Na een dag geen internet op zaterdag middag met de klantenservice contact opgenomen. Ik werd duidelijk en constructief te woord gestaan en een eerste check bleek dat de telefonist het zelf niet kon... Toon meer
Nu half jaar aangesloten op het glasvezelnetwerk van Fiber. Het bevalt mij uitstekend. De verbinding is snel en stabiel – geen enkele storing of wegvallende verbinding gehad. Het bijgeleverde modem... Toon meer
Oplichters! Na opzeggen van het contract komen ze met extra kosten die onverklaarbaar zijn. Contact opgenomen, de kosten worden nog hoger. Ik zou geld gestorneerd hebben op een rekening die ik een hal... Toon meer
Sinds 5 december 2025 heb ik glasvezel via Fiber. Tot 5 maart 2026 was ik zeer tevreden over Fiber: vakkundig geïnstalleerd, snelle verbinding en geen enkele storing. Op 5 maart dit jaar is de verbind... Toon meer
Fiber Nederland is de snelst groeiende, 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider. We zijn geen onderdeel van een grote multinational en hebben geen anonieme buitenlandse investeerders. Wij maken zelf onze keuzes, zijn zelf verantwoordelijk voor onze daden en zijn zelf verantwoordelijk voor ons succes. Spreek ons er maar op aan, want we willen graag een open bedrijf zijn. Dat is niet altijd makkelijk, maar als ondernemers zijn we dol op feedback en zo lang die respectvol is, kunnen we wel tegen een stootje. Kom maar door met de goede ideeën, verbeteringstrajecten en klachten. Wij beloven u er serieus naar te luisteren.
Postbus 60228, 1320AG, Almere, Nederland
- 0207605040
- info@fiber.nl
- fiber.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tja het kan?
Tja, na veel bellen heel veel geduld bijna een half jaar, 3 monteur bezoeken verder, toch eindelijk tv naar behoren en internet zoals het hoort. Waarom ik Fiber 5 sterren geef? Ik ben wel altijd netjes en correct geholpen. Ik heb het idee dat de medewerkers wel hun best doen om tot een oplossingen te komen. Volgens mij is er ergens in hun systeem een gebrek aan kennis. Maar de wil is er wel. Met deze 5 sterren gun ik Fiber (TD. en helpdesk) een positief inzicht in hun toch al moeilijke situatie. Als ik jullie verder kan helpen met een positieve opbouw laat het mij weten .. het kan wel maar zet mensen op de juiste plaatsen communiceer beter en eerlijker met je klanten.
Zeer slecht.
Zeer slecht.
Heb slecht internet en tv en als je belt zeggen ze dat je maar een wifi versterker moet kopen.
Terwijl bij het afsluiten veel goeds wordt beloofd nou mooi niet.
Ik heb nu al opgezegd voor december nooit meer fiber.
Zeker niet in zee gaan met Fiber
Zeker niet meer in zee gaan met Fiber. Voorheen nooit problemen gehad met KPN maar voor glasvezel was ik verplicht over te stappen naar een andere provider. 24 december aangesloten. Tot nu toe alleen drama. Ik heb een extra wifi versterker moeten kopen voor op zolder. Berekenen ze een duurdere versterker dan ze geleverd hebben. Dagen aan de telefoon gehangen, oudjaarsdag 3 uur. Uiteindelijk zelf een kabel gelegd van de kelder naar de woonkamer zodat ik tv had. Drie weken wachten op een monteur. Nu al 4 keer een monteur gehad en nog steeds elke dag de eerste 5 minuten geen geluid of geen beeld. Zelfs mijn advocaat is bij fiber niet verder gekomen. Belachelijk dat zulke bedrijven zo met mensen omgaan. Vrijdag komt KPN mij opnieuw aansluiten en hoop dat alles dan opgelost is. Het ligt overal aan behalve aan Fiber. Ze hebben zelfs gezegd dat ik de apparatuur zelf had uitgezet, hoe dom zijn ze. Bleek de monteur ook nog Corona te hebben heb daarvoor nog naar de teststraat gemoeten.
Dus mensen ik ga een half jaar dubbel betalen om er vanaf te zijn. Wees gewaarschuwd!!!!!
Wij hebben al 1 jaar internet maar hele…
Wij hebben al 1 jaar internet maar hele slechte verbinding vandaag weer geen internet ik ga nu over op een andere provider ben het nu zat kan geen TV kijken.
