Eyoba Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Hallo, Op 24.08.2023 heb ik een koffietafel besteld; levertijd 14 dagen; inmiddels is het 11 oktober 2023 en ik heb de koffietafel nog steeds niet in huis! Al mijn mails bleven onbeantwoord, de tel... Toon meer

Lampenkap besteld. Levertijd zou 4 tot 8 werkdagen zijn. Na twee weken eens contact opgenomen. Hij komt eraan was de reactie. Na drie weken weer contact. Volgende week wordt hij geleverd was de rea... Toon meer

Mijn tweede review over eyoba. Salontafel besteld eind juli. Zou binnen 2-3 weken geleverd worden na niets van info te krijgen en vele mails en telefoontjes later een nieuwe datum gekregen, 12 sept!... Toon meer

bende oplichters in mei barkrukken besteld en betaald die uit stock leverbaar waren. .tot op heden nog niets ontvangen en na 10 tallen keren gebeld en gemaild te hebben nog geen stap verder.. worden... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het grootste online aanbod van Nederland & Belgie in meubels en interieurartikelen Eyoba.nl is dealer van meer dan 100+ nationale en internationale meubel- en interieurmerken. Bij Eyoba vind je meubels en accessoires in elke stijl, van strak design tot landelijk voor elke ruimte in het huis. Of je nou iets zoekt voor in de woonkamer, slaapkamer, de kinderkamer of een bedrijfsruimte, voor alle meubel en interieurproducten kan je bij ons terecht. Al 6 jaar mogen wij onze passie voor interieur overdragen aan onze klanten Eyoba is de online woonwinkel van Nederland. Al onze medewerkers hebben een passie voor meubels en interieur en staan altijd klaar om u te helpen! In de afgelopen 6 jaar hebben wij al meer dan 35.000 tevreden klanten mogen helpen, hier zijn wij erg trots op! De reviews van onze klanten hebben een gemiddelde beoordeling van 8,3. Eyoba.nl is in 2011 gestart als internetonderneming en heeft inmiddels meer dan 20+ webwinkels en een leuke showroom in Duiven (bij Arnhem).

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik deel onze ervaringen ook met jullie…

Ik deel onze ervaringen ook met jullie allen. We zien gewoon dat iedereen hetzelfse probleem heeft en dat Eyoba gewoon een barslechte webshop/bedrijf is en waarbij Afterpay ook nog eens zaken met hun gaan doen... Eyoba maakt mondelinge afspraken die niet nagekomen worden en ook diversen mailtjes weken lang onbeantwoord, gewoon dieptriest. We hebben onze order lekker geannuleerd en gaan elders kijken. We betalen liever ietsje meer maar dan met kwaliteit service en betrouwbaarheid!!!

6 augustus 2018

Hoe vertrouwen in online shoppen om zeep wordt geholpen

Zoals velen voor mij heb ik niet eerst hier gekeken alvorens ik bij Eyoba een bestelling heb geplaatst en betaald, heel stom van me!
Hierbij een opsomming tot dusver:
- 18 mei Lori poef besteld met levertijd van 30 dagen
- 4 weken later gebeld met Eyoba wanneer ik levering kon verwachten
- 21 juni mail ontvangen van Eyoba dat levering gepland staat voor 2 juli
- Begin juli wederom gebeld en gevraagd wanneer er geleverd wordt, nu konden ze me niet zeggen waarom de levering vertraagd was, ik zou daar nog over geïnformeerd worden, is niet gebeurd.
- 24 juli wederom gebeld (met callcenter) en zowaar dezelfde dag een mail ontvangen van Yoshua dat mijn bestelling een week later geleverd zou worden.
- 1 augustus gebeld (wederom met callcenter) mijn ordernummer achtergelaten en er zou contact met me worden opgenomen
- 1 augustus gemaild met de vraag waar mijn bestelling blijft
Op beide contactpogingen van 1 augustus heb ik tot op heden geen reactie mogen ontvangen.

Ik ga deze week mijn bestelling opeisen en anders ga ik in Duiven hoogstpersoonlijk mijn geld ophalen aangezien Eyoba met terugbetaling net zo onbetrouwbaar is als met leveren valt hier terug te lezen.
Ik voel een TROS opgelicht aflevering aankomen als dit niet gauw veranderd!

