Toppen af Danmark - Feriehuse  Reviews 487

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei hei. Tusen takk for oss, «Toppen av Danmark». Fantastisk hus vi leide i Kirkevej 8. Rent, stort hus, god plass, perfekt beliggenhet, mange fasiliteter og et nydelig uteområdet. Vi har fått... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi lejede et sommerhus i Sæby i uge 19, det havde en fantastisk beliggenhed i forhold til adgang til skov og strand. Sommerhuset fremstod moderne, rent og pænt. Nøgle udleveringen var nem og problem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der Kontakt und die Informationen vor dem Aufenthalt waren nett und in Ordnung. Von dem Haus selber waren wir allerdings sehr enttäuscht. Einige Gegenstände waren einfach kaputt (Armatur im Bad, S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
  2. Toeristische informatie
  3. Bezoekerscentrum

Geschreven door het bedrijf

Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Nem booking, fin info op til ferie, nem nøgleudlevering og afregning til slut.
Havde ikke brug for kontakt under opholdet.
En god ferie ☀️

6 juli 2024

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Gitte, tak for din fine anbefaling:) Vi er glade for at du har haft en god ferie, og håber at byde dig velkommen igen!

// Sommerhilsner fra Toppen af Danmark, Signe

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superlækkert sommerhus med perfekt…

Superlækkert sommerhus med perfekt beliggenhed tæt til stranden. Virkelig god service i alle faser.

6 juli 2024

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Hej Hugo, dejligt at høre du har været glad for sommerhuset, og servicen hos os:) - God sommer til dig!

//Signe, Toppen af Danmark

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lugnt, bekvämt i historisk miljö

Effektiv hantering av bokning och betalning. Ett vackert hus som fått behålla en del av sitt ursprung (tak, golv, tidstypisk tapet). Ingen lyxrenovering men ändå modernt välutrustat kök och badrum. Privat, vindskyddad frukostvrå i trädgården. Lugnt område, nära till Söndetstrand, Bröndums, Slagter Munch. Vi trivdes mycket bra!

22 juni 2024

Hej Lena,
Tak for at tage dig tid til at skrive denne positive anmeldelse. Det lyder til at i har haft et godt ophold! - Vi håber på at se jer igen i fremtiden:)

TILFREDS

Reservation, information, nøgleafhentning og -aflevering virker godt. Rengøringen af huset ved indflytning var "med mosters hånd". Bortset fra bøjlemangel (kun en bøjle forefandtes) er huset veludstyret. Højryggede positionsstole til terrassen burde være til rådighed.

29 juni 2024

Hej Hans,
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse! - Vi er glade for at høre at det meste har fungeret godt. Vi informere husejer om mangel på bøjler, så det er muligt at få hængt mere end ét stykke tøj op;) Samt stole til terrassen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine 5 stjerner går absolut til Jer på…

Mine 5 stjerner går absolut til Jer på kontoret - I er hurtige og nærværende. Desværre levede huset ikke helt op til vores forventninger om et "Nyistandsat" hus. Interiør kan der ikke klages over, men urene glas, ulækre badeforhæng, beskidte vinduer indenfor (med tydelig tegn på at der har været hund på trods af at det ikke for os var muligt at have en lille hund med) og stærk slitage på trappeværn - det bliver kun 3 stjerner.

20 juni 2024

Hej Tom,
Tak for din positive anmeldelse om os på kontoret, det varmer at høre at vores service har været mærkværdig.
Vi beklager meget at nogle ting ved huset ikke har levet op til standarden af et nyistandsat hus, det vil vi sørge for at få ændret. Tak for at gøre os opmærksomhed på dette.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Husene stiger uacceptabelt meget i pris…

Husene stiger uacceptabelt meget i pris i højsæson. Et hus til 8 personer som vi lejede i uge 25 til 12.000kr koster 34.000 i uge 29.

Elpris på 3,3 kr pr kWh er også langt fra markedsprisen og en uforholdsmæssog ekstraudgift for forbrugeren.

22 juni 2024

Hej Niels,
Tak for din feedback! Vi forstår din frustration over at priserne stiger i højsæsonen og beklager at dette har påvirket din oplevelse negativt. Efterspørgslen på ferieboliger er betydeligt højere i højsæsonen (f.eks. uge 29), hvilket medfører at priserne stiger, grundet de ekstra omkostninger der er forbundet med vedligeholdelse og drift i de travle perioder.
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og gode tilbud udenfor højsæsonen, så der er mulighed for at alle vil kunne nyde vores ferieboliger.