Waardeloos misleidend bedrijf !!!
Na15 jaar klant bij zeelandnet dat later Fiber werd kreeg ik vorig jaar telefoontje dat omdat we al zo lang klant waren we een eenmalige korting kregen van 60 euro. Natuurlijk wou ik dat. Nu komt KPN glasvezel in onze straat leggen en er loopt een actie waarbij wij het eerste jaar ruim 300 euro besparen. Ik bel vandaag met Fiber en we moeten een afkoopsom betalen want toen we die 60 euro korting ( eenmalig ) hebben aanvaard blijkt dat we vast zitten tot juni 2023.Wat is dat voor een waanzin !!!! Is mij niet gezegd bij het telefoontje. Het was een cadeau voor jarenlang klant te zijn. Ik weet de afkoopsom nog niet en daar zal van afhangen of we nu al weg gaan naar KPN. Als het teveel is dan stappen we heel zeker volgend jaar in juni naar een andere provider want zo ga je niet om met trouwe klanten. Een vergiftigd cadeau noem ik dat. Hoe dan ook gaan ze mij als klant kwijtgeraken. Is het niet nu dan volgend jaar. Oja ik heb 45 minuten aan de lijn gehangen en heb 3 verschillende medewerkers aan de lijn gehad die mij allemaal niet konden vertellen waarom ze plots ook weer duurder worden. Vorig jaar was het 65 euro dan werd het 67 euro en nu 70 euro en dan hebben ze hier nog geen glasvezel. Waardeloos bedrijf !!!
UPDATE Bericht gekregen …de afkoopsom is ruim 800 ja achthonderd euro !!!!
Verkopers Fiber NL geven aan alles kan......…
Afgelopen week zou Fiber NL bij ons aansluiten. Komt de monteur (aardige man) met de opmerking dat er een netwerkkabel over de muur komt. Dat gaat niet lukken, zit een deur tussen, of, onder de vloer via de kruipruimte maar daar komen extra kosten bij. Jammer dat Fiber niet eerst komt checken of e.a. wel kan of dat ze de monteurs die de glasvezel verbinding van de straat naar het huis hebben gebracht meteen even laten kijken hoe e.a. kan. In de informatie staat dat de installatie zal plaatsvinden met bestaande kabels.... voor ons gevoel dus de bestaande coax kabel.... Niet dus.. verkopers aan de deur beloven alles maar helaas zijn wij blijgemakt met een dode mus..... Nooit meer!!
Slechte service
Slechte service. Ze zeggen we bellen je terug en dat doen ze dan niet. Je blijft achter hun aanbellen..
Waardeloos sinds vorig week zonder…
Waardeloos sinds vorig week zonder internet heb 10 tallen medewerkers gesproken en nog steeds geen oplossing echt waardeloos
Beetje wantrouwerig aangezien ik moest…
Beetje wantrouwerig aangezien ik moest overstappen maarja nadat ik de stap heb gezet naar fiber ben ik zeer en zeer tevreden, volop 1000mbits binnen krijgen en de wifi in de tuin is ook super.
De negatieve reacties hieronder begrijp ik niet aangezien fiber losstaat van het e-fiber netwerk.
In ieder geval bedank fiber voor de service
Goede verbinding vriendelijke monteur
Goede verbinding vriendelijke monteur. En nu 1 maand verder nog steeds zeer te vreden en wat een snel heid. Ik zie hier onder veel negatieve reacties.. waarschijnlijk komt het omdat e fiber het net werk aan legt. Maar deze staan geheel kos van fiber nederland
Er komt een man aan je deur voor een…
Er komt een man aan je deur voor een vrijblijvend offerte . Je moet je rekening nummer geven alleen voor de formaliteit maar je zit gelijk vast aan een jaar abonnement van 50€ per maand !!!
E-fiber komt afspraken niet na
E-fiber komt afspraken niet na, beloven in de avonduren langs te komen, blijf je dus thuis, komt er niemand, staan ze later weer overdag aan de deur, weer gevraagd voor in de avond, weer niemand gezien. Ook gemeld bij e-fiber, dan krijg je excuses en hebben ze het uiteindelijk wel goed opgepakt. Vanmorgen bij het opstaan lag tot mijn verrassing zonder geïnformeerd te zijn de straat open voor de kabel waardoor er niemand met de auto weg kon. Communicatie is zeer slecht.
