden duidelijke stappen gemaakt, die allen ten goede zijn van de organisatie.

Klanten maken tegenwoordig meer gebruik van het retourrecht, waardoor een fysieke showroom niet altijd meer nodig is. Deze keuze hebben wij dan ook doordacht gemaakt n.a.v. onze ervaring in de afgelopen 7 jaar. Dit resulteert voor ons in een kantoor met meer focus op online en onze online klanten. Zowel het nieuwe kantoor adres als magazijn adres zijn beide bekend gemaakt op de website, o.a. bij de over ons pagina.

Helaas weet niet iedereen altijd het hele verhaal en ziet ook niet iedereen de moeite die er in deze verhuizingen en organisatie wordt gestoken om alles zo goed mogelijk voor u en de klanten te kunnen regelen, vandaar ook even mijn reactie.

Zoals aangegeven komen wij verder met u in contact om uw order goed af te handelen, hiervoor verzoeken wij u vriendelijk via de achterkant te reageren met uw naam / ordernummer.

Alvast bedankt.

Yoshua

Verschrikkelijk service

Verschrikkelijk service. Nooit meegemaakt. Ze houden je niet op de hoogte en negeren gewoon alle mails. Ik heb mijn bestelling 6 weken geleden gedaan en nog steeds niets ontvangen. De leverdatum was in de week van 3 augustus... nu.. die is ook voorbij. Geen wonder dat de reviews slecht zijn.
Bedrijven zoals dat van jullie moesten ze verbieden. Schandalig hoe jullie met klanten omgaan. Maar ik lees hier dat ik niet de enige ben die zo denkt. De barkruk die jullie ondertussen eindelijk geleverd hebben is op de koop toe beschadigd. En dan lever je er maar 1 ipv 2. Schandalig bedrijf. En die klantenservice van jullie trekt ook op niets... BEL de mensen terug! Ik koop bij jullie nooit meer... en ik hoop dat anderen de raad van de reviews volgen!

8 augustus 2018

Heel goed geholpen

Levertijd duurde wat lang maar uiteindelijk heel goed geholpen door zowel de klantenservice als met de levering. Een aandachtspunt, vandaar de 4, maar verder super!

7 augustus 2018