Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.
Contactgegevens
Nowogrodzka 62B lok. 2, 02-002, Warszawa, Polen
- kontakt@fru.pl
- fru.pl
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary
Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. Sprawa została załatwiona bardzo profesjonalnie . Dziękuję Bardzo
jestem osoba starsza i nie wiem jak…
jestem osoba starsza i nie wiem jak moge samodzielnie sie odprawic kupiłam usługe UU7MJF dlaczego nie macie tej usługi i co mam zrobic

Antwoord van FRU.PL
Miła i rzeczowa pomoc w rozwiązaniu…
Miła i rzeczowa pomoc w rozwiązaniu problemu

Antwoord van FRU.PL
Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut…
Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że płatność została odrzucona. Zorientowałem się dopiero 10 godz przed odlotem, ponieważ nie mogłem się elektronicznie odprawić. WIELKIE DZIĘKI PANI GABRYSIU!!!!!

Antwoord van FRU.PL
Bardzo miła i szybka pomoc!
Pani Gabriela była bardzo pomocna i szybko rozwiązała problem. Ogólne wsparcie przez czat mogę bardzo polecić, jest bardzo łatwe do zrozumienia i odpowiedz jest szybka! :)

Pani Kasia P.-S
Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala rozwiązanie. Bardzo szybko została mi udzielona odpowiedź obszernie i rozwiązało to mój problem, rozwiało wątpliwości. Wyło mam za miesiąc ale już czuje się bezpiecznie.

Świetna
Świetna, szybka obsługa przy kompetentnych pracownikach. Korzystałem z usług kolejny raz. Mam tylko nadzieję, że będzie tak dalej.

Antwoord van FRU.PL
fru.pl to firma z niedostatecznie…
fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie mogliśmy dolecieć do Toronto, ponieważ ftu.pl zapewniło trzy miejsca zamiast sześciu dla trzech osób.

Antwoord van FRU.PL
Podróżowanie z Fru.pl to czysta…
Podróżowanie z Fru.pl to czysta przyjemność; bez stresu, bo obsługa jest rewelacyjna. Personel jest bardzo kompetentny; jeśli czegoś potrzebujesz, od razu się z Tobą skontaktują i wszystko załatwią. Niesamowite! Pani Karolina Stępień, konsultantka ds. podróży, to prawdziwa czarodziejka; dzięki niej czujesz się bezpiecznie. Gorąco polecam.

Antwoord van FRU.PL
Wyjściowo rozmowa z konsultantem…
Wyjściowo rozmowa z konsultantem ostentacyjną. Jednak w efekcie zalatwiłam sprawnie dodatkową rezerwację

jestem już wiekowa
jestem już wiekowa, ale w dalszym ciągu bardzo chcę być samodzielna i sama rezerwować bilety, ale zrobiłam to źle ,zamówiłam za mały bagaż Pani pomogła mi w ciągu nie całej godziny albo i krócej rozwiązać ten problem z czego jestem bardzo zadowolona, dziękuję serdecznie

Antwoord van FRU.PL
Bardzo dobry kontakt szybki odzew…
Bardzo dobry kontakt szybki odzew dziękuję

Antwoord van FRU.PL
Bardzo łatwo i intuicyjnie kupuje sie…
Bardzo łatwo i intuicyjnie kupuje sie bilety. Cenię sobie tez pomoc. Zrobilam bład w nazwisku, przy zakupie biletu i szybko otrzymalam pomoc.

W trzech słowach
W trzech słowach: sprawnie, szybko i taniej niż u samego przewoźnika czyli WIZZ AIR

Polecam w 100% a Pani Magdalena Strzelec
Polecam w 100% a Pani Magdalena Strzelec zasługuje na wyjątkowe uznanie i pochwałę. Potrzebowałem zmienić termin lotu a Pani Magdalena zamiast mailowo poinformować mnie o warunkach zmiany, co wysłużyłoby całą operację, zadzwoniła specjalnie wcześniej co uchroniło mnie przed dodatkowymi kosztami. Pani Magdalena zachowała się bardzo profesjonalnie a cały przebieg zmiany przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Pani Magdalenie życzę dalszych sukcesów a firmie gratuluję takiego pracownika (powinna dostać premię i co najmniej awans). Pozdrawiam

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.