Tolles Ferienhaus in super Lage

Tolles Ferienhaus in super Lage
Wir haben einen wundervollen Urlaub mit Hund in einem Ferienhaus in Skiveren verlebt. Die Organisation war top, das Ferienhaus super. In diesem Ferienhaus hat es an nichts gefehlt. Es war toll, dass man alle Angebote des angrenzenden Campingplatzes nutzen konnte, wie z.B.die Sauna.
Ein ganz kleiner Mangel war der anfängliche Geruch im Haus. Es roch feucht und moderig. Wahrscheinlich waren wir die ersten Gäste in diesem Haus und es wurde noch nicht geheizt und wenig gelüftet. Das haben wir dann erledigt.
Wir kommen bestimmt wieder.

7 juni 2024

Hallo Doris,
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben.
Wir freuen uns zu hören, dass Sie eine gute Zeit hatten, und würden uns freuen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Es tut uns leid für den Geruch im Haus, wir werden uns dessen bei zukünftigen Besuchen bewusst sein.

Mit freundlichen Grüßen von Toppen Af Danmark // Signe

Wir kommen wieder

Zum zweiten Mal gebucht und wieder alles super.
Sehr sauberes Ferienhaus, tolle Ausstattung, unkomplizierte Übergabe, sehr freundliches Personal.
Wir kommen gerne nächstes Jahr wieder.

15 juni 2024

Hallo Volker,
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie eine gute Erfahrung gemacht haben. Wir hoffen, Sie in Zukunft wiederzusehen.

Beste Grüße Top of Denmark, feriehuse.dk // Signe

Fantastisk hus

Lyngvej 7, Sæby, fantastisk hus, kan varmt anbefales. 😊😊

8 juni 2024

Hej Anny,
Tak for besøget, og dejligt at høre at du har været glad for ferieboligen! - Vi håber at kunne byde dig velkommen heroppe igen i fremtiden:)
God sommer.

Marienlund Badepension fantastisk og unik

Helt og aldeles fantastisk og enestående Marienlund Badepension. 10 ud af 10 stjerner og plus 5, hvis man kunne give det i karakter! Jeg fejrede min 50 års fødselsdag der en forlænget weekend i juni, og det var en uforglemmelig oplevelse😍 Jeg selv og alle gæsterne var meget imponeret over og glad for, at ejerne ved renovering har fastholdt den gamle stil med hjerte og sjæl, kvalitet og sans for detaljerne. Det er ikke sidste gang, at vi har besøgt Marienlund Badepension, og de fleste gæsterne ville også genbesøge det smukke og dejlige Marienlund Badepension.
Det var også en rigtig god oplevelse, at huset var udstyret med ALT hvad man skal bruge i forbindelse med afholdelse af en fest og det smukke service satte prikken over i’et. At det danske sommervejr viste sig fra sin bedste side gjorde, at udfaldet af ferien i sin helhed gav de 5 ekstra stjerner - ud over de 10 for huset. Jeg vil også fremhæve en rigtig go og imødekommende service fra Toppen af Danmark (Bent), dog var det en træls smutter, at rengøringsteamet kom væltende kl. 10 mens vi sad og spise morgenmad og ville have os til at forlade huset. En brist i kommunikation mellem dem og kontoret, da vi heldigvis havde en skriftligt aftale på, at vi kunne blive der til kl. 12. En lille smutter - der på ingen måde rokkede ved, at vi havde haft en helt igennem unik oplevelse i det smukke hus.
Vi kommer igen! Mine varmeste anbefalinger giver jeg til dette fantastiske Marienlund Badepension samt til Toppen af Danmark.
Bedste hilsner
fra
Lene Guldborg Johansen
Åbyhøj

1 juni 2024

Hej Lene,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse Lene! Vi er meget glade for at høre at du, og de andre gæster på badepensionen har haft så skøn en oplevelse.
Vi beklager meget på serviceteamets vegne at der var noget miskommunikation ift. rengøringen, men dejligt at det ikke gjorde en forskel for jeres oplevelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var mycket nöjda med huset

Vi var mycket nöjda med huset, bra och rymligt för 6 personer. Tyvärr var städningen till vissa delar av huset undermålig. Men som helhet passade huset oss bra!

6 juni 2024

Hej Stefan,
Tak for din fine anmeldelse. Skønt af høre at i var tilfredse og at huset passede perfekt til jer 6 mennesker! - Vi beklager at rengøringen ikke har levet op til jeres forventninger. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen under renere forhold:)

Sentralt og koselig

Det var en veldig koselig leilighet. Godt utstyrt kjøkken som det ikke var noe problem med å lage hva man måtte ønske. Perfekt beliggenhet med 10 meter til hovedgaten/gågaten. Rent og pent.

