This company is a scam. Please if you want to make a report againt them reply back. I bought a bike from them and they never delivered it, refused to refund and do not want to answer my calls Di... Toon meer
Heel erg blij met mijn nieuwe veloretti fiets! 's middags gebeld en diezelfde avond kon hij meteen langs komen om twee modellen te laten zien (vrijblijvend). Twee dagen later kwam hij de fiets die ik... Toon meer
Voor de 13e verjaardag van onze dochter heeft Fietsbezorgd een mooie Old Dutch Batavus omafiets geleverd. Hij maakte er een echte, mooie verrassing van. Mijn dochter met ogen dicht mee naar buiten + a... Toon meer
Nieuwe bestelling. Fietsen kloppe niet met de webpage. Ze gaan je andere fiets proberen te geven die niet klopt of slecht is Liefst fiets niet accepteren en geld terug eisen (email met ontbindin... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Goede reperatie service
Mijn fiets is snel gerepareerd en had hem weer snel terug. Een leenfiets meegekregen in de tijd dat mijn fiets gerepareerd werd, top!
Komt afspraken niet na, geen aanrader!!!!
Leuke fiets gekocht voor nog best wat geld. Maar zodra de deal rond was, was de service ook verdwenen. Afspraak van levering werd steeds verzet, fiets was daarbij niet compleet. afspraak voor nalevering onderdelen werden niet nagekomen, niet afgemeld, afspraken werden "vergeten". Uiteindelijk kwam hij met 1 onderdeel aanzetten ipv 3. Ondertussen zat er een spaak los en werkte de trappers niet oke, dus hij nam bij deze afspraak mijn fiets mee. Ook afspraken om mijn fiets weer terug te brengen kwam hij niet na. Na 4 maanden mis ik nog steeds een onderdeel. Hij zou het opsturen, beweert dit tot 2 x toe gedaan te hebben, maar legt de schuld bij de post. Ik trap er niet meer in en hopelijk andere ook niet.
Op internet en marktplaats ziet het er leuk uit, de eerste afspraak ook maar daarna houdt het echt op.
Hij had gevraagd een sticker van zijn bedrijf op de fiets te plakken, die is er ondertussen vanaf, ga geen reclame maken voor deze man!
Goeie snelle service en kwaliteitsfiets…
Goeie snelle service en kwaliteitsfiets geleverd. Kan het iedereen aanraden!
Garantie wordt niet nageleefd
Mooie fiets, waar je ook een redelijke prijs voor betaald. Maar garantie wordt niet nagekomen. Zodra deze man zijn geld heeft is het onmogelijk om een afspraak te maken. Het voorwiel zit los dat ik ongeveer elke 5 minuten terug moet duwen. Ik heb dit in februari al gemeld en al heel veel berichten gestuurd en afspraken gemaakt. Maar hij komt gewoon niet opdagen en belt niet af. Ik zou je afraden een fiets van deze man te kopen
Super vriendelijke en persoonlijke…
Super vriendelijke en persoonlijke service! Fiets rijdt ook als een zonnetje!
Top service
Top service! Super aardig ook, denkt echt met je mee. Ik ben zo blij met mijn fiets!
Fiets besteld bezorgt nette afhandeling
Gemengde gevoelens
Tweedehandse Gazelle-fiets tegen een scherpe prijs besteld en binnen 2 dagen geleverd aan huis, met vriendelijke service, 6 maanden garantie en de nodige nazorg. Erg fijn allemaal! In eerste instantie, want de fiets is niet compleet.
Helaas wordt een vervolgafspraak om een ontbrekend achterlicht te leveren niet nagekomen, geen bericht van afmelding terwijl ik wacht en verloopt het contact via Whatsapp daarna moeizaam...
Super vriendelijk en snelle bezorging…
Super vriendelijk en snelle bezorging aan huis. Luistert goed naar de wensen van de klant en ook na de aankoop erg behulpzaam. Super aanrader!
Top service!
Top service en perfect kwaliteit fietsen. Fijne communicatie en bereid mee te denken. Dat allemaal in combinatie met 6 maanden garantie, wij zijn uiterst tevreden!
Perfect!
Superfijne service en Raymond is een topper! Heel erg blij met mijn fiets!
Goede service en snel bezorgd
Goede service en snel bezorgd, de volgende dag al.
Het is makkelijk dat het bezorgd wordt.
Mooie tweedehands Veloretti fiets…
Mooie tweedehands Veloretti fiets gekocht. De fiets werd een paar uurtjes later bezorgd dan afgesproken maar de communicatie daar omheen was goed. De fiets doet het super goed en alles werkt. Mandje word nog na geleverd! Al met al top service. Ik ga Fietsbezorgd zeker aanraden aan mijn vrienden!
Drie mooie fietsen gekocht
Ik heb er nu binnen twee manden drie fietsen gekocht, die mooi zijn en ook goed werken. Die fietsen zijn goed afgesteld en er zit alles op wat moet. Ik kan dit zeker aanraden!
Veloretti gekocht
Bij Raymond een mooie veloretti fiets gekocht! Fijne en goede service! Fiets heel netjes afgeleverd! Zeker aan te raden om hier je fiets te kopen!
Een tweedehands Veloretti gekocht die…
Een tweedehands Veloretti gekocht die er als nieuw uitziet, met alles erop en eraan. Vriendelijke service en denkt met je mee.
Topfiets en snel geleverd door een…
Topfiets en snel geleverd door een bevlogen ondernemer.
Super!
Snel een mooie Veloretti fiets gevonden die ik graag wilde! Inclusief een kinderzitje. Goede communicatie, houdt zich aan de afspraken en een mooie goede fiets met garantie voor een eerlijke prijs. Voor altijd zal ik fietsen bij hem kopen! Denkt met je mee en is eerlijk.
Prettige service
Fiets heel snel afgeleverd. Fijne en vriendelijke service. Fiets fietste prima.