Update: ik heb inmiddels mijn bestelling kunnen annuleren en het geld retour ontvangen omdat wederom geen leverdatum kon worden vastgesteld.

5 augustus 2018

Niet te begrijpen slecht

16 juni 2 lampenvoeten besteld die volgens de site direct de volgende leverbaar waren.Na die volgende dag niets te hebben gehoord op de site gekeken en daar stond ineens 5 tot 10 dagen levertijd bij.Via chat gevraagd hoe het zat en kreeg als antwoord dat het ze speet maar dat de voorraad helaas niet goed bij gehouden was. Na 3 weken maar weer eens gebeld en idd een dame aan de lijn die zegt dat je terug gebeld gaat worden( niet ) na een maand via fb vraag gesteld.Daar als antwoord gekregen dat de lampenvoeten voor 27 juli binnen zouden komen en de week erop uitgeleverd aan mij.Week is voorbij en na bellen ( zelfde dame die zegt dat ik wel terug gebeld wordt) chat die uit staat weer een bericht via fb gestuurd en dit niet eens gelezen is nu claim procedure gestart bij Paypal en ook daar reageert Eyoba niet op.Ik koop veel online en dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt.Wat een onvoorstelbaar slecht bedrijf..Ben ik even blij dat ik niet via ideal heb betaald Had ik kunnen fluiten naar mijn geld.Ik ga dit ook melden bij Kassa en Tros radar.Zal verwijzen naar al deze reviews.Die smullen doorgaans van dit soort toestanden.In totaal 4x gebeld naar klantenservice en 4x niet door verbonden geweest maar de mededeling gekregen dat ik terug gebeld ga worden.Als de chat wel een keer werkt dan sta je 2 uur later nog als eerstvolgende in de wachtrij.Ik vermoed zo maar dat Eyoba binnenkort niet meer bestaat....

Wilde dat ik eerder alle reviews gelezen had dan had ik zeker niet besteld.Stom van mij en gebeurd me nooit meer...

Update 13/8 Net de leverancier van de door mij bestelde producten gesproken.Ten tijde van mijn bestelling van 16/6 waren deze op voorraad en lagen dan ook verzend klaar. Eyoba heeft mijn betaling niet door gezet naar de leverancier en deze leverde daarom de producten niet uit.Heel logisch.

4 augustus 2018

Tafel uit de showroom gekocht met een…

Tafel uit de showroom gekocht met een mooie set leren eetkamerstoelen erbij, ze staan prachtig! De showroom was aan de kleine kant maar de tafel past perfect in onze inrichting!

Beste Sten,

Bedankt voor je bericht en bezoek aan onze showroom. We zijn blij dat je tafel mooi staat, daar doen we het voor!

Eyoba

Wat is Eyoba een slecht bedrijf!

Wat is Eyoba een slecht bedrijf!!
Op 27 mei een lamp besteld waar bij stond: “Vandaag besteld, morgen in huis”.
Tot op de dag van vandaag heb ik GEEN lamp en geen idee wanneer en of die nog wel gaat komen.
Je kan overal ZELF achteraan bellen. De bezorging wordt iedere keer uitgesteld en geen enkele toezegging/belofte wordt nagekomen of blijkt waar te zijn. Je wordt aan het lijntje gehouden (dat doen ze wel vriendelijk) maar de daad bij het woord voegen doen ze niet.
Mail verzonden naar de klantenservice met mijn verhaal en klacht. Zelfs daar wordt niet op gereageerd! Ik ben altijd voornemens geweest om er goed uit te komen met Eyoba, maar nu is de maat vol!
Vandaag de bestelling geannuleerd, benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg!

Beste Robin Couteaux,

Wij hebben uw e-mail ontvangen en hier zojuisit op gerageerd. Wij hebben de beloofde data niet kunnen behalen, dit betreuren wij. Het is momenteel vakantieperiode waardoor het veel drukker is als normaal, wij hebben dit niet voorzien en proberen zo snel als we kunnen alle vragen weg te werken, samen met onze eerstelijns klantenservice (telefonisch) die uw vraag heeft aangenomen. Dit gebruiken wij niet als excuus, maar we doen er alles aan om de klanten z.s.m. uit te leveren en te kunnen behouden.

De annulering is verwerkt en het overige bedrag minus de aangegeven kortingen zal retour worden gestuurd. Nogmaals excuses voor het ongemak, wij hebben alle begrip voor uw reactie en het spijt ons nogmaals dat we de verwachting niet hebben kunnen waarmaken.

