Har i dag modtaget min første, men bestemt ikke sidste skægolie fra Novabeard. Olien kom i en lækker og indbydende indpakning - hvori en udførlig guide fulgte med den valgte olie. Den dufter godt, fed... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig godt produkt🏆 Alt fra skæg shampoo til beard balm til skæg olien👌👌👌 Har brugt de forskellige produkter i over 1år nu og er yderst tilfreds😊
Har lige modtaget min lækre produkter fra Novabeard, og er testet😀 Virkelig god olie, butter, shampoo, bal. Dejlig duft, og gøre det bare bedre med et godt produkt. Og en konge vejledning medfølg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde kun hørt godt om Novabeard, og var derfor nødt til at give det et forsøg. Jeg bestilte deres Balm og Growth Oil. Jeg er super imponeret. Begge produkter overgik mine forventninger! Ikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Nova Beard gør vi en dyd ud af, at hvert eneste af vores produkter bliver produceret med personlig omtanke. Vores produkter er ikke masseproduceret på kæmpe fabrikker i udlandet. Vi klarer det hele selv, og derfor kan vi med god samvittighed levere vores produkter, som er i sublim kvalitet. Vores klare mission er, at give DIG den bedst mulige skægpleje, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliten af vores råvare. Alle råvare er nøje udvalgte økologiske olier, med klima og kvalitet for øje.
hørkær 17a, 2730, Herlev, Denemarken
Virkelig godt produkt🏆
Alt fra skæg shampoo til beard balm til skæg olien👌👌👌
Har brugt de forskellige produkter i over 1år nu og er yderst tilfreds😊
The product does indeed work. And the guys were kind enough to send 2 instead of 1 on my order. great company, great product.
Har lige modtaget min lækre produkter fra Novabeard, og er testet😀
Og en konge vejledning medfølger.
5 store stjerner herfra💪💪👌

En fantastisk god service 👍😉👌
En virkelig god behandling ved mit køb 👌😉👍
Jeg bestilte 2x skægshampoo premium med 100ml i hver (har jeg købt tidligere). Svar med det samme, bestilling gået igennem og klar til afsendelse om et par dage.
Jeg synes helt klart det er den bedste skægshampoo, jeg har brugt indtil dato. (Jeg har haft fuldskæg i små 4 år nu).
Her kommer det så : dagen efter bestillingen fik jeg en mail, hvor jeg fik at vide, at der lige var kommet flasker med 250ml på lager som noget nyt ! Ville jeg være interesseret i denne i stedet - og selvfølgelig til samme pris som de 2stk 100ml som en service. Den ville kunne sendes dagen efter 👌
Se det kalder jeg en fantastisk god service 👍
Jeg kan klart anbefale at købe på denne hjemmeside 👌😉👍

Antwoord van Novabeard
Stjerne produkter de dufter godt og fedter ikke,
Og så har de faktisk virket ganske fornuftig når man kigger tilbage i forhold til inden jeg begyndte med dem 🤩🤩

Antwoord van Novabeard
Super fedt produkt, og lyn hurtig levering!
5 Stjerner til NovaBeard 🤩🤩

Antwoord van Novabeard
Velduftende olier og suverænt butter creme. Er ikke til det der lavendel og gran duft så har kun prøvet en lemon og en anden med duft. Duften holder længe og skægget ser lækkert og friskt ud. Kan varmt anbefales.

Lækkert produkt indtil videre
Er kun brugt 2 gange
Og en god duft

Antwoord van Novabeard
super lækre produkter har ikke prøvet bredere til dato 🙏

Fantastisk produkt!!!
Har nu brugt Novabeards growth olie i en uges tid, 3 4 dråber morgen og aften. Kan allerede se tydelig effekt.
Kan helt klart anbefales.

Antwoord van Novabeard
Bedste leveringstid, bedste produkt- jeg kan allerede efter første uge se forandring!!!!! Kan varmt anbefales

Antwoord van Novabeard
Ikke sidste gang jeg bestiller herfra

Antwoord van Novabeard
Konge produkter hele vejen igennem! Tydeligt og se der er kræset, for at finde de rigtigt ingredienser og dufte!
100% pengene værd!
#bestindenmark

Antwoord van Novabeard
Har før handlet hos Novabeard og begge gange efter en nem og hurtig bestilling på deres hjemmeside - og til levering efter få dage.

Antwoord van Novabeard
God service og hurtig levering, bedste produkt til en fair pris

Antwoord van Novabeard
Kan godt lide når nogen prøver at gøre en forskel for andre og det gør Nova Beard i samarbejde med Bearded Gentlemen's Club 👍

Antwoord van Novabeard
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.