Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i dag modtaget min første, men bestemt ikke sidste skægolie fra Novabeard. Olien kom i en lækker og indbydende indpakning - hvori en udførlig guide fulgte med den valgte olie. Den dufter godt, fed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt produkt🏆 Alt fra skæg shampoo til beard balm til skæg olien👌👌👌 Har brugt de forskellige produkter i over 1år nu og er yderst tilfreds😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige modtaget min lækre produkter fra Novabeard, og er testet😀 Virkelig god olie, butter, shampoo, bal. Dejlig duft, og gøre det bare bedre med et godt produkt. Og en konge vejledning medfølg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde kun hørt godt om Novabeard, og var derfor nødt til at give det et forsøg. Jeg bestilte deres Balm og Growth Oil. Jeg er super imponeret. Begge produkter overgik mine forventninger! Ikke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kappersbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Nova Beard gør vi en dyd ud af, at hvert eneste af vores produkter bliver produceret med personlig omtanke. Vores produkter er ikke masseproduceret på kæmpe fabrikker i udlandet. Vi klarer det hele selv, og derfor kan vi med god samvittighed levere vores produkter, som er i sublim kvalitet. Vores klare mission er, at give DIG den bedst mulige skægpleje, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliten af vores råvare. Alle råvare er nøje udvalgte økologiske olier, med klima og kvalitet for øje.

4,7

2 sterren
1 ster

Virkelig godt produkt🏆

Virkelig godt produkt🏆
Alt fra skæg shampoo til beard balm til skæg olien👌👌👌
Har brugt de forskellige produkter i over 1år nu og er yderst tilfreds😊

10 september 2023

Amazing product.

The product does indeed work. And the guys were kind enough to send 2 instead of 1 on my order. great company, great product.

12 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige modtaget min lækre produkter…

Har lige modtaget min lækre produkter fra Novabeard, og er testet😀
Og en konge vejledning medfølger.
5 store stjerner herfra💪💪👌

11 april 2023

Hej John,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på!

Vi bestræber os på, altid at være markedsførende på kvalitet og vejledning.

Herfra glæder vi os til at følge din skægrejse 🙏

Indehaver
NoveBeard

En fantastisk god service 👍😉👌

En fantastisk god service 👍😉👌
En virkelig god behandling ved mit køb 👌😉👍
Jeg bestilte 2x skægshampoo premium med 100ml i hver (har jeg købt tidligere). Svar med det samme, bestilling gået igennem og klar til afsendelse om et par dage.
Jeg synes helt klart det er den bedste skægshampoo, jeg har brugt indtil dato. (Jeg har haft fuldskæg i små 4 år nu).
Her kommer det så : dagen efter bestillingen fik jeg en mail, hvor jeg fik at vide, at der lige var kommet flasker med 250ml på lager som noget nyt ! Ville jeg være interesseret i denne i stedet - og selvfølgelig til samme pris som de 2stk 100ml som en service. Den ville kunne sendes dagen efter 👌
Se det kalder jeg en fantastisk god service 👍
Jeg kan klart anbefale at købe på denne hjemmeside 👌😉👍

10 februari 2023

Hej Lasse,

Tusinde tak for anmeldelsen.
Den sættes der utroligt stor pris på 🙏

Dejligt du kunne bruge shampooen 🙏
Det ser ud til, at dem kan vi sagtens smide i handlen ;)

Altid en fornøjelse Lasse :D

Indehaver

Gør det igen!

Stjerne produkter de dufter godt og fedter ikke,
Og så har de faktisk virket ganske fornuftig når man kigger tilbage i forhold til inden jeg begyndte med dem 🤩🤩

23 januari 2023

Hej Tobias,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Dejligt at læse, om din oplevelse.
Det sætter vi stor pris på 🙏

Kanon service

Super fedt produkt, og lyn hurtig levering!

5 Stjerner til NovaBeard 🤩🤩

5 november 2021

Hej Søren,

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Vi glæder os meget til at følge den skægrejse 🤩

Super produkter

13 augustus 2021

Hej Thomas,

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og tak fordi vi må være en del af din skægpleje rutine🙏

God sommer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Velduftende olier og suverænt butter…

Velduftende olier og suverænt butter creme. Er ikke til det der lavendel og gran duft så har kun prøvet en lemon og en anden med duft. Duften holder længe og skægget ser lækkert og friskt ud. Kan varmt anbefales.