Eyoba

Aangemeld vanwege dit bedrijf (plaats…

Aangemeld vanwege dit bedrijf (plaats nooit reviews online). Hetzelfde verhaal als alle anderen hieronder: levertijd niet nakomen, zeer slechte communicatie, abominabele service. Als ' Eyoba' zo doorgaat krijgen ze de autoriteiten aan hun broek!

Edit (15/8):
Eyoba heeft inmiddels mijn bestelling binnengekregen en verzonden. Hoera! Dit had ik niet verwacht. Maar helaas houdt het hier niet bij op. DHL levert alleen overdag op werkdagen en 3x raden wanneer ik niet thuis ben... nu dus al 2x levering gemist.

Eyoba heeft blijkbaar een zakelijke deal met DHL, waardoor de leveringstijd niet door de klant kan worden aangepast maar alleen via het bedrijf zelf. Het laatste is natuurlijk schier onmogelijk met de communicatie en klantgerichtheid van dit bedrijf. Het pakket zal nu bij het distributiecentrum moeten worden opgehaald en anders wordt het retour afzender gestuurd. Chapeau!

Dit is echt de slechtste service die ik ooit bij een bedrijf heb meegemaakt

Beste Joost,

Bedankt voor uw bericht. N.a.v. onze e-mail woensdag is de verwachting niet veranderd, wij verwachten het product nog steeds volgende week bij ons binnen. Zodra het binnen is wordt dit ook direct naar u verzonden.

Slechte service

Ik heb een bestelling geplaatst bij eyoba . 2 stoelen met een prijskaartje van 264€. Normaal levering na 24 u nog steeds niet geleverd.ik krijg geen reactie op mijn verschillende mails die ik heb gestuurd. Via telefoon krijg ik een receptioniste die gewoon noteert.’ Geen reactie via chat.’ Gewoon schandalig bestelling nummer is 2000039419. Ticket nummer 266716.. ik ben gewoon ten einde raad

2 augustus 2018

Geen contact of informatie te krijgen

Ik heb een order geplaatst die binnen twee weken bezorgd zou moeten zijn. In verband met verhuizing was dit tijdsbestek belangrijk voor ons. Inmiddels 2,5 week verder en geen enkel bericht ontvangen mbt leveringsdag. Gemaild, de chat geprobeerd en gebeld maar zonder reactie. De persoon aan de lijn geeft aan een tussenpersoon te zijn en de juiste collega terug te laten bellen maar dit gebeurt niet. Geen proactiviteit vanuit Eyoba mbt wijzigingen in de levering, ik vind de manier van handelen erg onprofessioneel.

1 augustus 2018

Tuinset besteld

Tuinset besteld, ben erg tevreden over de kwaliteit van Brafab. Dit merk was bijna nergens anders te krijgen en kan ik zeker aanraden, verder blij met de afhandeling!

30 juli 2018

Hoi Erik,

Brafab is inderdaad een prachtig merk, bedankt voor uw review.

Eyoba

De bestelde kast werd gemonteerd in de…

De bestelde kast werd gemonteerd in de woonkamer, dit had ik speciaal besteld. Erg vakkundig en vriendelijke man. Deze service kon ik nergens anders krijgen, gezien de leeftijd van mijn vader was dit de perfecte oplossing. Heel blij, bedankt jongens!

30 juli 2018

Een mooie wandklok en 4 sierkussens…

Een mooie wandklok en 4 sierkussens besteld bij Eyoba, erg vriendelijk te woord gestaan met goede hulp! Bedankt.

28 juli 2018

Beste Pieter,

Heel fijn om te horen dat u goed te woord bent gestaan en tevreden bent over uw producten, wij hopen u binnenkort weer als klant te mogen begroeten.

Eyoba

Op 21-05-2018 tuinbank Scab met een…

Op 21-05-2018 tuinbank Scab besteld met een levertermijn van 2 weken. Zelf moeten informeren wanneer ik de bestelling mocht verwachten en men mag gaf aan dat deze 2 weken vertraagt was. Na deze vertraging wederom zelf weer moeten informeren en mijn bestelling was nog steeds niet binnen. Men garandeerde dat mijn bank week 29 bij hun zou binnen komen en week 30 geleverd zou worden. Dus ondertussen 9 weken levertijd. Afgelopen dagen meerdere e-mailberichten gestuurd en meerdere malen contact opgenomen met hun "klantenservice", maar wederom zonder resultaat. Nu reageert er helemaal niemand.
Gelukkig deze bestelling betaald met mijn VISA kaart. Ik raad aan om hier geen bestelling te plaatsen. Nog nooit dit onbeschoft gedrag ervaren bij een website aankoop. Misschien dat Eboya wel de moeite neem om te reageren op deze review!

