Ik kreeg het pakketje zeer snel daar va niet te klagen. Ik bestelde 2 rokjes en ontving er maar 1 ik stuurde meerdere mails maar kreeg geen antwoord dus 30 euro de vuilbak in.
Ik ontving helaas net dat ene topje met wat fabrieksfouten erin. Ik had hierover het contactformulier ingevuld en kreeg na een paar uur op zaterdagavond(!) al een mailtje. Nadat ik foto’s had gestuurd... Toon meer
Ik heb jullie een jaar geleden ontdekt en sindsdien hangt mijn hele kledingkast vol met jullie prachtige items. Een hele snelle verzending waardoor je snel je nieuwe item aan kan! Steeds als je denkt... Toon meer
Fashiontiger is mijn go-to webshop voor mode-items. Ze hebben altijd de nieuwste trends en de kleding zit mooi en comfortabel. De website is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Ook de klanten... Toon meer
Fashiontiger is de online modeboetiek voor al jouw essentials. Wekelijks voegen wij de leukste nieuwe items toe aan onze collectie, zodat jij altijd met de trends mee kan.
-, -, Rotterdam, Nederland
- klantenservice@fashiontiger.nl
- fashiontiger.nl
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pen streep op witte jurk
Meerdere kledingstukken hier besteld van rokjes tot jurkjes tot bloesjes. Erg tevreden en mooi! Enige nadeel is dat op een witte jurk een pen streep zit en die is niet weg te krijgen. In de winkel niet aangegeven en helaas ook niet gezien.

Verzendkosten
Leveringen zijn altijd syper snel en de kleding is zo leuk en in goede staat!
Alleen Minder duurde verzendkosten of minder hoge bedrag voor gratis verzending zou fijn zijn 🫶

Antwoord van Fashiontiger
Snelle levering en perfecte items!
Snelle levering, de volgende dag al in huis. Heeel blij met de kleding, het past perfect :)

Besteld en onmiddellijk verzonden
Besteld en onmiddellijk verzonden. Sneller kan niet. Dus top. Ook tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding.

Antwoord van Fashiontiger
Had tijd geleden besteld 1 top en 1 rok…
Had tijd geleden besteld 1 top en 1 rok en kreeg 2 rokjes binnen. Heb het terug gestuurd moest daarvoor betalen is 2 x afgeschreven en totaal niet goed geholpen echt super slecht bestel der nooit meer

Antwoord van Fashiontiger
Wacht al weken op bestelling vanaf 27…
Wacht al weken op bestelling vanaf 27 juni is er een onderzoek in gesteld naar een rokje dat nooit is aangekomen maar wel is bevestigd als aangekomen. Vervolgens niets meer gehoord. Wil Gewoon iemand spreken maar dat lukt dus niet heel jammer. Mijn dochter is wel van de kleding. Maar op deze manier denk ik niet dat zij hier nog mag bestelllen

Duur
Ik was altijd erg tevreden over fashiontiger. De kleding en andere producten die ze hebben zijn heel leuk, maar de prijzen zijn best hoog. Ik had een rokje en een blousje besteld. Allereerst moesten we €5 verzendkosten betalen, terwijl we al voor ongeveer €60 hadden besteld. Het pakketje kwam de volgende dag al binnen, heel snel dus! Alleen toen kwam ik erachter dat het rokje er helemaal niet in zat, die waren ze gewoon vergeten… uiteindelijk kwam het rokje een paar dagen later binnen, na te hebben gemaild. Dat was erg jammer, omdat ik het rokje voor een bepaalde gelegenheid had gekocht. Het blousje is heel erg wijd, het is de ruffle blouse met korte mouwen, dus die wilde ik retour sturen. Blijkbaar moet je dan ook nog meer dan €7 aan retourkosten betalen! Kortom: ik moet €5 verzendkosten en €7 retourkosten betalen en er was ook nog eens iets fout gegaan met de bestelling! Ik ga hier heel waarschijnlijk niet meer bestellen.

Service beneden peil
Shirtje was te klein, meteen teruggestuurd. Na 2 weken nog geen geld terug gehad. Mailtjebgestuurs, krijg mijn geld niet terug omdat er vlekken op zouden zitten. Vind dit echt niet kunnen

Antwoord van Fashiontiger
Ik krijg géén antwoord op mijn vraag…
Ik krijg géén antwoord op mijn vraag via de klantenservice. Moet €7.20 betalen voor iets terugsturen wat brievenpost is. Héél erg vervelend dit. Meerdere berichten gestuurd, geen reactie!

