Hei hei. Tusen takk for oss, «Toppen av Danmark». Fantastisk hus vi leide i Kirkevej 8. Rent, stort hus, god plass, perfekt beliggenhet, mange fasiliteter og et nydelig uteområdet. Vi har fått... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi lejede et sommerhus i Sæby i uge 19, det havde en fantastisk beliggenhed i forhold til adgang til skov og strand. Sommerhuset fremstod moderne, rent og pænt. Nøgle udleveringen var nem og problem... Toon meer
Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget tilfredse med Toppen af Danmark - smilende og behjælpelige personale. Har allerede booket sommerhus til Skagen til næste sommer 😎

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi lejede et sommerhus i Skagen i uge 29 gennem Toppen af Danmark, og vi er meget tilfredse med oplevelsen. Servicen fra bureauet var helt i top – super venlige, hjælpsomme og imødekommende hele vejen igennem.
Huset var lidt slidt, men det var pænt og rent, og det fungerede rigtig fint til vores behov. Beliggenheden var helt perfekt – centralt i Skagen, så vi nemt kunne gå til både by, strand og seværdigheder.
Stor ros og tak til Toppen af Danmark – vi lejer gennem jer igen næste år.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Dejligt hus. Dog var nabohuset ved at blive revet ned mens vi var der. Utålelig larm fra 7 morgen til 15-16 om eftermiddagen hele ugen. Dybt kritisabelt at dette ikke var oplyst ved aftalens indgåelse, da nedrivningen på det tidspunkt havde været kendt i flere måneder.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi havde en dejlig ferie enen ferielejlighed i Skagen by. lejligheden var fin og lækker. Den var indrettet i lys og blå badehotelstil.
service ved nøgleafhentning og aflevering var rigtig god og nem.
Det eneste minus var en blå emalje elkedel i køkkenet. Der var ikke meget plads og den stod lige ved siden af kaffemaskinen og man skulle skifte stikket. jeg nåede at brænde mig slemt på den rygende varme tud. den var ikke varmesikret. Nu gå jeg rundt med et stort brandmærke på højre arm. det tager lang tid om at hele op. Jeg kan ikke arbejde med det.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Der var en meget dårlig lugt i huset fra sengetøjet og meget svært at kante sig ind i brusekabinen da der var meget få centimeter til toilettet . Kogepladen i køkkenet virkede ikke optimalt .

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi holdt igen 14 dages tidlig ferie i Skagen, hvor vi igen havde booket hus gennem Toppen af Danmark. Det fungerer. Fin service og hjælpsomhed fra søde og kompetente medarbejdere. Huset, der har den bedste beliggenhed er noget slidt, men pænt og rent. Dette på trods havde vi 14 dejlige dage i skønne Skagen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Rigtig fin lille feriebolig forenden af huset hvor udlejer (gennem Toppen af Danmark) boede. Alt fremstod meget nyt og i pænt rent. Vi var kun to personer så størrelsen passede dertil. Tæt på centrum, havn, indkøb og strand.
Servicen via Toppen af Danmark er der heller ikke noget at sætte en finger på.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung von Buchung, Zahlung und Schlüsselabholung/-Abgabe.
Das Haus war dieses Mal nicht ganz so sauber (Bad, Toilette, Kühlschrank…der war offensichtlich schon länger geschlossen und abgetaut und voller Schimmel!) und bekannte Mängel (Einige Terrassen-Dielen lose, Gefrierfach-Tür völlig kaputt) waren nicht behoben - das Haus war sicher nicht aktuell kontrolliert worden - aber man arrangiert sich halt mit den Gegebenheiten. Schade trotzdem!
Eine tolle Frühstücks-Terrasse, eine einmalige, ruhige Naturlage haben uns entschädigt. Wir waren schon im April in diesem Haus und kommen nochmals im September wieder in dieses Haus - Wir freuen uns schon sehr darauf - Wäre schön, wenn bis dahin die Mängel behoben sind.
Hyttevej 12

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Bei Mängeln oder Schwierigkeiten war das Team von Toppen af Denmark schnell erreichbar, super freundlich und hilfsbereit sowie lösungsorientiert.
Vielen Dank dafür!

