Hei hei. Tusen takk for oss, «Toppen av Danmark». Fantastisk hus vi leide i Kirkevej 8. Rent, stort hus, god plass, perfekt beliggenhet, mange fasiliteter og et nydelig uteområdet. Vi har fått... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi lejede et sommerhus i Sæby i uge 19, det havde en fantastisk beliggenhed i forhold til adgang til skov og strand. Sommerhuset fremstod moderne, rent og pænt. Nøgle udleveringen var nem og problem... Toon meer
Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kan varmt anbefales. Nem booking, fin info op til ferie, nem nøgleudlevering og afregning til slut.
Havde ikke brug for kontakt under opholdet.
En god ferie ☀️

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Superlækkert sommerhus med perfekt beliggenhed tæt til stranden. Virkelig god service i alle faser.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Effektiv hantering av bokning och betalning. Ett vackert hus som fått behålla en del av sitt ursprung (tak, golv, tidstypisk tapet). Ingen lyxrenovering men ändå modernt välutrustat kök och badrum. Privat, vindskyddad frukostvrå i trädgården. Lugnt område, nära till Söndetstrand, Bröndums, Slagter Munch. Vi trivdes mycket bra!

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Reservation, information, nøgleafhentning og -aflevering virker godt. Rengøringen af huset ved indflytning var "med mosters hånd". Bortset fra bøjlemangel (kun en bøjle forefandtes) er huset veludstyret. Højryggede positionsstole til terrassen burde være til rådighed.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Mine 5 stjerner går absolut til Jer på kontoret - I er hurtige og nærværende. Desværre levede huset ikke helt op til vores forventninger om et "Nyistandsat" hus. Interiør kan der ikke klages over, men urene glas, ulækre badeforhæng, beskidte vinduer indenfor (med tydelig tegn på at der har været hund på trods af at det ikke for os var muligt at have en lille hund med) og stærk slitage på trappeværn - det bliver kun 3 stjerner.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Husene stiger uacceptabelt meget i pris i højsæson. Et hus til 8 personer som vi lejede i uge 25 til 12.000kr koster 34.000 i uge 29.
Elpris på 3,3 kr pr kWh er også langt fra markedsprisen og en uforholdsmæssog ekstraudgift for forbrugeren.

Tolles Ferienhaus in super Lage
Wir haben einen wundervollen Urlaub mit Hund in einem Ferienhaus in Skiveren verlebt. Die Organisation war top, das Ferienhaus super. In diesem Ferienhaus hat es an nichts gefehlt. Es war toll, dass man alle Angebote des angrenzenden Campingplatzes nutzen konnte, wie z.B.die Sauna.
Ein ganz kleiner Mangel war der anfängliche Geruch im Haus. Es roch feucht und moderig. Wahrscheinlich waren wir die ersten Gäste in diesem Haus und es wurde noch nicht geheizt und wenig gelüftet. Das haben wir dann erledigt.
Wir kommen bestimmt wieder.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Zum zweiten Mal gebucht und wieder alles super.
Sehr sauberes Ferienhaus, tolle Ausstattung, unkomplizierte Übergabe, sehr freundliches Personal.
Wir kommen gerne nächstes Jahr wieder.

Lyngvej 7, Sæby, fantastisk hus, kan varmt anbefales. 😊😊

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Helt og aldeles fantastisk og enestående Marienlund Badepension. 10 ud af 10 stjerner og plus 5, hvis man kunne give det i karakter! Jeg fejrede min 50 års fødselsdag der en forlænget weekend i juni, og det var en uforglemmelig oplevelse😍 Jeg selv og alle gæsterne var meget imponeret over og glad for, at ejerne ved renovering har fastholdt den gamle stil med hjerte og sjæl, kvalitet og sans for detaljerne. Det er ikke sidste gang, at vi har besøgt Marienlund Badepension, og de fleste gæsterne ville også genbesøge det smukke og dejlige Marienlund Badepension.
Det var også en rigtig god oplevelse, at huset var udstyret med ALT hvad man skal bruge i forbindelse med afholdelse af en fest og det smukke service satte prikken over i’et. At det danske sommervejr viste sig fra sin bedste side gjorde, at udfaldet af ferien i sin helhed gav de 5 ekstra stjerner - ud over de 10 for huset. Jeg vil også fremhæve en rigtig go og imødekommende service fra Toppen af Danmark (Bent), dog var det en træls smutter, at rengøringsteamet kom væltende kl. 10 mens vi sad og spise morgenmad og ville have os til at forlade huset. En brist i kommunikation mellem dem og kontoret, da vi heldigvis havde en skriftligt aftale på, at vi kunne blive der til kl. 12. En lille smutter - der på ingen måde rokkede ved, at vi havde haft en helt igennem unik oplevelse i det smukke hus.
Vi kommer igen! Mine varmeste anbefalinger giver jeg til dette fantastiske Marienlund Badepension samt til Toppen af Danmark.
Bedste hilsner
fra
Lene Guldborg Johansen
Åbyhøj

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi var mycket nöjda med huset, bra och rymligt för 6 personer. Tyvärr var städningen till vissa delar av huset undermålig. Men som helhet passade huset oss bra!

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Det var en veldig koselig leilighet. Godt utstyrt kjøkken som det ikke var noe problem med å lage hva man måtte ønske. Perfekt beliggenhet med 10 meter til hovedgaten/gågaten. Rent og pent.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Dejlig lejlighed med super beliggenhed ved lystbådehavnen.
Pænt og hyggelig indretning.
Vi kunne godt ønske en brødrister og kaffemaskine i lejligheden.
OG balkon og havemøbler trænger virkelig til en gang algebekæmpelse. 😉

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Fin lille lejlighed og god beliggenhed. Alt klappede som det skulle og der var ikke lovet for meget.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Det var en rigtig dejligt hus, med masser af udstyr, god plads, gode senge, dejlig terrasse.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Huset var rent og veludstyret. Afhentning og aflevering af nøgle fungerede perfect, ligeledes den skriftlige kontakt med Toppen af Danmark.
Vi har kun et lille minus, og det var mange store myrer på terrassen.
Vi vil helt sikkert leje igen gennem Toppen af Danmark.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Ein schönes kleines Ferienhaus. Sauber, gemütlich und alles was für den Urlaub gebraucht wird 😍

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Alles wunderbar und unkompliziert organisiert. Haben schon mehrmals hier ein Ferienhaus gehabt und werden bestimmt wieder buchen,

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Es hat alles geklappt und war sehr gut organisiert.
Das Haus war wie beschrieben mit einer tollen Lage und sehr schönen Terrassen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Flere dyner og hovedpuder var direkte ulækre.
terrasserne havde ikke set en fejekost i lang tid.
adgangsvejen til huset var dækket til med visne blade.
store støjgener fra flere glammende hunde til midt om natten.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Lees meer over geverifieerde reviews.