Toppen af Danmark - Feriehuse  Reviews 487

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei hei. Tusen takk for oss, «Toppen av Danmark». Fantastisk hus vi leide i Kirkevej 8. Rent, stort hus, god plass, perfekt beliggenhet, mange fasiliteter og et nydelig uteområdet. Vi har fått... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi lejede et sommerhus i Sæby i uge 19, det havde en fantastisk beliggenhed i forhold til adgang til skov og strand. Sommerhuset fremstod moderne, rent og pænt. Nøgle udleveringen var nem og problem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
  2. Toeristische informatie
  3. Bezoekerscentrum

Geschreven door het bedrijf

Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid rent og pænt og

Vi har booket mange gange igennem toppen af Danmark og der er altid styr på bookningen. Det er en ren og fin lejlighed vi kommer til hver gang.

12 oktober 2025

Hej Line
Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at alt levede op til jeres forventninger.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til næste gang.
Med venlig hilsen Freja fra Toppen af Danmark

Alt var bare flott

Alt var bare flott! Nydelig innredet hus! Hyggelig og godt møblert uteplass. Vi hadde fire nydelige uker i huset!
Takk for god service fra Toppen da vi pga stormen måtte bli et døgn ekstra!
Vi kommer nok fortsatt til å bruke Toppen av Danmark!

4 oktober 2025

Hej Irene
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at I har haft fire dejlige uger i et af vores feriehuse, og at I har været tilfredse med det hele.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Som sædvanlig god service

Som sædvanlig god service. Skønt hus og nemt at afhente/aflevere nøglen. Hus var rent og klart da vi ankom.

3 oktober 2025

Hej Annett
Tak for din finde anmeldelse.
Hvor dejligt at høre jeres rosende ord. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service - super lækre huse

Rigtig fin service både online, og når man kontakter medarbejderne.
Dejligt hus - har boet flere forskellige steder, som alle har været i super stand og super udstyret.
Gode vilkår og meget fair priser.

4 oktober 2025

Hej Anne
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft gode oplevelser både med vores service og vores huse. Det betyder meget for os, at du sætter pris på kvaliteten, udstyret og de fair vilkår.
Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Hurtig og effektiv kundeservice

Vi bestilte et last minute sommerhus. Det var en god oplevelse. Jeg var dog i tvivl om man måtte have hund med da der stod begge dele i beskrivelsen. Men sommerhuset havde netop fået ny ejer. Jeg snakkede med kundeservice som var rigtig søde og hjælpsomme. De ringede hurtigt tilbage. Så næste år vil jeg helt klart bruge dem igen.

20 juli 2025

Hej Louise
Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om vores kundeservice. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med din last minute-booking, og at vi kunne hjælpe dig med hurtigt og effektivt svar.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste år – og selvfølgelig også din firbenede ven, hvis I finder det helt rigtige sted igen 😊

Unkomplizierte Abwicklung von Buchung

Unkomplizierte Abwicklung von Buchung,
Bei Buchung Zahlung per Kreditkarte angegeben, jedoch Überweisungsaufforderung erhalten.
Nach kurzer telefonischer Rücksprache, E-Mail mit Kartenzählungslink erhalten.
Schlüsselübergabe unkomplziert, Fernienhaus, wie in Beschreibung, sehr sauber und gepflegt.
Probleme mit dem Gasgrill, wurden nach freundlicher und hilfsbereiter E-Mail-Kommunikation problemlos behoben. Nochmals herzlichen Dank an die Eigentümer, welche einen komplett neuen Gasgril gekauft hatten und diesen sofort zu uns ins Ferienhaus gebracht hatten.
Wir werden gerne noch mal einen Urlaub in diesem schönen Ferienhaus in Bratten Strand / Nordjütland/Dänemark machen.

30 augustus 2025

Hallo Rainer
Vielen herzlichen Dank für Ihre positive Rückmeldung und die ausführliche Bewertung.
Es freut uns sehr zu hören, dass sowohl die Buchung als auch die Schlüsselübergabe reibungslos verliefen und Sie mit dem Ferienhaus und dessen Sauberkeit zufrieden waren.
Ein besonderes Dankeschön auch für Ihr Verständnis bezüglich des Gasgrills. Wir freuen uns, dass das Problem schnell und unkompliziert gelöst werden konnte – und dass die neuen Eigentümer sofort mit einer neuen Grilllösung zur Stelle waren.
Es wäre uns eine große Freude, Sie wieder einmal in Bratten Strand willkommen zu heißen.
Mit freundlichen Grüßen Freja von Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en dejlig uge i et skønt…

Vi har haft en dejlig uge i et skønt sommerhus i Ålbæk Mange tak vi kommer gerne igen en anden gang

23 augustus 2025

Hej Poul-Erik
Mange tak for jeres anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at I har haft en dejlig uge i Ålbæk. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er alt sammen rigtig fint…..

