iPhone 16 pro aangekocht via de website. Dag later werd deze geleverd. Perfecte staat en het toestel werkt tiptop. Zeer tevreden
Ik had wat problemen met het betalen met mijn ecocheques, ik kreeg meteen een mail en telefoontje of ze konden helpen. Ik had bij het plaatsen van de bestelling een screenprotector mee besteld en... Toon meer
Online op hun website de laptop gevonden die mijn plusdochter nodig had voor haar studies. Eerst heb ik wat informatie gevraagd via de chat, de winkelmedewerker was zeer vriendelijk, heeft correcte in... Toon meer
iPhone aangekocht: Helaas waren er een heel aantal gebreken: - Batterij gaat 3 uur mee bij normaal gebruik - Batterij niet gekalibreerd - Zodra je 4G aanzet maakte het batterij percentage... Toon meer
F-MOBILE is een bedrijf dat zich online focust op de in- en verkoop van refurbished multimedia producten van de hoogste kwaliteit. Via onze eigen webshops bieden wij smartphones, laptops en tablets aan van de hoogste kwaliteit en met een uitstekende service. De klant staat bij ons op 1. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekende kennis van de markt en van de producten waardoor we reeds een groot vertrouwen hebben opgebouwd bij onze bestaande en nieuwe klanten.
Kempische steenweg 372, 3500, Hasselt, België
- 011/17.00.40
- info@f-mobile.be
- f-mobile.be
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer goede service !
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijk en professioneel verder geholpen.
Mooi aan de afspraak gehouden
Goede service & communicatie!
Zeer snelle service, goede communicatie, kwalitatief product!
Vriendelijke service
Vriendelijke service, en hulpvaardig in de naverkoop. Zeker een aanrader 🥰👍🏽
Doet wat het beloofd
Snelle levering, exact zoals beschreven. Goede communicatie. Betaalbaar met ecocheques is een groot pluspunt.
Bedrog en oplichting
Mijn ex-man kocht 2 iPhones 7 voor onze dochters. Vanaf de aankoop volgden er constant problemen. Telkens was er weer iets anders stuk. Telkens werd het vervangen en geregeld was deze vervanging ook niet in orde. Het was duidelijk dat de gsm’s veel mankementen hadden , maar er kwam geen oplossing. Het werd hersteld, ja, maar de problemen bleven.
Gsm 1 : 2 nieuwe batterijen , 1 nieuw moederbord (175 euro), momenteel doet hij niets meer (plots zwart beeld zonder aanleiding)
Gsm 2 : 3 nieuwe batterijen , 1’2 nieuwe moederborden, camera vervangen ( werkt nog steeds niet).
Ik ben zeker 10 keer naar Hasselt gereden. Telkens 90 km. Telkens dezelfde uitleg. Ik wist via derden dat inwendig de iPhone van Amerikaanse makelij was en dat dit foutmeldingen geeft. Doch een duurzame oplossing werd niet aangeboden.
Vandaag hoorde ik dat het moederbord in gsm 1 waterschade heeft en echt niet door ons.
Worden er ‘oude’ onderdelen in de gsm’s geplaatst.
Ik ben het beu en ik heb vandaag een officiële klacht ingediend bij test-aankoop. Ik hoop dat anderen volgen want als ik hier de recensies lees , ben ik niet de enige.
Dit is oplichting !!!
Schandalig !
Schandalig !! Grote oplichterij. Ik zie dat ik niet de enige ben als ik dit allemaal lees. Maar verdere stappen zijn ondernomen.
Schandalig
Duidelijk afspraak gemaakt over de prijs voor de herstelling van mijn iPhone (299,99 €) . Staat zelfs op email. De dag van de herstelling nog eens mondeling bevestigd. En plots krijg ik te horen dat men zich vergist heeft en vraagt 399.99€.Schandalig afspraak is afspraak! Spijtig dat ik hier 1 ster moet geven, geen ster was hier op zijn plaats!
Professionele service
Mijn scherm van mijn IPhone laten herstellen. Na 2 weken liep er onverwachts iets mis met het nieuwe scherm. Onmiddellijk zeer correct en professioneel verder geholpen in de winkel te Genk! Hier kom ik zeker terug
Super service!
Super service!
Eerst via mail gecommuniceerd over levertermijn. We kregen de belofte dat de levering de volgende dag zou gebeuren. We bestelden de iphone voor onze dochter. De volgende avond stond F-Mobile (Manuel) hier persoonlijk voor de deur met de iphone zoals afgesproken. Dochter superblij. Dankuwel F-Mobile en Manuel!!!
Sneller geleverd dan verwacht
Sneller geleverd dan verwacht
Op site stond 1 tot 3 dagen voor levering. Ik kreeg mijn pakket de dag erna al aan.
Bestellen en betalen geen heel vlot. Heel tevreden
Iphone 8 128gb afgehaald in de winkel
Iphone 8 128gb afgehaald in de winkel. Zeer goed geholpen en vriendelijk!! Top
Top service
iPhone 7 gekocht in de winkel. Zeer goed geholpen en het toestel was beterkoop dan elders. Erg tevreden. Kan hun zeker aanraden. U heeft een vaste klant bij.
iPhone aangekocht:
iPhone aangekocht:
Helaas waren er een heel aantal gebreken:
- Batterij gaat 3 uur mee bij normaal gebruik
- Batterij niet gekalibreerd
- Zodra je 4G aanzet maakte het batterij percentage sprongen van 10% naar beneden
- Flash van camera werkt maar vervolgens valt de iPhone uit of herstart
- Een niet originele oplaad kabel meegeleverd, van 2 euro kwaliteit
- Geen schroefjes onderaan ter hoogte bij de luidspreker
- Veel krassen en blutsen op de behuizing
- Geleverd in een noppenfolie zakje en verder los in de doos, er werd dus geen gebruik gemaakt van opvul materiaal
Iphone aangekocht tot 2 keer terug…
Iphone aangekocht tot 2 keer terug gestuurd voor herstelling nu moederbord stuk en ze weigeren te herstellen.toestel is nog 6 maanden geleden aangekocht.bovendien namaak stukken binnenin het toetsel.
Koop daar geen iphone,zeker niet te vertrouwen.
Aanrader!
Snel, makkelijk en zoals alles online staat beschreven is het oom werkelijk voor mij gegaan.
Weigeren garantie op je (nieuw) toestel…
Weigeren garantie op je (nieuw) toestel te geven