Perfekt. Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvägagångssätt i förhållande till telefonitjänståte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det første simkort nummer der blev sendt passede ikke, men på trods af Richard var på ferie, blev det hurtigt rettet (4 arbejdsdage fra køb til nummerflytning).
Bedrijf heeft geantwoord
Fed service!! Richard var hurtig på telefonen, samt fleksibel med den rigtige løsning til os! Som nystartet virksomhed møder man mange forskellige serviceniveauer og man erfare hurtigt at det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde problemer med mit teleselskab, der fejlagtigt opsagde mit telefonnummer og ikke kunne genoprette det. Selvom det intet havde med firmanumre at gøre, kontaktede jeg Richard, der hjalp mig m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har skiftet navn: ditguldnummer.dk er blevet til firmanumre.dk Vi har lette telefonnumre. Usædvanligt lette telefonnumre til dig eller din virksomhed. Hos firmanumre finder du et telefonnummer, der skiller sig ud. Her finder du et guldnummer til en rimelig pris. Vi går det ekstra skridt for vores kunder - besøg vores shop og mærk forskellen.
Traneholmen 31, 3460, Birkerød, Denemarken
Hurtig ekspedition og god service, nummeret blev overført på få dage.
Nemt og smertefrit og hurtigt. Ikke noget at komme efter meget professionelt
Der var en god kommunikation hele vejen igennem med Lasse. Både på sms, telefon og mail :D
Der er lidt ventetid på overflytningen af Nummer fra Lasses telefonselskab til vores, ... det skal man lige være opmærksom på hvis man skal give nr. som gave til en fødselsdag. ;) Lasse gjorde hvad han kunne for at få processen til at gå hurtigere. Men vi måtte købe et taletidskort til den telefon vi skulle give nr. sammen med indtil vi får det nye gode nummer vi fandt på Firmanumres side. Men i forhold til betjening, nummer, responstid osv.5 stjerner herfra.

Antwoord van www.firmanumre.dk
Det virker bare og Lasse fra Firmanumre følger fint op, om alt er som det skal være.
Effektivt service selv i helligdagene. Fik svar på alle mine spørgsmål. Det er god service

Antwoord van www.firmanumre.dk
Dette er 100% godt så jeg skal købe igen til mit firma
Jan Knudsen
Har ikke noget at klager over, alt gik lige efter bogen
jeg havde svært ved at forstå hvad jeg skulle gøre og kunne ikke se hvordan jeg fik et fysisk Sin-kort
mv nina frahm
Fandt lige mit nyt nummer til min vognmandsforretning og fik svar indenfor nogle timer (lørdag 2. Januar) den er god service!
Trods lidt udfordringer med deres system, endte jeg med et godt nummer, super service
Fint og ordentligt - noget dyrt. Lidt uoverskueligt at finde det rigtige nummer, men det lykkes 😊
Lees meer over geverifieerde reviews.