Det er nemt at bestille hus/lejlighed og huset er som vi kender det efter vores 5. besøg i netop det hus….

21 augustus 2025

Hej Kurt
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – og ikke mindst for jeres loyalitet gennem hele fem besøg i samme hus!
Det betyder meget for os, at I føler jer hjemme og altid får en god oplevelse.
Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen næste gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde kun kontakt via mail men alt…

Vi havde kun kontakt via mail men alt fungerede perfekt. Fint lille sommerhus vi havde på Knasen 2 Ålbæk.

16 augustus 2025

Hej Niels
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt fungerede godt via mail, og at I havde en dejlig oplevelse i sommerhuset på Knasen 2 i Ålbæk.
I er altid meget velkomne tilbage en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var nemt og overskueligt at booke…

Det var nemt og overskueligt at booke hus ved toppen af Danmark, god service mht. Nøgleudlevering, og venligt personale. Huset var fint, men trænger til en lille opgradering af køkken og badeværelse,syntes vi.grillen i haven trængte også til en kærlig rengøring, men ellers en dejlig uge i skagen.

22 augustus 2025

Hej Majken
Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på vores gæsters feedback.
Dejligt at høre at I har været tilfredse og haft en god oplevelse med os.
Vi håber at se jer igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik lov til at flytte vores…

Vi fik lov til at flytte vores reservation i sidste øjeblik, uden ekstra omkostninger:) det er sgu god service!
Huset var pænt og rent, og helt som i beskrivelsen. Tak for en god uge:)

Hej Malene
Tusind tak for de flotte ord.
Det var selvfølgelig helt i orden at flytte reservationen – vi er glade for, at det kunne lade sig gøre, så I fik en god uge hos os. Dejligt at høre, at huset levede op til forventningerne.
I skal være meget velkomne en anden gang.

Top Haus in Skagen

Top Haus in Skagen, aber nur sehr oberflächlich gereinigt. Mülltonnen waren bis zwei Tage vor Abreise noch gefüllt.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns teilen.
Wir freuen uns, dass Sie mit dem Haus zufrieden waren, bedauern jedoch sehr, dass die Reinigung und die Müllsituation nicht ganz Ihren Erwartungen entsprochen haben.
Die Entleerung der Mülltonnen liegt leider nicht in unserer Verantwortung. Wir empfehlen unseren Hauseigentümern stets eine wöchentliche Leerung, allerdings kann es vorkommen, dass die Müllabfuhr die Entleerung verweigert, wenn vorherige Gäste den Abfall nicht korrekt getrennt haben.
Wir nehmen Ihr Feedback jedoch sehr ernst und leiten es weiter, um ähnliche Situationen in Zukunft zu vermeiden.
Sie sind jederzeit herzlich willkommen.
Mit freundlichen Grüßen Freja aus Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig nemt både booking og det med at…

Rigtig nemt både booking og det med at afhente/aflevere nøglen i nægleskabet.
Fint lille anneks vi havde lejet, som lå ikke langt fr Skagen bymidte i et stille og roligt kvarter.
Kommer gerne igen🌞

9 augustus 2025

Hej Aase
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at både booking og nøgleafhentning fungerede nemt for jer, og at I nød opholdet i annekset og den rolige beliggenhed tæt på Skagen.
I skal være så hjerteligt velkomne igen – vi glæder os til at se jer! ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi plejer som regel altid at få en…

Vi plejer som regel altid at få en super god service ved Toppen af Danmark, det gjorde vi også denne gang, dog havde vi lidt problemer med at komme i kontakt med servicetelefonen / vagttelefonen, men efter en stor portion tålmodighed og mange opringninger lykkes det. Men vi kommer glædeligt igen.

26 juli 2025

Hej Majbritt
Tusind tak for jeres ærlige anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at I igen har haft en god oplevelse hos Toppen af Danmark. Vi beklager meget, at det tog tid at komme igennem til servicetelefonen – det tager vi med os som værdifuld feedback, så vi kan blive endnu bedre. Sommeren er vores travleste periode, og det er rigtig skønt, men det kan også resultere i lidt ventetid på telefonerne.
Dejligt at høre, at I stadig har lyst til at komme igen – I er altid meget velkomne.

Nettes Ferienhaus für 2 Personen

Nettes Ferienhaus für 2 Personen. Schlüsselübergabe am Traficcenter ohne Komplikationen.
Von einem gereinigtem Ferienhaus haben wir etwas anderes erwartet. Klebrige Arbeitsfläche, verschmutzte Schubladen. So hätte ich auch putzen können und mir die Kosten der Endreinigung sparen können.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Es freut uns, dass Sie das Ferienhaus als gemütlich empfunden haben und dass die Schlüsselübergabe reibungslos verlaufen ist.

