De sendte en pakke som var beskadig og spildt ogsp sendte de en nye en men det samme skete after shaven havde spilt igen har givet op på dem anbefaler ihvertfald ikke man køber after shave derfra
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte deres hårolie efter at jeg havde fået det anbefalet i forbindelse med tyndt hår og wow siger jeg bare. Jeg brugte det med jævne mellemrum ca. 1. Gang hver 2-3 dag i 3 måneder og oplev... Toon meer
Helt klart min foretrukne leverandør af frisørartikler. Lynhurtig levering, og produktet fuldt i overensstemmelse med det der blev lovet på hjemmesiden, samt var prisen også yderst konkurrencedygtig m... Toon meer
Friscohaar er din pålidelige partner, når det kommer til at finde kvalitets hårklippere og hårtrimmere til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter fra førende producenter, som er velegnede til både frisørsaloner og private kunder. Vi er stolte af at tilbyde hurtig levering og førsteklasses kundeservice, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dine behov. Uanset om du er professionel frisør eller en privatperson, der ønsker at klippe dit eget hår derhjemme, har vi alt hvad du behøver. Vores sortiment af produkter inkluderer alt fra hårklippere og hårtrimmere til andre frisørredskaber og udstyr. Vi er på en mission om at være din foretrukne leverandør af frisør udstyr, og derfor stræber vi altid efter at tilbyde de bedste produkter til de bedste priser. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have de rigtige redskaber, når man arbejder med hår, og derfor er vi dedikerede til at give dig de bedste produkter på markedet. Vi er fremtidsorienterede og planlægger at udvide vores sortiment, så vi kan tilbyde alt hvad en frisørsalon måtte have brug for.
Tordenskjoldsgade 6, 8200, Aarhus N, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super dygtige og professionelle frisører! Der er altid en hyggelig og afslappet stemning i salonen, og man føler sig virkelig i gode hænder. De lytter til ens ønsker og leverer et resultat i topklasse. Kan varmt anbefales! 💇♀️✨

Antwoord van Friscohaar
Nok byens bedste frisør jeg møder op til en frisør og bliver taget imod med et kæmpe smil og en god atmosfære fra alle 4 frisør. De tilbyder service på høj plan og altid overholder deres tider. De er meget professionelle indenfor deres fag. Altid kolde drinks i køleskabet😁 Kan varmt anbefales🤩
Havde en tid kl 16.
Får en sms om jeg kan være der tidligere - gerne 20 min før. Det vil sige kl 1540. Svare lynhurtigt tilbage at det vil komme til at knibe men jeg vil skynde mig at være der så hurtigt jeg kan.
Jeg ankommer kl 15:50 hvor jeg går at vide 10 minutter
Kl 16:15 altså efter 25 min venten og 15 minutter efter min oprindelige tid kan jeg se Anas stadig er i gang med samme kunde som da jeg ankom og fik vide 10 min. Der vælger jeg at gå min vej.
Jeg havde en aftale 16:30 og det var ganske tydeligt at Anas have prøvet at lukke et hum efter et afbud, hvilket kun var lykkedes delvist og på min tids bekostning
Utjekket og uprofessionelt

Antwoord van Friscohaar
Altid mega god service og altid frisk fad, altid lækkert! Kom ned og bliv klippet her – KLART ANBEFALES! Personalet er super venlige, stemningen er i top, og du går altid herfra med en frisk frisure og et smil på læben. Uanset om du skal have en hurtig trimning eller en helt ny stil, så er du i de bedste hænder. Kom forbi og oplev det selv – du vil ikke fortryde det
Bliver klippet af Ali
Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Anas, og jeg kan ikke anbefale ham nok! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i salonen, blev jeg mødt med en varm og indbydende atmosfære. Anas er utrolig dygtig og har en fantastisk evne til at lytte til sine kunders ønsker. Han forstår præcist, hvad man har brug for, og hans teknikker er i topklasse. Jeg gik derfra med et snit, der ikke kun så fantastisk ud, men også var let at style derhjemme. Hvis du leder efter en frisør, der kombinerer professionalisme med en personlig tilgang, så er Anas helt klart stedet at gå! Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Anas, og jeg kan ikke anbefale ham nok! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i salonen, blev jeg mødt med en varm og indbydende atmosfære. Anas er utrolig dygtig og har en fantastisk evne til at lytte til sine kunders ønsker. Han forstår præcist, hvad man har brug for, og hans teknikker er i topklasse. Jeg gik derfra med et snit, der ikke kun så fantastisk ud, men også var let at style derhjemme. Hvis du leder efter en frisør, der kombinerer professionalisme med en personlig tilgang, så er Anas helt klart stedet at gå!
Rigtig hurtig levering og gode priser. Og fedt at man kan komme ind i deres barbershop og se og mærke på produkterne i deres udstilling inden køb. Klart anbefaling
Skulle have en ny trimmer inden for kort tid, så efter hurtig kommunikation over Instagram var det muligt at hente den samme dag til en super pris.
Købte dette produkt, udover selve produktet, var handlen virkelig glat. Levering var dagen efter bestilling.
Godt produkt til en skarp pris
Bestilte fredag aften, indleveret til dao selvsamme aften!
Super billige barberblade, de duer som de skal, NUL klager herfra
Min første handelsoplevelse med Friscohaar var positiv. På trods af en angivet leveringstid på 1-3 dage for min hårmaskine, modtog jeg produktet allerede efter én dag, hvilket var en behagelig overraskelse. Kommunikationen via deres Instagram var enkel, og de svarede hurtigt på mine spørgsmål om andre produkter. Alt i alt en virkelig positiv handelsoplevelse!
Jeg brugte det med jævne mellemrum ca. 1. Gang hver 2-3 dag i 3 måneder og oplevede fremgang. Min hår er har fået volume, blevet glattere og er ikke længere usikker på den tynde del af mit hår.
5/5 anbefaling - godt produkt, god kunderådgivning og hurtig levering.
Jeg købte mine produkter i forbindelse med min opstart som barber. Prisen er overkommelig og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Kan anbefales.
Jeg bestilte Babyliss Pro Gold Shaver fra Friscohaar og jeg fik hurtigt min vare. Jeg fik også hurtigt svar på min henvendelse da jeg havde et spørgsmål angående produktet. Dette gjorde det til en super god oplevelse at bestille fra dem og jeg kan varmt anbefale Fricohaar
Bestilte deres Wahl Cordless Shaver Vanish, og er ovenud tilfreds med kvaliteten af deres produkt.
Skarp og imødekommende kundeservice gør Friscohaar til ny favorit indenfor hårpleje produkter.👍🏽👍🏽
Det her er det bedste jeg har gjordt for mig selv længe! Det er bare top kvalitet!
Jeg har købt både maskiner og sakse hos dem! Og det spiller bare! Plus tingene kommer til tiden!
Jeg kan varmt anbefale friscohaar! Jeg er mega tilfreds! Klart 5 stjerner deres vej!
Lees meer over geverifieerde reviews.