Mijn Floris schoenen zijn door kleurafgifte van het blauwe materiaal op het witte leer niet meer netjes te dragen onder zakelijke of nette kleding. Dat is precies het doel waarvoor ze zijn aangeschaft... Toon meer
Wij zijn erg geschrokken van de binnenzool bij de loafers/bootschoenen. Daar zitten nl.mieren op gedrukt. Na goed kijken en voelen bleken de mieren eringedrukt. Geen fijne ervaring. Dat zouden jullie... Toon meer
Eind jullie sneakers gekocht wellis waar tegen de toen gelde korting, na 2,5 maanden de zolen kapot op de hakken, terug naar de winkel in eindhoven de dame pikte de klacht perfect op ze deelde mede o... Toon meer
Een paar maanden geleden nubuck sneakers gekocht. Er ontstond een probleem met de schoenen. Klacht ingediend bij klantenservice. Op hun verzoek en op hun kosten de schoenen terug gestuurd. Klacht werd... Toon meer
Welcome at the global Floris van Bommel brand shop. Dutch shoe makers since 1718. Shop men and women shoes online within 24 countries worldwide.
Oisterwijkseweg 40, 5066 XD, Moergestel, Nederland
- florisvanbommel.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 61% van zijn negatieve reviews beantwoord
de prachtige gouden sneakers gekocht.
de prachtige gouden sneakers gekocht.
Mooi leer , mooie kleur en mooi model. Edoch bij elke stap voel ik aan weerskante van de lip van de schoen wrijving waardoor de schoen pijn doen aan de zijkant. Een extra lapje leer om de lip de beschermen was een optie geweest...echt heel erg jammer nu moet ik ze terugsturen,

Antwoord van Floris van Bommel
Al jarenlang koop ik alleen Van Bommels…
Al jarenlang koop ik alleen Van Bommels vanwege het design en de degelijke kwaliteit. Alleen is mij opgevallen dat de kwaliteit helaas niet meer is wat zij vroeger was, terwijl ik zorgvuldig met mijn schoenen omga. Bij een paar liet bij de paar maanden oude schoenen de schoen van de zool los (dus niet andersom), kennelijk omdat de lijm niet goed was. Hierdoor kwam er vocht in de schoen waardoor het leer wit werd en vlekken kreeg. Toch maar laten repareren ad 75,00 euro maar eigenlijk te gek voor woorden. Bij een ander paar Van Bommels zit een soort hak alsof deze bestaat uit geperste kurk. Nadeel: blijft lang nat en allerlei kleine steentjes wringen zich in de hak wat oncomfortabel loopt. Kortom: Van Bommel is niet meer wat het geweest is. Wellicht is hier ook de introductie van het grote aanbod van modieuze trendy schoenen debet aan, maar als de kwaliteit niet meer is waarop ik tientallen jaren wel kon rekenen, is dit een verkeerde afslag. Ook vreemd dat je nergens met je klacht terecht kan, behalve op deze review site. Dit is een extra teken dat Van Bommel zijn klanten niet meer serieus neemt.
Erg mooie schoenen maar retour een drama!
Erg mooie schoenen. Maar retour sturen een drama.
Geld na twee weken nog niet terug! Ze gooien het op dat het wettelijk mag. Ik koop er niets meer. Met ander bedrijven nooit zo iets meegemaakt!

Paar schoenen in Brugge gekocht
Paar schoenen in Brugge gekocht. Direct kapot en niet meer te herstellen. Ze willen geld niet terug geven???
Waar kan ik klacht indienen? Koop nooit meer van bommels!

Heb net voor Kerst 2 paar Fl
Heb net voor Kerst 2 paar Fl. Van Bommel gekocht in Antwerpen. Heb steeds pijnaan mijn voeten. Naaigaren in de schoen loopt langs mijn voet. Er zit een putje ter hoogte van mijn hiel. In de schoen een zooltje die halverwege de voet stopt waarover mijn voet de hele dag schuurt. Ik kan deze schoenen geen twee dagen na elkaar aandoen. Moet mijn voeten minstens twee dagen laten recupereren van de pijn. Winkelverantwoordelijke Thomas van de winkel in Antwerpen wimpelt alle verantwoordelijkheid van zich af en komt met een onwaarschijnlijke uitleg dat dit normaal is. Ware schande. Koop al jaren VAN BOMMEL maar merk toch al enkele jaren eenachteruitgang in de kwaliteit en service. Ik keer terug naar de schoenen van REINHARD FRANS