Es tut uns leid zu hören, dass die Reinigung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir legen großen Wert auf einen hohen Reinigungsstandard und bemühen uns, alle Häuser bei Ankunft der Gäste in einwandfreiem Zustand zu übergeben. Deshalb bitten wir unsere Gäste stets, sich direkt bei uns zu melden, falls etwas nicht in Ordnung ist – so haben wir die Möglichkeit, schnell Abhilfe zu schaffen.

Wir nehmen Ihre Rückmeldung ernst und leiten sie an unser Reinigungsteam weiter, um zukünftige Aufenthalte für alle Gäste weiter zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen
Freja aus Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke igen

Det ville give mere mening at kunne anmelde huset vi lejede end firmaet der udlejer det. Men nuvel.
Vi lejede et feriehus på Museumsstien i Skagen.

Fint på papiret, men det blev en halvlunken oplevelse til mange penge. Alt var så ufatteligt skrabet – ikke så meget som to opvasketabs, lidt opvaskemiddel, salt eller lignende i køkkenet. Vi skulle virkelig ud og købe ALT! Det gjorde vi så – og efterlod det til de næste. Kan simpelthen ikke forstå, at man ikke har det mest basale. Eller som det mindste skriver, at folk skal have ALT med! Ud over det var huset bare træt, og det var som om, det var opgivet. Afløbene STANK, så vi næsten ikke kunne være der. Alt til sengene – dyner, topmadrasser osv. – var det tyndeste, ulækreste, gamle, slidte skidt. Vi måtte lægge tæpper ud på sengene for ikke at kunne mærke fjedrene i madrasserne.
Alt i alt: Vi lejer gennem et andet bureau en anden gang. Et sted, hvor vi kan læse en anmeldelse af husene. Jeg tænker ikke, vi er de første, der har nævnt disse ting.

25 juli 2025

Hej Line
Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Vi er kede af at høre, at jeres ophold ikke levede op til forventningerne, og vi forstår fuldt ud jeres frustration over de forhold, I beskriver. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores gæster skal have.

Vores huse bliver generelt udlejet uden forbrugsvarer som opvasketabs, opvaskemiddel og krydderier – både af hensyn til hygiejne og fordi det er forskelligt, hvad gæster foretrækker at bruge. Men vi tager jeres feedback til os og kan sagtens blive bedre til at gøre det tydeligere i vores materiale, hvad man selv skal medbringe.

Angående standen af huset – og især lugtgener og sengene – ville vi meget gerne have haft mulighed for at hjælpe jer under opholdet, hvis vi havde fået besked. Vi opfordrer altid til, at man kontakter os, så snart man oplever noget, der ikke fungerer, så vi kan forsøge at løse det med det samme.

Vi noterer selvfølgelig jeres oplevelse og sender den videre til ejeren af huset, så der kan tages stilling til nødvendige forbedringer.

Tak igen for jeres ærlige feedback – vi lærer af det, og vi håber, I trods alt fik nogle gode stunder i Skagen.

Freja fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For det første fungerede alt som…

For det første fungerede alt som forventet. men i tillæg havde vi glemt at købe linnedpakke og den kom de kørende med i løbet af 20 min en lørdag aften. Så var der et lille problem med et køleskab og vups stod der en elektriker som ordnede med det.

For slet ikke at tale om den meget varme og venlighed du mødes med på kontoret.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Det glæder os meget at høre, at alt fungerede som forventet, og at vores team kunne hjælpe hurtigt både med levering af linned og udbedring af problemet med køleskabet. Vi gør os umage for at yde god service – også uden for normal åbningstid – så det er dejligt at høre, at det blev værdsat.

Vi bliver også rigtig glade for dine ord om varmen og venligheden på kontoret. Det betyder meget for os.

Du er altid hjerteligt velkommen tilbage – og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner
Freja fra Toppen af Danmark - feriehuse.dk

