Na een dag geen internet op zaterdag middag met de klantenservice contact opgenomen. Ik werd duidelijk en constructief te woord gestaan en een eerste check bleek dat de telefonist het zelf niet kon... Toon meer
Nu half jaar aangesloten op het glasvezelnetwerk van Fiber. Het bevalt mij uitstekend. De verbinding is snel en stabiel – geen enkele storing of wegvallende verbinding gehad. Het bijgeleverde modem... Toon meer
Oplichters! Na opzeggen van het contract komen ze met extra kosten die onverklaarbaar zijn. Contact opgenomen, de kosten worden nog hoger. Ik zou geld gestorneerd hebben op een rekening die ik een hal... Toon meer
Sinds 5 december 2025 heb ik glasvezel via Fiber. Tot 5 maart 2026 was ik zeer tevreden over Fiber: vakkundig geïnstalleerd, snelle verbinding en geen enkele storing. Op 5 maart dit jaar is de verbind... Toon meer
Fiber Nederland is de snelst groeiende, 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider. We zijn geen onderdeel van een grote multinational en hebben geen anonieme buitenlandse investeerders. Wij maken zelf onze keuzes, zijn zelf verantwoordelijk voor onze daden en zijn zelf verantwoordelijk voor ons succes. Spreek ons er maar op aan, want we willen graag een open bedrijf zijn. Dat is niet altijd makkelijk, maar als ondernemers zijn we dol op feedback en zo lang die respectvol is, kunnen we wel tegen een stootje. Kom maar door met de goede ideeën, verbeteringstrajecten en klachten. Wij beloven u er serieus naar te luisteren.
Postbus 60228, 1320AG, Almere, Nederland
- 0207605040
- info@fiber.nl
- fiber.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slecht waardeloos
Zeer slecht! Monteur stond bij me thuis en kon het niet aansluiten omdat efiber het verkeer zou hebben aangesloten. Monteur is zo weggereden. Terwijl dit zo verkocht is aan de deur door hun mannetjes met verkooppraatjes dat het gestreamt zou kunnen worden. Na aantal maanden verder heb ik nu glasvezel via odido, wat gewoon aangesloten kon worden! En Fiber schrijft nu dus wel elke maand geld af terwijk er NIKS word gelever , want dat ging volgens hun niet! Aantal mails gestuurd, maar Fiber blijft facturen sturen en afschrijven!
Mijn ervaring met Fiber is zo slecht dat ik dit niemand aanraad. Ben ook benieuwd hoe dit uiteindelijk gaat aflopen! 1 x iemand te pakken gehad aan de telefoon en die geeft aan dat ik het moet afkopen. Ze hebben nog geen sec uberhaupt iets geleverd. Mooie beloftes gehad die ze niet waar kunnen komen. En dan zit je dus blijkbaar ergens aan vast. Waardeloos bedrijf!!

Zeer slechte service!!
Zeer slechte service. Mijn opa & oma van 90 jaar zitten al 3 dagen zonder internet, tv en telefonie. Vandaag zou dan eindelijk de monteur het komen aansluiten, is hij zonder bericht niet op komen dagen. De eerste nieuwe afspraak kon worden gemaakt over 5(!!) dagen. Mijn opa & oma kunnen nu dus letterlijk niks. Schandalig!

Nooit gedonder mee gehad
Nooit gedonder mee gehad, internet snel en het werkt gewoon