11 augustus 2021

Hej Bo,

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at du fandt dufte der passer til dig.
Har du nogen ønsker til dufte, så modtager vi dem gerne, og ser om ikke vi kan hjælpe.

God sommer

Lækkert produkt indtil videre

Lækkert produkt indtil videre
Er kun brugt 2 gange
Og en god duft

9 augustus 2021

Hej Alex,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at dit produkt lever op til forventningerne, og vi er taknemmelige for at må være en del af din skægpleje rutine 🙏

Hej Morten,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er utroligt glade for, at vi kunne hjælpe dig 🙏

At være en del af din rejse i mod sundt og velplejet skæg, er et privilegium vi er stolte over 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super lækre produkter har ikke prøvet…

super lækre produkter har ikke prøvet bredere til dato 🙏

12 juli 2021

Hej Peter,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er meget beæret og ydmyg omkring den, og utroligt glade for at måtte være en del af din skægpleje rutine 🙏

Fantastisk produkt!!!

Fantastisk produkt!!!
Har nu brugt Novabeards growth olie i en uges tid, 3 4 dråber morgen og aften. Kan allerede se tydelig effekt.
Kan helt klart anbefales.

17 juni 2021

Hej Ali,

Tusinde tak for den fine anmeldelse!

Fantastisk at læse, at du allerede nu oplever effekt.

Vi glæder os utroligt meget til at følge den skægrejse.

Varme sommer hilsner,

Bedste leveringstid

Bedste leveringstid, bedste produkt- jeg kan allerede efter første uge se forandring!!!!! Kan varmt anbefales

15 juni 2021

Hej Muhammad,

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi glæder os utroligt meget til at følge din skægrejse.

Varme sommer hilsner,

Super godt produkt

Super godt produkt! Og hurtig levering.

9 mei 2021

Hej Mikkel,

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Vi glæder os til at følge din skægrejse.

#NovaBeard

Vanvittig kvalitet

Ikke sidste gang jeg bestiller herfra

1 april 2021

Hej Mathias,

Tusinde tak for de rosende ord!

Vi er i Nova Beard utroligt glade for, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Vi er glade for at måtte være med i din skægpleje rutine 🙏

God påske!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konge produkter hele vejen igennem

Konge produkter hele vejen igennem! Tydeligt og se der er kræset, for at finde de rigtigt ingredienser og dufte!
100% pengene værd!
#bestindenmark

9 maart 2021

Hej Troels,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for endnu engang at kunne levere kvalitetspleje til dit skæg.
Tak fordi vi må være en del af din skægpleje rutine.

//Mads

Super nemt

Super nemt. Fantastisk produkt.
Leveringen var super hurtig.

30 januari 2021

Hej Lars,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Nemt, godt produkt, hurtig levering.
Så er alt jo som det skal være ;)

Vi er glade for at kunne være en del af din skæg rutine.

NovaBeard

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har før handlet hos Novabeard og begge…

Har før handlet hos Novabeard og begge gange efter en nem og hurtig bestilling på deres hjemmeside - og til levering efter få dage.

24 januari 2021

Hej Erik,

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Nemt, hurtigt, lækker kvalitet, så kan det ikke blive bedre i vores verden.

Vi glæder os til endnu engang at byde dig velkommen.

Vi er glade for at være en del af din skægpleje rutine.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering, bedste produkt til en fair pris

13 januari 2021

Hej Søren,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

At levere det bedst mulige produkt, til den bedst mulige pris, er netop en del af vores DNA.
Jeg er så glad for at læse, at du er glad for din olie, og at den også kom hurtigt.

Vi er glade for at være en del af din skægpleje rutine.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan godt lide når nogen prøver at gøre…

Kan godt lide når nogen prøver at gøre en forskel for andre og det gør Nova Beard i samarbejde med Bearded Gentlemen's Club 👍

12 januari 2021

Hej Liam,

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Vi mener helt oprigtigt, at kan vi gøre en forskel, så er det ikke bare vores pligt, men vores privilegium at gøre dette.
Vi er super glade og beæret over at dele denne rejse sammen med Bearded Gentlemen's Club.
Et samarbejde vi håber at kunne have i mange år fremover.

Vi håber at du ud over støtten til børnecancerfonden, også er glad for din olie.

De bedste hilsner,
Nova beard

Lees meer over geverifieerde reviews.