30-07-2018

Beste Eyoba,

Ik heb inderdaad uiteindelijk na 1 week iemand gesproken van uw bedrijf, maar hier zijn wel heel veel e-mailberichten en gesprekken met jullie "klantenservice" (call-center) aan vooraf gegaan. Blijkbaar kunt u hier op Trustpilot wel snel reageren.
Het geld is trouwens nog steeds niet bijgeschreven, misschien kunt u nogmaals informeren. Hier deze ochtend nog een e-mail over gestuurd.... maar wederom geen reactie tot nu.
Er zijn dus nog voldoende verbeterpunten binnen uw bedrijf!

26 juli 2018

Beste Marcel en Berry,

Allereerst bedankt voor jullie eerlijke review. Wij begrijpen uw verhaal en vinden het ook uiterst vervelend dat de zending vertraagd is. Inmiddels heeft u met een collega overeengekomen dat uw bestelling geannuleerd is, het aankoopbedrag is dan ook reeds retour verzonden, eerder dan de standaard 14 dagen gezien uw situatie. Zowel als telefonisch, per e-mail als via deze weg proberen wij u zo goed mogelijk te helpen, i.v.m. de vakantieperiode is het bij ons drukker dan normaal en kan dit wat langer duren, excuses hiervoor. Wij staan u in alle gevallen in ieder geval niet onbeschoft te woord. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, als u verder nog vragen heeft vernemen wij dit graag.

Eyoba

Erg blij met onze nieuwe krukken!

Top! Op 4 juli 6 barkrukken besteld voor aan onze tuintafel van het merk gate39. De krukken zijn helemaal naar verwachting. We hebben de krukken bij een restaurant in de buurt gezien en zijn erg blij dat we ze bij jullie hebben kunnen bestellen, bedankt en succes!

25 juli 2018

Beste Youri,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat alles goed is gegaan bij uw bestelling, daar streven wij naar.

Eyoba

Geannuleerde bestelling geen geld terug.

We bestelden twee nachtkastjes die volgens de website op korte termijn leverbaar waren. Na de bestelling betaald te hebben kregen wij een email dat de kastjes pas over 8 weken geleverd konden worden. We hebben toen contact opgenomen om de order te annuleren en een creditfactuur te vragen. Hier kregen we geen reactie op. Vervolgens een aantal keer gebeld en uiteindelijk een bevestiging gekregen dat de bestelling geannuleerd was en dat ons geld in uiterlijk 14 dagen teruggestort zou worden. Het is inmiddels 3 weken later en nog hebben wij ons geld niet terug. Ook bellen naar de klantenservice leverde niets op. Ik kreeg een dame aan de lijn die mij kortaf mededeelde dat het gewoon erg druk was en kon mij ook niet garanderen dat ik op korte termijn door de betreffende afdeling zou worden teruggebeld. Hiermee voldoet Eyoba dus niet aan de wettelijke termijn waarop ze ons hadden moeten terug betalen. Wij wachten nog een dag af en horen we dan nog niets zullen wij een klacht indienen bij ConsuWijzer het consumentenloket van de ACM.

Beste Debora,

Bedankt voor uw eerlijke review. I.v.m. de vakantieperiode is het bij ons drukker dan normaal, daarom duren onze antwoorden helaas langer dan iedereen van ons gewend is, zo ook in uw geval. De dame aan de telefoon is bij ons eerstelijns klantenservice en kan dit niet per direct uit zoeken, zij proberen iedereen zo goed mogelijk te woord te staan zodat wij uw vragen z.s.m. en zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Ik kan zien dat het bedrag op dezelfde dag retour is gestuurd als u dit bericht geplaatst heeft, wij gaan er vanuit dat u dit bedrag inmiddels heeft ontvangen. Nogmaals excuses voor de vertraging, mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen dan vernemen wij dit graag.