Antwoord van Floris van Bommel
Site zwak, maar schoenen super
Probeert Floris van Bommel een prijs te winnen voor de meest trage en minst gebruiksvriendelijke webwinkel van Nederland? De ervaring geeft het woord frustratie een nieuwe inhoud. Na veel gedoe is het gelukt om te bestellen. (Hier gaf ik 2 sterren)
Iets later gaf ik mijn ervaring toch 3 sterren:
Hoewel de site heel zwak is, zijn hun schoenen fantastisch. Om die reden is de site wel aan te bevelen, want nergens anders heb je het volledige aanbod van hun schoenen. Ik loop al op Floris van Bommel schoenen sinds hun eerste model. De schoenen zijn kwalitatief super. Hun ontwerpafdeling vind ik daarbij ook top. De drie sterren slaat daarom alleen op de site zelf. De schoenen zelf en de collectie geef ik een dikke 5 sterren.
Ik hoop van harte dat ze de site gaan upgraden.
Na ontvangst schoenen klom mijn ervaring naar 4 sterren:
Ik ben mijn reactie weer aan het bijwerken. De reden is dat ik vind dat als ik kritiek geef ik ook de positieve facetten moet benoemen. Initieel was ik echt geïrriteerd door de site en gaf ik 2 sterren. Later dacht ik: maar 2 sterren is wel bruut, vooral omdat hun schoenen zo geweldig zijn. Toen werkte ik het bij naar 3 sterren. Inmiddels heb ik de schoenen ontvangen en groeit mijn totaal ervaring naar vier sterren. De reden daarvoor is allereerst de ervaring van het uitpakken: wat een mooie dozen, ik bewaar ze zelfs om dingen in te bewaren. Wat super dat er geen plastic wordt gebruikt maar papieren tape, makkelijk open te maken. Tenslotte de schoen zelf, de hoge laars, de Sturdy. Jeetje wat is die mooi en wat loopt ‘ie super. Daarom nu alsnog 4 sterren voor de totaalervaring. Ik hoop dat ze er in slagen om de online winkel zelf veel beter te maken, want de schoenen verdienen dat.

een prima onthaal
Een ruime keuze - een nette winkel - vriendelijk onthaal in Flagshipstore Antwerpen Huidevetterstraat

Antwoord van Floris van Bommel
Van Bommel is niet meer wat het geweest is...
In 2022 Floris van Bommel sneakers gekocht, na enkele maanden, bij af en toe gebruik, zool van beide schoenen volledig doormidden gescheurd. ( jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen)
Helaas geen bonnetje meer, dus naar de winkel terug zal helaas geen optie zijn.
Ik loop al minstens 20 jaar op van Bommel schoenen rond, maar daar ga ik toch maar van afstappen.
Dus bij deze de waarschuwing voor iedereen om goed te kijken wat je koopt!
De standaard leren schoen van ze is prima, de overige schoenen blijkbaar twijfelachtig. Voor deze prijsklasse verwacht je kwaliteit, maar helaas....

Enorm fijne service
Fijne service in de winkel gekregen en met een mooie set schoenen naar huis gegaan, bleek na 3 dagen de veter kapot te gaan. Dit is wel uitstekend opgelost via een live chat, ik kreeg zonder moeite nieuwe toegestuurd. Al met al erg tevreden over de service!!!

Slijtage zool Floris van Bommel
In april 2022 Floris sneakers gekocht, na paar maanden al een snel slijtende zool, in september laat de rubberen zijde van de hak los.
Klacht is 2 weken in behandeling bij Floris via de winkelier.
Voor schoenen in deze prijsklasse geen beste kwaliteit van de zool. Pasvorm en comfort zijn uitmuntend.
Ik hoop snel bericht te krijgen over een gepaste oplossing.

Antwoord van Floris van Bommel
Valkenburg heerlijk op vakantie aan het…
Valkenburg heerlijk op vakantie aan het winkelen zie een winkel Floris van Bommel schoenen natuurlijk passen en gekocht blij ermee nu 2,5 maand later trek ik de ringen van de veters uit het leer denk zo extra sterke schoenen kopen gebeurd dit .
Klanten services gebeld ja moet u toch terug naar de winkel in Valkenburg die regelt het wel met garantie
Heerlijk even naar Valkenburg uit Rotterdam met deze benzine prijzen kan ik weer een paar schoenen van kopen .
Laat de winkel het niet regelen maar gewoon van Bommel zelf verschrikkelijke services

Antwoord van Floris van Bommel
De sneakers van Floris van Bommel zijn…
De sneakers van Floris van Bommel zijn van zeer slechte kwaliteit. De binnenschoen ging na een maand al stuk. Ook de stiksels laten los. Twee paar gekocht. Bij beiden hetzelfde geval. Dikke afrader!! Voor mij geen schoenen meer van dit merk.

Antwoord van Floris van Bommel
Eerste paar schoen gekocht en terug…
Eerste paar schoen gekocht en terug stuurd (was niet volledig mijn smaak). Binnen 2 weken geld terug gestort (wat voor mij wel ok is).
Een nieuw paar besteld en binnen de week geleverd.
Over kwaliteit kan ik nog niet veel vertellen, ze zien er netjes afgewerkt uit en zitten comfortabel.
Wat me vooral opvalt is het gemak van aan en uit doen (wat niet vanzelfsprekend is voor hogere boots).
Al bij al een positieve ervaring.