Antwoord van Fashiontiger
Snelle levering, geen terugbetaling na terugsturen
Mijn dochter had een broek besteld. Werd netjes de volgende dag bezorgd. Helaas te groot. Maat kleiner besteld en die was goed. Dus hup te grote broek teruggestuurd. 7 juni een mail gekregen dat het pakketje bij fashiontiger was aangekomen. Nu 20 dagen later heeft mijn dochter nog steeds haar geld niet terug! Vanmorgen heb ik zelf maar een bericht gestuurd, want op haar bericht wordt niet gereageerd.

Antwoord van Fashiontiger
Retourneren in de winkel mag niet moet…
Retourneren in de winkel mag niet moet perse per retourlabel van 7,10, voor 1 blouse. Dat kan ook als brievenbuspakje veel goedkoper. En in de winkel terugbrengen toch veel milieubewuster?

Kwaliteit…
Shirtje besteld, naat liet na 1x dragen al los. Toen gemaild naar de klantenservice en kreeg een netjes mailtje terug dat ze me het shirt opnieuw zouden sturen, zeiden ze dat het shirt out of stock was, nu een cadeaubon gekregen met de 25,- van het shirt maar moet nu wel 5,- verzendkosten zelf betalen?! Beetje duur voor 1 shirt, hun kleding laat los, dus verwacht dan dat je een nieuw shirt op stuurt of de verzendkosten bij de cadeaubon doet…

Slechte klantenservice
Online een bestelling geplaatst. Gelijk na het plaatsen van de bestelling via de site de bezorgtijd aangepast. Bij verzending van de bestelling stond de oude bezorgtijd vermeld en op deze tijd is het ook netjes bezorgd. Heb dit doorgegeven aan de klantenservice, maar geen reactie ontvangen.
Bij de geleverde bestelling zat een pakfout. Dit kan gebeuren. Gemaild en netjes reactie terug ontvangen met de melding dat ze foto’s wilde ontvangen van het item. Deze foto’s heb ik ze verzonden maar vervolgens komt er geen reactie van de klantenservice. Ik vind de klantenservice erg slecht als het gaat om het reageren en het oplossen van fouten. Ik overweeg om mijn bestelling retour te zenden.

Product snel geleverd
Product snel geleverd. Retourprocedure werkte goed, maar met extra kosten van €7,20.

Bestelling niet geleverd
Op 1 mei jl 6 rokjes online besteld en betaald. Ik kreeg direct een mail met bevestiging van de bestelling.
Tot op heden (15 mei) nog steeds niets ontvangen. De winkel is telefonisch niet bereikbaar en als ik op de link in de mail klik om de bezorgstatus van mijn bestelling te checken, dan krijg ik de melding dat deze link niet langer beschikbaar is. Inmiddels al 2 mailtjes gestuurd, maar ook daar krijg ik geen reactie op.
Ik begin het gevoel te krijgen dat ik kan fluiten naar mijn bestelling en dat mijn geld weg is. Het lijkt wel alsof ze failliet zijn ofzo.
Ik hoop spoedig iets te horen en anders bestel ik hier nooit weer.

Slecht contact!!!
Mijn dochter heeft een blouse gekocht bij FashionTiger. Na 1 keer dragen zat er meteen een scheur in de naad. FashionTiger is telefonisch niet bereikbaar. Alleen via de mail. Na meerdere mailtjes te sturen krijg ik antwoord waar ik niks aan heb. Ik kan het bloesje in de winkel terug brengen maar ik woon in Venlo en heb het gekocht in Utrecht. Mijn vraag was of het via een retour label terug gestuurd kon worden. Nu een week later weer geen antwoord. Ondertussen al 2 weken aan het mailen….zeer vervelend!!!
Goede klantenservice
Je ontvangt je pakket op tijd! Echt super tevreden mee voor een mooie prijs.

Antwoord van Fashiontiger
Ik heb een week geleden besteld en het…
Ik heb een week geleden besteld en het is er nog steeds niet het bezorg moment word elke dag uitgesteld dus ik ben bang dat het niet binnenkomt

Niks ontvangen
Ik had een rokje en playsuit besteld. De playsuit is leuk, maar het rokje heb ik nooit ontvangen. Ook de klantenservice is een paar keer gemaild maar die reageren niet. Hopelijk word dit opgelost!