Voor de eerste keer een villa via FI geboekt en we zijn er heel tevreden over. We voelden ons echt koning klant en geen nummer. Met name vanwege de supersnelle reacties op vragen van onze kant en de b... Toon meer

Voor de 3e keer via fi.nl geboekt en altijd tevreden met de lokatie. Tussentijds contact voor eventuele vragen worden direct beantwoord en de verwachting worden tot nu toe altijd waargemaakt, 2x Frank... Toon meer

Ben netjes teruggebeld over een factuurbedrag die anders was dan bij de boeking in eerste instantie. Het ging om 30 euro korting i.p.v. 30% op de huursom dat verkeerd in hun boekingssysteem stond. Sne... Toon meer

hebben meerdere malen onze vakantie geboekt via fi.nl en zijn uiterst tevreden over het verloop van de boeking en de hulp bij telefonisch contact . What you see is what you get want de foto's geven d... Toon meer

1. Vakantiewoningverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Al meer dan 30 jaar biedt Fi Vakantiehuizen een breed assortiment aan vakantieaccommodaties in Frankrijk. Van authentieke gîtes tot luxe poolvilla's. Fi Vakantiehuizen biedt eveneens een ruim aanbod aan gecontroleerde vakantiehuizen in Italië en Oostenrijk.

4,4

Uitstekend

Vakantie snel en makkelijk geboekt!

De website is heel erg overzichtelijk en hebben snel onze keuze kunnen maken. We hadden achteraf nog een paar vragen over het huisje en belden met hun reserveringscentrale. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de lijn gehad en onze vragen waren snel beantwoord. We kijken heel erg uit naar onze vakantie in Frankrijk!

21 februari 2015

PRIMA!

We hebben meerdere malen bij Fi vakantiehuizen gehuurd. Tot nu toe altijd prima bevallen! De site werkt eenvoudig, voldoende informatie over de huizen en voldoende selectiecriteria. Alleen jammer dat je niet op prijs kan selecteren. Een kleine tip: het fotomateriaal zou van betere kwaliteit kunnen.

26 januari 2015

vraagje vooraf

We zijn er nog niet effectief op vakantie geweest, maar toen ik het boekte, had ik toch een vraagje per mail en daar is vrij snel en duidelijk op geantwoord geweest, dus goed service vooraf.

26 januari 2015

prima website

Ik vond het erg makkelijk om zoeken naar een geschikte vakantiewoning, door de vele zoekcriteria die konden ingegeven worden. Er stonden ook voldoende foto's en plaatsbeschrijvingen bij.

25 januari 2015

Prima site

Boek al jaren via deze site. De huisjes zijn prima. Prijs/kwaliteit is vergelijkbaar met de grote boekingsites. Info is up to date. Hoewel het aantal reviews van de huisjes op de site wat weinig is, zijn ze wel accuraat. Ook als er kritiek is wordt dat weergegeven.

25 januari 2015

Huisje zoals beschreven en perfect geholpen tijdens het boeken!

Onze tweede reis met fi.nl en weer zijn we onwijs tevreden. We hebben 2 dagen voor vertrek geboekt en de medewerkers hebben ons onwijs geholpen.
Het huisje was weer super en zoals beschreven op de website. We zijn net weer terug en hebben een top vakantie gehad.
Volgend jaar willen we naar Italië en ik weet zeker dat we eerst weer op de site van fi.nl gaan kijken.

9 augustus 2014

Tot dusverre geen klagen, snelle bevestiging, makkelijk betalen

Ik heb het huis besteld en kreeg onmiddellijk een bevestiging. Fijn dat je zo makkelijk kunt betalen via de bank in Nederland
. Dat heb ik wel eens anders gehad met een Frans huisje. Moest ik met een check betalen en dat kan van hieruit niet. Het wachten is nu natuurlijk op de routebeschrijving, op waar je de sleutel kunt afhalen en wanneer. Pas dan weet je natuurlijk of de firma fi.nl een super klantvriendelijke organisatie is die waar voor zijn geld levert. Maar tot nu toe OK..

6 augustus 2014

snelle maar slordige service

FI heeft ons snel geholpen om nog een (uiterst) last minute booking te realiseren. Ter plekke in Frankrijk bleek echter dat het huisje met (gedeeld) zwembad dat we hadden gereserveerd niet beschikbaar was. Dit werd door de lokale partner alsnog geregeld, maar pas twee dagen later en met een gedwongen verhuizing tussentijds tijdens onze vakantie.

5 augustus 2014

Prima en opvolgend

Op zich een goed inzicht van beschikbare mogelijkheden om huisjes / appartementen te huren.
Opvolging van verzoeken / vragen is netjes verzorgd.
Ondanks het feit, dat ik wat laat was met reserveren en bestellen, is alles toch netjes en snel opgelost en beantwoord.
Het huisje is ons goed bevallen en "landlords" hebben ons prima ondersteund bij verzoek / opvolging van "wifi" beschikbaarheid.
Zonder meer een ervaring die we in toekomst weer zullen gebruiken

3 augustus 2014

koppelverkoop vanwege de schadeverzekering

Ik ben tevreden over het boekingsproces maar heb bezwaar tegen de wijze waarop de schadeverzekering dwingend wordt gepresenteerd. Ik vind dat FI een dergelijke verzekering meer als mogelijkheid moet aanbieden.
Ik heb in mijn reservering als voorbehoud opgenomen dat ik niet gebonden wil zijn aan deschadeverzekering en als dat wel zo is, het voorbehoud houd om alsnog de boeking ongedaan te maken. Ben benieuwd hoe het nu verder gaat.

12 februari 2014
Logo fi.nl

Antwoord van fi.nl

Geachte Heer van den Berg,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij hebben u op 10-2 ( voordat u deze beoordeling heeft geschreven)zonder problemen uw boeking bevestigd zonder de schadelogies verzekering zoals u had gevraagd. Dat is uiteraard geen probleem, wij hebben besloten om de verzekering inclusief in de huursom te plaatsen ( deze bedraagt 1,5% van de huursom,stelt u voor dat de weekprijs € 500,- bedraagt is de verzekering dus € 7.50)dan bent u wel verzekerd mocht er per ongeluk schade aan de woning worden gebracht tot € 2500. Op deze manier beschermen wij de gast maar ook de eigenaar. Maar uiteraard verplichten wij deze verzekering niet dat staat dan ook nergens aangegeven,daarom hebben wij deze direct voor u verwijderd toen u dat had aangegeven.Hopelijk is het nu allemaal wat duidelijker, mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u daar heel graag mee.

Met vriendelijke groeten,

Fi Vakantiehuizen

De eerste keer via Fi.

Tot op heden is het contact tussen de mensen van Fi en mij super geweest...ze zijn hulpvaardig en vriendelijk aan de telefoon en via mail. Voor een verdere evaluatie moet ik wachten tot ik in Normandië ben en dat is 28/06/2014...

6 februari 2014