Goede ervaring overall
Na jaren bij Ziggo wat op zich ook goed werkte overgestapt naar Fiber.nl. Ziggo werd gewoonweg te duur. Het aanleggen door van de kabel door E-fiber (dit is een ander bedrijf) duurde nogal lang. Toen de kabel uiteindelijk gelegd was kon de installatie door Fiber.nl aanvangen. Dit gebeurde naar volle tevredenheid. Eerst nog een wat trage verbinding, dit werd snel verholpen door de instelling van het modem te veranderen.
Aardige installateur
Aardige installateur, die zeer bereid was om een en ander uit te leggen. Wel apart dat hij niet gekwalificeerd was om een eventuele internet kabel van de meterkast naar de tv via de kruipruimte aan te leggen. Dat bleek bij mij niet nodig, maar lijkt me wel van belang voor andere klanten.Verder werrkte de vaste telefoon nog niet na een uur en zou ik daar door hem over teruggebeld worden. Dat is hij ws in alle drukte vergeten, dus heb ik de klantenservice gebeld en na 5 minuten was het op orde.
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Hebben ons bedrijf omgezet naar Fiber. Wij kwamen van KPN af. KPN kon steeds geen 1000mbit realiseren terwijl ze het wel zouden moeten leveren. Fiber heeft vanaf moment 1 alles voor elkaar.
Van af 29 februari bezig om internet te…
Van af 29 februari bezig om internet te krijgen het enige wat ze doen is loze beloften zo als ik telefonisch besproken af tezien van de 14 wachttijd dan zou het sneller gaan dat gedaan het werd stil weer eens gebeld bleek de lijn niet zijn aangevraagd na weken wachten zou er een monteur komen regel je een thuis zitter word er zomaar gebeld monteur komt niet avond er voor nog gebeld gaat het door ja zeggen ze weer een leugen geen fiber meer wees wijs
Zelf ben ik erg tevreden
Zelf ben ik erg tevreden. Na mijn aanmeldig is er snel een monteur gekomen die alles correct heeft aangesloten. Internet snelheid is top! Ook prettig dat het hele ESPN pakket bij het tv pakket zit , waardoor de kosten laag blijven. Ik heb tot nu toe nog geen negatieve ervaring met Fiber.
totale shit
totale shit, het slechtste internet dat ik ooit heb gehad, klantenservice is hetzelfde, als je om hulp belt met een kapot internet, laten ze je geen woord zeggen, ze zeggen dat alles normaal is en dat is alles
Een prettig bedrijf om mee samen te…
Een prettig bedrijf om mee samen te werken en ze schakelen vlot bij problemen of kleinigheden. Als je mailt of belt krijg je snel antwoord en dat is fijn.
Goede klantenservice
Geweldige service! Klantenservice is top-notch, altijd behulpzaam en vriendelijk. Sterk aanbevolen!
Fijn bedrijf om samen mee te werken
Fijn bedrijf om samen mee te werken. Klantgericht en scherpe tarieven.
Soepele overstap naar Fiber Nederland
De overstap van de huidige glasvezel aanbieder naar Fiber Nederland is zonder problemen gegaan.
Super internet
Super snel internet. Aansluiting door de monteur ging ook vlot.
Alles was helder en duidelijk
Goede installatie en uitleg gehad over de telefooncentrale.
Een ster is nog veelste veel
Een ster is nog veelste veel !
Fiber zou verboden moeten worden het is gewoon een criminele organisatie.
Wij hebben abonnement afgesloten na anderhalf jaar is het eindelijk aangesloten.
Nu hebben ze in de tussentijd ons tv abonnement veranderen hiervoor hoeven wij nu niet meer via fiber te betalen maar rechtstreeks bij de aanbieder.
Wij moeten ook zelf hier een abonnement afsluiten fiber rekent hier voor wel 25€ aansluit kosten.
Na aangegeven te hebben dat wij het niet eens zijn met de verandering zijn ze in geen voor dan ook bereid om medewerking te verlenen hun kunnen niet laten zien dat hun deze mail daar werkelijk hebben verzonden.
Dat wij het maar uit moeten zoeken we betalen nu een belachelijk bedrag voor internet en tv terwijl we geen tv krijgen via hun.
Het internet only abonnement is goedkoper dan wat we nu betalen en krijgen toch alleen internet!
Laat je niet oplichten door fiber en sluit het bij een anders af!!!!
Met broers koffie worden we altijd goed…
Met broers koffie worden we altijd goed geholpen door Clyde en zijn team!
Super blij met mijn glasvezel…
Super blij met mijn glasvezel verbinding, zat eerst bij Ziggo maar dit is 100x beter!
Super snel en fijne service.
Vriendelijke en deskundige support
Snelle reactie en het probleem is na het eerste contact al opgelost.
Vriendelijke helpdesk en goed advies over mogelijke vernieuwing.
Keurige service & installatie en goed signaal
Wij hebben goede ervaring met Fiber betreffende de service en de installatie. Bij vragen of problemen krijgen wij snel antwoord en hulp waar nodig. De servicemedewerkers van Fiber zijn uiterst vriendelijk en bekwaam.
Verder is de kwaliteit van het signaal uitstekend. Wij zijn zeer tevreden.