Hei hei. Tusen takk for oss, «Toppen av Danmark». Fantastisk hus vi leide i Kirkevej 8. Rent, stort hus, god plass, perfekt beliggenhet, mange fasiliteter og et nydelig uteområdet. Vi har fått... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi lejede et sommerhus i Sæby i uge 19, det havde en fantastisk beliggenhed i forhold til adgang til skov og strand. Sommerhuset fremstod moderne, rent og pænt. Nøgle udleveringen var nem og problem... Toon meer
Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Skønt hus at flytte ind i-dejlig beliggenhed -og rigtig god plads til 6 personer-vi nød at bo i huset-og kommer nok tilbage en anden gang.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Das Haus wurde gut beschrieben und entspricht den Vorgaben.
Die Abwicklung mit Toppen af Danmark gibt keinen Grund zur Beanstandung.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Etter å ha lagt igjen en vurdering basert på min opplevelse av håndtering av et ettersendt krav, mottok jeg en "sur" mail (ref under) fra damen på Skagen Feriehuse. Her ble jeg anmodet om å overveie min anmeldelse, og hun skal nok svare på den og påpeke at jeg ikke har overholdt min avtale! Dette er vel en noe uheldig måte å kommunisere med sin kunde på, selv en "dum" kunde.
Ja, jeg er nok en "sur" kunde, stiller nok dumme spørsmål på hvorfor og peker der jeg synes det er mangler, og det finnes nok flere som meg. Husk også at det som sendes på mail står der for alltid, uansett om det er surt eller feilsendt!
Dropp kundeanmeldelser hvis en ikke tåler misfornøyde kunder.
Hej Line.
Jeg vil blot sige at jeg er meget ked af og skuffet over den Trustpilot du har lavet hos os. Jeg skal nok svare på den og påpege, at du ikke har overholdt reglerne hos os.
Jeg er ked af at jeg har give dig 50 % rabat på fakturaen, nu hvor din holdning er mere end tydelig omkring os. Det er da ikke god skik for at løse problemet i fredsommelighed. Jeg synes at du burde overveje din Trustpilot igen, da du udstiller os, men du er selv skyd i ikke at læse reglerne før ankomst. Reglerne står ligeledes skrevet i mappen der er i huset.
Som nævnt vil jeg fremadrettet få sat det på rengøringslisten, så der ikke kan opstå denne tvivl igen.
Venlig hilsen | Best regards | Mit freundlichen Grüßen
xxxxx xxxxxxx
Toppen af Danmark | Feriehuse Skagen

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Tolle Häuser die vermietet werden, sauber, preislich passend zum Hausniveau. Die Abwicklung ist perfekt für uns.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Wir haben das erstemal bei Toppen af Danmark gebucht und waren mit dem Service und dem gebuchten Ferienhaus sehr zufrieden

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi bookede onsdag, og alt var klar til en dejlig forlænget weekend fredag.

Schnelle unkomplizierte Buchung
Verfügbarkeit der Reiseunterlagen vor Ort gut
Reinigung des Hauses war super
Spätere Abreise wäre wünschenswert

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Wir waren zu dritt in einem kleinen Häuschen in Ålbæk. Das Haus war sauber und ordentlich, der Strand war fußläufig gut zu erreichen. Wir werden nächsten Sommer sicherlich wieder über ToD buchen und freuen uns jetzt schon auf die Ruhe und Erholung die dieses wunderschöne Land bietet

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Som altid er vi særdeles tilfreds med vores ophold i lejlighed på Krøyers i GL. Skagen - super lejlighed - igen. - Har været en succes i mange år.
Servicen hos Toppen af Danmark - er i igen
helt i TOP - TAK
Et minus: Få nu den pool åbnet tidligere end kl 9:00 - 22:00
Få den åbnet 7:00 - 20::00 - eller 8:00 -21:00
Så vi kan få en svømmetur inden morgen kaffen.
Mange venlige hilsner
fra familien i Fredericia

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Haben seit einigen Jahren wieder Urlaub in Saeby gemacht. Wir hatten eine sehr schöne Zeit. Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet und sehr sauber. Es hat eine gute Lage zum Strand und Hafen, auch der Ort ist fußläufig gut zu erreichen. Leider haben einige kleine uns bekannte Geschäfte in Saeby aufgegeben. Wir haben immer auch früher bei TaD gebucht und werden es auch weiter tun, denn es war immer alles problemlos. Wir kommen gerne wieder in das gleiche Haus. Herbert und Helga mit Amelie

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Altid rene og pæne sommerhuse. Og altid venlig og imødekommende dialog med udlejningen, hvis der skal bestilles ekstra linned eller andet.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Utrolig dejligt hus på “Ole Møllers vej 11”, rent og dejlig beliggenhed, man kan nærmest ikke få det bedre.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Obwohl wir die Skagen Harbour Apartments gar nicht gebucht hatten, sondern hier nur ersatzweise untergebracht waren, da unser Ferienhaus kurzfristig nicht mehr zur Verfügung stand, waren wir mit der Unterbringung super zufrieden. Eine moderne, sehr gut ausgestattete Ferienwohnung im 1. Obergeschoss in zentraler Lage in Skagen, die absolut nichts vermissen lässt. Wir kommen gerne wieder!

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Jätte fint hus i Lilla Skagen. Allt var bra lite dåligt städat på uteplatsen bara. Bra om det finns information i huset om var elmätare osv finns och Wi-Fi lösenord och andra praktiska saker.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Det var let og overskueligt at bestille ferieboligen.
Men prisen som oplyses, ændre sig til en anden og dyre pris, når man har angivet sin ankomst og hjemrejse. Dette kan virke irriterende og misvisende.
Betaling, afhentning og aflevering af nøgler var let. Et højt informations niveau via mails.
Feriebolig stemte overens med vores forventninger.
Vi har haft et dejligt ophold i Skagen.
Vi vil varmt anbefale boligen og Toppen af Danmark.
Personalet på Vestre Strandvej var utrolig imødekommende og venlige.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
We are very satisfied using Toppen af Danmark for our stay, and thats mostly thanks to excellent service and help from Cecilie!:o)

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Super lækkert feriehus i Jerup og en virkelig god service. Alt spillede lige fra afhentning af nøgle til rengøring og kontakten med Toppen af Dannark. Vi vil helt sikkert leje hus igennem jer en anden gang 😊

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Alt som var lovet vedr. huset svarede til det vi fik og mere til. Vi fik en fin vejledning ved ankomst og afrejse.
Vi havde en dejlig ferie som Skagen er god til.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi boede utrolig hyggeligt og rart i det gamle Skagenhus. Vi kunne li’ både huset og haven. Huset lå i et dejlig roligt kvarter med gåafstand til både Skagen bymidte og Gammel Skagen.
Det eneste kritik punkt vi har er sengen, der var for smal til to voksne mennesker.
Ellers levede alt op til vores forventninger.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Let at bestille hus via hjemmesiden. Nem nøgleudlevering og nem nøgleaflevering. Venligt personale.
Vi kom en til dejlig, rengjort lejlighed. Det gjorde starten af ferien rigtig god.
Det er ikke sidste gang, vi prøver at leje sommerbolig gennem Toppen af Danmark.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Lees meer over geverifieerde reviews.