Fietsenplaats

Er is een damesfiets besteld en snel/correct geleverd. De fiets is in elkaar gezet en heeft ongeveer 1,5 maand gefunctioneerd. Daarna was er een euvel met de crank, waarbij het pedaal los ging en de... Toon meer

Een fiets besteld bij fietsenplaats.nl voor onze dochter. Namelijk de Cortego Excellent Meisjesfiets 24 inch Groen. Na de bestelling geplaatst te hebben geconfronteerd met slechte recenties en noga... Toon meer

Fiets gekocht echter zat geen verlichting of slot bij. Wel op advertentie staan. Kan een type fout geweest zijn. Na mailtjes en uitleg toch coulance opgelost.snelle reacties Uiteindelijk toch betrouw... Toon meer

Prachtige jongensfiets voor mijn kleinzoon voor zijn 7e verjaardag. Alles wat hij wil: stevige fiets, handrem en terugtraprem, ruim verstelbaar stuur en zadel, standaard en leuke bel. Mijn kleinzoon z... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Fietsenplaats.nl is dé online fietsenwinkel die u nodig heeft! Wij bieden verschillende soorten en modellen fietsen aan die bij u passen. Al onze fietsen zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor de allerlaagste prijs. Of u nou op zoek bent naar een kinderfiets, jongesfiets, meisjesfiets, moederfiets, damesfiets, herenfiets, omafiets of transportfiets, hier slaagt u gegarandeerd. Ook voor fietsaccessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht. Bij Fietsenplaats.nl vindt u altijd het mooiste en nieuwste model dat bij uw budget past. Aarzel niet en bekijk onze webshop direct!

Schending van onze richtlijnen

Goede en snelle verzending

Goede en snelle verzending. Netjes op de hoogte gebracht van de levering door middel van een website. Door weersomstandigheden liep het even uit, dit werd netjes vermeld. Ook een hele montage instructie ontvangen, dat is ook heel erg fijn! Straks het pakket openen om de mooie fiets voor mijn dochter in elkaar te zetten en te bewonderen.

8 januari 2026

Goede levering en duidelijke instructie

Fiets wordt goed beschermd geleverd en door de video's is het makkelijk in elkaar te zetten. Echt een mooie fiets voor een fijne prijs. Communicatie van de transporteur kan wel wat duidelijker, maar dit is een beoordeling van Fietsenplaats.

Nog geen fiets ontvangen

Hallo,
Tot op heden nog geen meisjesfiets cortega bella 26 inch 7 versnellingen ontvangen.
Besteld op 5 januari.
Vermoedelijk zitten daar de slechte weeromstandigheden van het moment er voor iets tussen.

De bestelling was makkelijk geplaatst

De bestelling was makkelijk geplaatst
De betaling had verschillende keuzes
De fiets werd binnen 1 dag bezorgd
Me zoontje fiets erop rond en we vinden het een stevige mooie fiets en zeker kwa prijsverhouding.
Het is een aanrader

22 december 2025

levert niet volgens beschrijving

Ik heb op 29 december 2025 een Cortego Ranger 7-speed Jongensfiets besteld bij Fietsenplaats.nl. Bij de aankoop stond in de productomschrijving expliciet vermeld dat de fiets inclusief slot en LED-verlichting geleverd zou worden. De fiets werd echter geleverd zonder deze onderdelen.
Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice (Mark), werd er kortaf gereageerd dat de fiets "zonder wordt geleverd" en verwezen ze naar de specificaties, terwijl ik met screenshots heb aangetoond dat het ten tijde van mijn bestelling anders op de site stond.
Ik heb hierna bewijs gestuurd van de originele advertentie, maar helaas wordt er nu totaal niet meer gereageerd op mijn e-mails. Ik voel me als klant niet serieus genomen. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het negeren en niet leveren van wat er beloofd is, vind ik onacceptabel

7 januari 2026

Fijne winkel

Op 21 december besteld en 23 december was de fiets in huis. Snel geleverd dus, iedere keer een update zodra de fiets was verzonden per mail, en per mail de handleiding ontvangen. De fiets was snel in elkaar gezet en ons zoontje is er superblij mee, stevige degelijke fiets welke een paar jaren mee kan. Onze volgende fiets kopen we zeker weer hier!

Zijwieltjes niet functioneel

Een leuke jongens fiets besteld, kreeg vervolgens een appje dat de fiets niet op voorraad was. Dit werd goed en snel afgehandeld. Zal wel prettig zijn als de site voorraad klopt.
Leuke fiets binnen gekregen top fiets behalve de zijwieltjes die niet functioneerde.

Aanrader!

De volgende dag geleverd, een duidelijke handleiding hoe de fiets in elkaar gezet dient te worden, en een erg mooie fiets voor een hele goede prijs! Zeker een aanrader!;

30 december 2025

Fantastische fiets

Fantastische fiets, kleindochter ontzettend blij en gelukkig. Bestelling ging snel net als de levering. Beschrijving montage was ook prima geregeld. Top fiets.

7 januari 2026

Stevige en mooie fiets

Een stevige en mooie fiets enkel stuur niet volledig vast te krijgen en draait steeds om Laga als er gewicht op komt, en verkeerde moeren bij spatbord vooraan, dus niet mogelijk vast te maken.
Buiten dat alles wel heel erg in orde!

29 december 2025

Super mooie fiets en hele goeie service!

Wat een mooie fiets voor ons zoontje van 2,5 jaar. Vlak voor kerst nog snel besteld op goed geluk dat het op tijd aan zou komen en dat was gelukt. Via de mail nog even contact gehad, reageren snel en vriendelijk. Zoontje is blij met de toffe fiets. De fiets was netjes geleverd en hij was ook makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke omschrijving erbij. Conclusie, echt een aanrader om hier een fiets te bestellen!

20 december 2025

Perfect!

Vlotte bestelling en bezorging. Een fijne filmpje erbij voor de montage. Montage ging gemakkelijk. Mooie fiets voor een mooie prijs! Dochter is er erg blij mee en papa en mama ook! Wij zouden hier zeker weer een fiets kopen.
(Helaas lukt het mij niet een foto toe te voegen aan de review)

Fietsenplaats

Ik had een fiets besteld op de site. En heb een paar mails gehad. Dat de fiets onderweg was. En uiteindelijk heel veel teleurstelling bij onze zoon, die op zijn 10e verjaardag geen fiets had. Dit werd een dag voor zijn verjaardag bekend gemaakt via een app, dat de fiets niet leverbaar is.

5 januari 2026