Perfekt. Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvägagångssätt i förhållande till telefonitjänståte... Toon meer

Det første simkort nummer der blev sendt passede ikke, men på trods af Richard var på ferie, blev det hurtigt rettet (4 arbejdsdage fra køb til nummerflytning).

Fed service!! Richard var hurtig på telefonen, samt fleksibel med den rigtige løsning til os! Som nystartet virksomhed møder man mange forskellige serviceniveauer og man erfare hurtigt at det... Toon meer

Jeg havde problemer med mit teleselskab, der fejlagtigt opsagde mit telefonnummer og ikke kunne genoprette det. Selvom det intet havde med firmanumre at gøre, kontaktede jeg Richard, der hjalp mig m... Toon meer

1. Mobiele netwerkaanbieder
  2. Telefoon- en internetdienst

Vi har skiftet navn: ditguldnummer.dk er blevet til firmanumre.dk Vi har lette telefonnumre. Usædvanligt lette telefonnumre til dig eller din virksomhed. Hos firmanumre finder du et telefonnummer, der skiller sig ud. Her finder du et guldnummer til en rimelig pris. Vi går det ekstra skridt for vores kunder - besøg vores shop og mærk forskellen.

4,5

Uitstekend

Svarer hverken mail eller sms

Har både skrevet mail samt flere sms'er som der står man kan... men der åbenbart ingen interesse i at handle med mig og svare på noget af det.

Deres link til trustpilot linker heller ikke ind til deres side... så om det er seriøst eller ej skal jeg ikke kunne side

26 november 2024

Lynhurtig sagsbehandling

Jeg bestilte mit nye telefonnummer hos firmanumre.dk søndag eftermiddag. I dag mandag kom bekræftelse på overflytning til mit eget selskab. Denne sker i morgen tirsdag.

Superkvikt👍👍👍

29 augustus 2022

Hurtigt

SIM kort nr. samme dag som ordren var aflagt - på en søndag.

31 januari 2022

Nemt at sortere

Nemt at sortere blandt nummertyper.
Ekspeditionen er hurtig og jeg glæder mig til at se, hvor glat det går med at få nummeret op at køre

9 september 2021