Lille Skagen 71.
Flot og nyt sommerhus. Der var plads til 12 personer og vi var 12.
Der manglede batterier i fjernbetjeningen til fjernetsynet og i stegetermometeret. Ingen service til baby/barn, men seng og højstol. Ingen trappegitter. Køleskabet er ALT for lille til 12 personer. Jeg var glad for solen ikke skinnede så meget og det ikke var 25 grader varmt. Ingen kolde drikkevare.
Vildmarksbadet var de klortabletter der står i huset ikke egnet til og alle dem der brugte det fik udslet. saunaen kunne vi ikke få varm. Ingen ordenlig anvisning. Ingen spande til sortering af affald i huset. Toiletbræt sad løs.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Wir haben die erforderliche Zahlung mit der Schlüsselübergabe in bar verbunden.
War so nicht richtig wird bargeldlos abgewickelt,vor 9Jahren war das noch so,die sehr nette Kollegin hat das für uns geregelt,danke nochmals.
Das Haus ist mit seiner Lage fast unschlagbar allerdings Renovierungsbedürftig (innen),das Umfeld außerhalb,ich bin auch sehr für Natur ,aber abgesägte Bäume und Sträucher liegen lassen und das Objekt vermieten ist schon sehr fragwürdig.
Da das Wetter uns nicht so gewogen war,uns aber nicht hinderten außerhalb aktiv zu sein,ist uns aufgefallen bei starken Regen,die Darinnen bei diesem Objekt doch sehr überfordert waren!

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Kjempebra opphold på samme adresse 2 år på rad + god service på reisebyrået.GIH.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Atmosfære i og omkring huset.
Beliggende 100% i ro og fred.
Prik over i kunne være spa eller ude spa.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi havde booket et feriehus i Skagen i 4 dage. Vi havde selvfølgelig set billeder af huset, men alligevel blev vi forelskede i huset da vi kom, det emmede af hygge og samtidig var det ikke billigt inventar, der var virkelig gjort noget ud af det. Det bedste feriehus vi har lejet.
Alt fra booking, kommunikation inden afrejse, afhentning/aflevering af nøgler til betaling gik som smurt. En rigtig god oplevelse.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Et par dage i ferielejlighed i Sæby var en fin oplevelse. Absolut anbefalelsesværdigt 👍

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Lige hjemvendt fra en uges ferie i Skagen. Vi havde booket et sommerhus gennem Toppen af Danmark. Alt levede op til forventningerne. Booking, betaling, udlevering af nøgle og aflevering. Super godt sommerhus som svarede til beskrivelsen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi trivdes godt i huset. Super beliggenhet, gode senger, delikat innredning. Vi savnet et par ting på kjøkkenet. Brødrister og eggeglass! Altså ikke mye å klage på! Vi hadde fine uker i nydelige Skagen og kommer gjerne tilbake til huset.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Buchung/Zahlung/"Schlüsselübergabe"waren hervorragend unkompliziert und schnell gemacht. Das Haus war vordergründig sehr, sehr schön, bei genauerer Betrachtung/Aufenthalt, wies es jedoch einige Mängel auf. Die Sauberkeit des Hauses ließ extrem zu wünschen übrig. Von Ringen im Kühl-/Eisfach, über tote Fliegen an den Fenstern, Rostflecken auf dem Besteck und stattliche und bewohnte Spinnweben überall. In dem mit gemieteten Hems für Kinder, hätte ich meine Kinder ohne Grundreinigung nicht spielen/schlafen lassen.
Die Gasflasche war leer, erfreulicherweise stand gleich eine volle Flasche im Schuppen, für die Spülmaschine haben wir erst einmal Salz und Glasreiniger gekauft, dann wurde das Geschirr auch wieder sauber.... Ansonsten war das Haus sehr schön und wohl auch recht neu eingerichtet, für größere Familien wäre das Kochen/Selbstversorgen aber schwierig geworden (Geschirr und Besteck war ausreichend da, aber die Küchenutensilien Schüsseln, Pfannenwender usw. waren doch recht überschaubar. Einen Besen gab es, Handfeger und Schaufel wären aber auch schön gewesen....
Wir hatten einen wunderschönen Urlaub, waren jedoch auch froh, das das Wetter schon recht gut war. Im Winter dürfte es bei Wind trotz Fußbodenheizung und Kamin recht ungemütlich werden, da es mächtig zieht.
Ansonsten im April/Mai ein unvergessliches Erlebnis. Natur pur, mit Fasanen, Hasen und Rehwild direkt im Garten.
Skagen ist in jedem Fall eine Reise wert. Wunderschöne Strände, Dünen, Landschaften....

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Nemt og hurtig at hente nøglen, og kom til et fint og rent hus .
Kan varm anbefales at holde ferie i med gå afstand til byen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Lees meer over geverifieerde reviews.