8 juni 2024

Hej Morten,
dejligt at høre at du var tilfreds med det hele! - Tak for at tage dig tid til at skrive en fin anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig lejlighed med super beliggenhed…

Dejlig lejlighed med super beliggenhed ved lystbådehavnen.
Pænt og hyggelig indretning.
Vi kunne godt ønske en brødrister og kaffemaskine i lejligheden.
OG balkon og havemøbler trænger virkelig til en gang algebekæmpelse. 😉

7 juni 2024

Hej Dorit.
Tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber at I nød jeres ferie på Trondsvej og at I fandt ud af det hele med parkeringen ;-). Jeg kontakter husejeren med det samme omkring jeres feedback, så skulle der gerne være taget hånd om dette til I kommer næste gang.
Jeg ønsker jer den bedste sommer. Hilsen Mette - Toppen af Danmark, feriehuse.dk

Hyggelig lille lejlighed i Skagen

Fin lille lejlighed og god beliggenhed. Alt klappede som det skulle og der var ikke lovet for meget.

31 mei 2024

Hej Jytte.
Tak for jeres anmeldelse.
Jeg er glad for at I har nydt jeres ferie på Sct. Laurentiivej. Jeg håber på et snarligt gensyn. De bedste hilsner fra Mette - Toppen af Danmark, feriehuse.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rigtig dejligt hus

Det var en rigtig dejligt hus, med masser af udstyr, god plads, gode senge, dejlig terrasse.

25 mei 2024

Hej Anne.
Tak for den dejlige ros.
Vores husejer på Lyngvej sætter også en stor ære i at huset er perfekt til de gæster der kommer. Jeg giver beskeden videre. Jeg håber at vi ses igen hos Toppen af Danmark.

De bedste hilsner fra Mette, feriehuse.dk

Huset var rent

Huset var rent og veludstyret. Afhentning og aflevering af nøgle fungerede perfect, ligeledes den skriftlige kontakt med Toppen af Danmark.
Vi har kun et lille minus, og det var mange store myrer på terrassen.
Vi vil helt sikkert leje igen gennem Toppen af Danmark.

28 mei 2024

Hej Hans.
Tak for jeres tilbagemelding.
Vi er glade for at I nød jeres ferie på Uglevej.

Tak for info omkring myrer, det er der nu taget hånd om. Jeg håber at vi ses igen.

Sommerhilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk // Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ein schönes kleines Ferienhaus.

Ein schönes kleines Ferienhaus. Sauber, gemütlich und alles was für den Urlaub gebraucht wird 😍

27 mei 2024

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Hallo. Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Ich hoffe, wir sehen uns wieder. Herzliche Grüße, Mette - Top of Denmark - feriehuse.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alles wunderbar und unkompliziert…

Alles wunderbar und unkompliziert organisiert. Haben schon mehrmals hier ein Ferienhaus gehabt und werden bestimmt wieder buchen,

18 mei 2024

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Danke für Ihre Rückmeldung. Freut mich, dass Sie einen wunderschönen Urlaub hatten. Ich hoffe dich wieder zu sehen. Grüße Top of Denmark - feriehuse.dk // Mette

Super organisiert

Es hat alles geklappt und war sehr gut organisiert.
Das Haus war wie beschrieben mit einer tollen Lage und sehr schönen Terrassen.

28 mei 2024

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse

Hallo Tina. Danke für die Nachricht. Es ist eine schöne Terrasse. Ich hoffe, wir sehen uns wieder. Grüße Mette - Top of Denmark, feriehuse.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flere dyner og hovedpuder var direkte…

Flere dyner og hovedpuder var direkte ulækre.
terrasserne havde ikke set en fejekost i lang tid.
adgangsvejen til huset var dækket til med visne blade.
store støjgener fra flere glammende hunde til midt om natten.

17 mei 2024

Hej Fryd.
Tak fordi du har taget dig tid til at lave denne feedback. Jeg håber at du ringede ind til os, da I ankom, så vi kunne finde en løsning sammen.
Øv med hunde om nattet, men det er vi jo desværre ikke herre over.
Jeg håber at vi ser jer igen en anden gang. De bedste sommerhilsner fra Toppen af Danmark, feriehuse.dk // Mette

Lees meer over geverifieerde reviews.