Schönes Haus, Organisation von Toppen af Danmark könnte besser sein

Buchung 26.7. bis 2.8. Nordre Strandvej 72

Die Schlüsselübergabe am Trafikcenter in Saeby war unkompliziert. Leider stellten wir bei der Ankunft fest, dass nicht geputzt wurde. Auf dem Boden waren überall Hundehaare, die Haferschleimreste vom Vormieter oder Besitzer klebten in auf dem Frühstückstisch und die Toilette war nicht gespült. Hier wurde weder überprüft, ob selbst gereinigt wurde noch eine Endreinigung gemacht. Da wir eine ziemlich anstrengende Anfahrt hatten, wollten wir aber einfach nur in unser Häuschen und nicht mehr auf ein Putz-Team warten. Somit putzte ich kurzerhand selbst.
Das Haus selbst ist mit viel Liebe fürs Detail eingerichtet und wir waren schon zum zweiten Mal hier. Mittlerweile ist das Grundstück eingezäunt und abgesehen von dem Schreck bei der Anreise, konnten wir uns wohlfühlen.
Der Rest der Reise und auch die Schlüsselabgabe verlief unkompliziert. Leider empfanden wir es als sehr früh schon um 9 Uhr das Haus verlassen zu müssen. Das sorgte für Stress am Abreisetag.

26 juli 2025

Hallo F. Rogge,

Wir bedauern diese unglückliche Situation sehr. So etwas kommt nur sehr selten vor, und wenn Sie nächstes Jahr wiederkommen, bieten wir Ihnen gerne eine Reinigung in dieser Größenordnung kostenlos an. Es tut uns sehr leid, dass unser Partner die Reinigung nicht wie erwartet durchgeführt hat.

Wir freuen uns, dass Sie dennoch einen schönen Urlaub im wunderbaren Sæby hatten, und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Das Team aus Sæby,
Toppen af Danmark – feriehuse.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god personlig service hos Toppen…

Rigtig god personlig service hos Toppen af Danmark. Nem nøgleafhentning. Hurtig personlig opfølgning, da jeg ikke kunne finde støvsugerrør og gulvskrubbe i sommerhuset, jeg havde lejet. Godt at booke direkte hos bureauet, så bekræftelse mm. kun kommer fra Toppen af Danmark og ikke et ekstra 'netbureau'.

1 augustus 2025

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Tusind tak for din fine anmeldelse - her hos Toppen af Danmark sætter vi stor pris på vores gæsters feedback.

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service. Vi tilstræber altid at yde den bedste service overfor vores gæster, så de føler sig godt tilpas og har lyst til at komme igen.

Vi håber at se dig igen næste år.

Solrige hilsner
Freja fra Toppen af Danmark

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uhumsk til overpris

Bare lige et svar

Vi fik INGEN pude, vi fik faktisk ingen ting, og 0 kr i afslag, tiltrods for vi måtte gøre alt rent selv og køre i jysk efter egne puder, selv købe gryder. Så bestemt STADIGVÆK ikke et sted jeg ville anbefale, eller komme tilbage til!

Oplevelsen:
Vi lejede igen i år et sommerhus i Sæby, vi valgt denne gang at bruge flere penge end tidligere for at få noget der var lidt lækre. Sikke en joke

Allerede ved ankomst stod det klart at huset ikke var særlig rengjort, vi selv måtte derfor selv i gang med klud og rengøringsmidler, før vi overhovedet kunne begynde at kalde det ferie.

Stolene man skulle sidde på så uhumske at det lignede de var smurt ind i gammel afføring. Puderne man skulle sove med var brune og burde være skiftet for årtier siden.

Det endte med selv at måtte købe, tæpper for at dække møblerne man skulle sidde i.
Investere i gryder så vi kunne lave mad. Puder måtte vi os finde løsning på, og dynerne røg i skabet.

Som om dette ikke var nok informerede naboen os om at de tidligere lejere også havde været dybt utilfredse, det virker altså som om, man har valgt at ignorere gentagen kritik.

Vi kontaktede Toppen af Danmark feriehuse den førstkommende hverdag og fik tilbudt et at de kunne komme og kigge, men der havde vi allerede gjort rent og fundet nødløsninger, så tilbuddet virkede lidt ligegyldigt og tomt. Vi tilbød at sende billeder, hvilket vi gjorde, og efter mere end en uge havde vi stadig INGEN reaktion fået.

Alt i alt en en dybt skuffende og uhumsk oplevelse, som på ingen måde lever op til det vi troede vi betalte for.

19 juli 2025

Hej Minischast

Vi beklager, at I havde en dårlig oplevelse. Det hører til sjældenheder, at vi ikke når i mål med vores ferieboliger, så de står klar til vores gæster.

Vi var havde en god dialog med jer, og forsøgte at imødekomme jer/hjælpe jer – I fik en ny pude og fortalte at vi ikke skulle sende et serviceteam, da I havde selv ordnet mangler. Vi forstod det sådan at alt var afklaret. Tak for billeder, som vi vil bruge til at følge op på vores fejl.

Vi håber dog at se jer igen i Toppen af Danmark – feriehuse.dk, så vi kan få ændret det indtryk i desværre har fået af os.

Med venlig hilsen Maj-Britt fra Toppen af Danmark feriehuse.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.