Waardeloos al veel keren geen tv…
Waardeloos al veel keren geen tv internet telefoon doen er niks aan vandaag weer krijg morgen nieuwe modum en dan kan je het uitzoeken dan maar niks schande geen ene ster waardig🥵
geen optimale snelheid bij snelheids testen.
Opzich best goed aangesloten alleen het netwerk is nog niet geoptimaliseerd genoeg geen ipv6 support ik hoop dat ze in de toekomst meer kunnen optimaliseren maar omdat dit nog steeds een beginnende markt is zullen er uiteraard relatief veel negatieve reviews zijn. afhankelijk van regio zullen zei moeten gaan optimaliseren en naar congestie kijken. meer heb ik niet te vertellen prima service.
ik verwacht wel dat ze hier naar werken ik betaal voor tot 1gb. en heb soms snelheden van 170mb dat vindt ik wel mattig.
Een waardeloze organisatie.
Een waardeloze organisatie.
Aan de deur verkopen met push gedrag onder de noemer, als je het nu niet doet betaal je later veel en veel meer aan aansluitkosten.
Puntje bij paaltje blijk je er niet meer vanaf te kunnen terwijl de aanleg nog een jaar op zich heeft laten wachten.
Waardeloze klantenservice die je niet serieus neemt en grof afwimpelt.
Ook via de andere officiele kanalen wordt er niet serieus op klachten gereageerd.
Direct overgaan tot aanmaningen etc.
Dus ga niet met deze partij in zee!
Wat een slechte service.
Wat een slechte service.. Ik heb in oktober mijn spullen netjes geretourneerd en in november is dat aangekomen. Na 5x mailen en 7x bellen eindelijk een bevestiging gekregen dat ik mijn geld binnen 14 dagen terugkrijg, nu is het dag 15 en heb nog niks ontvangen. Ik wacht al 4 maanden op mijn borg terug. Enige voordeel is dat de mensen aan de telefoon heel aardig zijn, maar vervolgens zie ik nog niks op mijn rekening terug.
Geen ster waardig
Geen ster waardig! Zeer slecht bereik via telefonisten die niets weten maar alleen dingen kunnen doorgeven. Na zes keer telefonisch contact, een nieuwe fritzbox, drie mailtjes met foto’s, is er nog geen telefoon verbinding!! Ik raad u sterk aan nooit met deze mensen in zee te gaan! Bedroevende klantenservice, slecht contact en geen resultaat.
Wat een slecht bedrijf. Afrader!
Absolute afrader!! Nog nooit zo’n slechte communicatie meegemaakt bij een bedrijf, bizar! Internetverbinding was slecht direct bij afsluiting en tv uitermate traag. Hier telefonisch gelijk melding van gemaakt en uitgelegd dat het belangrijk was dat met name internet zsm verholpen moest worden ivm thuiswerken en internet daarbij nodig. Weken (!!) achteraan moeten bellen en mailen en kreeg geen respons, laat staan oplossing, vanuit Fiber. Nu bijna een jaar verder, gelukkig, want dan ben ik van ze af. Ik heb een jaar betaald, maar nul gebruik kunnen maken van de services waar ik het abonnement voor had afgesloten, omdat ik (noodgedwongen) weer terug was gegaan naar een andere aanbieder.
NEEM GEEN FIBER - Waarschuwing!!
NEEM GEEN FIBER, u bent gewaarschuwd!!!. Helaas ook minimaal 1 ster. Zelfs bij verhuizing moet je nog een afkoopsom betalen. En dat voor een slechte service waarbij je geen goede specificatie van telefoonkosten krijgt, teruggekeken programma's zomaar stoppen, geluid en beeld niet gesynchroniseerd samen lopen etc. En na meermaals bellen wordt dit allemaal niet opgelost. TIP van de dag: NEEM GEEN FIBER.
Nog geen 1 ster waardig
Nog geen 1 ster waardig. Mijn verstandelijk beperkte tante een abonnement aansmeren. En nadien zeggen 'ze heeft er zelf voor getekend'. Mijn tante kan niet praten, begrijpt niet waarvoor ze heeft moeten tekenen. Het is voor ieder mens wat kan zien, te zien dat mijn tante een beperking heeft. Triest dat je personeel zo er op uit is om hun target te behalen. Gelukkig ongedaan kunnen maken via haar wettelijke vertegenwoordiger.