Antwoord van Floris van Bommel
Hulde voor Kamsma uit Sneek!
Mijn ervaring met sneakers van Floris van Bommel staat hier al ergens; ik had echter beloofd een update te geven als er nieuws zou zijn. Welnu, de firma Kamsma uit Sneek heeft na een tijd aandringen het volledige bedrag van de schoenen terugbetaald. Hulde hiervoor! Ook zij geven aan zich niet (meer) gesteund te voelen door Floris van Bommel Nederland. Erg jammer dat ze zelfs al bedrijven in de kou laten staan.
Wat betreft Floris van Bommel Nederland: weinig bedrijven hebben zo’n minachting voor hun klanten!
Mooi, duur maar slechte kwaliteit
Mooie (en dure) maar slecht gemaakte sneakers.
Teruggestuurd, klacht gegrond verklaard, geld terug maar geen vervangend paar of andere schoenen aangeboden gekregen.
Sneakers van Van Bommel zijn hun geld niet waard
Ik heb best veel sneakers van Van Bommel gekocht en ook schoenen. Om met deze laatste te beginnen: die zijn prima en heb ik behoudens de reguliere slijtage geen klachten over. Ik heb denk ik 6 a 7 paar sneakers gekocht, altijd voor een prijs die rond de 220,- lag. Deze sneakers zijn hun geld niet waard; (randen van) zolen die er afvallen, stiksel dat loslaat, rubber dat loslaat. Ik heb eigenlijk nooit langer dan een maand of 7 a 8 op deze schoenen gelopen en dan gaan ze naar de vuilnisbak of voor in de tuin. Ik heb m’n laatste paar Van Bommel sneakers gekocht
Solden
Van Bommel schoenen is mijn favoriete schoenmerk.
Mooie schoenen met goede kwaliteit.
Op 20 juli dagje Antwerpen even bij de van Bommel shop langs gegaan.
Er stonden schoenen in het rek met 30% korting, bij deze kleur schoenen pasten een riem welke in een rek hing ook 30% korting!
Schoenen gepast , riem gepast Top!
we rekenen af .
Buiten gekomen keken we nog even op de kassa bon.
Schoenen -25% en riem aan de volle prijs.
Foutje dachten we en gaan even terug naar binnen.
Uitleg van de verkoper dat klanten de stikkers wel eens omplakken terwijl het paar schoenen en de riem nu ook nog steeds staan afgeprijsd met 30% korting.
De prijs wordt niet aangepast!, de op het artikel aanwezige korting bedrag wordt niet toegepast !
De riem kon ik wel terug geven en het betaalde bedrag terug krijgen.
Heb de schoenen en riem wel meegenomen omdat ik dit nu eenmaal had gekozen.
Voel me als consument wel een beetje beetgenomen.
Overal stikkers op plakken SOLDEN en uiteindelijk niets van korting geven, slechte ervaring.
heb 3 x dames sneakers
heb 3 x dames sneakers , kleur crème gekocht omdat ik ze mooi vond, lekker vind lopen. Ze waren € m170,00 per paar. Bij een schoenenwinkel die ook Floris van Bommel schoenen verkoopt gevraagd hoe ze te behandelen. Moest met speciale spray inspuiten. Na verloop van tijd werden de schoenen geel. Ander paar gepakt precies hetzelfde! Klacht ingediend bij van Bommel en als reactie alleen maar dat kan omdat ze niet wit zijn! Volgens de schoenenwinkel heeft het aan het verfbad gelegen! Ik hoef echt geen nieuwe schoenen maar dit antwoord voor zulke dure schoenen in echt belachelijk! Super slechte service!
Mooie schoenen en snel bezorgd
Mooie schoenen en snel bezorgd. 2 keer besteld en àlles tiptop in orde👌
Wat een enorme slechte webwinkel is dit!
Vrijdag mijn order geplaatst. Volgens DHL zaqterdag geleverd. Niet dus. Maandag bericht gekregen van Floris van Bommel mijn order ging sturen. Heel vreemd allemaal. Contact opgenomen. Fout in scan DHL, ze zouden het oplossen. Vrijdag een week later nog niets. Krijg ik een antwoord dat het wel tot eind volgende week kan duren. Gevraagd om een oplossing, maar dat lukt. Misschien is het te moeilijk om dezelfde schoenen nog eens te sturen?! Order dus toch maar geannuleerd. Nu maar hopen dat geld terugkomt. Wat een enorme slechte webwinkel is dit! Een voor de klantenservice is 1 ster nog te veel!