Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt. Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvägagångssätt i förhållande till telefonitjänståte... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det første simkort nummer der blev sendt passede ikke, men på trods af Richard var på ferie, blev det hurtigt rettet (4 arbejdsdage fra køb til nummerflytning).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed service!! Richard var hurtig på telefonen, samt fleksibel med den rigtige løsning til os! Som nystartet virksomhed møder man mange forskellige serviceniveauer og man erfare hurtigt at det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde problemer med mit teleselskab, der fejlagtigt opsagde mit telefonnummer og ikke kunne genoprette det. Selvom det intet havde med firmanumre at gøre, kontaktede jeg Richard, der hjalp mig m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele netwerkaanbieder
  2. Telefoon- en internetdienst

Geschreven door het bedrijf

Vi har skiftet navn: ditguldnummer.dk er blevet til firmanumre.dk Vi har lette telefonnumre. Usædvanligt lette telefonnumre til dig eller din virksomhed. Hos firmanumre finder du et telefonnummer, der skiller sig ud. Her finder du et guldnummer til en rimelig pris. Vi går det ekstra skridt for vores kunder - besøg vores shop og mærk forskellen.

4,5

2 sterren
1 ster

FANTASTISK SERVICE

FANTASTISK SERVICE!
Svarer med det samme, overholder aftaler og har styr på det hele!
Kan klart anbefales!

4 november 2020

Hej Victoria,
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Mvh
Lasse

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grunden til at jeg kun giver 4…

Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner, er at det måske er lidt dyrt at købe sig til et tlf. nr. som er lidt specielt.

29 oktober 2020

Antwoord van www.firmanumre.dk

Hej Flemming, tak for den fine anmeldelse.
Vi bestræber os på at have de bedste priser på markedet for guldnumre, men hvis du kan finde et tilsvarende nummer (samme nummerstruktur) hos en anden udbyder, så refunderer vi forskellen, det er vores prisgaranti.
Håber dette er tilfredstillende
Med Venlig hilsen
Lasse

Firmanumre.dk
Hurtig, let og effektiv procedure. En fornøjelse at håndtere sine opgaver på denne måde. Bedste anbefaling. Christian

25 oktober 2020

Antwoord van www.firmanumre.dk

Tusind tak for den meget fine anmeldelse Christian :-)

Nemt og hurtig respons

Nemt og hurtig respons! 👍😊

16 oktober 2020

Kære Pia

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse :)

Lasse, firmanumre.dk

Hurtigt

Hurtigt, præcist og nemt.

9 september 2020

Kære Rasmus

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice - troværdig, effektiv og venlig. Kan bestemt anbefales.

30 juli 2020

Kære Lillian

Tusind tak for din MEGET fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med et godt nummer! :)

,mega godt

,mega godt,,hurtigt og transparente

24 juli 2020

Kære Edin

Tusind tak for din fine anmeldelse. :)

Super

Fint nummer, hurtig levering, ingen problemer.

17 juli 2020

Kære Lise

Tusind tak for din positive anmeldelse, og for at du igen valgte et super fint nummer hos os. :)

Perfekt.

Perfekt.
Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvägagångssätt i förhållande till telefonitjänståterförsäljare (mitt fall Telia) och det hela flöt på utan anmärkningar.

Richard Krogh är en pärla.

14 juli 2020

Kære Kalle

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse, og god fornøjelse med det super nemme nummer! 😊

Tusinde tak for en god dialog - du kan selv være en perle! 😉

Super god service 💪

6 juli 2020

Kære Niklas

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at have givet dig den oplevelse af shoppen! :-)

Velfungerende webshop og søgemodul

Hurtig ekspedition.
Enkel proces og dejlig automatiseret løsning.
Særligt søgemodulet med forskellige kombinationer af nummersystemer er et supergodt værktøj til en hurtig søgningsproces!

28 juni 2020

Kære Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Super dejligt, at du har haft glæde af søgemodulet. Der er lagt meget energi i det 😃

Rigtig god fornøjelse med det nye nummer! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig service.

21 juni 2020

Kære Sebastian

Mange TAK for din positive anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var meget hurtigt og meget…

Det var meget hurtigt og meget professional.... MEGET GODT SERVICE.

7 juni 2020

Kære Das

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Det glæder mig, at kunne hjælpe på rette vej! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig respons og hurtig levering

Hurtig respons og hurtig levering! Hjemmesiden er nem at overskue og finde rundt i. Vi vender tilbage:)

17 mei 2020

Kære Anne

Tusinde TAK for anmeldelsen.

Det glæder mig, at I har haft en god oplevelse! Som det skal være :-)

Skriv gerne direkte, hvis I har nogle bestemte ønsker til numre, da det er langt fra alle der fremgår på hjemmesiden. ;-)

Hurtigt og nemt

Let og hurtigt - nem håndtering og betaling.

2 mei 2020

Kære Alexander

Mange TAK for din positive anmeldelse. Det glæder! :-)

Richard, firmanumre.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.