Onterechte betalingsherinnering Afterpay door toedoen Eyoba.nl

Helaas moet ik opnieuw een slechte review achterlaten over Eyoba, ditmaal betreft het een onterechte betalingsherinninering??!!

Op 3 juli heb ik reeds een slechte review geschreven over Eyoba, destijds betrof het een zeer zeer late levering van onze bestelling. De eetkamerbank is zowaar (na heel veel belletjes!!) alsnog op 12 juli afgeleverd, anderhalve maand na de bestelling te hebben gedaan.
Deze eetkamerbank hebben wij nl. direct op 4 juni rechtstreeks aan Eyoba betaald. Omdat wij destijds abusievelijk 2 bestellingen hebben gedaan, heeft Eyoba 1 bestelling geannuleerd. De betaling die wij hebben gedaan zou dan worden gecommuniceerd aan Afterpay, zodat wij geen herinnering o.i.d. zouden ontvangen. Ook de betalingsbevestiging van Eyoba hebben wij ontvangen. Nu ontvangen wij wederom een betalingsherinnering (ditmaal is het met administratiekosten).

Alweer heb ik aan de bel getrokken bij Eyoba, maar zoals gebruikelijk krijg ik steeds weer een nieuwe medewerker die het niet goed snapt en steeds weer worden er notities achtergelaten. Ik zou vandaag worden teruggebeld, maar in plaats daarvan heeft Eyoba een reactie bij Afterpay achtergelaten waar je niet uithaalt dat wij reeds hebben betaald?!

Om moe van te worden, de administratie van Eyoba is niet op orde, ze horen simpelweg het ordernummer van Afterpay te annuleren, maar dat snappen ze zelf blijkbaar niet goed. Niemand die in dit bedrijf oplet of even iets verder kijkt dan hun neus lang is, maar nogmaals. Helaas ben ik nog niet van hun af, om moedeloos van te raken!!!!

Op 5 mei twee poefs besteld

Op 5 mei twee poefs besteld. Op 11 mei een bericht dat de levering vertraging heeft opgelopen en in week 24/25 geleverd zal worden. Op 21 juni een e-mail gestuurd. Dan duurt het 4 dagen voordat er een reactie komt waarin staat dat 1 poef nog niet geleverd is door de leverancier en nog 2 tot 3 weken maximaal gaat duren. De ene poef kan al wel geleverd worden. dat dus gedaan. Op 18 juli, 3,5 week later maar weer een e-mail er aan gewaagd waar de tweede poef blijft en dat ik een tegemoetkoming verwacht. Maar je raadt het al, nog steeds geen reactie. dit is de eerste én de laatste keer dat ik bij Eyoba iets bestel. Gaat over Ordernummer BVB181250328.

Inmiddels een week verder, nog steeds geen reactie op de e-mail. Geen reactie op deze review. Vandaag maar eens gebeld en ook ik kreeg iemand van een callcenter die je belooft dat je terug gebeld wordt. Vanavond het contact formulier op de site ingevuld. Wat een bagger bedrijf is het. Als ik alle review lees snap ik eigenlijk niet dat zo'n bedrijf nog kan /mag bestaan. Al die smoezen over bezetting van personeel en we zijn zo druk. Echt te zot voor woorden.

24 juli 2018

Fijn geholpen door een vriendelijke…

Fijn geholpen door een vriendelijke meid op de klantenservice. Mooie spullen, mijn verlanglijstje is groot.. Tot snel bedankt!

23 juli 2018

Beste Anke,

Heel fijn dat u zo blij bent, dit waarderen we enorm.

Eyoba

Prachtige tafel besteld van laforma

Prachtige tafel besteld van laforma. De arya eettafel lijkt in het echt nog mooier dan op de fotos. Ondanks dat het geen echt hout is ziet de tafel er wel echt uit. Ben ook goed geholpen, ga zo door!!

19 juli 2018

Beste Sare,

Leuk om te horen dat de tafel nog mooier staat dan op de foto's, wij vinden zelf ook dat we erg mooie producten hebben.

Eyoba

in juni een keukenkast besteld zou in…

in juni een keukenkast besteld zou in de week van 6 juli geleverd worden ik heb gebeld komt daar pas 16 juli binnen vanmiddag gebeld nu gaan ze het in ene uitzoeken ik wacht nog een week en dan ben ik er klaar mee ik koop daar nooit meer wat

16 juli 2018